Окончателно: Корнелия Нинова влиза в битката за поста на С. Станишев, обявява решението си утре?

12 юли 2014 19:06   5 коментара   13006 прочита


Структурите в Пиринско с подкрепата си, голяма част от съпартийците й в страната я разубедиха в колебанията й "да бъде" или "да не бъде" конкуренция на останалите претенденти за лидерския пост

Корнелия Нинова най-вероятно ще се включи в битката за поста на Сергей Станишев, тя ще обяви окончателното си решение утре на пресконференция в БТА. Нинова свиква пресконференцията ексклузивно от 11 часа в неделя и се предполага, че ще говори за участието си в надпреварата за лидерския пост на столетницата. Червената фурия до момента не говореше по темата дори заяви, че няма да участва. Както съобщихме, обаче тя бе подложена на натиск да не се включва в битката нещо, което бе абсолютна грешка на досегашните ръководители на БСП. Говореше се, че след като Станишев депозира оставката си я привикал в кабинета си, за да й напомни, че Драгомир Стойнев е неговият кандидат и е желателно да не пречи на намеренията му.

Това сякаш ескалира напрежение у Нинова и окуражена от съпартийци вероятно е решила да се включи в играта. Още повече, както съобщихме в Пиринско структурите на червените по места ще номинират Костадин Паскалев, Нинова и Драгомир Стойнев за лидерския пост. И тримата кандидати са абсолютно достойни за мястото на Станишев, обаче традиционно и сантиментално Паскалев и Нинова са любимци на Пиринско, така че твърде вероятно е един от двамата да е изборът на БСП. Все още не се знае какво ще направи Костадин Паскалев и дали отново ще се върне с взлом в политиката, може би това също ще стане ясно утре в 11 часа на пресконференцията на Корнелия Нинова в БТА.

П. Петрова

5 коментара
13 Юли 2014 10:02 | ! ! !
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

ЖЕНАТА - ХАМЕЛЕОН КОЯТО ДОЙДЕ ОТ СДС, ПОКРОВИТЕЛСТВАНА ОТ Р. ОВЧ ?!НЕ БЛАГОДАРЯ ИМА МНОГО ПО - КАДЪРНИ, МОЖЕЩИ И ПОЛИТИЧЕСКИ НЕОЦАПАНИ ОТ НЕЯ.


13 Юли 2014 10:03 | не
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Ако човекът на СДС и Иван Костов застане начело на столетницата то това ще бъде фатално за нея. Хамелеоните никой не ги иска!!!!!


13 Юли 2014 10:11 | илката
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Паскалев или Стойнев е човека за БСП! Последен шанс за червените!


13 Юли 2014 13:55 | Диоген
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

като искат професионалист и доказан експерт за лидер на бсп, защо не сложат орешарски за лидер? след като е напълно способен да управлява цяла държава, защо да не го бива и в партийното управление?!



14 Юли 2014 14:05 | запознати
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Станишев и Орешарски продадоха държавата, като вкараха ДПС във властта Затова ДИМ ДА ГИ НЯМА ТЕЗИ ГОВЕДА. Градове, вкоито няма 1 помак, направиха джамии говедата свински.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар