Отблизо с кандидата за кмет на Разлог Кр. Герчев: Променихме облика на града и селата, а дневният ред задаваха хората

12 октомври 2015 09:21   47 коментара   7921 прочита


Красимир Герчев е роден на 31 май 1965 г., женен, с един син. Завършил е Висшия минно-геоложки институт, специализирал е геотехнологии. Има специализации в областта на бизнес-предприемачеството и интернет маркетинга.

Печели частичните избори за кмет през 2009 г., а след това убедително и редовните през 2011 г. В ГЕРБ сочат Красимир Герчев като един от най-успешните кметове в страната. Удостоен е с националните награди Кмет на годината в категория "Усвояване на средства по европейските програми" и Кмет на годината в категория "Инвестиции в здравето и спорта". Кандидатурата му е издигната за трети мандат.

- Г-н Герчев, как приемате оценката, че сте сред кметовете отличници?

- Външният поглед на това, което е свършено в общината, е важен, както е важна и оценката, която хората ми дават. За каквито и инвестиции да говорим, ако с нищо не се променя животът към по-добро, означава, че нищо не е свършено. Непрекъснато правя срещи с жителите на общината, за да чуя техните проблеми. Те задават дневния ред на дейността ми. Техните желания са моята програма за развитие.

Готова е управленската ми програма и за следващия мандат, съставена изцяло от преките контакти с жителите на община Разлог и обективните потребности.

Общината е сред най-бързо развиващите се общини и това никой не може да отрече. Амбициите ми са да продължи да се развива още по-успешно. Заставам пред съгражданите си с изпълнена и преизпълнена програма, придадохме нов облик на града и селата.

- В условия на икономическа и финансова криза, когато парите все не достигат, как успявате да се справите?

- Истината е, че без спечелените средства по оперативните програми на ЕС, щеше да ни бъде трудно. Проекти се печелят трудно, но с добър екип показахме, че за 4 г. може да се привлекат над 47 млн. лв. за инфраструктура. Общинската болница е изцяло обновена, отделенията са оборудвани с най-модерната апаратура, за което вложихме 4,7 млн. лв. по ОП "Регионално развитие". Родилното ни отделение е най-доброто в областта и всяка година се увеличава броят на ражданията. Предстои ремонт на Детско отделение и ОАРИЛ. Отделението за долекуване е съвсем ново и мисля, че няма друго такова в страната. Нови 17км пътища, 11км тротоари, 5км велоалеи и 3км водопровод се изграждат в община Разлог, преобразяваме центъра на Разлог с гранит и мрамор, който става все по-хубав с изградените зелени цветни площи, паркове, алеи и градини, с изключително отношение и на гражданите към чистотата на града. Над 90% от общинската пътна мрежа е реновирана. Остават малки участъци около Елешница, Разлог-Бачево и Д. Драглище-Белица. На етап окончателно проектиране е реконструкцията на улиците в Елешница, Баня, Бачево, Д. Драглище и Г. Драглище.Те са в един общ проект по Програмата за развитие на селските райони. Подменена е ВиК-мрежата в Разлог, Баня, Д. Драглище, Г. Драглище. Имаме готови проекти за Елешница.

- Има ли пари за спорт?

- Над 6,5 млн. лв. сме вложили в спортна инфраструктура. Има нов стадион в Годлево, спортна площадка в Баня, а стадионът в Разлог стана най-добрият в Югозапада. Готови сме с проекти за спортни площадки в Добърско, Г. Драглище, Д. Драглище. Развитието на спортната инфраструктура и предоставянето на условия за спорт е предпоставка за здраво поколение и здрави хора. Имаме стотици деца в клубове и школи, добри волейболни и футболни отбори, ски-клуб и др. Инвестициите в спорта са инвестиции в здравето.

- Безработицата е бичът днес за хората. Общината не разкрива работни места, но какво правите в тази насока?

- Предоставяме обективни и благоприятни условия за инвестиции. Имаме индустриални зони, а администрацията помага за привличането на инвестиции чрез добро административно обслужване. Данъците за бизнеса са облекчени. Крайно необходимо е въвеждането на електронното правителство и управление, за да предоставяме комплексни административни услуги и да не се разкарват инвеститорите между различните институции. В интегрирания план за градско развитие са включени трите индустриални зони, тяхното разширяване, реконструкция и модернизация.

- Разлог е в подножието на три планини-Рила, Пирин и Родопите. Туризмът ли е бъдещето?

- Разлог активно се рекламира като дестинация за планински, голф, ски и SPA-център. Ние имаме най-голямото игрище по голф на Балканите, най-красивата хижа, конни бази, уникални църкви, атрактивни традиционни и съвременни празници, минерални извори и СПА дестинации в село Баня. Община Разлог се превръща в целогодишен курорт и с всяка година се посещава от все повече хора и това показват справките от туристическия данък. Същата положителна тенденция отбелязват и "Паркинги и гаражи". Добра крачка е предоставянето на общините на минералните извори и вече имаме 15 разрешения за водовземане. Имаме нова, качествена туристическа услуга в с. Баня, където са концентрирани минералните води. Хотелите в м. Бетоловото и в района на голф-комплекса отчитат ръст на заетостта. Общината се утвърди и като водеща в конния туризъм с базите в Бачево и край града, предлагащи и терапия за хора с увреждания. Предстои да изготвим карта, в която да дефинираме туристическите услуги. Хижа "Яворов" е най-добрата у нас, почти сме готови с в елоалея до Бетоловото, открихме панорамната алея "Стъпалата". Предоставили сме инвестиционните си намерения за изготвянето на новия План за управление на НП "Пирин". Имаме и добри примери как може чрез селски туризъм да се издържа една фамилия.

Освен туризмът, развиват се и съпътстващи сектори като дървопреработването, мебелната промишленост, хранително-вкусовата и земеделието.

- Как ще повлияе на Разлог новият план за развитие на НП „Пирин”?

Несъмнено – положително. Трябва да гледаме напред и се обединяваме в отстояване на националните ни и регионални интереси. Самостоятелно общините не сме конкурентноспособни. Туризмът може да повлияе на икономическото развитие и благосъстояние на региона, намаляване на безработицата, бъдеще за младите хора. И когато хората имат работа и са икономически обезпечени, няма да изсичат гората, т.е. икономическото развитие ще съхрани планината.

Финалният вид на плана дава възможност да се работи в посока на подобряване на туристическото и икономическото развитие на региона, създаване на нови работни места и повишаване стандарта на живот. Всички бъдещи дейности, засягащи територията на НП „Пирин” ще продължат да бъдат съгласувани с Министерството на околната среда и водите и ще бъдат подлагани на дискутиране със заинтересованите страни, за да бъде спазено екологичното равновесие.

- Не забравяте и хората в неравностойно положение, които са най-уязвимите.

- Социалната ни програма и услугите, които предоставяме, са сред водещите в страната. Субсидираме редица услуги като социалната кухня се ползва от 300 души всеки ден. Немалко средства сме вложили в домовете и дневните центрове за деца и възрастни, които изискват специфични грижи. Отделяме средства за децата и хората в неравностойно положение, за пенсионерските клубове, субсидираме семейства с репродуктивни проблеми, подпомагаме социално-слабите, стараем се да решаваме всеки човешки проблем.

- Санирахте детски и учебни заведения. Какво предстои още?

- Училищата и детските градини в община Разлог са модерни и красиви, но винаги има още какво да направим. Подготвяме пълна подмяна на интериора и мебелировката на детските градини, смяна на съоръженията за игра в дворовете им и много други.

- Оставили сте работа и за следващия мандат?

- Много. Общината е жив организъм и винаги има нещо, което може да се доразвие, да се направи по-модерно. Лесно се прави програма за години напред, ако познаваш проблемите и отговаряш на потребностите на неговите жители.

- Кои са ценности, на които държите?

- Семейството, приятелите. Тази година със съпругата ми отпразнувахме 25 години щастлив семеен живот, посрещнах своя 50-годишен юбилей с най-близките си, получих изключително вълнуващи подаръци, между които реплика на Самарското знаме, което е носил моят прадядо Ангел Герчев. Но има и други ценности, които са важни за мен. Една от тях е да бъда полезен за хората, а това се постига с много работа. /24 часа /

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Кр. Герчев   ГЕРБ   област   Още от: Политика

Принтирай статия
47 коментара
12 Октомври 2015 09:44 | Гербаджия
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Сина на Герчев да почва да пише колко велик е баща му и как всички настръхват като го видят.


12 Октомври 2015 10:04 | Milica
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

"Горда" съм с бившия ни кмет г-н Герчев! Добре че е фанал некой да му напише интервюто, иначе кат си го знаем какоф е оратор.... две думи на кръст да не може да обели....
а за казаното - евала! Само че ние жителите на Разлог явно сме слепи и не виждаме и не усещаме "Видими резултати".
Успех на всички останали кандидати!


12 Октомври 2015 10:39 | RAZLOG
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Герчев, престани с това лицемерие!!! Променил си облика на града и селата, глупости на търкалета. Променил и драстично увеличил си само имотното си състояние, и на тези от близкото ти обкръжение. Хората не са кьорави и прости, както си мислиш. Кирливите ти ризи излезоха на бял свят. И още, още ще има за далаверите ти. Тепърва предстои най-интересното.


12 Октомври 2015 10:49 | ???
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Г-н Герчев, освен на коя дата и година е редно, и морално да напишеш къде си роден? В гр. Разлог или..... Бъди поне веднъж честен с избирателите, които вече не ти вярват!


12 Октомври 2015 10:59 | Добърско
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Във всичките тия хвалебствени слова за себе си, Герчев е вложил 99% лъжи! Пълен хаос цари на градския площад в центъра на Разлог, а да не говорим за селата. Улици, канализации са в безобразно състояние. Кметствата са в плачевен вид. А къде му остана мобилността? Е, има и с какаво да се похвали, сметището, което двамата с Любен Татарски градят точно на пътя ни, за да оправдаят открадените пари за екскурзии, пиршества и задоволяване на личните си потребности. И да не пропусна, с тия крадени пари плащат сега на избирателите си.


12 Октомври 2015 11:28 | Краси е най добрия
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Еии ще се пукнете от яд че Разлог е влюбен в Краси Герчев. Всички сме с него. Успех


12 Октомври 2015 11:29 | Драглищенин
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

"Подменена е ВиК-мрежата в Разлог, Баня, Д. Драглище, Г. Драглище. " Герчев на балами ли ни правиш? Подменена била ВиК мрежата в Г. Драглище, кажи честно част от мрежата в която се актуват и участъци направени от предишните кметове и от ВиК, а да не говори за последното изпълнение-под всякаква критика, никакво спазване на заложените по проект дейности. За сметка на това поставената Калинка Кметица я пращаш на почивки, на екскурзии да не се мярка пред очите на изпълнителите и да не контролира/не че може, дефектолог/. А сега диларите на ГЕРБ добре подплатени шетат из селото с откраднатите пари спестени от фирмите изпълнителки. За бога селяни пребирайте парите и на гласувайте за тях/Грабим Европа Рушим България/, защото 4 години пак ще Ви управлява Илонка и Бутле и пак ще има фалшиви договори, подаръци на чужди парцели и имоти и пълна анархия по земеделските имоти.


12 Октомври 2015 11:29 | късметлия
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Във всички коментари само за Герчев говорите... треперете!!! Победа с номер 3!!!


12 Октомври 2015 11:30 | Разлог
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Един е кмета и той се казва Краси Герчев


12 Октомври 2015 11:31 | Мечок
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Мечоко е насъскал малките мечета да шаркаа в сайто. Ле нема щее друго да работаа


12 Октомври 2015 11:31 | 123
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

А за кой да говорим нали статията е за него.


12 Октомври 2015 11:33 | Единствен
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Краси завиждат ти защото имаш прекрасно семейство, защото си по добър от всички. Пижелавам ти успех знам че Разлог е стеб и ще направи правилния избор на 25. 10. Само номер 3


12 Октомври 2015 11:34 | Обичаме Разлог
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Успех Краси ! С теб сме за 3-та поредна победа ! Няма по-достоен и подходящ кандидат за кмет от теб и винаги ще имаш нашата подкрепа !


12 Октомври 2015 11:34 | миро
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Разлог е изключително красив град и става все по-хубав благодарение на г-н Герчев!


12 Октомври 2015 11:35 | Хйкгтфгкл
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Браво бе кмете ти си нашият човек. обичаме те.


12 Октомври 2015 11:35 | Разлог
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

В Разлог има 2 човека, който плуват по най успешния Кмет
Моля ви престанете -смешни сте


12 Октомври 2015 11:36 | Баня
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

С теб сме Краси. N3


12 Октомври 2015 11:38 | Гладиатор
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Да каже Г-н Гърчев защо беше освободен ДИСЦИПЛИНАРНО от митница Б-лград и колко много направи/зулуми/ и там като Административен директор, та дано толкова направи и за Бабугерово. Похарчиха с Мижитурката Татарски парите за моста на Бресто пък той взе че се срути от придошлите води на реката. Ами сега от къде ще пренасочите пари за крадене за нов мост.


12 Октомври 2015 11:40 | клепар
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Досега не съм виждал по позитивен човек от Красимир Герчев затова и мотото на кампанията е ДОБРОТО Е С НАС! Напред Краси ние сме с теб!


12 Октомври 2015 11:41 | №3
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Бая ве е страх, мишкиииии, и да се спукате таа си е- КРАСИМИР ГЕРЧЕВ С №3 - ТОЙ Е КМЕТ И ЩЕ БЪДЕ!
Давай КРАСИ -С ТЕБ СМЕ С №3!


12 Октомври 2015 11:42 | Аз
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Герчев е кмет да ви е ясно


12 Октомври 2015 11:42 | разлог
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Възхищавам се на позитивната кампания, която провежда г-н Герчев, а всички останали плюят като луди. Доброто винаги побеждава. Успех г-н Герчев!


12 Октомври 2015 11:45 | КОЦЕ
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

ЩО СЕ СРАМИШ ДА КАЖЕШ, КЪДЕ СИ РОДЕН ДРУГАРЮ ОТ АВРАМОВИ КОЛИБИ !!!НИМА Е СРАМНО, ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА СИ ДА БЪДЕШ ЧЕСТЕН? НИМА ЧОВЕК МОЖЕ ДА ИЗБИРА РОДИТЕЛИТЕ СИ И МЯСТОТО ОТ КЪДЕТО Е ФАМИЛИЯТА МУ ???НИМА Е СРАМНО, ЧОВЕК ДА СИ ПРИЗНАЕ, ЧЕ Е ПОМАК !!!ВСЕКИ ЧЕСТЕН ЧОВЕК НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ВСИЧКО ТОВА!!! САМО ЧОВЕК С ГУЗНА СЪВЕСТ И НЕЧИСТОПЛЪТНА ДУША Е САТАНА В ОВЧА КОЖА !!! ГЕРЧО, РАЗЛОГ Е ВЕЛИК ГРАД И НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНЕМ, ПРОПАДНАЛИ ТИПОВЕ КАТО ТЕБ И КРАДЕЦА ТАТАРСКИ ДА ОГРАБВАТ ТРУДА НИ !!! ДА НАНАСЯТ ПОБОИЩА НАД ТРУДОВИТЕ ХОРА, ДА КРАДАТ ИМОТИТЕ ИМ И ДА ПЪЛНЯТ СМЕТКИТЕ НА ДЕЦАТА СИ С КЪРВАВИ ПАРИ В ЧУЖБИНА !!!! ГЕРЧО, РАЗЛОГ КАЗА -НЕ НА СТРАХА !!!! РАЗЛОЖАНИ И РАЙОНА ВЕЧЕ НЕ СА ПОДВЛАСТНИ НА МУТРИТЕ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ВИ БАНДА И С БЮЛЕТИНИТЕ НА 25 ЩЕ ТЕ ПРОГОНИМ ПО АВРАМОВИТЕ КОЛИБИ ЗА ДА ТЕ ОТНЕСЕ ВЯТЪРА !!


12 Октомври 2015 11:46 | №3
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Един е кмета и той се казва Краси Герчев! УСПЕХ!!!!!


12 Октомври 2015 11:49 | разложенче
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Мечо отивай си в защитеното селище Четири лапи докато и още Бриджитката те иска че след 25. 10 и там няма да те искат


12 Октомври 2015 11:49 | Мечо
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Не коментирайте така кои от дека е -я съм от ГрАдево, ортако е от Симитли а след изборите ще пием по една студена вода в Аврамови колиби


12 Октомври 2015 11:50 | Аз
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Краси е истински човек.


12 Октомври 2015 11:54 | 333 до Добърско
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

99% си сляп и неосведомен .... малко да спреме да плюеме?! нещо качествено да се каже... това което четем, дори не е подплатено с факти... нали знаете, че клеветата е подсъдима. Не ми приличате на хора, които са в избори, а по скоро все едно сте на пазара... няма по-прост човек, от този който плюе... защото думите му обягват и не знае какво да каже! реалността не съвпада по никакъв начин, с това което четем...


12 Октомври 2015 11:58 | 4141
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Брей, сино на Гевреко включи копирната машина и цвъка хвалебствените коментари, за пропадналия си баща. И това нема да помогне... ее. Хората знаят, виждат и чуват какви ги е вършил Гевреков зедно с Татарската лисица. Бюлетина № 3, на боклука, там на сметището по пътя за село Добърско!!! Гласувайте за № 8 или № 9, но никога повече за предателите от герб.


12 Октомври 2015 12:04 | до Коце
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

коце, коце, пиша те с малка буква, че не ти отива като човек да пишеш тези разботи. Щом знаем от къде е г-н Герчев, сигурно не се срамува. Не е важно къде си роден, важно е потеклото и семейството, и неслучайно Краси Герчев е от достойно семейство, нали не забравяте "корените му" и достойните хора в неговото семейство! ... като пишете, добре е да помислите, не се излагайте с малоумни изказвания, като г-н Петков, онзи ден, при Захариев.... срамно е .. така да мислите, пък фактите да говорят друго!


12 Октомври 2015 12:08 | Добърско до 333
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Истината боли! Всичко се вижда и знае от хората. Тепърва ще се види кой ще бъде подсъдимия?


12 Октомври 2015 13:03 | Баненин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ще е си наприл за Бане бе цървул??? Само лапате парите от минералната вода, а никакви инвестиции в Бане. Че ме фанеш за дедовия да гласувам за номер 3 цървул с цървулите прост!!!!


12 Октомври 2015 13:17 | Най новиа виц
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Герб няма да издгат Герчев за кмет, а за началник на енергото затова лика му е на всяко ел. Табло на енергото .Така се пщравят избори с пари, а когато не може с пари с много пари и джандармериа!


12 Октомври 2015 14:42 | млад човек от Бане
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

За тебе Герчев нема да гласувам. На миналите изборе се подлъгах, но сега зная истината. Не те ле беше срам на представянето в Бане да не дадеш думата на хората? Ама те беше страх, защото щеше да има неизгодни за тебе въпроси. Вместо тава докара Веселин Маринов, та барем с него да подмамиш некой друг избирател. И тава не станува. Набий си го в главата, че не си желан в нашето село. Ще гласувам за всеки друг, но не и за тебе. Тава не е само мое решение, а на почти целото село. Ти знаеш какво напри на хората тука. Па и срам си немаш та се довлече отново.


12 Октомври 2015 14:50 | 7878
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Победа за арх. Захариев с бюлетина № 8! Той е некорумпиран и достоен за кмет на общината ни.


12 Октомври 2015 14:54 | до бюлетина № 3!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Всички сте за боклука. Победа за реформаторите и бюлетина № 9. Успех и пълен напред!


12 Октомври 2015 14:59 | часовникар до № 3
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Часовникът тик-така и времето на господството ви изтича. Община Разлог ще има един кмет и той е арх. Димитър Захариев. Не се панирайте общински кандидат съветници от Герб, има доста метли, с които да си изкарвате прехраната, след като изгубите изборите.


12 Октомври 2015 15:07 | Чоки за № 3
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Едно е да искаш, но трябва ум да имаш, второ да можеш, но да си кадърен и трето да го направиш, но професионално. Имам предвид, че много ви се иска отново да управлявате Разлог, но ви куцат и трите качества. Така, че се примирете и приемете, че Захариев е новия кмет на общината. Победа с № 8!!!


12 Октомври 2015 16:00 | ..... да! .....
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Боже... както се казва " Пилците се броят на есен"! Така, като се открива предизборна кампания.. кога се дава думата на някой, освен на гостите и на кандидат кмета? Или нещо ви е страх, че Цветанов беше там? и много приятна гледка са плакатите залепени по кофите за боклук... е там е мястото на тези кандидати за кметове... където са ги залепили... тези хора нямат никакви качества за управници! ... Само инж. Красимир Герчев го може да го оправи този град... другите са просто бледи копия!


12 Октомври 2015 16:03 | бай ти....
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

няма база за сравнение ...това е ... няма битка, конкуренти няма.. инж. Герчев е доста висока топка... база за сравнение - 0! Само бюлетина н. 3 ще затвори устата на некадърниците, които само коментират и плюят! Гласувайте хора, не после да се питаме... мале тоя Захариев, какво ли ще направи.. не си правете експерименти, залагайте на сигурното!
Номер 3!!!


12 Октомври 2015 16:08 | до мразещите
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Много ви е къса паметта, мразещи! Красимир Герчев получи престижна награда за доброто си управление и качествата които притежава. Успех на г-н Герчев !Само №3!!!!! 11111


12 Октомври 2015 16:08 | до Банени... некакоф
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

яя малко да се сетиш, какъв проект има ще се работи и колко работни места ще се открият.... поинтересувай се малко де.... е ма много сте мързеливи! Хич да не се интересувате и да не помните...


12 Октомври 2015 16:11 | без Захариев!
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

аааа да бе Захариев не е корумпиран, той само плаща 20 лева преди, и 20 лв. след изборите. Чист е като сълза! Милият.... да ходи да си "вее " знамената ... той за това само става!


12 Октомври 2015 16:14 | до мразещите
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Най-успешният кмет, най-добрият, с най-много направени неща, какво значение има къде е роден, важното е къде е израсъл и къде живее, къде работи и за кой работи, а това е господа и госпожи мрънкачи е - ГР. РАЗЛОГ, ОБЩИНА РАЗЛОГ. И да се спукате тая си е - Краси -кмет с №3 !!!!!


12 Октомври 2015 17:27 | за до мразещите
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Прав си, важното е къде и за кой работи кандидат кмето с бюлетина № 3? А докато беше кмет Герчов доказа, че работи изцяло в услуга на Любето Татарски от гр. Разлог. Изпълнява всички негови нареждания със сведена глава.


12 Октомври 2015 17:40 | до некакоф
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

За Бане искам да ти кажа, че неколкото временни работни места са на сметището. Другите сте ги довлекли отнекъде. А за префаления ти проект като заработи сметището ще разбереш какво става? Успех на кандидат съветниците и кандидат кмета с бюлетината № 9.


13 Октомври 2015 10:14 | Здрасти
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Аиде стига вече с тава сметище немога повече да го чета, нема си докарате фенове като плюете по депото
Или нема за щее да се фанете




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар