Oтблизо с кандидата за кмет на Сандански Кирил Котев: Политиката на "затворена врата на общината" прокуди младите хора и инвеститорите от града, така се спря развитието му

15 септември 2015 14:47   53 коментара   10332 прочита


Статуквото трябва да се промени спешно и Сандански да стане по-добър град за живеене, имаме всички дадености, да сме най-посещаваната дестинация за бизнес и туризъм

Кирил Котев е кандидатът на ПП ГЕРБ за община Сандански. Разговаряме с него на прага на предизборната кампания.

- Г-н Котев, остават десет дни до започването на кандидат-кметската кампания.

1. Готов ли сте за предстоящата надпревара?

- Години наред сме, свидетели как хората, придобили власт умишлено не спазват законите. Казвам го с във връзка с провокациите, които се правят преди започването на кампанията за избор на кмет. Кампанията официално започва на 25-ти септември.

До тази дата, аз ще бъда сред избирателите си от Сандански и цялата Благоевградска област, на работното си място в българския парламент. Чрез тези постоянни срещи съм в постоянна връзка с избирателите, разбирам в детайли проблемите, обсъждаме заедно възможните решения. Именно от това общуване с хората излизат и основните идеи за развитието на общината в предизборната програма, която подготвяме.

2. В досегашните си изяви избягвате персонални квалификации към вашите опоненти. Споделяте, че ще оставите на хората да преценят какво точно Ви прави различен?

- Във всичките си срещи с хората на Сандански се споделя едно общо виждане за неизползваните досега възможности на прекрасния ни климат, природни дадености, култура и най-вече личните качества и перспектива за развитие на хората на Сандански, които са най-големия ни капитал.

Според мен разгръщането на потенциала на санданчани, за което общината е длъжна да помогне много повече ще позволи създаването на нови работни места, нови възможности и перспективи, и нови доходи за активните хора. А по-добрата инфраструктура ще подобри стандарта на живот и качеството на живот на хората от всички възрасти.

3. Кои са най-болезнените проблеми, които не търпят отлагане в община Сандански?

- Най-належащият и болезнен проблем е този с безработицата. Младите хора продължават да напускат прекрасния ни град с усещането за безвремие, липсата на правила и липсата на перспектива. Безработицата, безвремието, липсата на перспектива са причинени от недостатъчните инвестиции в община Сандански. Всъщност това е последствие от досегашната политика на затворената врата в общината. Прекалено дълго време според мен е била затворена вратата в община Сандански за нови идеи, за нови хора и дори обществените поръчки са били затворени за нови доставчици.

4. Какъв е начинът за привличане на инвестиции и респективно разкриване на нови работни места в общината?

- На първо място е необходимо да се осигури достъпна инфраструктура. По този начин ще имаме възможност да изградим нова индустриална зона за привличане на инвеститори, както и да реализираме публично-частни партньорства. От голямо значение за разкриването на нови работни места в община Сандански е подпомагането на малкия и среден бизнес чрез стимулиране на предприемачите. В тази насока, ще създадем отделно административно звено, което да обслужва с приоритет инвеститори и предприемачи в региона.

5. Г-н Котев, преди месец на входа на града се появи билборд, на който сте заедно с настоящия кмет Андон Тотев. Какъв е вашия коментар?

- Знаем, че за някои политиката е поле за непрекъснати провокации и размяна на реплики, които в същността си са безсъдържателни. Именно поради тази причина се старая да бъда встрани от лепенето на етикети и подобни манипулативни опити за подмяна на факти. И все пак: билборда отразява по чудесен начин досегашното ниво на поведение, на хора познати от години с подобни действия. Смятам, че санданчани отказват да ги приемат за свое бъдеще. Отчитам този билборд като грешка и дори автогол на авторите, защото хората са отблъснати от подобен вид провокативни ходове.

6. Видно е, че г-н Кирил Котев има ясен план за промяна в непосредствена перспектива. Смятате ли, че ще се справите с тежестта на кметските отговорности. Опонентите представят младата Ви възраст като негатив?

- Свикнал съм да работя под голямо натоварване, обичам да работя в екип, да ползвам съветите на хората с опит. Не смятам, че младостта е порок. Двама от признатите за най-успешни кметове на България, кметовете на Стара Загора и Бургас започнаха успешните си мандати на подобна възраст. Все пак нека изчакаме предстоящото официално откриване на кампанията на 25-ти септември. Така е редно и почтено. Смятам, че отговорните хора трябва първи да дават пример в спазването на закона.

7. Защо трябва да гласуват за Вас на предстоящите кметски избори?

- Защото с постоянство и стабилност община Сандански ще бъде един по-добър град за живот. Защото статуквото спешно трябва да се промени ако не искаме да се превърнем в обезличени хора без позиция и мнение. Защото промяна ще има само тогава, когато се спазва и следва направения предварително план/програма и когато човекът, заел тази отговорна позиция, е преди всичко морално длъжен на хората. Искам гражданите да бъдат не само подкрепени, но и чути, защото много рядко някой въобще им дава думата.

53 коментара
15 Септември 2015 15:14 | Мария
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

Радвам се, че след изборите ще имаме кмет с човешко лице!


15 Септември 2015 15:26 | !
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Кръстилци - отровени хора мълчиш, незаконни продажби на земеделски земи мълчиш .....за това по гл. улица мълчиш..... ти си срам за града.. що мълчиш ..???


15 Септември 2015 15:41 | !.
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

за Яне ЯНЕВ !0бщина САНДАНСКИ има право да се разпорежда със земеделските земи останали след реституцията на земеделската земя, но законодателят е направил ограничения описани в пар. 27 от ПЗР на ЗСПЗЗ.
Едно от тези ограничения е да е налице !!!!! - обезщетяване на собствениците, чиято собственост не може да бъде възстановена, т. е производствата по обезщетяване по чл. 10б и 10в да са приключили..... РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН -
Всичките тези продажби на земеделски земи са незаконни, г-н Янев ти що мълчиш ???? за незаконните решения за продажбата на земеделски земи ! решенията на общинския съвет САНДАНСКИ подлежат на контрол от областния управител !! в случая г-н МИХАЙЛОВ !!! но той нищо не прави, което е подсъдно.....
тук е зарито кучето ! .....за тия щуротии що са правени с земеделските земи, някой трябва да иде у панделата ...

не трий


15 Септември 2015 15:51 | Истината
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Кирчо Котев е новия кмет на Сандански!


15 Септември 2015 15:53 | Четете
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

За действителното състояние в Доньова община - Тотевград, четете на фейсбук-страницата: АНТИкорупция Сандански:

https://www. facebook. com/AnticorupciaSandanski


15 Септември 2015 15:54 | БАБА ПЕНА
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

ВРЕМЕ Е ЛЕВУНСКОТО БИШЕ ДА СИ ВЪРВИ!


15 Септември 2015 15:55 | !!!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Към всички родолюбиви организации !
Да се съберем пред Областта в Благоевград !
Да изкараме тая долна гербажииска мишка от ОБЛАСТТА ! да го натоварим в колите и в с. Кръстилци !
Да го накараме да изпие един галон вода от тая радиоактивната що са пили тия хора !
ТОВА СА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ !!
ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ - ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЪБЕРЕМ .....ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЛАСТТА В БЛАГОЕВГРАД ..
РЗС би ли подкрепи ли една такава форма на протест .....бездействието на областния управител минава всякакви морални и законни норми !
Идете поне по един стек вода отнесете на тия отровени хора -българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи


15 Септември 2015 16:01 | До централата на ГЕРБ
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Борисов и Цветанов ако не дойдат да заключат крадливите ръце на келнера с белезници, много несигурна ще е победата на Кирчо


15 Септември 2015 16:03 | кромидар
Оценка:
-8
 (
24
 гласа)

Киро е най-слабата кандидатура на герб в област благоевград .
Киро е политически труп


15 Септември 2015 16:03 | Кромидарската махала
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Всички кромидари сме с Кирчо. Кире, УСПЕХ!


15 Септември 2015 16:05 | !!!!
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

за Кирчо !!
Трябва да се направи проверка на една група чиновници който близко стоят до Кмета Тотев - някак си доста бързо забогатяха с подписването на документи които и те знаят че се краде нагло общинска и държавна собственост и завишени сметки по обектите които строи общината !! голяма част работят за частни фирми в ущърб на интересите на общината!! с едната ръка се подписват като общ. служители с другата като представители на частни фирми !
С заплати от по 400-600 лв. как се купуват такива имоти ..
Учередителен договор
Днес 26. 04. 2002 год. -между - 1. Кирил Блажоев Данаилов Адрес София, кв. Бръбница-1, бл. 550, етаж 4, ап. 79
2. Таня Иванова Илиева - София, ЖК "Люлин", бл. 513, вх. В, етаж 9, ап. 35.
3. Павел Кръстев Стойков - Сандански, ул. ""Илинден" 18 се сключи настоящия договор за учередяване на дружество с ограничена отговорност.
Наименованието на учереденото по силата на тозиэ договор дружество е "ТОП ГЕО% с ограничена отговорност или съкратено "ООД"


15 Септември 2015 16:05 | Пепи каратиста
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Вънка левунското бише от Сандански!!!!! Стига толкова свинско потисничество!!!!!


15 Септември 2015 16:07 | за Кромидарската махала
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

от какви хора имаме нужда !! дето прикриват престъпления
Котев просто не става за Кмет ! няма морал !
за незаконните продажби на земеделски земи . Кире що мълчиш ?? що мълчиш !!?! КИРЕ ?!?


15 Септември 2015 16:08 | ж.к. Спартак
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

и в Спартак сме зад Кирил Котев. Всички ще гласуваме за него.


15 Септември 2015 16:13 | до Румяна Бъчварова
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

До Министъра на вътрешните работи,
Г-жа Румяна Бъчварова

Г-жо Бъчварова,
моля по най-бързия начин да заловите и задържите плащачите на гласове за Андон Тотев!
Това лице от три месеца не е спряло да купува гласове за преизбирането му.
Раздава по 50, 00 лв. на глас, чрез брокерите на гласове от неговото обкръжение.
Вашия подчинен - началника на РУП - Сандански отлично знае кои са те.


15 Септември 2015 16:36 | Тотев си купува изборите
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Тотев се разпуква да раздава пари за купуване на гласове, а полицията и ДАНС дремят.
Ало, има ли институции в тази държава???


15 Септември 2015 16:39 | ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

УСПЕХ КИРЕ!


15 Септември 2015 16:42 | Кире събери кураж
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Кире, де бе! Де бе, събери малко кураж и назови виновникът за това, което пишеш в заглавието на интервюто ти - прокудени млади хора и инвеститори. Айде престраши се и назови името на левунското. Кво те притеснява? Как ще ти повярват хората иначе??? Толкова ли е трудно да кажеш : "Местният феодал АНДОН ТОТЕВ спря развитието на общината ни"????


15 Септември 2015 16:46 | гергана
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

котев е добро момче, но няма никаква подкрепа от борисов. на борисов не му пука за сандански. за тва и позволи на кучката му - янка янева да се намеши в изборната надпревара тук за да отбива гласове в полза на тотев. жалко за герб!


15 Септември 2015 16:47 | На киро баща му
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

На Киро баща му е един от най-големите измамници и мушеници в Сандански. Той и Тотев са пълна комбина. Киро да се разграничи от баща си и тогава ще гласуваме за него. Иначе значи ще е същия схемаджия.


15 Септември 2015 16:48 | ЛЕЛЯ ФИДАНКА
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

КИРЧО Е НАЙ-ДОСТОЙНИЯ КМЕТ ЗА САНДАНСКИ. ДОБЪР ЧОВЕК И Е УМЕН И СПОСОБЕН.


15 Септември 2015 16:50 | Стефка
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Кирчо №1 си! Само ГЕРБ и Котев!


15 Септември 2015 17:35 | за КИРИЛ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Кмете това е рекет !!
Това е рекет над гражданите !! какво правиш !! това е рекет
Защо НАП не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми. Да се проверат какви проекти минават през общината, кои фирми са ги изготвили - тези фирми какви данъци са платили .Публична тайна, че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл. архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения. Неправомерно се използват чужди печати !!!От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки. Явно тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат първо в следствието, после в прокуратурата, а от там в съда и може и в затвора, а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!! Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупционни практики !!! Докога


15 Септември 2015 17:53 | за г-н КОТЕВ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ози юнак Павел Стойков е част от имотната мафия, затова Тотев го пази -много знае и много мърсотии с общинските и орските имоти е вършил, но Тотев оде ли си и он е изгорял.... яко ..и у града место няма да се намери..... що пари е взел от хората, сега ще трябва да ги връща ...и в затвора може да иде ...вечно няма Тотев да го пази .....
Всеки който е дал пари на това Тотево мекере да знае, че е излъган ! това което прави е незаконно ! обърнете се към прокуратурата ! защитете интересите си .....
и оная госпожа началничка на кадастъра у Благоевгград да не се прави на утепана и она требва също да го отнесе !! след като знае, че този човек работи и е назначен у община Сандански - защо и пуска негови работи ! това е конфликт на интереси ! госпожо Бачева - същия на втора инстанция има и присъда за конфликт на интереси това що правите е престъпление ! Ваше задължение е да сезирате прокуратурата госпожо Бачева.....


15 Септември 2015 18:05 | .
Оценка:
4
 (
4
 гласа)


за ЯНЕ ЯНЕВ - питай !
Република България
Министерство на земеделието и храните
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански

Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че
За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ
началник на Общинска служба Земеделие
гр. Сандански


15 Септември 2015 18:14 | Росен
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Браво Кире, ти си човекът. Успех.


15 Септември 2015 18:17 | за Росен
Оценка:
-6
 (
22
 гласа)

Кирчо е срам за града


15 Септември 2015 20:00 | Божидара
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Чест прави на г-н Котев, че стои далеч от низките страсти на другите партии.


15 Септември 2015 20:09 | за Божидара
Оценка:
-7
 (
17
 гласа)

мълчи мълчи как пукал ! тоя ням
кажи нещо КИРЕ


15 Септември 2015 20:12 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

МЕТЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИШ НА РАЗСЕЯН !!
О П Р Е Д Е Л И :
ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО
ДОКЛАД НА СЪДА:
На 04. 03. 2014 г. в регистратурата на Административен съд - Б. е постъпило
писмо, подписано от Кмета на Община Сандански с което заявява, че подписалият акт за
непълноти и грешки Павел Стойков не е бил упълномощен да представлява Кмет на Община Сандански
в правомощията му по ЗКИР.

АДВ. Ф: Запознах се с представеното писмо. Да се приеме същото. Считам,
че в тази Община се въртят някакви игри между този служител, гражданите и Кмета . При направена справка в Търговския регистър се оказа, че Павел Стойков е
едновременно съдружник на 1/3 от капитала на търговско дружество „Топ ГЕО " ООД
и управител. Същият, като държавен служител, как работи и в общината, не ми е
ясно. Най-вероятно същият злоупотребява със служебното си положение, за да
мотае гражданите, извършва някакви преписки, подписва ги от името на Кмета ТОТЕВ !


15 Септември 2015 21:31 | старогражданин
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Колегата на Кирчо от Петрич, по мои наблюдения, е в кампания още от март. Че даже и преигра за чудо на целия Югозапад. За малко да отнесе и правителството и сега да правиме избори три в едно. Санкционирани няма. И жертви няма. Поне за сега. Така, че да се обвинява Янето за преждевременно започване на кампанията е смешно. Срещи в извън работно време. Едни ги правят на чашка с Тотев, други на чашка лимонада с хората. Разни хора, разни...


15 Септември 2015 21:46 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Областния управител г-н Михайлов що не иде да види тия отровени хора ! в с. Кръстилци ?
Тия хора са забравени и от държавата и от бога .....поп за заведе живи да ги опее ..


15 Септември 2015 21:48 | за Поничката
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

та они са у един отбор .....неещо да казал против тотев, нищо колкото за кумова страма


15 Септември 2015 21:49 | новогражданин
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Тотев и Гикинскки заедно в затвора.


15 Септември 2015 21:51 | Яне Янев
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Аз ще помогна на чичо Дончо да бъде преизбран за кмет. Това е моята мисия.


15 Септември 2015 21:54 | за Биляна Гавазова
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

кажи нещо КИРЕ !!!кажи за незаконните продажби на земеделски земи !!! от общината ! сега и дела се почнаха и продажбите продължават, що не се опита поне да ги спреш !
Кире ти нищо не правиш ...


15 Септември 2015 21:55 | гражданин
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Какъв кандидат кмет е Кирчо ? Знае ли азбуката? Това момче се е объркало, имаше късмет при предишните избори да влезе в листата на ГЕРБ със съвпадението на номера неговата бюлетина с този на партия ГЕРБ. Господин Борисов не знае ли какъв кандидат имаме в Сандански? Никой ли не вижда? Не е важно само кмет да изберем. Същата стара песен на нов глас - както с миналия кандидат кмет Баханов. Няма ли по оправни и достойни хора?


15 Септември 2015 21:56 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Цяла пролет давах сигнали, че няма Герб в Сандански, никой не ме чу. Даже и Цветанов. Ударник. Невинен. Невинен ударник. Чукнете в Гугъл има ли такова чудо. Приятна вечер.


15 Септември 2015 21:57 | за ж.к. Спартак
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

нещо сте се обърка пи ?


15 Септември 2015 22:00 | гражданин
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

До Биляна Гавазова
Ако мислете, че с Кирчо ще дойде положителната промяна.... Съжалявам Ви ако наистина го вярвате. не виждате ли какво безмълвно дете е.


15 Септември 2015 22:00 | за гражданин
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

прав си кирчо не става за нищо, той не може да се противопостави на ТОТЕВ ! те са от един отбор


15 Септември 2015 22:01 | за гражданин
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

не е безмълвно дете е.... немо е .


15 Септември 2015 22:04 | Санданчанин !!
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Котев просто не става за Кмет ! няма морал !
за незаконните продажби на земеделски земи . Кире що мълчиш ?? що мълчиш !!?! КИРЕ ?!


15 Септември 2015 22:31 | старогражданин
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

За Кръстилци-изчакайте още малко да прибера реколтата. С пълно мазе и таван добивам сили дори за сваляне на правителството.


15 Септември 2015 23:16 | РЗС
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Ние от РЗС за трета поредна кампания излизаме пред санданчани с търсена стока- предтавяме се за противници на Тотев, за да вземем гласове на негови противници, колкото успеем да излъжем. На втори тур досега винаги сме подкрепяли Тотев, заедно с Пухи от ДПС и Пръча от Атака, по същия начин заедно държим мнозинството на Тотев досега в съвета. Шефа се разбира с Тотев за пасищата, отделно договаря с балъци пари за места в листите, горките не знаят че и местенцата им са продадени по няколко пъти. Разбира се все още са останали достатъчно хора в града, от които шефа не успял да измъкне пари, а тия които са излъгани често се срамуват да признаят как са финтирани с посредствени лакардии от човек, който не прочел нито една книга в живота си, но върти очи, тръшка се изкусно и умело, като за последно.... Но всичко това е играно достатъчно пред санданчани и точно тук тия номера са прозрачни. Ако не мине номера, остава да си смени името като Радо Джойнта, да си смени стайлинга с някакви очилца и да


15 Септември 2015 23:21 | РЗС
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

да бега....


16 Септември 2015 00:29 | Старозаветен
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Янето първо взело пари от Тотев, за да го урежда да бъде кмет от Герб, от БСП разбрали и ритнали Тотев, а Янето сега работи на двойни обороти за Тотев, за да не връща пари.....


16 Септември 2015 03:12 | .
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Мария
Радвам се, че след изборите ще имаме кмет с човешко лице!
за МАРИЯ
къде го видя това човешко лице ! това лице мълчи за незаконните продажби на земеделски земи ! за отровените хора и земя в с. Кръстилци ! мълчи яко и що мълчи ! за много неща мълчи


16 Септември 2015 06:22 | за ГЕРБ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Областния управител г-н Михайлов що не иде да види тия отровени хора ! в с. Кръстилци ?
Тия хора са забравени и от държавата и от бога .....поп за заведе живи да ги опее ..


16 Септември 2015 07:46 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Бисер Михайлов ще дойде в Кръстилци тогава, когато има решение за проблема. Желаещи за повече осветляване на неговите действия има от всички страни. Включително и от Тотев. Вие в неведение, а Тотев в шах. На този етап едното още малко ще си върви с другото.


16 Септември 2015 08:01 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

това е престъпление !! бездействието на на г. н Бисер Михайлове престъпление ! народен съд трябва за него


16 Септември 2015 09:26 | !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кире, това ли са проблемите на Общината ! Смешен си !!
Кръстилци - отровени хора мълчиш, незаконни продажби на земеделски земи мълчиш .....за това по гл. улица мълчиш..... ти си срам за града.. що мълчиш ..???

ЗА НЕЗАКОННИТЕ ПРОДАЖБИ НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ КОТОВ ТРЯБВА ДА СЕЗЕРА ПРОКУРАТУРАТА
ЗА ОТРОВЕНИТЕ ХОРА И ЗЕМЯ И 100 ХИЛ. ЛЕВА ЗА ТОЯ ЩО ОТИШЛИ КОТОВ ТРЯБВА ДА СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА
ЗА ГЛАВНАТА УЛИЦА 200 ХИЛ. ЛЕВА ТАКА БЕЗМИСЛЕНО ТУРЕНИ, НЯМА И ПРИЕТ БЮЖЕТ - ТОВА Е СЪЩО ЗА ПРОКУРАТУРАТА !
И КОТЕВ МЪЛЧИ .....ЩО МЪЛЧИ, АМАН ОТ МАЗНИ И БЕЗМИСЛЕНИ МОАБЕТИ ..


16 Септември 2015 14:32 | Истински ГЕРБ
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Киро вземи скочи като мъж на този. Така истинските гербери ще те подкрепим иначе ще си останеш една мълчалива мишка.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар