Отлюспеният лидер на “Атака” К. Стойков на среща с Яне Янев поиска да оглави структурата на РЗС в Гоцеделчевско

13 януари 2010 00:20   6 коментара   21382 прочита
В клуба на „Атака”, афектиран от отстраняването от лидерския пост, Кирил Стойков изпокъса плакатите на Волен Сидеров и партийното знаме
В клуба на „Атака”, афектиран от отстраняването от лидерския пост, Кирил Стойков изпокъса плакатите на Волен Сидеров и партийното знаме


В клуба на „Атака”, афектиран от отстраняването от лидерския пост, Кирил Стойков изпокъса плакатите на Волен Сидеров и партийното знаме

Депутатът призна: Разговарях с него при посещението си в Гоце Делчев, но офертата му не ми хареса

Отлюспеният преди месец общински лидер на ПП “Атака” в Гоце Делчев Кирил Стойков е направил преди дни неуспешен опит да влезе отново в политиката, като се самопредложи да оглави общинското ръководство на РЗС в Гоце Делчев. Кирил Стойков е разговарял лично с депутата и лидер на РЗС Яне Янев, като му заявил, че ако той оглави на предстоящото учредяване общинското ръководство на РЗС, с него в партията на Яне Янев ще преминат и повечето напуснали членове на „Атака” в Гоце Делчев, които били разочаровани от политиката на Волен Сидеров.

Депутат Яне Янев не отрече, че е провел при посещението си в Гоцеделчевско преди няколко дни разговор с бившия лидер на „Атака” Кирил Стойков. Той бе откровен и сподели, че офертата на Стойков не му харесала.

Пред репортер на „Струма” областният координатор на „Атака” и депутат в 41-то народно събрание Огнян Тетимов заяви, че след отстраняването на Кирил Стойков от лидерския пост през месец декември в централата на партията е получена декларация с дълъг списък от членовете на структурата в Гоце Делчев, които се разграничават категорично от бившия си лидер Кирил Стойков и остават верни на идеите, възгледите и политиката, която води партия „Атака” и нейните лидери и депутати. Депутат Огнян Тетимов заяви още, че Кирил Стойков никога не е бил в листата на „Атака” за кандидат-депутати.

Стойков е поставил условие още при реденето на листите, че ако не получи второто място в пиринската листа, ще разбие гоцеделчевската структура на „Атака” и ще напусне партията и съветническото си място в ОбС - Гоце Делчев. Ще заведа дело срещу Кирил Стойков за уронване престижа и авторитета на партия „Атака”, за клевети и лъжи, за поругаване и унищожаване на клубно и партийно имущество, заяви депутатът Огнян Тетимов.


Още за: К. Стойков   РЗС   Я. Янев   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
13 Януари 2010 02:30 | ВОЖИК
Оценка:
3
 (
27
 гласа)

ОГНЯНЕ,НЕ СЕ ЗАНИМАВАИ С ТАКИВА НУЖНИЦИ КАТО ТОЯ.08


13 Януари 2010 05:46 | От село
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

На туй му казват прУституция политическа, а тоз господин е проститут!!!!)))))


13 Януари 2010 08:14 | запознат
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

тоя е пълен боклук, дори на може да се подписва, а тръгнал да говори от името на членовете на атака! браво на яне, задето му е намазал ските!


13 Януари 2010 17:35 | jancho
Оценка:
-3
 (
21
 гласа)

До всички нормални и мислещи. Дали този Стойков е дал нещо за което да претендира а?.А дали не е бил финансов мераклия , да се облажи за наша сметка. Много въпроси. Обаче едно е ясно : човек който не може да говори , не може да общува , няма разсъдък за добро и зло - освен онова което му изнася-, който дори не пожела на изборите да се покаже пред камерите , който живее със илюзията за величие и т. н.,този ли ще ме представлява пред племето и племената във света?. Жалко ако още се намирът такива.Този който при събранията на съвета в градът е бил срещу смислени дела и решения , ооооо , пази ни Боже. А и този Яне не е от глупавите че да се захваща със такъв образ , който е летен дъжд през цялата година. Всички които бяха за Атака и сега са. А със този Стойков са не повече от 5-ма малодушници като него. Така че той е психясъл на тема величие. Лично съм му казвал че той не е за никъкви управленчески постове , камо ли за депутат. Киро гледай си бизнеса и не живей със илюзий. До скоро.


13 Януари 2010 23:20 | ВОЖИК
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

ТО4НО ТАКА ЯН4О, МНОГО СИ ПРАВ.КОМЕНТАРЬТ ЗА този Е ИЗЛИ6ЕН.


28 Декември 2010 13:08 | ХА.
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Огнян Тетимов И Яни Янев КАТО ИМ СВЪРШИ МАНДАТА ВЪВ ПАРЛАМЕНТА ЩЕВИДИМ ВЪВ КАКВИ ШУБРАЦИ ЩЕ СЕ СКАТАВАТ ПРОДАЛЖАВАИТЕ ДА ПЛУЕТЕ НЕБЛАГОДАРНИ МЕКЕРЕТА




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар