Окръжният магистрат П. Братанова преразглежда оправдателната присъда на екскмета П. Панайотов за 20 000 лв. компенсация на жена му ексдиректор

20 януари 2010 00:18   2 коментара   40131 прочита
П. Панайотов
П. Панайотов


П. Панайотов

Магистратът от Кюстендилски окръжен съд Пенка Братанова преразглежда решението на Дупнишкия районен съд, с което съветникът Панчо Панайотов бе оневинен, че е подписал анекс към договора на бившата управителка на “ВиК” в Дупница и сегашна негова съпруга Димитринка Христова. Преди около два месеца съдия Мая Гиздова от Дупнишкия районен съд постанови, че Панайотов не е извършил престъпление, което преразглежда колежката й от Кюстендил Пенка Братанова. Отново ще се преразгледат всички документи, които е подписвал Панчо Панайотов на сегашната си съпруга, и кюстендилската съдийка ще решава извършил ли е престъпление или не.

Екскметът д-р Панайотов, както “Струма” писа, подписа анекс с Димитринка Христова към договора й като управител на “ВиК” - Дупница, според който, ако напусне преди 3-годишния срок, за който е избрана, да получи обезщетение 20 брутни заплати. Димитринка Христова беше принудена да напусне “ВиК” преди изтичането на 3-годишния й мандат и си отиде с 20 000 лева в джоба. Обвинението срещу Панчо Панайотов беше повдигнато от екскмета на Дупница Първан Дангов и общински съветници от БСП за неправилно изплащане на обезщетение на Димитринка Христова.

2 коментара
20 Януари 2010 21:10 | Панчо
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

Това джипи от Софийските села,не е актуален вече,политически труп!!!!Не ни занимавайте повече с него след като в Областта не се намери село за него!!!Ци ганките се кълнат една друга в гиздова мала,,дано паянчо да те лекува,АЛЕЛЕ-ГИН да ти препикае!!!!


03 Февруари 2010 08:32 | Ало,ало
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Този Човек Панчо Панайотов е с потекло от Рила и ако не беше той нямаше да има манастир и черква на Скрино.Това ,че е дал обещетение му прави чест.А за тези които го мразят има защо...Завист и злоба...Не можете да го стигнете ,много по-високо стои от вас .




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар