Отрязаха адвокат Кр. Ранов от конкурса за директор на затвора в Бобов дол

10 декември 2011 00:02   1 коментар   21420 прочита
Виртуалното кафе във Фейсбук отново подведе дупнишкия адвокат Красимир Ранов
Виртуалното кафе във Фейсбук отново подведе дупнишкия адвокат Красимир Ранов


Виртуалното кафе във Фейсбук отново подведе дупнишкия адвокат Красимир Ранов

Дупнишкият адвокат Красимир Ранов, който се кандидатира за директор на затвора в Бобов дол, е единственият дисквалифициран от четиримата, подали документи, за това, че не е представил навреме свидетелство за съдимост.

При влизане в социалната мрежа Ранов си гледал на виртуално кафе, но за пореден път го излъгало, че ще успее в конкурса.

Както “Струма” писа, по време на кандидаткметската надпревара Красимир Ранов беше кандидат за кмет на община Сапарева баня от партията на Яне Янев, но опитът му бе неуспешен.

За поста са подали документи Христо Георгиев, който беше заместник на излезлия в пенсия Борислав Зебеков, другите двама кандидати са Александър Апостолов и Росица Борисова. В момента временно изпълняващ длъжността директор на Бобовдолския занданм е Цветан Цветков, който дойде от заместникдиректорското място на Централния софийски затвор.

Първият етап на конкурса е на 5 януари 2012 година. Кандидатите за директорския пост трябва да покажат знанията си по български език и литература, като попълнят тест. С теста се цели да се видят и какви са интелектуалните възможности на кандидатите. Има още два етапа, на които ще им се поставят психологически задачи, на които ще получат оценка. Последният етап е събеседване с издържалите първи и втори етап на конкурса. През февруари 2012 година ще стане ясно кой ще е новият директор на затвора в Бобов дол.


Още за: Кр. Ранов   конкурс   затвор   Още от: Политика

Принтирай статия
1 коментар
12 Декември 2011 19:02 | чернио
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

браво Краси, що завист има ей!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар