Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ƒомашен мехлем разрушава шиповете Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

ќфициално и окончателно! »зпълнителната комиси€ на ѕѕ √≈–Ѕ утвърди јтанас  амбитов като кандидат-кмет на Ѕлагоевград


11 септември 2019 23:14  67 коментара   23083 прочита амбитов влиза в предизборната битка за трети пореден мандат


ќфициално јтанас  амбитов е кандидатът на ѕѕ √≈–Ѕ за кмет на областни€ център Ѕлагоевград. “ова е решението на изпълнителната комиси€ на парти€та, ко€то след проведено заседание утвърди кметове на областни градове и се произнесе окончателно, съобщи областни€т координатор на ѕѕ √≈–Ѕ, депутатът ƒаниела —авеклиева тази вечер.

 амбитов влиза в битката за трети пореден мандат, получил заслужено одобрение от върховете на управлението на √≈–Ѕ. — най-много номинации на проведеното събрание на градската структура на ѕѕ √≈–Ѕ, преди около месец,  амбитов се класира на първо м€сто по бро€ на гласувалите за него, изпреварвайки двама от съпартийците си, номинирани като кандидат-кметове - »ли€н √еоргиев и …ордан јндонов.

√ерберите отчетоха изключително успешните 2 мандата на  амбитов, през които той донесе над 250 млн. лв инвестиции за областни€ град, реализирайки сериозни инвестиционни проекти, заложени в програмата му за управление и развитие на Ѕлагоевград до 2020 година..

 метът  амбитов утъпка път€ до —офи€ и министерствата, в търсене на вс€ка възможност за отпускане на средства за развитието на областни€ център и е сред най-активните градоначалници в страната, неколкократен носител на приза " мет на годината".

 ачествата му на умен, последователен, отговорен и амбициозен управник, определиха и избора му за лицето на ѕѕ √≈–Ѕ в Ѕлагоевград, тъй като освен кандидат за кмет, той ще бъде и водач на партийната им листа в ћестни избори 2019.

ѕризнание от страна на централата на ѕѕ √≈–Ѕ и нейни€т лидер Ѕойко Ѕорисов за заслугите на  амбитов за Ѕлагоевград, и абсолютната убеденост в неговата категорична победа, определиха решението на »зпълнителната комиси€.

ƒългоочаквано решение, което разби и последната надежда на местната опозици€, служеща си със спекулативни твърдени€ около избора на јтанас  амбитов, като кандидат-кмет на Ѕлагоевград.

ѕовече от година слухове и манипулации детронираха  амбитов от поста му ежедневно Ўепа местни политици, обединени от жажда за власт и овълчени в гонитба на лични интереси, далеч от интересите на Ѕлагоевград, отвратиха електората с една мръсна и злостна кампани€, неподбирала средствата и методите.

¬ъпреки използваните непозволени средства, опозици€та не усп€ да промени отношението и повли€е на оценката за работата на  амбитов в поредни€ му мандат. Ћъжите им се разбиваха една по една, удр€ни в истината, с ко€то  амбитов отговар€ше на вс€ка клевета. ƒнес рухна и последната им лъжа около избора на »зпълнителната комиси€.. на ѕѕ √≈–Ѕ!  амбитов ще е кандидатът и малцината, които не в€рваха в това, останаха с излъганите си надежди

 амбитов влиза в предизборната битка по силен от вс€кога, амбициран да довърши започнатото за благото и развитието на Ѕлагоевград.

Ќа кандидата на ѕѕ √≈–Ѕ јтанас  амбитов желаем успех в предсто€щите избори по път€ му към трети управленски мандат.

ѕ.  остадинов

ќще за: јт.  амбитов  кандидат  кмет  център ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


67 коментара

11 септември 2019 23:17 | «рител
ќценка:
33
 (
47
 гласа)

∆алко... : (


11 септември 2019 23:31 | —“»¬»
ќценка:
-12
 (
44
 гласа)

ха ха жалко тези с излъганите надежди и купищата лъжи, за това е жалко за Ѕлагоевград е най-добри€т избор .


11 септември 2019 23:32 | !?!?!!
ќценка:
35
 (
49
 гласа)

Ќе подцен€вайте хората това че е кандидат не го прави кмет!!! Ќа изборите н€ма да гласуват само  енеди и  о


11 септември 2019 23:33 | —трахил
ќценка:
24
 (
36
 гласа)

ех можеше малко да смен€т главни€ герой!


11 септември 2019 23:38 | ћилен  оларов
ќценка:
-13
 (
51
 гласа)

хайде нови надежди сега пък ще загуби изборите, стига бе !  ой ще го победи –умен “омов, или »ван –изов, а може би този от ƒъбрава, че му забравих името не ставайте смешни можете да поздравите камбитов с трети мандат ! „естито кмете ..


11 септември 2019 23:45 | –Ґ–Њ–љ–Є
ќценка:
-5
 (
49
 гласа)

≈ с кой да го смен€т? — ƒанчо ќкото ли или пък пернишки€ гъзар дето го назначиха на топла службица и смени походката. јйде сериозно  амбитов си е най добри€ вариант


11 септември 2019 23:56 | ѕапи ’анс
ќценка:
17
 (
23
 гласа)

» на тези избори ще гласувам за пари, че н€ма за кой. „ух, че донора се е замогнал тези дни. «елено ми е


12 септември 2019 00:00 | PIRIN
ќценка:
14
 (
26
 гласа)

e дотука му беше на то€ с походката пернишки€ газар бойко му бил казал че той ще е кандидатът ами сега кво праим, ааа


12 септември 2019 01:01 | ...
ќценка:
22
 (
40
 гласа)

“о€ ако пак ск купи изборите, се изнас€ме ц€лото семвйство от този град, а ако успеем и от тази държава.


12 септември 2019 01:32 | јди
ќценка:
40
 (
48
 гласа)

Ќеверо€тен доктор спасил десетки човешки животи. ѕреусп€л бизнесмен без лев дългове. ћастит депутат с множество актуални изказвани€ и одобрени законопроекти. ѕрекрасен съпруг, без нито един развод. » сега кмет за чудо и приказ, без комисиона от санирането, без къщи и коли и само на една заплата. Ќаправо ми иде да поръчам хил€да тениски, искам да бъда като камбитов, може и кукла  амбимен, нещо като джумалийски —упермен. ѕък и интелигентна физиономи€ да ти е кеф да го гледаш. ƒа го изберем за пожизнен кмет, да е жив 1000г.


12 септември 2019 01:35 | ’ой
ќценка:
21
 (
33
 гласа)

Ќагли до безобразие, схемаджии! ¬сичко се връща, нена€ли се! ’ората мизеруват без работа, ти€ стандарт демонстрират. ўе видим до кога, десната му ръка на то€ виде некой лев и полуде, алчници...


12 септември 2019 05:56 | ѕрекеасно
ќценка:
15
 (
35
 гласа)

ќпазил ни Ѕог от пореден мандат на първенюто . ћастит доктор и бизнесмен, фалирал всичко с което се е захванал, добре че поне не упражн€ва професи€та си, че като го гледам какъв кмет е ще ме е страх да отида на лекар . Ѕлагоевград по време на неговите мандати се смали с десет хил€ди жители и от проспериращ град, се превърна в лидер в класирането от зад на пред, също като една от емблемите на града ќ‘  ѕирин


12 септември 2019 06:34 | ћарто
ќценка:
15
 (
29
 гласа)

Ѕезсрамник!


12 септември 2019 07:49 | съгражданка
ќценка:
19
 (
31
 гласа)

Ћ»÷≈ћ≈–Ќј, —–јћЌј » Ѕ≈«ќ„Ћ»¬ј ‘»«»ќЌќћ»ј!


12 септември 2019 07:54 | PIRIN
ќценка:
-20
 (
40
 гласа)

а ти па си много убава ! „естито кмете, сега им покажи как се прави, успех на изборите . Ѕлагоевград е с теб, с малки изключени€ !“ези, чиито апетити секна .  амбитов е умен и не си остав€ магарето в калта. «а благоевград важи :¬идела жабата че подковават кон€, това са тези тръгнали да се мер€т с него, един н€ма, които да отговар€ на ценза му, на умени€та му, на чара му . ’ора, които са майстори в сплетните, но далеч от умени€та да упавл€ват Ѕлагоевград ! ”спех  амбитов !


12 септември 2019 08:29 | ƒо злобарите
ќценка:
-4
 (
32
 гласа)

”спех, кмете.


12 септември 2019 08:29 | старогражданин
ќценка:
12
 (
18
 гласа)

Ѕедна ¬и е фантази€та каква каша ще се забърка в Ѕългари€. ќт едната страна всички са за пунта мара. ќт другата също са за пунта мара, но не го афишират. ƒве коалиции, които ще ни отврат€т окончателно от политиката.
ƒесните на гъби!!!


12 септември 2019 08:37 | в изгнание
ќценка:
29
 (
47
 гласа)

 азвате, че е успешен номинирани€т от управл€ващата пари€!
ƒа проследим развитието му:
Х ƒоктор Ц с не€сна практика и трудов стаж по специалността клон€щ към Ќ”Ћј!
Х Ѕизнес Ц завършващ с дългове от 6 милиона
Х —емейно положение Ц разведен и живеещ с любовницата си
Х √радоначалник Ц градът е ограбен с 26 милиона (възможно е и да са повече), коренното население емигрира, основни поминъци за града са закрити, изпълнени проекти се оказват не успешниЕ.
«ад действи€та на управл€ващите, сед€т съдбите на много хора. Ќе съм убеден, че човек не реализирал се като личност и в собствен план, може да поеме тази ќ“√ќ¬ќ–Ќќ—“ за съдбата на населението под негово управление.
ћога да призна€ успеха на градоначалника единствено, че колкото си по беден, толкова по лесно може да те манипулират или куп€т.
Ќ≈ ѕ–ќƒј¬…“≈ ЅЏƒ≈ў≈“ќ Ќј ƒ≈÷ј“ј —» «ј Ќя ќ ќ —–≈ЅЏ–Ќ» ј!!!


12 септември 2019 08:47 | PIRIN
ќценка:
-17
 (
39
 гласа)

√орни€т трол е виждал  амбитов само на снимка, н€ма да ми стигне м€стото в коментара да описвам неговите позитиви . “ова, че ти не си на€сно с неговата практика, не значи, че е не€сна, лъжа е, че бизнеса му е с 6 млн. дългове, човек, които коментира лични€ живот на други€ н€ма свои ! ќсвен това, когато еедин брак е приключил, асъпрузите са останали при€тели, значи, че любовта си е отишла, а средата без любов е вредна за децата . ѕравилен избор . Ќе знам как си сметнал 26 милиона е ограбен Ѕлагоевград . ƒали от тво€ празен джоб са взети, Ѕлагоевград се развива с пари на правителството и европа . “ака, че глупости не ми говорете, сложете край на празните моабети . ўото невежеството бива наказвано ...а доказателството в горната стати€ .


12 септември 2019 08:53 |  расо пееасо
ќценка:
26
 (
40
 гласа)

Ѕраво! ќбщината отдавна е частна собственост, бащини€ на него и любовницата му. “а€ назначава, уволн€ва, върти схеми, кметицата в с€нка... »зберете го пак службари, само цигани ви останаха съграждани.


12 септември 2019 08:54 | в изгнание
ќценка:
22
 (
32
 гласа)

PIRIN написа:PIRIN
√орни€т трол е виждал  амбитов само на снимка


Ќе б€хме съученици, поздрав€вахме се, казвахме си по н€ко€ блага дума Ц докато не стана кмет!
—лед това се въртеше на другата страна, да не би случайно да искам нещо.
Ќо с наближаване на избори, странно за мен отново се сеща, че се познавамеЕ.


12 септември 2019 08:58 | ƒо PIRIN
ќценка:
12
 (
26
 гласа)

»брик, закъсн€ваш за работа! Ќе пиши глупости, взимай баничка с праз и марш да плескаш за1ник ц€л ден пред клавиатурата


12 септември 2019 09:03 | √ражданин
ќценка:
-16
 (
34
 гласа)

«наете ли, чета коментарите и си мисл€ ≤ амбитов винаги е победител защото "ибриците " му са интелигентни ! “ези, които пишат лошите коментари срещу него са пълни простаци по това, което пишат, затова ми се гади да ги чета . —менете троловете опозиционери щото и с тролове не можете да го биете  амбитов, ограничени, зли и невежи b


12 септември 2019 09:14 | ƒо гражданин
ќценка:
20
 (
30
 гласа)

“и не си никакъв гражданин, и ц€ло постижение е, че можеш да четеш! “и си пришълец от високо село с пет къщи, имаш късмета да работиш държавна работа. “и и такива като теб опасахте Ѕлагоевград, нагли и забравихте, че сте от село. ќбаче отдалече ви личи, като започнеш от външни€ вид, та стигнеш до манталитет.


12 септември 2019 09:15 | Ѕългарин
ќценка:
20
 (
32
 гласа)

ѕак ли ще избират този лъжец и мерзавец, пак ли ще ни лъжи и краде.
’ора да се обединим да разкараме тази паплач Ќасо и √≈–Ѕ


12 септември 2019 09:18 | √ражданин до горни€
ќценка:
-11
 (
25
 гласа)

не лъгаха ви разни сутеньори, воайори, лъжливи адвокати, псевдопатриоти и загрижени за бъдещето ви измамници, като разкарате "Ќасо " ви очакват насилствени "полови "актове по особено мъчителен за жертвата начин . Ќасо ви е най-малки€ проблем


12 септември 2019 09:39 | ¬ан€
ќценка:
-16
 (
32
 гласа)

Ќ€маше по-логично нещо от този избор!


12 септември 2019 09:41 | ѕалахански
ќценка:
-20
 (
36
 гласа)

ѕоздравлени€, кмете. Ѕраво и на комиси€та. “ака е, който работи, той е и оценен


12 септември 2019 10:38 | “одор
ќценка:
25
 (
37
 гласа)

нито доктор, нито бизнесмен, нито глава на семейство, нито политик, нито живее тука, но за това пък кмет трети мандат! честито джумалии!


12 септември 2019 11:07 | ѕритеснен
ќценка:
13
 (
33
 гласа)

Ќаистина съм потресен... меко казано....
—игурен съм, че това ще допринесе за масовото изселение на града в посока —офи€ и Ѕългари€.
»мах н€каква надежда, че ще вид€т истината за то€ некадърник, но вече изгубих вс€каква надежда.
„естито закриване на града на всички Ѕлагоевградчани!


12 септември 2019 11:16 | “одоров
ќценка:
-12
 (
30
 гласа)

≈, как да не те признае човек???  ласа си,  амбитов!


12 септември 2019 11:30 |  иро
ќценка:
-14
 (
36
 гласа)

Ѕраво, кмете! ”спех!


12 септември 2019 12:40 | ѕейо
ќценка:
17
 (
29
 гласа)

„овека на ѕеевски се кандидатира за трети мандат!


12 септември 2019 14:39 | ќт »линден
ќценка:
15
 (
23
 гласа)

 ъде са тези инвестиции за 250 милиона в благоевградска община? јло управниците и на града и на държавата имайте малко срам от български€ народ. «а  амбата и тези дето му чешат макарите ще дойде видов ден! “ърпението на хората има граници!


12 септември 2019 15:38 | в изгнание
ќценка:
12
 (
18
 гласа)

„етири неща, които не можеш да избереш сам:
- –одителите си.
- ћесторождението си.
- ¬ъншността си.
- ѕравителството!


12 септември 2019 16:43 | 123
ќценка:
13
 (
21
 гласа)

 метът  амбитов утъпка път€т до —офи€ щото там живее бе, мислете малко преди да пишете...


12 септември 2019 16:50 | —пасов
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

511 хил. лева е похарчила община Ѕлагоевград за медийно обслужване по непрозрачна схема от началото на 2018-а до месец май 2019 г., твърди фондаци€ Фјнтикорупционен фондФ на база собствено проучване в областните градове. ќбщината е сред първенците по този показател.
—амо 14 от областните градове са представили в пълен обем исканата от ј ‘ информаци€. ѕървенец е ¬арна със 740 хил. лв. ёгозападната община е втора, но действи€та ѝ заслужават внимание, заради "непрозрачното разходване на средства", отбел€зват от фондаци€та. ¬ кра€ на 2017 г. управл€ваната от јтанас  амбитов (√≈–Ѕ) община Ѕлагоевград регистрира дъщерното дружество ДЅлагоевград ‘естУ ≈ќќƒ и сключва с него три договора за медийно обслужване.  омпани€та е 100% собственост на общината и е единственото дружество, с което има сключени подобни договори за периода от началото на 2018 до кра€ на май 2019 г.


12 септември 2019 16:51 | —пасов
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

Ќе е известно дали ДЅлагоевград ‘естУ ≈ќќƒ разполага с технически€ и кадрови потенциал, за да извършва подобни услуги, или разчита на подизпълнители в лицето на редица медии.
—правка в “ърговски€ регистър на ј ‘ установ€ва, че общинското дружество има договор за информационно обслужване с фирмата издател на онлайн вестник Д—трумаУ на стойност 14 400 лв., договор с подобен предмет на дейност за 3 600 лв. между Д—трумаУ и община Ѕлагоевград, въпреки че подобен не фигурира в списъка предоставен на ј ‘ от общината.


12 септември 2019 16:54 | —пасов
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

—лед създаването на ДЅлагоевград ‘естУ общината вече не влиза директно в договорни отношени€ с медиите, а преразпредел€ към т€х суми чрез общинското дружество. "ѕо този начин общината изб€гва задължението си да разкрива медиите, с които сключва договори за информационно обслужване, както и задължението си да приложи състезателните процедури по «акона за обществените поръчки («ќѕ), при наличие на предпоставките за това", отбел€зват от ј ‘.
ДЌалице е изключително притеснителна схема с редица негативи за публични€ интерес. — решението да неглижира задължени€та си за прозрачност на медийното отраз€ване, както и задължени€та си по «акона за обществените поръчки, община Ѕлагоевград заобикал€ гаранциите за конкурентност и за максимално ефективно и прозрачно разходване на публични средства, които закона предпостав€, У коментира директорът на ј ‘ Ѕойко —танкушев.
ќттам отбел€зват, че подобни опити за заобикал€не на закона са налице не само на местно, но и на централно ниво:


12 септември 2019 16:56 | —пасов
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

"ѕо същата схема јгенци€ Дѕътна инфраструктураУ налива милиони в бюджета на държавното дружество ДјвтомагистралиУ ≈јƒ, вместо да провежда прозрачни тръжни процедури за строежа и поддръжката на пътищата ни. У
ќбщина Ѕлагоевград сключва с ДЅлагоевград ‘естУ ≈ќќƒ три договора:
- през март 2018 г. на стойност 199 186, 56 лв. за срок от 12 месеца;
- на 5 март 2019 г. на стойност 91 824 лв. със срок до кра€ на годината;
- през април 2019 г. е сключен идентичен договор със срок до кра€ на 2019 г.
ѕредмет на договорите е Динформационно и медийно обслужване на  мета и ќбщинска администраци€ ЅлагоевградУ—поред ј ‘ сами по себе си договорите за информационно обслужване не са притеснителни. “ревожен е фактът, че договорите не са публични и не е известно на кои медии какво се възлага и срещу какви суми.
"√арантират ли действи€та на общината медийната свобода и конкурентната медийна среда? ƒали не се заплаща на медии с цел да се вли€е на общественото мнение? » дали по-горното Дкоректно отн


12 септември 2019 16:57 | —пасов
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

» дали по-горното Дкоректно отношениеУ не е всъщност медиен комфорт? “ези въпроси са още по-важни сега, н€колко седмици преди местните избориУ каза —танкушев, който е и дългогодишен журналист.
ќтново на ДЅлагоевград ‘естУ през май тази година общината възлага срещу 36 000 лв. Дорганизиране на PR и Facebook рекламни кампании, изготв€не на рекламни материали, публикации и фотозаснемане на организираните от ќбщина Ѕлагоевград през 2019 г. инициативиУ. Ќа същото общинско дружество е възложено и Дорганизиране на пътувани€ в страната и чужбина, осигур€ване на самолетни билети за нуждите на общинската администраци€ Ѕлагоевград, хотелски резервации/настан€вани€, организиране на меропри€ти€ за нуждите на ќбщина ЅлагоевградУ. ¬сичко това е на стойност 350 000 лв.
ќбщината отказва да предостави на ј ‘ копи€ на сключените договори за информационно обслужване от периода преди регистрирането на общинското дружество Ц за 2015, 2016 и 2017 г. Ц и да отговори на свързани с тези договори въпроси.


12 септември 2019 16:58 | —пасов
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

ѕредоставени са само договорите с Ѕ“ј, единствени€т медиен партньор, изразил съгласие за разкриване на информаци€та. ќтказите на другите медийни партньори и на общината са мотивиран с правото на търговска тайна.
ѕоради това ј ‘ отнесе въпроса до јдминистративен съд Ц Ѕлагоевград. —ъдът се произнесе, че е налице наддел€ващ обществен интерес и договорите следва да са публични. ќбщината обжалва и предстои заседание на ¬ърховни€ административен съд през декември тази година.ƒоговорите в останалите градове показват, че често проблемни не са само сумите, които общините задел€т за Динформационно обслужванеУ, а услови€та в самите договори, включително клаузи за задължително позитивно отраз€ване работата на общинската администраци€.


12 септември 2019 17:01 | —пасов
ќценка:
12
 (
14
 гласа)

"—трума", не е във ваш интерес да триете коментарите!


12 септември 2019 17:34 | старогражданин
ќценка:
-8
 (
10
 гласа)

—пасов, и ћариета ƒимитрова н€ма да ти уважи пействането на горната стати€ в нейни€ форум. ћалко такт, все пак ние сме гости.


12 септември 2019 17:49 |  расо
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

–ано или късно бог си знае работата н€ма да останат ненаказани.


12 септември 2019 18:29 | ћони
ќценка:
-11
 (
13
 гласа)

”спех ...ќктомври 4 гласа от нас


12 септември 2019 18:35 | “ошо
ќценка:
-10
 (
16
 гласа)

» аз съм «ј  амбитов! — двете ръце съм «ј. ”спех на изборите!


12 септември 2019 18:41 | “рол
ќценка:
-10
 (
14
 гласа)

ћазнитееее... па сте е писали ...та сте сеее осрали.. от не си направите парти€ "ћазните". “олкова сте злобни и завистливи..., че чак смърдитее,
 амбитов е номер 1.


12 септември 2019 18:51 | ÷онка
ќценка:
7
 (
15
 гласа)

“”  √≈–Ѕ —ЅЏ– ј’ј, ў≈ ѕќƒј–я“  ћ≈“— ќ“ќ ћя—“ќ Ќј ƒ–”√!  амбитов фалира града и вече никой не го иска!!!


12 септември 2019 19:05 | “одор
ќценка:
8
 (
12
 гласа)

≈ направиха услуга на Ѕ—ѕ с тази компрометирана личност  амбитов. „естито на печелившите!!!


12 септември 2019 20:08 | старогражданин
ќценка:
-5
 (
7
 гласа)

ѕри пунта мара Ѕорисов и патриотите отиват зад борда. Ќа терен остава ÷ветанов. ’ората на  унева и  остов се включват в комбинациите на Ќинова и ѕрезидента. јко н€кой на «апад се заблуждава, че по този начин решава проблемите в Ѕългари€-жестоко се лъже. ќтвратен съм от фондаци€ јденауер. ∆ал ми е за Ѕойко!


12 септември 2019 20:33 | ћа€
ќценка:
-12
 (
14
 гласа)

ћного €сно, че ще е јтанас  амбитов! “ой се е доказал като един добре справ€щ се с града ни кмет. ”—ѕ≈’


12 септември 2019 20:34 | √ражданин
ќценка:
-8
 (
12
 гласа)

ѕаплач и самозванци без заслуги са тези лижегъзци на Ѕ—ѕ.


12 септември 2019 20:38 | »нж. Ћюбен —имеонов
ќценка:
-12
 (
16
 гласа)

Ѕ–ј¬ќ Ќј—ќ!!!
ѕј  ў≈ “≈ »«Ѕ≈–≈ћ, «јўќ“ќ —» Ќј…-ƒќЅ–»я  ћ≈“ Ќј ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ «ј ѕќ—Ћ≈ƒЌ»“≈ 100 √ќƒ»Ќ»!!!
 ј«ј’


12 септември 2019 20:41 | √ражданин
ќценка:
-12
 (
14
 гласа)

»дват избори и жаждата за власт и облаги граници н€ма! ¬с€какви средства и методи са нужни на шепа така наречени опоненти? ≈ н€мате шанс!  амбитов е кмета !ƒоказал е два мандата


12 септември 2019 21:24 | ћартин
ќценка:
13
 (
15
 гласа)

“ролчета, дали ще ви плат€т извънреден герберски труд?


12 септември 2019 21:56 | —пасов
ќценка:
17
 (
19
 гласа)

ƒо общинските съветници: јко милеете за града и просперитета на гражданите, защо не попитате кмета публично да отговори:
1. «а описаните по-горе 511 хил. лева, раздадени на близки до кмета фирми за положително медиино отраз€ване работата на кмета и общинската администраци€. “ова са пари на гражданите на Ѕлагоевград, с които кмета се разпорежда като със свои джобни. ѕоискайте му отчет за харченето на общински€ бюджет.
2. »звестна ли му е фирмата " енеди метал", ко€то обслужба всичко - от сфетофари до асфалтиране на улици?  олко милиона лева са потънали в тази фирма?  мета в какви отношени€ е със собствениците на тази фирма - при€телски, роднински, бизнес отношени€ и пр.
» ако на 27. 10. 2019г., атанас камбитов отново бъде избран за кмет, значи Ѕлагоевград си заслужава съдбата: ќЅ≈«Ћёƒя¬јЌ≈ Ќј √–јƒј, ”Ќ»ўќ∆ј¬јЌ≈ Ќј —–≈ƒЌ»я » ƒ–≈Ѕ≈Ќ Ѕ»«Ќ≈—, ”¬≈Ћ»„ј¬јЌ≈ Ќј Ѕ≈«–јЅќ“»÷ј“ј. ¬ същото време кмета и приближените му, ще продължат да богате€т на гърба на обедн€ващите граждани.


12 септември 2019 23:12 | олеле
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

вижте му лицето на камбитов там всичко е написано този е изключителен мазник и хитрец ако пак го изберете жална ви майка


13 септември 2019 06:46 | анализатор
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

ћного бързо гробаджийте създадоха партийна номенклатура, по образ и подобие на бившата Ѕ ѕ. √ласувай за тези разбойци, прости народе. ѕосле да не се оплаквате, че за 10 год. ви окрадоха, и доведоха до жалко съществуване.


13 септември 2019 07:56 | ƒо —пасов
ќценка:
-6
 (
8
 гласа)

 акъв е то€ трол бе. ћай е кандидат за кмет и сам пише по форумите. “ц тц. ƒа драска по форумите. ∆алка истори€.


13 септември 2019 08:34 | √арантирано от √≈–Ѕ
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

¬секи който гласува за √≈–Ѕ му обещаваме не само кебабчета и бира/това се разбира от само себе си/.
Ќайважното ни обещание е, че всеки наш гласоподавател ще стане кмет в бъдеще - н€ма значение образованието му /може и циганин да е, може и мутра да е - вижте от вчера подкрепата им за иван гешев/, нито грамотността му, нито ценза му.
јко не в този живот - в н€кой друг живот, все н€кога ще стане кмет. Ќие сме √≈–Ѕ. Ќие можем всичко. √арантирано от нас - √≈–Ѕ.


13 септември 2019 12:30 | 02
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

Ќа кмета да се напррави ревизи€ за доходите му, защото забрави годините когато висеше пред ѕанасоник за пари и н€маше и лев а сега къщи по —офи€ Ѕл-град и сигурно и на други места .ј съшо и на брат му които е едно пианде а сега си незнае и тои парите. ¬ гарада н€ма работа н€ма инвестиций защото него не го интеруса това.
Ќяћј ƒј √Ћј—”¬јћ «ј Ќ≈√ќ .»— јћ ƒ≈÷ј“ј Ќ» ƒј —≈ ¬Џ–Ќј“ ќ“ „”∆Ѕ»Ќј » ƒј ∆»¬≈я“ Ќќ–ћјЋЌќ ¬ –ќƒ»Ќј“ј —».


13 септември 2019 16:30 | тамерланд
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

“ќ¬ј √ќ ћќ√ј“ —јћќ ’»“Ћ–≈—“»“≈ “≈ —Џ“¬ќ–я¬ј“ ’»ЋяƒќЋ≈“≈Ќ –ј…’


13 септември 2019 16:49 | ‘ермера
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

јма ще изберат √робаджийте много €сно. ÷€лата държавна администраци€ е роднини, майки, бащи, брат€, сестри, жени, любовници, деца нормално. «а да не изгуб€т работата си за по 500 лв те гласуват за камби. ќтделно брат€та от малата с по 30 лв ги купуват и хоп сел€ка пак кмет. —ел€к кмет докара по държавната администраци€ сел€ци работници е кво очаквате? ќткраднаха и на „апов 250 бона, дето ги беше дал да спас€т сезона като б€ха в ј група. јма сел€ците като не са от Ѕлг кво им дреме за ѕирин? Ќе подкреп€м никого, но се обръщам към истинските благоевградчани. јко малко милеете за града излезте и изметете то€ падежки мижавец, защото съм на 31г., но по-спр€л и безлюден Ѕлагоевград не съм виждал. ј като б€х студент преди 10 години градът гъмжеше от млади хора.


15 септември 2019 18:22 | Ѕлагоевградчанка
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

≈й, гадни комунисти, ще се пръснете от злоба.  ажете за семейното положение на ѕаскалев.  ажете колко апартамента има в новата сграда срещу американските общежити€.  ажете къде живее.


15 септември 2019 22:31 | –ќћ≈ќ.
ќценка:
-1
 (
3
 гласа)

“» —≈ ЅЋј√ќƒј–» „≈ ѕј— јЋ≈¬ Ќ≈ ≈  јЌƒ»“ј“. Ќ» ќ» ќ“ √≈–Ѕ. ЌяћјјЎ≈ ƒј —ћ≈≈ ƒј »«Ћ≈«≈ Ќќ » –”ћ≈Ќ ў≈ —≈ —ѕ–ј¬». ј “». ЅЋј√ќ≈¬ √–јƒ„јЌ ≈. ќ“ —≈Ћќ .ѕјƒ≈∆. ћќ∆≈Ў —јћќ —¬»– » ƒј ћ” ѕ–ј¬»Ў Ќј ѕј— јЋ≈¬


16 септември 2019 09:39 | 2
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ƒа де обаче ѕаскалев сега е в немилост така че колкото си иска апартаменти да има оказа се абсолютен фалшимент математики науки да ама не само ци циnd6d
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.