Опит за отчитане на дейност! Герберите в Благоевград проведоха общинско събрание с очакване на революционно събитие, то не се случи!

30 януари 2018 12:24   16 коментара   26674 прочита


Общинският лидер И. Андонов и губернаторът Б. Михайлов поискаха да разберат защо жените, начело с Елена Ташкова, не работят активно, защо има отлив и защо структурата спи дълбок следизборен сън.....

Опит за активизиране на състава на герберите в Благоевград преди дни направиха общинският лидер И. Андонов и областният управител Б. Михайлов. Те свикаха събрание, за да смъмрят съпартийците си за слабата активност и най-вече да разберат, защо жени ГЕРБ надигат глас срещу лидера си Елена Ташкова.

Изненадващо вместо да се стегнат и набележат мерки за активизирането си, първата и основна точка на това събрание са били публикациите в Struma.com, в които ние остро разкритикувахме бездействието на жени ГЕРБ и въобще на общинската структура, която от месеци не бе провеждала събрание.

Посочихме, че жените на инат на лидерката си Ташкова не работят, след като получихме подобна информация. След нашите публикации герберите решили да се съберат, но не за да започнат да действат, а да коментират публикациите.

Събранието, което може би е първото им след изборите, не постигна очаквания от жените резултат. Ташкова да излезе с позиция, да посочи нейното виждане за обединение и активизиране на състава.

Още по-тревожно е, че никой от присъстващите не е попитал, защо не се правят събрания на жените, на общинската структура, очакваше се ГЕРБ да излязат с някакво решение от това събрание, ако има бунтове и причината е лидерката Ташкова, то изход има и не Struma.com трябва да го им посочва.

Щом не подкрепяте Ташкова, сменете я, за да няма латентни протести, коментари под сурдинка, и за да не изчезне женската структура, която прогресивно се топи, а градската организация на водещата политическа сила в момента е разпасана команда.

Знаем, че лошите вестоносци като нас са обект на презрение, но е жалко, другите политически партии, да показват по сериозна активност и да дават уроци на водещата партия ГЕРБ. Видяхме, че дори на партито за рождения ден на жени ГЕРБ, 9 години след основаването им, имаше шепа хора. Е, това ако не е отлив от структурата здраве му кажи.

От сега се дават заявки, че следващите избори ще са изключително трудни. Малките партии са страшно нахъсани за предизборни битки, коалират се, кооперират се, нахъсват се помежду си, а ГЕРБ - Благоевград лежи на "стари лаври".

Време е за революционни промени в структурата на ГЕРБ, коментираха членове на партията, разочаровани от това, че нищо не се случва и уплашени от летаргията, в която е изпаднала благоевградската структура и бойните герберски дами.

Петя Петрова

16 коментара
30 Януари 2018 13:01 | Гьон сурат
Оценка:
33
 (
39
 гласа)

Ташкова е лирическият герой в поговорката “Ти го плюеш, оно си мисли че дъжд вали”! Влезе в партията с лични, но много ясни амбиции - да “стане известна”, да я забележат, да я снимат, па и работа да и намерят... за кратко време постигна всичко! Евала! Ама като виждаш, че НИКОЙ не те харесва, че даже открито те мразят, па вземи си хода, ма! Ти усет и гордост нямаш ли?!


30 Януари 2018 13:04 | 267
Оценка:
36
 (
40
 гласа)

Хора, защо си мислите, че Ташакова е единичен случай в Герб? Не е! Същото е положението с Бисерчо! Никой не го иска, никой не го е избирал за каквото и да е! И той като Ташакова тича само за снимките...


30 Януари 2018 13:09 | Колега
Оценка:
33
 (
39
 гласа)

Елена Ташкова е редко нахален човек! Герб я спуснаха не само в партията но и в службата по земеделие... Тук коли и беси, държи се като шеф! Преди време дори се кандидатира за шеф, но не я назначиха защото не отговаряше на никакви критерии за длъжноста!!! Вероятно е много ценен кадър за герб.... Жалко!!!


30 Януари 2018 13:31 | рамбо
Оценка:
40
 (
54
 гласа)

Герб е по-страшна и от фашизма


30 Януари 2018 14:52 | 00000
Оценка:
37
 (
39
 гласа)

Тази дама не държеше ли магазин за козметика Багажник срещу стария мол! И там беше доста нахална към клиентите си! Явно търговията не и е провървяла та в политиката се е включила да е на държавната софра! Всички искат да се докоснат до държавната баница, за да забогатеят колко жалко! Колкото до жени Герб- без коментар!! Снимките които бяха публикувани в предишна статия са красноречиви! СЛУЖБОГОНКИ!!!


30 Януари 2018 16:41 | до рамбо
Оценка:
27
 (
27
 гласа)

Селянизма е по-страшен от фашизма, а тия джендъри са ....., жалки!


30 Януари 2018 18:46 | старогражданин
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Жените се включват последни и бягат първи. Такива са ми впечатленията от целия преход. При учредяването на Герб някои си дойдоха със секретарките, счетоводителките, че даже и с целия състав на фирмата. На това ниво си остана дамския състав, а Благоевград е университетски град. Е, и... нищо.


30 Януари 2018 19:26 | Пепи
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Ленче, Ленче, на кой помогна ти?!?? Само себе си, гледаш!!! Така се, не прави!!!


30 Януари 2018 20:23 | Съселянин
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

Ленче, глуха и сляпа си за неодобрението и от съпартийците си и от всички извън партията! Излагаш се непрекъснато, но главата ти е празна и хем не го осъзнаваш, хем я вдигаш все повече! Ама то, какво искам и аз от човек, който нае хотел, покани куцо и сакато, плати на медиите, за да отпразнува 20 годишнина откакто е дошла от село у градо! Само тая ти постъпка говори колко малоумна всъщност си! А ти имаш още стотици лични примери за тъпота!


30 Януари 2018 22:50 | Вирус
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

След всичко което прочетох, ако дамата не си направи политическо харакири е безкрайно нагла и глупава.


31 Януари 2018 04:45 | Бай Шиле
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Ето пример за всички как с едно единствено качество /НАХАЛНА/можеш да пробиеш в България. А когато е подкрепено и с тъпота комбинацията става перфектна летиш напред и това е. Колкото по-добре го..... толкова по нагоре се издигаш. Браво Ленче добре го .....


31 Януари 2018 07:50 | старогражданин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Знае се КОЙ и кои съсипаха ефекта от държавното и местното усилие в района на Благоевград. Жива подигравка с политическия потенциал на Благоевград. Е, как да има прогрес и по темата на статията...


31 Януари 2018 09:31 | КОЛЕГА
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

пИТАМ АЗ ТЕЗИ КОИТО СА Я ИЗБРАЛИ НАЛИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТАЗИ Г-ЖА, ТЕ НЕ СЕ ЛИ Я ПОЗНАВАЛИ ИЛИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗАЩОТО ТАКАИМ Е КАЗАНО, ТОГАВА ТЕХНАТА ВИНА Е ПО-ГОЛЯМА И СЕГА ДА НЕ ПЛАЧАТ...


31 Януари 2018 09:48 | vgt
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Четох и предишната статия по темата. Учудва ме с каква болка и загриженост, Струма ком" коментира партийните проблеми в ПП ГЕРБ, а също така и стогостта с която посочва слабостите в организационните им мероприятия, сякаш структурта на ГЕРБ жени е структура на, Струма ком". Имам чувството, че, Струма ком" в случая се явява, като партиен официоз на ГЕРБ.


31 Януари 2018 15:30 | ГЕРБ
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Стига с квалификации от сорта "НАХАЛНА, СЕЛЯНКА, ТЪПА", останалите изкачили се по стълбичката ГЕРБ със скромност, смирение и ум ли го постигнаха!? Савеклиева не е ли нахална, не се ли уреди по същият начин?! Като не ви харесва собственият Ви избор поправете го, стига сте ревали по Струма и поръчвали статии за оплюване. Всички в политиката в България са еднакви, гонят само собствения си интерес и не се интересуват от нищо друго.


01 Февруари 2018 09:12 | разочарован
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Всички проблеми идват от безхаберието и бездушието на областната лидерка на ГЕРБ. Докато големците си бъркат по дупките партиятя на ниво област ще се затрие.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар