Областният лидер в Кюстендил В. Ненов заяви в Благоевград: Кравата на ВМРО хвана мастит за псевдовойводите, които сучеха от нея

30 октомври 2009 00:16   24 коментара   15624 прочита
Новите членове от Пиринско на националното ръководство на ВМРО обвиниха Б. Ячев за разцеплението
Новите членове от Пиринско на националното ръководство на ВМРО обвиниха Б. Ячев за разцеплението


Новите членове от Пиринско на националното ръководство на ВМРО обвиниха Б. Ячев за разцеплението

Кметът на Банско Александър Краваров, който бе избран на конгреса за заместник на Кр. Каракачанов, е бил приет в организацията в Канада през далечната 1976 г.

Кравата на ВМРО, от която сучеха псевдовойводи, получи мастит и вече няма мляко за тях, с тази оригинална ветеринарна диагноза областният лидер на организацията в Кюстендил Валери Ненов онагледи действията на отцепническото крило, което напусна конгреса и се обяви срещу преизбирането на Красимир Каракачанов. Вчера пресконференция в Благоевград по проблемите в организацията дадоха новите членове на националното ръководство - кметът на Банско Александър Краваров, който бе избран за заместник на лидера Красимир Каракачанов, Иван Стоянов и Георги Васев, които влявзоха в националния изпълнителен комитет, и Георги Гоцев, който е член на националния комитет на ВМРО. Раздорът на конгреса тръгнал от това, че бившият петрички депутат Борис Ячев и колегата му от Пловдив Бойко Ватев искали да са в новия изпълком на всяка цена, а впоследствие, ако бъде избран кметът на Пловдив Славчо Атанасов за лидер, те да дърпат конците на ВМРО-БНД, разкри подробности от “кухнята” Валери Ненов. Александър Краваров изрази недоумение как Атанасов въобще си е въобразявал, че ще може да съчетава кметуването във втория по големина град в България Пловдив с лидерските функции във ВМРО. Аз съм кмет на един сравнително малък град като Банско, а не мога да си вдигна главата от работа, той как ги мисли нещата, не знам, явно бе, че изборът му за лидер щеше да е формален, а заместниците да управляват в сянка, категоричен бе Краваров. С прекомерните ангажименти като кмет той обясни и отказа си да бъде издигнат за лидер на ВМРО. До последния момент имал колебания и дали да приеме зам. председателския пост. Краваров атакува бившия петрички депутат Борис Ячев, че дни преди конгреса го заплашвал, че разполага с документи за негови нарушения като кмет на Банско, които щял да предаде на ДАНС.


Още за: ВМРО   В. Ненов   отцепници   Още от: Политика

Принтирай статия
24 коментара
30 Октомври 2009 10:03 | иванчо
Оценка:
-16
 (
42
 гласа)

преди 2 години агент иванов (петър бръчков) скочи против мозер и сега е извън политиката.днес същата грешка повтаря неговия приятел ячев (последния може да не е агент но интригант със сигурност:)


30 Октомври 2009 15:13 | До кога
Оценка:
27
 (
51
 гласа)

До кога тъпите парчета-българчета няма да разберат че ВМРО е МВРО..Струма да им обясни на тъпите парчета, че те тешко схващат


30 Октомври 2009 16:29 | до Ячев
Оценка:
12
 (
30
 гласа)

След като разполагате с документи за злоупотреби на кмета Краваров, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ги предадете на ДАНС!!! Със сигурност ще излязат интересни нещ за Банско, а хората от Банско ще са ви благодарни и задължени! ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ИСТИНАТА ЗА ОБЩИНА БАНСКО! Стига са ни ууправлявали мошеници и крадци!


30 Октомври 2009 18:45 | александър филипов
Оценка:
15
 (
35
 гласа)

Щом дойде време и Шамшала да прави анализи за дейноста на МВРО,Бог да ги прости.


30 Октомври 2009 19:32 | миро
Оценка:
-31
 (
77
 гласа)

Стига Ячев плюе по Краваров. Яд го е , че е по-кадърен от него и в момента е зам.-председател на ВМРО,такъв какъвто бе той самия преди да предаде Каракачанов. Не му прави чест да плюе по човек,доказал се като ПОЛИТИК!!! Но........в България всеки може да оплюе който си иска!!!!!!!!!!!Боби да не говори за корупция, защото още не се е отчел пред хората от Благоевградска област какви пари е получил от централата на ВМРО за изборите и къде ги похарчи????? колко плаката направи при рускините иииииииииииии........Защо няма доблестта да застане пред хората и да каже истината в очите?? Защо когато не стана депутат говореше и против Янето, пък сега голям съветник по корупцията се извъди! Ха- ха-ха! по-голям парадокс не бях чувал?


31 Октомври 2009 12:11 | македонски
Оценка:
35
 (
51
 гласа)

Тия петимата хубавци май се вземат насериозно, за Александър Краваров се знае че е корумпиран до мозъка на костите си и е заприличал на "БОРЕЦ-РЕКЕТЬОР", палячото Валери Ненов с дълговете който има е нищо повече от "кукла на конци"и още по лошо , заприличал е на "ШУТ",за Ванката и Гошката ще предложа награда на този който ни каже, кога за последно ги е виждал "ТРЕЗВЕНИ" на тях повече им подхожда да са почетни членове на БИРЕНАТА ПАРТИЯ, а онази трънка в ляво Г.Г. само разваля пейзажа, по ми прилича на РЕМСИСТ.


31 Октомври 2009 15:37 | бебо
Оценка:
26
 (
52
 гласа)

Отвратителна компания, ако това е политическата гласа на ВМРО - значи тази партия е загинала!!!!!!!!!!!!!!!!!!


01 Ноември 2009 12:44 | Банскалия
Оценка:
26
 (
38
 гласа)

Боже господи, Краваров ще говори за пари!!! Ячев по най-спешния начин да предаде всичко на прокуратурата, за да излезе истината за "кадърния"кмет на Банско. За мошеника Ненов нямам думи - явно се надява с парите от МВРО да си покрие дълговете. За благоевградските алкохолици няма нужда да се коментира - пропаднали хора, без капка авторитет и са адски страхливи.


01 Ноември 2009 14:57 | до банскалия
Оценка:
-30
 (
42
 гласа)

Ти ако се надяваш Ячев да предаде нещо на прокуратурата,значи си много заблуден.Я попитай първо в БАНСКО ,колко хотела има Ячев в съдружие със кмета на Петрич Вельо Илиев.Миналата година се построи поредния -питай кой хотел е построен от петричката фирма "Стройком-5".Щото тая същата е собственост на петричкия кмет и заместника му по ТСУ Христо Георгиев ,по прякор "Ицо лай**то".Много пари изкрадоха тия тримата от община Петрич,за да си оправят положението.Така че не пускайте Ячев в града си,защото вашия Краваров ще ви се вижда като детска песен после.


01 Ноември 2009 15:21 | Банскалия
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

В Банско добре се знае кой хотел чий е... айде без измислени внушения...Нека сме обективни - в Банско досега никога не се е чуло Вельо или Ячев да имат хотел. Все се правите на много добре запознати, но тук не познахте /чак на ченгеджийница мирише/. Може да сме "селяни" от Банско, ама не сме прости.


01 Ноември 2009 15:27 | до миро
Оценка:
25
 (
39
 гласа)

Миро, брато, ти можеш ли да четеш или водчицата ти е изсушила малкия ти мозък? Къде в тази статия Ячев плюе Краваров? Брато, вземи да се проспиш малко, че младо копеле си, ама си пълен алкохолизиран гьон. Бас държа, че и ти си на снимката! ха- ха- ха- ха- ха.


01 Ноември 2009 15:28 | коце
Оценка:
11
 (
25
 гласа)

Mааааааама муууууу!!! Шамшала е лидер на МВРО! Това е виц на седмицата!


01 Ноември 2009 15:58 | за снимката
Оценка:
20
 (
36
 гласа)

БАНДА НЕГОДНИЦИ - КРАДЦИ, МОШЕНИЦИ И АЛКОХОЛИЦИ! КАКВО ПРАВО ИМАТ ИЗОБЩО ДА СА ВЪВ ВМРО? НЕГОДНИЦИ! ВСЕКИ ПООТДЕЛНО И ВСИЧКИ ЗАЕДНО СА ЕДИН СРАМ ЗА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО!


01 Ноември 2009 16:06 | до Краваров
Оценка:
3
 (
25
 гласа)

Краваров! Не съди хората по себе си, ти като не можеш да се справяш с повече от едно нещо наведнъж не означава че са всички като теб! Ти колко си кадърен и как си окрал Банско вече знаем! Бойко също беше кмет, нали така? Или ти като си скъсваше задника да бачкаш за Герб на изборите, си го забравил? Само че от Герб много мъдро са направили - първо са те исползвали а после са те изхвърлили! А сега си търсиш пристанище във ВМРО, или си мислиш, че никой не го разбира?


01 Ноември 2009 16:11 | бай Ганьо
Оценка:
16
 (
26
 гласа)

Мушмороци... а се мислят за политици... нека се погледнат първо колко хора ще тръгнат да работят за тях, а после ще се изтъпанчват на пресконференции.


01 Ноември 2009 16:51 | идеалист
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

Противно е да се гледа как тези видни "политици", които са на снимката горе, се гаврят с ВМРО. Къде са ви структурите? Къде са ви хората? В Кюстендил заради Ненов ВМРО е мръсна дума, Краваров се е продал на изборите на Герб, в Благоевград освен да се наливат друго не могат... а и не знаят. Тъжна работа, преди години, когато възстановявахме ВМРО не си и представяхме, че толкова ниско ще паднем, та ще позволим на ченгета, мошеници, крадци и алкохолици да застанат на челото на Организацията... Тъжно е, много е тъжно... Не можем да проумеем, как е възможно "агент Иван" - Каракачанов да намери толкова поддръжници и то в Пиринско? Нима са останали само ченгета и предатели във ВМРО? Не мога да повярвам в това! Дано Бог се смили над нас и ги разкара тези мизерни същества от очите ни изобщо.


01 Ноември 2009 17:14 | до идеалиста
Оценка:
22
 (
30
 гласа)

Прав си напълно - останаха само ченгета, предатели, мошеници, крадци и алкохолици! ЗАЩОТО ВМРО СИ ТРЪГНА ОТ КОНГРЕСА, ЗА ДА НЕ СТАВА СВИДЕТЕЛ НА ТАЗИ ОТВРАТИТЕЛНА ГАВРА С ПАМЕТТА НА ВЕЛИКИ ХОРА, КОИТО СА ОСНОВАЛИ ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ. МВРО ОСТАНА С ТАЙНА НАДЕЖДА, ЧЕ ЕТО СЕГА ТЕ ЩЕ СЕ ДОКОПАТ ДО ИМОТИТЕ И ПАРИТЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА. НО НЯМА ДА ИМ МИНЕ НОМЕРА, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ВМРО ТАКА, КАКТО ПРЕДИ 100 ГОДИНИ НАШИТЕ ПРЕДЦИ СА СЕ БОРИЛИ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ!
БОГ, НАЦИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯ!


01 Ноември 2009 17:32 | до миро
Оценка:
39
 (
51
 гласа)

Кой се е доказал като политик? Краваров ли? Аман от некомпетентни хора, дето се изхождат неподготвени. Краваров, дето си продаде задните части на Герб на изборите, дето заведе цели дружества под строй в структурите на Герб, ще твърдиш че се е доказал като политик ли? Измекярска работа е това, сега май като е видял, че Герб набраха сила в Банско си търси някъде политическо убежище, за да може като дойде друг кмет и разрови в далаверите му, да търси от високо ниво съдействие на тоя или ония, или път на следващите листи да се нареди като водач за да стане депутат /не дай си боже/.
Ще си позволя и малък коментар за снимката горе - тези хора помежду си не се понясат и всички го знаят, по какви причини - те си знаят, но е факт! Ще гледат да видят сметката един на друг при удобен случай, запомнете думата ми. Вчера се плюеха - днес си лижат задниците - сложен морален казус е това.


02 Ноември 2009 10:43 | до предателите на ВМРО
Оценка:
24
 (
34
 гласа)

Пичове, няма да ви мине номера! Направихте си сметки без кръчмаря! Истинските хора във ВМРО никога няма да позволят техните водачи да са ченгета, дрогаджии, алкохолици, крадци и мошеници! НИКОГА! Добре е, че дойде време разделно и ви видяхме истинските лица. Един дол дренки сте с АГЕНТ ИВАН - КАРАКАЧАНОВ, вие го заслужавате напълно. Няма да е лошо да ви се проверят досиетата, сигурно сте от един отдел. Само че с това ще си останете, страхливи негодници!


02 Ноември 2009 14:02 | до миро
Оценка:
14
 (
34
 гласа)

Боби се отчел два пъти пред хората от Благоевградска област и ако ти не се беше насрал от страх, щеше да дойдеш и да чуеш отчета му.


02 Ноември 2009 16:39 | Милица
Оценка:
22
 (
28
 гласа)

"Кметът на Банско Александър Краваров, който бе избран на конгреса за заместник на Кр. Каракачанов, е бил приет в организацията в Канада през далечната 1976 г." - не го е срам!!! Като е от сто години член на ВМРО защо е работил за Герб? Защо сега влиза в ръководство с председател ЧЕНГЕ НА ДС, с мошеници и крадци? Срам няма този човек! Какво е направил той като член на ВМРО за хората във ВМРО? Къде са му членовете на ВМРО?


03 Ноември 2009 20:09 | Миро
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Пред кои хора се е отчел Боби Ячев??? Пред тези пред които му е изгодно и е дал пари за изоборите за тяхните райони , така ли? Пред Благоевград не се е отчел, защото предизборната му кампания излезе евтино! Но какви пари отидоха за Петрич и Сандански например???


03 Ноември 2009 20:15 | Миро
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Не съм на снимката, колкото и да ти е чудно. Аз съм редови член на ВМРО и нямам амбиции да ставам някакъв председател,зам.-председател или областен, така че не ми пука и мога да си кажа мнението свободно какво мисля, а така мислят повечето редовни членове на ВМРО, повярвай ми!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар