Областният управител на Благоевград В. Смиленов представи новия директор на НП “Рила” Кр. Андонов

08 януари 2010 00:14   6 коментара   13790 прочита
В. Смиленов /отляво/ представи новия директор на НП “Рила” Кр. Андонов
В. Смиленов /отляво/ представи новия директор на НП “Рила” Кр. Андонов


В. Смиленов /отляво/ представи новия директор на НП “Рила” Кр. Андонов

Поредно назначение за ГЕРБ

Новият директор на Национален парк “Рила” Красимир Андонов вчера встъпи официално в длъжност, той бе представен от областния управител на Благоевград Валери Смиленов.

Андонов е роден в Сандански, но от 32 години живее в Благоевград, завършил е магистратура в пловдивския университет по специалността “Биология и химия”. Той заема поста след спечелен конкурс в МОСВ.

На този етап е твърде рано да коментирам проблемите на парка, не мога да говоря и за това дали ще има съкращения, обясни Андонов. Ще работим така, че паркът да отговаря на всички изисквания в категорията “Национален парк”, за да дава възможности посетителите да видят красотата на Рила планина, каза новият директор.

Областният управител му пожела да сформира успешно своя ръководен екип и че винаги може да разчита на подкрепата на неговата администрация.

6 коментара
08 Януари 2010 12:08 | vasko
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

нова порнография и измислен герой на ГЕРБ. Така до никъде.


08 Януари 2010 12:13 | History channel
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Политически назначения, вместо експертни!!! Дежа вю! Герб кадрува по образеца на БСП. защо ли пита се тогава толкова плюха по тях, като са си лика прилика?! катастрофа....


08 Януари 2010 15:14 | човек
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

Не като БСП, много по - зле. Поне в БСП имаше кадърни хора, а тука - всичко е от тъпо, та до рогато.Предишното правителство бяха хора с авторитет, образование интелигентни и не обещаваха напразно, а тези не могат дума да обелят, барабар с бате Бойко.Нека направят нещо, за да се подобри живота в България вместо да уволняват вече наяли се и назначават, които тепърва ще искат да похапват.


08 Януари 2010 17:20 | Избирател
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

В България трябва да се създаде централизирана служба,като навремето"Държавен и народен контрол",чиято дума да се слуша и която да проверява сигналите на гражданите за всички служби в Държавата.Ако някой властимаш си позволява нарушения и своеволия,не си гледа работата,нарушава законите-да се занимаят с него и го уволняват,предават на правоохранителните и съдебни органи.Така ще се оправи държавната администрация.Сега каквото и да пишете,няма да има ефект,освен ако това не стане много фрапиращо.


09 Януари 2010 17:33 | гражданка
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Само така!!! Стига с тия лапачи бесепари и тем подобна бояджии! Г-н Смиленов , продължавайте в този дух! Българите не разбрахме, че ще ни отпуснат МНОГО пари , но да докажем, че няма да ги откраднем. А как да стане с миналите КРАДЛИВИ управници!!!
Само така ,г-н Смиленов, действайте със самочувствие и замах!


10 Януари 2010 10:43 | 1212
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Тия са по-крадливи и тъпи!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар