Оживени коментари какво се крие зад специалното свикване днес на мeстните депутати от Дупница

18 януари 2010 00:16   4 коментара   28291 прочита
Я. Тодоров
Я. Тодоров


Я. Тодоров

Изненадващо председателят Я. Тодоров насрочи извънредна сесия в часа и деня на масовия процес на съветниците срещу таксиметровия бос Пл. Миланов

Председателят на Общинския съвет Явор Тодоров изненадващо насрочи извънредна сесия, която ще се състои днес от 10.00 часа, точно по време на заседанието на Дупнишкия районен съд, по тъжбите на 19 съветници срещу главния свидетел срещу братя Галеви - транспортния бос Пламен Миланов. Съвпадението взриви разнопосочни коментари.

Целта е по уважителни причини да се отложи делото, коментира съветникът-юрист Милен Попов. Делото може да бъде отложено и защото съветниците от БСП Иван Ибришимов, Станислав Павлов и Асен Башленски не са наели адвокат, а се явяват лично.

Делата на общинските съветници от Дупница, общо 37 на брой, срещу екскмета Първан Дангов и Пламен Миланов бяха присъединени към първото, внесено в съда, на председателя Явор Тодоров, който днес организира за първи път в 2-годишната практика извънредно заседание, в дневния ред на което не е включена нито една точка със спешен характер. Тодоров и кметът Атанас Янев предлагат шест докладни записки за отдаване под наем на общински помещения.

Явор Тодоров предлага и избор на временна комисия за изменение и допълнение на правилника за организацията и дейността на Общинския съвет. Кметът предлага кратко изменение на Наредбата за придобиване, управление, разпореждане с общинско имущество с цел юридически и физически лица при разпореждане с общински имоти да заплащат на общината режийни разноски и местен данък в размер на 2 процента върху продажната цена. Явор Тодоров поясни, че сесията се налага във връзка със споразумение за сътрудничество между община Дупница и Министерство на културата по програма на ООН за развитие на библиотеките и касае НЧ “Зора” - Дупница и НЧ “Пробуда” в село Баланово.


Още за: Я. Тодоров   ОбС   Пл. Миланов   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
18 Януари 2010 03:57 | ИИИИИИИИИ
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ ИЗРОДДДДДДДД


18 Януари 2010 20:30 | виктор
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

по лицето му личи че е от държавна сигорност тоя боклук возисе на галев у джипо най редовно мама ти де е ба прецедател заслужават за една бомба да им пущи някой в общината и целия град да изгори


19 Януари 2010 17:04 | Наблюдател
Оценка:
-35
 (
55
 гласа)

Дупница-мръсна приказка.Клоака,която трябва да бъде закрита.В нея 98% от населението са боклуци.Останалите 2% са извън страната.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар