Областният водач О. Тетимов извърши преврат в местна организация на партията на Волен Сидеров

12 декември 2009 00:19   13 коментара   18365 прочита
Кирил Стойков
Кирил Стойков


Кирил Стойков

Сваленият тайно лидер на “Атака” в Г. Делчев К. Стойков подаде явно оставка и обяви: Подправили са подписа ми в листата за кандидат-депутати и в записи на заповеди за 150 000, цялата организация напуска и се присъединява към “отцепниците” в Бургас

Председателят на общинското ръководство на ПП “Атака” в гр. Гоце Делчев в късния следобед вчера подаде официално оставка и внесе в ОбС декларация, с която уведоми председателя и колегите си общински съветници, че считано от 11.12.2009 година, напуска групата на партията и се обявява за независим. До драстичното решение бившият вече общински лидер Кирил Стойков стигна след свиканото миналата седмица тайно събрание от областния координатор Огнян Тетимов, депутат в 41-то НС, и националния координатор Георги Ибришимов, на което в отсъствието на Стойков е решено да бъде свален и избран нов общински лидер.

В декларация, предадена във в. "Струма", общинската организация на "Атака" в община Гоце Делчев застава зад председателя си Кирил Г. Стойков и групово напуска "Атака". В документа, изпратен до централното ръководство и лидера Волен Сидеров, се казва още, че Кирил Г. Стойков се присъединява се към независимите общински съветници от Бургас, като подкрепя техните възгледи и идеи безрезервно.

Кирил Стойков заяви пред репортер на "Струма": С такива хора като Огнян Тетимов и Георги Ибришимов не може да се работи. Не бях уведомен, че ще идват миналата седмица в Гоце Делчев, както и че ще свикват събрание, за да ме свалят от председателския пост. Никой не ми е обяснил причините за свалянето ми. Същия ден отсъствах от града, дори не благоволиха да ме уведомят, че са ме обявили за "смъртен". Всичко се прави задкулисно и целенасочено, но аз искам да получа моите отговори на въпросите, които изпратих в писмен вид до централата и така, както сега ги оповестявам в пресата. Ще оповестя и отговора, който евентуално ще получа на питанията ми:

Кой попълни и подправи подписа ми върху заявлението за кандидат народни представители в 41-то народно събрание и декларацията за участие в листата без мое знание и съгласие, като изрично бях казал на Огнян Тетимов, Георги Ибришимов и Димитър Стоянов, че не желая да се кандидатирам за депутат и не желая името ми да фигурира в листата за кандидат народни представители?


Още за: К. Стойков   оставка   ОбС   Още от: Политика

Принтирай статия
13 коментара
12 Декември 2009 10:00 | Венцислав
Оценка:
4
 (
28
 гласа)

Привърженик съм на "АТАКА" и могая да кажа,че в Г.Делчев този К.Стойков съсипа всичко.Имаше много гласове на първите избори,но откакто той стана председател в района,хората се отвратиха.Като е напуснал.е направил много хубаво!Крайно време беше! Да си стои в къщи и да плете чорапи!


12 Декември 2009 13:07 | Г.Д.
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

Киро Стойков не може да говори така.Явно редактора от вестника много се е постарал.А това, че са го махнали е трябвало отдавна да се случи- намалете му алкохола на момчето.


12 Декември 2009 16:07 | БРУНО
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

До по-горните момчета....хубаво ама прави впечатление едно нещо.Този като е толкова лош защо цялата общинска оганизация застава зад него и напуска.
Би трябвало те да си останат с новия лидер нали.....нещо не се връзват нещата???


12 Декември 2009 16:43 | атакист
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Абе, БРУНО,КАКВА ОБЩИНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ БЕ? НЯМА ТАКАВА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ!АЗ И МНОГО ДРУГИ БЯХМЕ В НЕЯ,НАПУСНАХМЕ ЗАРАДИ КИРО. ИМА ОТКЛОНЕНИЯ МОМЧЕТО,ТО НЕ Е ВИНОВНО...


12 Декември 2009 16:54 | БРУНО
Оценка:
11
 (
25
 гласа)

Не знам бе атакист...само питам на базата на това което пише Струма бе душа?
Ти и многото други сте всъщност организацията нали така.А колко време сте го търпяли .....след като е имал отклонения що не сте повдигнали въпроса още в началото ами чак сега??
И като го махает що не го правите по законния начин както трябва а го правите в негово отсъствие???
Така организация не се заздравява атакист...с тези методи защото утре ще се случи същото с новия независимо дали е кадърен.Това са си наши практики-български и за това държавата ни е на това дереже...но това е друга тема.


12 Декември 2009 17:37 | атакист
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

Напротив,бил е поканен на събранието! И то два пъти! Скрил се е като мишка,знаейки какво ще се случи! А сега нарочно извърта нещата.Типично в неговия стил!


12 Декември 2009 23:23 | Саня
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Не постъпи ли Тетимов така и с предшественика на К. Стойков Венци Терзиев и с Димитър Билярски от Разлог , ей атакисти що ви е толкоз къса паметта . Новият председател на Атака в Гоце Делчев е по- голям бизнесмен от к. Стойков . Тетимов търси хора с пари а не бедняци като нас . К. СТойков действително е слаб лидер но трябваше да му го кажат отдавна , икато не го бива защо го сложиха в кандидидат депутатската листа , що го издигнаха и за кмет на Г.Д.


13 Декември 2009 19:58 | П.Б.
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Нещастници Атакисти тъпи, неможете да си подредите къщата.


14 Декември 2009 02:19 | Георги
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Тая партия трябва да бъде закрита. Доган както ви създаде така и да ви махне преди да се оттегли от политиката, ако това изобщо стане някога. Огнето Тетимов, човек с основно образование стана депутат - само в България, никъде другаде по Света.


18 Декември 2009 16:39 | jancho
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Брей много умници се събрахте бре. От къде се изкопахте.До скоро не можеше да ви се чуе гласът а пък сегаааа. Като не са ви ясни събитията що се косите.Киро отдавна е извън терена,само че вие не знаехте това.Той до сега е събрал на среща всички от Атаката най-много 3-пъти, като изобщо не е съобщавал това на другите.А Гошето редовно му понасяше негативите.Още преди изборите за кмет чух със ушите си че изрично го предупреждават че той не е за този пост-не става за това. Нито веднъж не излезе да говори - няма дар слово.Разчиташе на Волната прелетна птица.И както всичко става в БГ-я,всяко добро намерение се изражда в зло или бизнес.А аз лично заявих пред клоуна Сидеров , че след като се пени да налага православието / разбирайте -идолопоклонничеството / за официална религия,него чака бъдеще,още повече че и той много скоро ще излети от парламента.Най общо казано не ме очудва оставката му , но което е по важно Гошето трябва да си заеме поста и непременно да се пази от тези продажни ликета .


18 Декември 2009 16:48 | jancho
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

А и да ви успокоя , с него има всичко на всичко около 5 човека. Капка в океана. А другите?Та ние бяхме поне 900 човека бре хорица.Все сме известни. И когато всичко се изясняваше разбрахме на къде духа вятъра. Проблемът е че в БГ-я всичко е ужасяващо временно и кооварно кратко и хубавите неща не могът да се правят от зли хора , а в парламента са точно такива.Огнян и той скоро ще изсхвърчи , далаверите не са политика.Времето ще покаже.Важно е сега Бат бойко да срине мафията и престъпноста на 99.9% , да озъби всички вилняли до сега партийни българоубийци и да започнем да се развиваме като жив народ.


18 Декември 2009 16:55 | jancho
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Не малки са проблемите че и в Г.Делчев управляват муджахидините,нещо което искахме да ликвидираме, ама благодарение на кандидат кмета Кирчо нищо не се получи.Но сега издигнем ли Гошето ви гарантирам че това ще стане,а пък и той си има образование,културен и компетентен човечец, не е ограничен като някои други.Така че БГ-на трябва да започне да гледа със очите си а не с задника си. А до тогава може и да исчезне партийното - мафиотско управление на БГ-я. Нещо което ако се случи ще е най - добре и ще е началото на тотален растеж и прогрес във всяка област на животът.


01 Февруари 2011 16:44 | ха
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

гошето крачмарчето огито тетимов рибарчето ЗА г-н Стойков гласувахме, 875 гласа,




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар