Областният управител В. Смиленов представи заместниците си и обеща да реши проблема с мръсните тоалетни на граничните пунктове и теча на Златарево

02 септември 2009 00:16   10 коментара   18925 прочита
Областният управител представи заместниците си Г. Баханов /вляво/ и Б. Михайлов /вдясно/, които още нямат ресори
Областният управител представи заместниците си Г. Баханов /вляво/ и Б. Михайлов /вдясно/, които още нямат ресори


Областният управител представи заместниците си Г. Баханов /вляво/ и Б. Михайлов /вдясно/, които още нямат ресори

Областният управител на Пиринско Валери Смиленов е разпоредил спешно да се ремонтира осветлението на ГКПП - Златарево. Сумата е само 1006 лв. и не мога да си обясня, защо не е направено, въпреки многократните сигнали, каза Смиленов на пресконференция вчера, на която официално представи заместниците си Бисер Михайлов и Георги Баханов, и двамата юристи. Те все още нямат определени ресори, но до 1-2 дни ще се разпределят задачите им. Гарантирам, че ще се реши и проблемът с мръсните тоалетни на граничните пунктове в областта, пред които обикновено седи лелка и събира по 50 ст. такса, обеща губернаторът. Предстои сериозен анализ на резултатите от проверките, които направих на Кулата, Златарево и Илинден, ще посетя и ГКПП - Илинден, каза Смиленов.


Още за: В. Смиленов   ОбС   заместник   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
02 Септември 2009 19:26 | читател
Оценка:
-4
 (
32
 гласа)

Господин Смиленов, мислите ли, че мръсните тоалетни са най - спешния проблем на областта ни? Смях в залата, дами и господа!


02 Септември 2009 21:13 | шани
Оценка:
4
 (
60
 гласа)

Сега Смиленов дай отчет кой е купувал държавна собственост.Защо не провериш Каймаканова къде е правила оценки по областта - конфликт на интереси.Колко взима общо от областта и с колко повече от тебе .Други щатаджии по твоите служби с повече от тебе.Нямат срам -криза за някои няма.Държавата дава.


02 Септември 2009 21:17 | енчо
Оценка:
10
 (
40
 гласа)

За тоалетните някой взима пари.Не е работа на Областен да се занимава с това.Договор за подържане и някой лапа.


02 Септември 2009 21:32 | стоян
Оценка:
4
 (
50
 гласа)

Смиленов чакаме да видим имаш ли кураж да се справиш с далаверите на тройната коалиция в Областта.Кога ще видим какво е правила държавна собственост и нейните началници Пасков и Каймаканова или ще се направиш че не си чел какво пишем?Вярно ли е че тя взима много повече от теб.Може ли да си началник на хора които са задължени да изготвят проекти и взимаш пари без срам.Кой е разрешил да взимат пари -Вл.Димитров на своите хора.Той къде се е писал и какво ще лапа?Пак ще те подсети Стоян.


02 Септември 2009 21:42 | защо
Оценка:
-2
 (
38
 гласа)

Смиленов няма да те оставим.Все ще те питам и аз колко е нагушила Каймаканова от проекти в Областта.Другите кои са?Нали знаеш че те са приближените на Вл.Димитров и за да си мълчат какво е правил им е дал да бъркат и те в кацата.Ами сега.Какво са продали тези господа за стотинки?А левчетата за тях.


02 Септември 2009 21:46 | бако
Оценка:
0
 (
36
 гласа)

Баханов е човек с опит .Той хвана далаверите на Тотев,ще хване и тези .Дано не се изплаши.


02 Септември 2009 21:52 | чочо
Оценка:
-3
 (
35
 гласа)

Aбе наивен си.Нещо за гарваните да си чул?


02 Септември 2009 22:00 | Aман,аман
Оценка:
-10
 (
36
 гласа)

Тия новите трима ако си мълчат има и Бойко той знае да чете.Ние само си чакаме .Чакаме а после цакаме.Ще видим дали са достойни за ГЕРБ или са мишоци.


02 Септември 2009 22:06 | четящ
Оценка:
6
 (
32
 гласа)

Дали чете или не... мисля че тук е ролята на в-к "Струма" да предостави коментарите и въпросите на г-н Смиленов, както и да публикува отговорите. Нали все пак, давайки възможността да се коментират тези статии, би трябвало да служат за нещо тези коментари. Глас Народен- Глас Божии гласи една поговорка, е дайте гласа на народа.... !!!


02 Септември 2009 22:14 | данко
Оценка:
-2
 (
52
 гласа)

в.Струма да направи запитване за тия въпроси до Смиленов.Какво го чакат .Ония в това време ще се покрият.той защо си трае или е роднина с някои от тях.Като го питате ще му дадете за домашно да мисли да ги крие или да каже истината.Далаверите Смиленов-кой колко е взел и още взима .Пълна проверка .




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар