Основателят на АБВ в Пиринско Вл. Димитров и общинското ръководство на Благоевград бойкотираха конференция, избрала петричанина Д. Атанасов за лидер

01 март 2015 12:42   10 коментара   19835 прочита
Новият областен лидер на АБВ Д. Атанасов
Новият областен лидер на АБВ Д. Атанасов


Новият областен лидер на АБВ Д. Атанасов

Преди минути приключи отчетно-изборната конференция на партия АБВ в Пиринско, единодушно за лидер бе избран петричанинът Димитър Атанасов. На конференцията обаче не присъства общинското ръководство на АБВ в лицето на Спас Велков, Ал. Мановски и Владимир Димитров. Атанасов бе единствената кандидатура и за него гласуваха 94 делегати. От Благоевград присъстваха само 7 делегати. Останалите не дойдоха на конференцията, проведена в ДТ "Н. Вапцаров ".

В АБВ отдавна тлее напрежение. То ескалира след като парламентарната група на партията подкрепи искането за огромния дълг. Тогава бившият областен лидер Владимир Димитров излезе с гневна декларация, в която осъди действията на колегите си и заяви, че ще напусне партията. Велков го подкрепи, твърдейки, че ако Първанов депозира оставката си, всички си тръгват с него. Вероятно това днес е определило и действията им, в знак на протест общинското ръководство не се яви на конференцията.

П. Петров

10 коментара
01 Март 2015 13:00 | джумайлия
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Леле мила майко, този рафиниран измамник и мошенник Димитър Атанасов избран за лидер!?!?!?!? Митко шофьорчето на Чопаков е достоен съподвижник на другия голям измамник Румен Петров! Хайде честито на АБВ-то!!!!!


01 Март 2015 13:49 | Ачо
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

АБВ е до където искара това правителство после никой няма да ги знае! И кефал за председател... Смях!


01 Март 2015 14:09 | КОЛАРОВЕЦА
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

ЧЕСТИТО МИТКО, ТИ ПОНЕ НЕ СИ ЧЕНГЕ. ЖАЛКО ЗА ИГРАТА НА ПЪРВАНОВ.


01 Март 2015 17:20 | МИРО
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

НА ВЛАДО ДИМИТРОВ МЯСТОТО МУ Е В БСП, А НЕ В ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ПАРТИЯ АБВ, ОПРЕДЕЛЯЩА СЕ ЗА ЛЯВА ПАРТИЯ, УЧАСТВА В ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ, НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, НАРОДА ЩЕ НАКАЖЕ АБВ, ТЕ НЕ ГЛАСУВАХА НА ИЗБОРИТЕ ЗА УЧАСТИЕ В ТОВА УПРАВЛЕНИЕ, И ДА ПОДКРЕПЯТЕ ТЕГЛЕНЕТО НА МИЛЯРДИ КРЕДИТИ, КОЙТО ЩЕ ЗАГРОБЯТ ХОРАТА ЗА СМЕТКА НА ЕДНА ШЕПА ХОРА, КОЙТО ЩЕ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВАТ ОТ ТОВА


01 Март 2015 19:02 | миро
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Този атанасов е малоумен селянин а спас велков женкар


01 Март 2015 19:53 | САХАРА
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Първанчо изигра пиеската с оставката за 2-ри път. Демек са против заема, но някои не са разбрали и гласували лошо. И после "оставката" не се приема. Това бе разяснено от една БСП-велможка. Но информацията не е спусната до редовите буквари и те затова скачат. Или това показва, че всичко е една парлама-театър в който едни са актьори и вземат заплати, а други са зрители и плащат за да ги баламосват. Още когато Генерал-младши сержант Гюров занасе досието на Ърванов в Ленгли всичко е ясно.


02 Март 2015 12:38 | ЗАПОЧНА
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ЗАТЪВАНЕТО НА АБВ - ТО ЗАПОЧНА. НОВИЯТ ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ МИТКАТА АТАНАСОВ НЕ ГО ИСКАМЕ В ПЕТРИЧ, ВИЕ ГО ИЗБИРАТЕ В ОБЛАСТТА. ЗАДЛЪЖНЯЛ Е С ПАРИ НА ЦЯЛ ПЕТРИЧ, ДОЛНОПРОБЕН ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК. СРАМОТА АЗБУКАРИ!


02 Март 2015 13:40 | До Петков
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Страхотен автогол е тази конференция за АБВ. Половината общини ги нямаше, а другите се бяха надупили на измамникът и пишманбизнесмен от Петрич. Поправете грешката. Владо Димитров е областния председател на АБВ.


02 Март 2015 18:22 | ЮЗАДЖИЯТА
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

На Владо Димитров, Спас Велков и Сашо Мановски след като само за 5 дена направиха 13 клуба с над 300 члена мястото не им е в българското АБВ, а в китайското КП - там се работи с такива ударни темпове.


03 Март 2015 12:29 | НЕ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

КОГАТО НРАВСТВЕНО ПРОПАДНАЛ ЧОВЕК КАТО ДИМИТЪР АТАНАСОВ ОГЛАВЯВА ПАРТИЯ ИЛИ СДРУЖЕНИЕ, ТО НИКОГА НЕ СВЪРША ДОБРЕ.
ДОКОГА МОРАЛНО ДЕГРАДИРАЛИ ХОРА ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ?!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар