Ќовините на югозападна Ѕългари€
 ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

ќще един боец в екзотиката на Ѕлагоевград! “реперете! ∆елезни€т юмрук, треньорът по бойни изкуства, »ли€ »лиев влиза в битката за кмет


20 септември 2019 13:24  15 коментара   20794 прочита“реньорът по бойни изкуства »ли€ »лиев се впуска в кандидат-кметската надпревара в Ѕлагоевград, научи Struma.com. ∆елезни€т юмрук ще стоваpи силата си върху опонентите, мераклии за кметове, които в областни€ център се раждат всеки ден. »ли€ »лиев щурмува кметски€ пост заради множеството си фенове, които виждат в него алтернативата за управление на Ѕлагоевград и които го мотивират да направи дългоочакваната революци€ и да сменни властта.

ќтдавна »лиев дава за€вка за участие в местната политика, критикувайки б€сно във фейсбук разни хора за делата им. Ѕезупречен оратор, »лиев многократно оглав€ваше протестни действи€, а гласът му от мегафона пред ё«”, където преди месеци протестираше срещу несправедливостта, накара и стените на университета да затрепер€т.

–ъководител на школа за млади боксьори »ли€ »лиев разв€ва от месеци знамето на протестите почерпил вдъхновението си от децата, извор на енерги€ и чисти помисли и воден от изостреното си чувство за справедливост.

Ѕоксьорът се изправ€ срещу човека с големите ръце на волана, международни€т шофьор јлександър —тамболийски, срещу дъбравски€ кмет, създател€т на попул€рни€ на Ѕалкански€ полуостров "ƒъбрава ‘ест", –осен √еоргиев, ще мери сили в изборите с топадвоката јлбина јнева, със съдружника на “они ƒжамбаза в "ѕлаза", познати€т в Ѕлагоевград строителен предприемач и крупен бизнесмен –умен “омов, с носител€т на титлата "Ѕивш"- областен управител, бивш училищен директор, бивш заместник-кмет на Ѕлагоевград, ¬алери —миленов и войводата от "“опливо" »ван –изов.

¬сички изброени тръгват с нагласата за победа срещу политически€ €таган, пос€къл врага в 2 местни избора, тръгнал уверено към трети управленски мандат, д-р јтанас  амбитов, магистър по икономика и финанси и носител на престижни награди за работата си като кмет на общината. ‘аворитът на премиера Ѕ. Ѕорисов, построил, санирал и променил града, така, че както казва министър-председател€т: "—ега, който и да дойде кмет ще му е лесно, всичко е направено!"

—писъкът обаче не свършва до тук. ќще ще допълн€т политическата екзотика на Ѕлагоевград, опозици€та не дреме. √отв€т се за щурм на кметски€ престол. ѕартиите са на бойна нога. ѕлатформи, програми и компромати се "ши€т" в партийните цехове.

Ѕроени дни до старта на състезанието Ѕ—ѕ вече са започнали със совалките по болнични кабинети, по предпри€ти€, по честни фирми, прав€т турове навс€къде от човек на човек, за да представ€т кандидата си за кмет, с опци€ благоевградчани да чу€т за него.

¬ъпросът " ой е той"? вече намира сво€ отговор. ѕропагандата и пазарлъците са в разгара си. —трашна битка за стола на кмета се очертава, регистраци€та за кметове започна вчера. Ќие спим пред ќбщинската избирателна комиси€, за да не изпуснем мига, в който на хоризонта ще се по€ви поредни€т опонент на кабинета и участник в политическата битка. —ледете ни.

ѕ.  остадинов

ќще за: »ли€ »лиев  надпревара  кандидат  кмет ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


15 коментара

20 септември 2019 13:45 | янка
ќценка:
27
 (
41
 гласа)

ћладо момче, но н€ма шанс, само Ѕ—ѕ има шанс, но с този анонимен кандидат ще е чудо да свал€т човека който направи Ѕлагоевград града с най-ниски доходи.


20 септември 2019 14:07 | ƒобрин
ќценка:
27
 (
31
 гласа)

“ози е пълно ку ку.


20 септември 2019 14:26 | ’а ’а
ќценка:
29
 (
29
 гласа)

јлкохолик, психар, пълно ку ку - заловен да шофира пи€н преди година, скандал след неплащане на наем и изхвърлен от помещението с полици€, преминал през всички възможни партии и изхвърлен като парцал отвс€къде, абсолютно ку ку...


20 септември 2019 14:34 | ааа
ќценка:
35
 (
47
 гласа)

 амбитов купува сайт, с пари от бюджета се издържа, всичко е точно. бойко му дава за пример симитли, той само се хили като гузен ученик, село але€ пред гаражи, пластмасови кръгови, безумни светофари, дупки, маркировка ниво селски шофьори, град пълен с помаци, врачани, видинчани.


20 септември 2019 15:37 | ¬етеринар€т
ќценка:
18
 (
20
 гласа)

ћаймуната преди да лапне праскова първо си € мери на задника дали костилката ще излезе! “а тези вечни мераклии за началници първо да си премер€т амбициите дали ще им изл€зат мазно отзад, че да не им изл€зат лютиво през носа!


20 септември 2019 15:38 | »збирател
ќценка:
28
 (
34
 гласа)

" ѕолитически €таган"..... —трума, не отвращавайте хората! ѕоне променете името си на"ѕридворни на √≈–Ѕ!


20 септември 2019 16:07 | гто
ќценка:
15
 (
15
 гласа)

¬секи има н€каква треска за д€лкане, но то€ на снимката си е ’ј - ’ќ ...Ќо, това е положението .  аквото населението - такъв ще е и кмета


20 септември 2019 18:38 | —мешка
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

ѕлати си сметките по хората смешко


20 септември 2019 20:11 | ’ой
ќценка:
12
 (
16
 гласа)

ўом ¬енци ћишката ще става съветник нема ўо повече да се коментира. ƒъното е ударено.


20 септември 2019 21:20 | ≈—
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

јма вие сериозно ли? “а това момче е пълен филмаджи€... нещо е мръднал отдавна


20 септември 2019 23:52 | 11
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

“о€ наистина не е добре.  ойто го познава знае ... все пак 50 гласа може и да събере.


21 септември 2019 07:03 | Ћидъл
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

«а то€ измислен треньор ще има два гласа на изборите - негови€ и на тази дето е с него на снимката.


21 септември 2019 15:41 | 123
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

Ќа тази краката и са по-дебели от на треньорчето.


21 септември 2019 21:22 | јсен
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

«ащо клечи почти всеки ден на кристал то€ парашутист, и от къде е този елемент. «ащото не е от Ѕлагоевград


22 септември 2019 20:04 | —тига вече
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

с тези герои, преследващи лични и чужди интереси.
—амо ѕѕ ¬ъзраждане. “е имат програма, ко€то е в интерес на всички нас.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.