От 16 ч. вчера данъчният Иван Радев от Сандански е новият директор на НАП в Пиринско

13 април 2010 00:18   20 коментара   42945 прочита
Шефката на ТД на НАП - София Светлана Паунова /вляво/ представи вчера новия данъчен директор на Пиринско Иван Радев
Шефката на ТД на НАП - София Светлана Паунова /вляво/ представи вчера новия данъчен директор на Пиринско Иван Радев


Шефката на ТД на НАП - София Светлана Паунова /вляво/ представи вчера новия данъчен директор на Пиринско Иван Радев

Кадрова рокада

От 16 часа вчера Иван Радев е новият директор на структурата на НАП в Пиринско. Той бе представен на колектива в офиса в Благоевград от директора на ТД на НАП - София Светлана Паунова.

Изборът на г-н Радев е обмислен и се надявам скоро това да даде резултат в работата, защото офисът в Благоевград е голям и е сред най-трудните за управление. Качественото обслужване на клиентите и стимулиране на доброволното плащане на данъци и осигуровки е приоритет в работата на НАП, затова разчитаме много на опита на новия директор, който е в системата вече 15 години, заемал е различни длъжности и познава работата из основи, каза Светлана Паунова.

Поемам офиса в Благоевград в труден момент, когато от служителите на НАП в немалка степен зависи изпълнението на бюджета и излизането на страната от кризата. Сигурен съм, че ще направим всичко необходимо, за да сме полезни, ще разчитам на опита и знанията на всеки един от колегите си, каза Радев при представянето си.

Както е известно, той поема поста на бившия директор Катя Янчовичина, която замина на работа в София. Иван Радев е роден през 1959 г. в Сандански, завършил е Стопанската академия “Димитър Ценов” в Свищов, в Данъчна служба - Благоевград постъпва на работа през 1995 г. като данъчен инспектор в отдел “Ревизии”, по-късно работи в отдел “Акцизи”. От 2000 г. е преназначен в сектор “Оперативен контрол”, през 2008 г. печели конкурс и става инспектор по приходите. При преструктурирането на системата е разпределен към отдел “Проверки” на ТД на НАП - София. Радев е семеен, има син.


Още за: И. Радев   директор   НАП   Още от: Политика

Принтирай статия
20 коментара
13 Април 2010 07:19 | хахаха
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ванкаааа от тия дето те назначиха нищо не става,ако знаят че за нищо не ставаш,пази боже България !!!!


13 Април 2010 11:29 | Вече не боли
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Спокойни бъдете в ГЕРБ- 2-ри път няма да гласуваме за вас. Вие сте новото НДСВ. Нещастници.


13 Април 2010 11:36 | 5555
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ПОРЕДНОТО КАДРОВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА КОСЬО!НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СПРЕ ТОЯ?СЪСИПА ГРАДА И ОБЛАСТТА.А КОЛКОТО ДО ВАНКАТА РЕКЕТЬОРА ТЕЖКО НА ФИРМИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ. СЕГА ЗАПОЧВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА НАП БЛАГОЕВГРАД.ОЧАКВАЙТЕ......


13 Април 2010 11:40 | фирмаджия
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

сега на обслужване при юлия радева ли ще трябва да минем?може би парите ще си ги делят косьо и данчо от счетоводната къща на госпожата.тежко ни!!!


13 Април 2010 12:09 | 1
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Каква е връзката между Коце-Маца, Марио Минев, Гошо Данъчния и Велко?!??? ЧАСТЕН ФК "БЕЛАСИЦА"!!!! Първо се прибраха Пазара и Яворите, после Стадиона и 50 000лв. подарък от Общината. Гласуват си пари за собствената си фирма!!!


13 Април 2010 12:40 | Релакс бейби
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Спете спокойно деца, Ванчо вече няма да е на улицата да Ви тормози. Направиха го началник на чистачките в НАП.


13 Април 2010 12:58 | .
Оценка:
3
 (
3
 гласа)


Защо НАП не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми.Да се проверат какви проекти минават през общината ,кои фирми са ги изготвили – тези фирми какви данъци са платили . Да се включи в тая проверка и инж.Захари Донев – Председател на Камарата на ижинерите – проектанти в Пиринско.Прублична тайна , че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл.архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения.Неправомерно се използват чужди печати !!!От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки.Янво тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат пръво в следствието ,после в прокуратурата , а от там в съда и може и в затвора ,а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!!Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупциони практики !!


13 Април 2010 13:14 | Емил
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Честито Радев! Октави ги да си пишат глупостите по форумите, защото тези хора се страхуват от теб. Размърдай това миризливо блато в центъра на Благоевград Виж всички, които имитират, че работят, а се разхождат в работно време и за да не ги видят минават под козирката на банята Могат ли такива държавни служители да получават заплати и за какво ги получават?


13 Април 2010 16:25 | Аз
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Плюят Радев от завист и страх. Който не си плаща дълговете към държавата да се страхува.
Който е изряден няма от какво да се бои.
познавам и вярвам че Ванката ще се справи с тези хитреци които не плащат данъци, а живеят охолно


13 Април 2010 16:33 | здравейте
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

и честито ви рекитьорчето - Ванката мамо,мамоооо колко мн.ще гълта от тук нататък. късметлия си е ПЪК И НАЛИ СИ Е ГЕРБЕРЧЕ


13 Април 2010 16:38 | гората
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

още нищо не е станало вие плюете върху хората, нали тая държава трябва да се оправи от някъде не го познавам но е всеизвестно че корупция има на всякъде


13 Април 2010 18:09 | shtar
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

В форума определено има хора който ги страх от Радев.Предишния директор явно ги закрилял,но сега нещата се променят.Сега вече ще си плащат дълговете към държавата.


13 Април 2010 21:05 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)


25 инспектори от НАП са уволнени за корупция
В момента текат още няколко разследвания и служителите, които са виновни


14 Април 2010 02:32 | Славейко Андреев
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Честито г-н Радев, сега вече кинтите на кой да ги снасяме? Да не забравиш там едно топло местенце за родата и за мен, че даскалицата иска яко спонсориране. Знам че си упорит, да видим тоя път колко дълго ще изкараш.


14 Април 2010 09:07 | Защо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Защо плюете Радев? В офиса на ТД на НАП Благоевград има много други корумпирани служители, които обикалят фирмите и си взимат дял, но това не прави впечетление на никого. А безплатните обяди и вечери! Обиколете заведенията по центъра на обяд и ще видите кой служител с кои фирми е свързан.Колко служители се обличат безплатно?
Радев, не им позволявай повече своеволия, нито да те плюят! Янчовичина ли беше еталон за етичност и компетентност за тях?


14 Април 2010 11:37 | Славейко Андреев
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Честито Иване! Бъди жив и здрав. Ти прави каквото трябва, а завистници, страхливци и неудачници винаги ще има да те упрекват по форумите. Добре би било да знаеш, че не аз, а някой "доброжелател" от мое име е предал коментара си тази сутрин в 02.32 ч.


14 Април 2010 14:21 | К.И.
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

наи интересното е че тези които пишат по форумите зад скрите имена не осазнават, че заедно с публикацията си, сиреч тожа което са написали, оставят и "аи пи" адреса си, и компютрите им могат да бадат лестно проследени а и след като повечето от вас са използвали изтинските си имена при регистрацията на операционни те ви системи, съответно с малко тарпение истинските ви имане ще изкочат. поздрави


14 Април 2010 16:03 | Антон
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не познавам въобше новият шеф на НАП защото не съм от Благоевград но ме отвръщават безкрайно коментарите във форума . Завист или простотия , страх или посредственосст се садърржат в повечето коментари не мога да определя точно но това е най- жалкото състояние в което изпадаме българите . За някой верно досегашната власт беше мандра но трябва да се съглясят и с промените които настъпват макар че им се затварят кранчетата . Така ли нито едно назначение на ГЕРБ не ви хареса господа комуноиди , така ли все вашто е най - доброто и вие сте най- почтените и компетентните и сте устроени така че да хулите и отричате всички други особено хората от ГЕРБ. Е цирка свърши сранчето се затвори и това е най- толямата ви болка а не държавата ни да се оправи .


14 Април 2010 16:09 | ккк
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Честито!
Желая успех на новия ръководител на НАП. Има необходимото образование, има необходимия опит, има желание да се справи с голямото предизвикателство! Успех!


15 Април 2010 22:05 | rs
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да пожелаем успех на новия директор!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар