Областният управител Вл. Димитров се гласи за президентството, НСО или за дясна ръка на К. Паскалев по сигурността на Благоевград

25 юли 2009 00:20   10 коментара   28721 прочита
Вл. Димитров
Вл. Димитров


Вл. Димитров

Премиерът Б. Борисов заяви за читателите на в. “Струма”: Имам решение, което ще оглася след понеделник, когато ще бъдат конструирани зам. министерските назначения

Областният управител на Пиринско Владимир Димитров активно търси работа, която да започне веднага след като бъде детрониран от поста, съобщиха негови приближени. Очакванията са, че до средата на август ГЕРБ ще сложи нов областен управител на мястото му. Според коментарите Владимир Димитров вече е провел няколко срещи в президентството и се е срещнал лично с президента Георги Първанов, от когото е поискал да го устрои на работа в Националната служба за охрана или в отдела по сигурност в президентството. Пътуванията на Вл. Димитров до София са ежедневни. Той понесе загубата на изборите много драматично, тъй като до последния момент се надяваше да влезе в парламента, от години той посвещаваше работата си в партията на мечтата си да стане депутат, коментираха приятелите му. Провалът на партията му в Пиринско явно го засрами и той е категоричен, че ще напусне Благоевград и ще работи в София. В политическите среди се заговори, че е твърде възможно БСП да нареди на кмета Костадин Паскалев да назначи Владимир Димитров за заместник-кмет по сигурността. Предшественикът му Лазар Причкапов имаше заместник-кмет по сигурността, но със сядането си в кметския кабинет Паскалев закри щата. Заместник-кметът по сигурността ще има на разположение няколко общински полицаи и ще отговаря за сигурността на общинските обекти на територия за сигурността на общинските обекти на територията на Благоевград. Дали обаче Паскалев ще осигури място за съпартиеца си, не е ясно, освен това постът на зам. кмет ще е унижение за ексгубернатора, който бе и директор на РДВР. В президентството вече намери тих пристан ексчервеният депутат от Гоце Делчев Георги Юруков, който стана съветник на Г. Първанов.

10 коментара
25 Юли 2009 04:50 | стоян от сандански
Оценка:
9
 (
111
 гласа)

при тия изнесени случаи на кражби на държавни и общински земи и това негово бездействие ,тоя не го ли е срам да пътува по главен път Е-79.


25 Юли 2009 08:03 | зорка
Оценка:
0
 (
188
 гласа)

Както България не е случила на поробители,така и Благоевградски окръг няма да случи на областни управители.Досегашният ходеше на лов и там се договаряше с някои кметове и техните приближени за нередни неща,на които придаваше "законова" окраска.Избирателно изпращаше някои решения на Общински съвети в съда,а други пропускаше - зависи за кой се отнасят - дали за краставичар ,или не.


25 Юли 2009 09:43 | zoro - 3
Оценка:
-8
 (
100
 гласа)

dokoga da 4akame !1Арнаудов си призна за вилното селище в парка четвъртък, 30 октомври 2008 Експредседателят на местния парламент Георги Арнаудов е признал, че подписът върху писмото, с което е допълнено решението на ОбС за туристическо селище в парка на Сандански, е негов. Това е станало по време на среща с настоящия шеф на местния парламент Атанас Стоянов. Междувременно стана известно, че прокуратурата се е самосезирала по скандалните разкрития за подмененото решение, за които “Вяра” първа писа. В момента полицията проверява случая и събира доказателства за документно престъпление, като срокът за това е 30 дни. Според Наказателния кодекс предвиденото наказание за такова престъпление е 3 години лишаване от свобода, а когато е извършено от длъжностно лице - 5 години. Производството е образувано срещу неизвестен извършител. “Въпросът вече е отишъл по-далече - в разследващите органи, и не мога да кажа нищо, докато те не се произнесат”, каза вчера Георги Арнаудов. Той обеща да изложи своя


25 Юли 2009 09:49 | zoro - 3
Оценка:
-21
 (
171
 гласа)

Зад високи стени и бариери, охранявани с кучета и гардове, купувачът на избори Никола Малчев вдига сараи на 100 дка чужда земя”, съобщава днес в.”Струма”. Малчев е превзел 100 дка от бащините ни земи, обградил ги е с бетонни стени и вдига сараи, жалвали се в редакцията жители на село горна Сушица. Според тях, в имението често каца хеликоптер, което означава, че почетни гости на бизнесмена са висши политици, спортисти и бизнесмени. Костадин Борисов твърди, че има решение от 1995 г., че 6 дка от терена, върху който е водоемът, е негова собственост.
68-годишната баба Вангелия пък казва пред репортер, че в Сандански възкръснали Сталин, Димитров и Тато в лицето на общинския кмет Андон Тотев, екссъдията Илия Янев и Никола Малчев.


25 Юли 2009 12:12 | Петричанин
Оценка:
12
 (
122
 гласа)

Всеки който ще бъде сменен по политическа и друга линия,да бъде първо разследван от сп.служби-нарушавал ли е законите,взимал ли е подкупи,комисионни,какво имущество има той и смейството му -в РБ и чужбина,за да му позволят ако е чист и знаеш,работа в новото местни или централно управление.Не да се работи избирателно,на пхринципа тоя е наш,мой,ваш човек-няма да отговаря.Б.Борисов каза:който е крал ще отговаря.Дори се закани на Станишев,че ще го гони до затвора.Така,че очакваме спхраведливост към онези които не са работили за Държавата.И всички уволнени,съкратени,обвинени несправедливо,които рабитиха за Държавата да бъдат върнати на работа-СПРАВЕДЛИВОСТ ТРЯБВА.


25 Юли 2009 12:31 | за г-н баханвов - общ.съветник от ГЕРБ
Оценка:
-1
 (
93
 гласа)

Най.корумпираните чиновници в цялата община са в Сандански. Няма ли да им потърси някой сметка, от къде са им доходите, защо работят там мъж и жена, братовчет, шурей и са всички на отговорни постове, а те имат частни фирми. Такива като Роди съпруга на гл.ахитект преудрежда земеделски земи, техниците работят частно а Василка узаконява след тях и всички правят грабчо от обикновените граждани. Народе пишете и не им давайте на черно парички защото станаха много богати тези хора.


25 Юли 2009 19:44 | социалист
Оценка:
-35
 (
147
 гласа)

г-н Димитров, не разбрахте ли, че от вас не става депутат? Преди четири години не ви достигна малко а бяхте на избираемото 3-то място, сега бяхте на още по-избираемото 2-ро място но уви. Казвам че не ставате за депутат, не защото сме ви видяли като депутат, а защото просто не ви бива като политик и като човек. На един посредствен човек като вас най му приляга да е подлога на другите червени от фирма Инфо Сиг. Затова моля ви не се бутайте повече да ставате депутат, защото от такива като вас и Корнелия Нинова БСП е на това дередже. АМАН ОТ ХОРА КАТО ВАС!!!



26 Юли 2009 07:32 | us
Оценка:
-27
 (
105
 гласа)

Тези другари не се награбиха, не се наядоха.... Докога ще се позволява на 1 човек да се разполага с народното имущество и да печели лични облаги от това? Дж. Чакъров е лапнал добра комисионна, като се е разпоредил с нещо, за което са плащали нашите родители, а сега получават мизерни пенсии! Ако това се случи тук, хората моментално ще излязат на протест и няма да допуснат такива безобразия! Така трябва да се постъпва и в БГ, докато управляващите не разберат, че са избрани не за да си оправят собствените финанси, а да защитават интересите на гражданите!!! Протести до положителен резултат, а престъпниците в затвора- така е в Европа, където и ние се подвизаваме!


28 Юли 2009 20:37 | Poli
Оценка:
-9
 (
107
 гласа)

Владко ела бате в Черниче и си гледай пресевната и не се знимавай с глупости . Явно детската ти мечта да станеш депутат или голям шеф в МВР няма никога да стане. Така е бате тича като нанормален за изборите и какво хоп Курнелия в парламента а ти сега си тръгнал да се молиш да те вземат на работа. Виж Жорката от Гоцето терерикат момче ,хоп веднага в презедентството ... така е кадър от този регион, а тия от Гоцето са опасна работа и дете ще родят на някой само да са на голям пост . Примери колтото щеш - Шапковци , Лекини ,Мекини и тем подобни въртиопашки. Владе ела си бате в Черниче да си копаме баластра и да не ти пука . Сега е малко жега , ама ке свикнеш.


31 Юли 2009 16:14 | Нончо
Оценка:
-2
 (
128
 гласа)

Тоя и пресевна ли има, брееййй ?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар