От третия път председателят Я. Тодоров застана очи в очи в съда с главния си враг в ОбС П. Дангов

26 януари 2010 00:20   5 коментара   17934 прочита
Председателят на Общинския съвет Явор Тодоров в качеството си на ищец, обиден за 10 000 лева, пред съда
Председателят на Общинския съвет Явор Тодоров в качеството си на ищец, обиден за 10 000 лева, пред съда


Председателят на Общинския съвет Явор Тодоров в качеството си на ищец, обиден за 10 000 лева, пред съда

Независимият съветник Ив. Танев се измъкна “по терлици” и отказа да се включи в групата на 17-те “обвинители” на екскмета

Едва на третото заседание председателят Явор Тодоров застана срещу екскмета Първан Дангов в съдебната зала като тъжител от обида срещу Общинския съвет в Дупница. Той дойде с адвоката си Владимир Радев, доктора-психиатър Александър Паризов и зъболекаря д-р Аргиров в качеството им на свидетели колко много е страдал от квалификацията, че местният парламент е частен.

Съдията по делото Мая Гиздова обедини заведените от общинските съветници дела срещу П. Дангов, общо 17, като ги присъедини към първата тъжба, която е на самия председател. Прекратено бе наказателно производство по тъжба на независимия общински съветник Иван Танев, който не дойде на заседанието и не бе упълномощил свой застъпник, като така се измъкна от спорния процес.

С 10 000 лева съм напред, пошегува се екскметът Първан Дангов, като визира, че гражданските искове срещу него на всеки един от общинските съветници са от по 10 000 лева, и ако бъдат уважени, трябва да плати 170 000 лева. Първан Дангов беше представляван от адвокат Динева, която по време на неговото кметуване бе юрисконсулт на общината, а в момента изпълнява същата длъжност в град Рила при кмета Георги Кабзималски.


Още за: Я. Тодоров   дело   обида   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
26 Януари 2010 04:56 | Пешо
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Въпреки неуважението ми към П.Дангов,в случая е 100-та точен!!!!Браво!!!!ЧАСТЕН КМЕТ И ЧАСТЕН ОБщ.СЪВЕТ!!!!ДВЕ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА НЯМА!!!!ГАЛЕВ ГРАД!!!!


26 Януари 2010 20:21 | тоше
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Зад Дангов съм и аз ама не вярвам в съда .


27 Януари 2010 03:58 | Читател
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Интересно ми е да знам,дали не е само на думи оттеглянето на подкрепата за управляващите в общ.Дупница от общ.съветници на ГЕРБ.Ако така продължават да изпълняват директивите на централното ръководство,неименуемо ше се стигне до вътрешен конфликт.Имам чуството за сляпо подчиняване на общ.съветници от ГЕРБ на консултантският модел на управление на Дупница.Сегашните представители в общината и като цяло ръководството на ГЕРБ в Дупница явно не само политически но и икономически са така силно обвързани че е невъзможна раздялата им.Ще се наложи глави да падат...Бойко,Бойко, пази се Бойко,за пустите пари ще те предадат!!!!


27 Януари 2010 12:48 | Мите
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Абе, то и по време на управлението на Дангов Общинския съвет си беше частен, но тогава никой не скочи. Дангов сам си призна в статия, публикувана във в. "Струма", че бил принуден да отдаде под наем помещение, намиращо се в бившите Хали, на общинската съветничка от БСП Йорданка Божкова.


27 Януари 2010 23:35 | Коце
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Яворчо,Яворчо,проститутко мръсна!!!!Аз пари на ръка не вземам,остави ги на леглото,така е казала честната мома.Така говориш и ти.Галевите не командват в общината,те са само консултанти....Засрами се малко поне,цяла година близо,стояха в кметският кабинет и се изпълняваше всяко тяхно желание и от кмета и от общ.съветници.Къде беше тогава,заспал ли беше???Или си като маймуните със шест секунди памет!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар