Отпуснаха 60 000 лв. за ремонти в МБАЛ - Разлог

28 септември 2009 00:10   1 коментар   17203 прочита


Решение на местните парламентаристи

60 000 лева гласуваха съветниците в Разлог на заседание на ОбС за реконструкция и ремонт на Многопрофилна болница за активно лечение.
20-те местни парламентаристи подкрепиха направеното от вр.и.д. кмета инж. Благой Дункин предложение. След оживена дискусия, която продължи повече от 45 минути, общинските съветници взеха единодушно решението.
Трябва да се направи всичко възможно, което е по силите ни, за да запазим МБАЛ - Разлог. Има предписания от страна на РИОКОЗ - Благоевград, с които трябва да се съобразим и да бъдат изпълнени, каза инж. Благой Дункин.
Във връзка с направените предписания за привеждане на лечебното заведение в съответствие с действащите хигиенно-санитарни норми, най-належащите ремонтни дейности са свързани с ремонти на “ВиК” инсталация и на санитарните възли за персонала и пациентите. Направени са предписания за обновяване на кухненските боксове по отделения. По повод предстоящата акредитация на АГО и рентгеново отделение в МБАЛ - Разлог приоритетно трябва да им се извърши цялостен ремонт.


Още за: ОбС   реконструкция   МБАЛ   Още от: Политика

Принтирай статия
1 коментар


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар