Отменена заповед! Язък! Бизнесменът В. Байрактарски черпи напразно! Не е кмет на благоевградското село Селище

21 ноември 2019 11:34   13 коментара   14788 прочита


Хаос след първите заповеди и назначения на новия кмет Румен Томов.. Кметът на Селище Бл. Панайотов: Завчера ми казаха да спра да работя, после ми казаха да работя, сега не знам, чакам..

Кметът на Благоевград Румен Томов отмени собствената си заповед за назначаване на бизнесмена Валери Байрактарски за кмет на село Селище. И докато кметът е правил ревизия на заповедта си, бизнесменът купонясваше с приятели, черпейки за кметския пост.

Новината, че няма да е кмет попари Байрактарски, който спря и с черпенето и с коментарите по темата, крайно унизен от случилото се. В мъгла е и работата на стария кмет на Селище Благой Панайотов, днес той коментира пред Struma.com:

"На мен ми е казано да продължавам да работя. Нямам получена заповед за освобождаването ми като кметски наместник на село Селище. Завчера ми се обадиха и ми казаха да прекратя за изпълнявам задълженията си, да не издавам и подписвам никакви документи, с една дума да си тръгвам, на другия ден ми се обадиха и ми казаха, че се отменя това разпореждане и продължавам да работя, както съм работил досега. Аз нямам някаква друга информация. Чакам, каквото ми кажат това ще правя. Засега съм си на работното място“, каза Благой Панайотов.

Хаос след една от първите заповеди на новия градоначалник. Очакваме да чуем кой е виновен за разигралата се комедийна ситуация, до което доведе едно от първите решения на кмета Томов. Има ли чуждо влияние в отмяната на заповедта му и пред кого сгафи с назначението на Байрактарски, новият независим градоначалник?

Следим и какво ще бъде решението му по отношение на кметските наместници в селата Зелен дол и Хърсово, откъдето заваляха подписки срещу новите назначения. В Зелен дол не искат Мановски, а си искат стария кмет Ангел Младенов и заплашват със стихийни бунтове, докато не бъде отменена заповедта на кмета Томов, същата е и ситуацията в Хърсово.

П. Костадинов

13 коментара
21 Ноември 2019 11:39 | алоооо
Оценка:
3
 (
31
 гласа)

Стига глупости, байрактаро беше на рожден ден на тони муртов, не е черпил за кметството, той и без това е стиснат няма да почерпи никой, така си драскате


21 Ноември 2019 11:42 | хриси
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Мен па ме черпи и не само мене


21 Ноември 2019 11:48 | Младен Д.
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

Май струма ком ще се окажат прави че бранеха Камбитов почвам да съжалявам за избора си


21 Ноември 2019 12:03 | Вувузел
Оценка:
5
 (
29
 гласа)

Гаф след гаф на Томов, бях прав преди време като казвах жална ни майка от тук насетне


21 Ноември 2019 12:07 | хаха
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

Ами върнете камбата бре, ама тогава пак ще ви управлява шовопица, а иначе тя къде се покри с червената мазда и апартамента в столицата купен срещу тънки цени. Тогава като ви онождаше хихито с изкуствените цици ви беше добре мълчахте. Ае стига глупости оставете хората да работят, дава се поне 100 дни на всичко и на правителство и на президенство и на всичко. Оня камбата изнесе всичко и ошушка общината сега айде да я напълни томов ами не става.


21 Ноември 2019 12:15 | Младен Д.
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

Ex с лъжи в кампанията почнахте и продължавате да лъжете хората, как Камбитов си упрявляваше без никой да разбере има или няма пари .Като е ошушкал общината защо бесепарите така стръвно се спуснаха към нея . Стига глупости, да се научат да донасят пари за общината, така както правеше Камбитов, този с торбето да тръгва и да чука по вратите н министерствата за пари, иначе е обречен .То само да се кичиш с титлата кмет не става, а спрете да заблуждавате хората .Пари има, ама не им стигат


21 Ноември 2019 12:17 | Кекс
Оценка:
8
 (
28
 гласа)

Камбо по-добре управляваше колкото и да не си признавате, тоя Томов може да е кмет само на Бело Поле, не на цял областен град


21 Ноември 2019 12:19 | Мяуууу
Оценка:
3
 (
25
 гласа)

Защитниците на Томов къде са, много беха смели, сега ядат .....муИ


21 Ноември 2019 12:35 | АУБ
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Има пари в общината. лъжат хората, че няма... незнайно с каква цел


21 Ноември 2019 17:24 | Хахаха
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Неуважаеми гербери много добре плачкате, хахаха пълните ми душата, ама не така не хлипаите толкоз, че ще се залисате хахахахаха


21 Ноември 2019 17:46 | байрактарчоотоо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

а леле а леее сега кой ще черпиии
румене върни куверто


21 Ноември 2019 20:58 | Някой си
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Тоя Байрактарски кой беше че немоа де сетя?


22 Ноември 2019 04:38 | избирател
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Абе, тоя Томов сети ли се да поздрави благоевградчани с празника - Денят на християнското семейство? Камбитов не пропускаше нито един празник. А случайно до го видяхте тоя в църквата? Комуняга безроден.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар