Откриха информационен център на евродепутатите Андрей Новаков и М. Габриел в Благоевград

21 март 2015 15:44   15 коментара   9611 прочита


Пред Благоевград и всички останали общини от Благоевградска област се открива една изключителна възможност да се прилагат европейските политики за развитие на регионите. Сигурен съм, че ГЕРБ отново ще има кмет на Благоевград още на първи тур и това ще е Атанас Камбитов. Това заяви председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов при откриването на Европейския информационен център на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и Андрей Новаков в Благоевград.

„Мария Габриел е гордостта на ГЕРБ. Тя бе избрана за евродепутат на 2013 г. Доказала е през годините, че може да отстоява интересите на страната ни в Европейския парламент и ще продължи да го прави”, каза още Цветан Цветанов. Той посъветва най-младия евродепутат Андрей Новаков никога да не забравя откъде е тръгнал, както и хората, които са го подкрепяли в неговия път. Зам.-председателят на ПП ГЕРБ пожела на двамата евродепутати да продължат да работят заедно, да бъдат силен екип и да не забравят, че една политика е успешна, когато е ориентирана към хората.

 

Мария Габриел се обърна с думи на благодарност за подкрепата на хората от Благоевградска област, за доверието от страна на ръководството на ГЕРБ и подкрепата на Даниела Савеклиева. „Вярвам, че с тази наша поредна съвместна инициатива с Андрей Новаков ще бъдем полезни на хората в Благоевградска област. Това е още една гореща точка, в която се срещат интересите на България и Брюксел”, подчерта Мария Габриел.

 

„Ще продължим да бъдем екип, това е най-сигурната формула за успех и да дадем повече възможности за развитие на нашите градове, на нашите общини, на страната ни”, заяви Андрей Новаков.

 

На откриването на Европейския информационен център присъстваха областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева, депутатът Георги Андонов, председателят на НИС на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, кметът на Благоевград Атанас Камбитов, зам.-министърът на младежта и спорта Калин Каменов, общинският ръководител на ПП ГЕРБ, общински съветници, много членове и симпатизанти на партията.

15 коментара
21 Март 2015 15:53 | ВИтес
Оценка:
19
 (
29
 гласа)

Извинете, но какви са тези подсъдими, осъдени и потенциални бобовдолски квартиранти, с които ни занимавате цял ден?
То бива бива срамота, ама чак толкова...


21 Март 2015 17:10 | sssssssssssssssssss
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

Какви са тия подсадими на откриването на измисления ви информационен център?


21 Март 2015 18:56 | Възхитен гербаджия
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

Няма място за учудване! Не разбрахте ли, че всички гербаджии или са съдени, или са
за осъждане. Нали всички видяхме как осъденият на първа инстанция Димитър Георгиев
стана шеф на ДАНС. Какво пък токоз.....


21 Март 2015 19:39 | ДОКТОРА
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

ПРЕСТЪПНИК ДО ПРЕСТЪПНИКА, МАЙНОЛЕ, НИ СРАМ, НИ СУРАТ, ОТ ТЕЗИ ИЗЧАДИЯ!!! КРАЖБАТА, УБИЙСТВАТА, ПРОСТОТИЯТА И ОЛИГОФРЕНИЯТА Е ВЕЧЕ ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ, МАЙНОЛЕ !!!!НАРОДЕ, ДА ЗАТРИЕМ ТОЗИ УРОДЛИВ ДЕМОН ГРОБ, ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТА НА ПРЕКРАСНАТА НИ РОДИНА!!! НИКОГА ВЕЧЕ БАНДИТИ, КРАДЦИ, НАРКОТРАФИКАНТИ И ПРОСТА ПОЖАРНИКАРСКА СГАН ВЪВ ВЛАСТТА!!!!!


21 Март 2015 21:28 | Э
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Срам, срам, само престъпници, а защи ли не са в затвора


22 Март 2015 09:56 | Малоумник
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Уж офис на най-умния евродепутат новаков, а на кадрите само цв. цв. се пули.
Или офиса е за него-предизборен щаб?!


22 Март 2015 11:38 | браво
Оценка:
-10
 (
14
 гласа)

Браво, офисът в Хаджидимово е много успешен, постоянно се говори с младите за бъдещи проекти и всичко останало, европейски средства и дано и в Благоевград да бъде така. Успех!


22 Март 2015 21:36 | нввв
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

простакейшета, банда


22 Март 2015 21:38 | КАМБИТОВ
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ТАСКОВ, ЩО ДЕ ХИЛИШ ТАКА БЕ, ТИ НЕ СИ ОТ ГЕРБ ААААА, МАЗНИЦИ


23 Март 2015 10:59 | кольо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

абе АНОНИМЕН пише за Европейски информационен център, място където младите а и не само могат да се образоват, да си знаят правата, да кандидатстват по евро проекти а ти плюеш за кмета.. егати смешния човек..


24 Март 2015 17:07 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Хубавият брюкселски въздух доста добре е излъскал селското моме Габриел.
Браво и там да се пенсионираш, моме


25 Март 2015 05:23 | Борислав
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Изгониxа кадарните останаxа БОКЛYЦИТЕ


27 Март 2015 16:28 | Апостолов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Еййййй тая злоба край няма! Не се хабете, няма смисъл, то се личи кога коментарите са платени и кога някой изказва мнение


27 Март 2015 16:33 | Йорданов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

До автора на първите няколко коментара (защото по стила си личи, че той е един) : къде ги видя тия престъпници?
То не е нужно да си адвокат, за да знаеш, че ако си осъден - ще си в затвора, ако не си там - значи си невинен и оправдан от всички клевети и скалъпени обвинения..... АМА то веднъж като ти се лепне сестра, иди и се обяснявай каква НЕ е тя!!!!!


27 Март 2015 16:35 | Апостолов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

„Вярвам, че с тази наша поредна съвместна инициатива с Андрей Новаков ще бъдем ПОЛЕЗНИ на хората в благоевградска област. Това е още една гореща точка, в която се срещат интересите на България и Брюксел”, подчерта Мария Габриел.

ЕТО ТОВА НИ КАЗАХА ТЕ И АЗ ИМ ВЯРВАМ, ЧЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА НАС.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар