Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ƒомашен мехлем разрушава шиповете ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

ќфициално от ќ»  - Ѕлагоевград: ƒавид ѕетров заема м€стото на јтанас  амбитов в ќб—


8 ноември 2019 10:36  7 коментара   22519 прочитаќбщинска избирателна комиси€ излезе с официално решение, че на м€стото на досегашни€ кмет и кандидат за кмет на Ѕлагоевград јтанас  амбитов в ќбщински съвет влиза ƒавид ѕетров от листата на √≈–Ѕ.

–ешението бе взето, след като в ќ»  бе постъпила молба от јтанас  амбитов, об€вен за избран общински съветник, че иска да бъде заличен от списъка с об€вените съветници.

—лед като  омиси€та е разгледала молбата и направила справка чрез »нформационно обслужване јƒ относно подреждането на кандидатите от ѕѕ √≈–Ѕ в листа ј и листа Ѕ на парти€та, ќ»  об€ви, че за общински съветник е избран ƒавид ѕетров.

ќт години ƒавид ѕетров движи финансовите дела на Ѕ‘ “аекуон-до ITF, както и две фирми. ѕетров беше общински съветник и в предходни€ местен парламент.

 . “одоров

ќще за: ƒ. ѕетров  листа  молба ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


7 коментара

8 ноември 2019 12:36 | ћирослав ѕетков
ќценка:
25
 (
31
 гласа)

“ова е човекът на ћарио Ѕогданов, който е експерт по..... Ќекомпетентен съветник омръзнал на всички това сте ¬ие господин ƒавид ѕетров.  ажете освен да взимате заплатата си какво друго ще свършите за гражданите на Ѕлагоевград и на село Ѕело поле.  акво образование имате?  акво предложение сте направили в ќбс Ѕлагоевград лично ¬ие? ѕродължавайте в същи€т дух да разрушавате √ерб Ѕлагоевград или малкото, което е останало от него. Ћично на ¬ас ще ¬и дадем малко толеранс за предложени€, защото всички знаем какво можете и то е нищо. ѕреди да влезете в √ерб работехте къде? Ќе ви ли омръзна да се мислите за политик?


8 ноември 2019 13:15 | ћелпомена
ќценка:
22
 (
24
 гласа)

“–ј√» ќћ≈ƒ»я !!


8 ноември 2019 18:57 | ћиленков
ќценка:
-10
 (
14
 гласа)

—тига толкова злоба.  ак не се умориха тези "хейтъри"
јз познавам ƒавид и съм работил последните 4 години с него в ќбщински€ съвет. “ой е един от най-отговорните съветници в групата на √≈–Ѕ в съвета. ¬сички задачи, с които е бил натоварен ги е изпълн€вал и когато и за каквото е тр€бвало е взимал активно участие. ћного е лесно да стоиш отстрани и да съдиш хората.
јко бъдем малко по единни и позитивни всички ще се чувстваме значително по-добре и обществото ни ще бъде по-усп€ло.


8 ноември 2019 19:02 | «апозната
ќценка:
-8
 (
12
 гласа)

«дравейте √-н/√жа анонимен. ¬ отговор на въпросите ¬и ще кажа, че г-н ѕетров има две висши образовани€, които едва ли повечето от общински€ съвет има. ј да ¬и попитам кой/ко€ сте ¬ие, че ¬ие давате толеранс и какво образование имате ¬ие след като се изказвате така некомпетентно за човек, който едва ли познавате?


9 ноември 2019 01:11 | ƒо «апозната
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

Ќе знам ко€ сте ¬ие √-жо «апозната. јз ко€ съм-гражданка на община Ѕлагоевград. ƒавид ѕетров образование-ћеханотехникум, ѕедагогика и ёрист в пуц селска чест ё«”, Ќеофит –илскиʼ ʼ .јз какво имам не ¬и интересува, но като граждани на тази община ние сме хората пред, които ще дават въпросни€ съветник и всички други отчет, защото Ќие хората на община Ѕлагоевград сме ги избрали. “ова, че ¬ие изпълн€вате нечии интереси си е ваша работа. ƒо скоро и се наспете, че от понеделник ще видим без  амбитов г-н ѕетров колко пъти компетентно ще се изкаже за 4 години.


9 ноември 2019 10:04 | —амоил
ќценка:
-2
 (
4
 гласа)

ƒавид е изключително коректен и добър човек.  ато общински съветник винаги си е вършил работата и преференциите му говор€т за това.


9 ноември 2019 22:49 | »стината
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

«а купените преференции от ћарио Ѕогданов ли? Ќие не ги избираме по човешки качества, а да свършат определената им от ќЅ— работа за доброто на града ни. ’одете си на Ѕело поле ѕетрофф ¬ие сте един лош материал. Ќаспете се добре идва ѕонеделник и тогава ще разберете жалкото ¬и м€сто.  акво направихте за град Ѕлагоевград освен да взимате заплатата си и да обслужвате ћарио Ѕогданов. ∆алко за свестните хора в √≈–Ѕ, които ¬и търп€т ѕетрофф. ≈дно нещо не разбирам юрист и педагог в ѕ”÷ селска чест ё«”, а се занимавате с финанси под зорки€ гръб на ћарио ? ¬ие имате неограничени способности може скоро да станете квантов физик само на думи разбира се..... :) ¬ън, вън, вън от ќЅ— за затвора сте!!!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.