Областният лидер К. Хаджигаев предложи шефа на Спешна помощ д-р Кр. Михайлов за управител на МБАЛ - Благоевград

05 ноември 2009 00:16   24 коментара   17609 прочита
Б. Борисов
Б. Борисов


Б. Борисов

Д-р Е. Чакалска извикана по спешност при министъра на здравеопазването д-р Божидар Нанев, старшата на болницата Маргарита Бербатова лично ходатайства пред премиера Б. Борисов за червения си шеф

Ново общо събрание на акционерите на най-голямото лечебно заведение в Пиринско МБАЛ - Благоевград ще бъде свикано до дни, с тази новина се завърна вчера от София областният лидер на ГЕРБ К. Хаджигаев. Причината е, че в избрания на 29 октомври съвет на директорите, както “Струма” писа, не влезе нито един член на ГЕРБ, което предизвика недоволство в редиците на местната структура на партията. Недоволството за сензационния избор на стария изпълнителен директор на болницата д-р Е. Чакалска, която е активист на БСП, не затихва. Както е известно, още същия ден 23-ма лекари начело с областния лидер К. Хаджигаев изпратиха протестна декларация до премиера Бойко Борисов и министъра на здравеопазването Божидар Нанев.
На здравния министър К. Хаджигаев е предложил нов съвет на директорите, в който са включени д-р Красимир Михайлов, настоящ директор на ЦСМП - Благоевград, и д-р Ивайло Димитров, и двамата членове на местната структура на ГЕРБ. Изненада е, че близката до ГЕРБ д-р Раиса Гнутова отпада от проектоборда с мотив, че не отговаря на изискването за придобита квалификация - здравен мениджмънт.


Още за: МБАЛ   събрание   ГЕРБ   Още от: Политика

Принтирай статия
24 коментара
05 Ноември 2009 07:10 | 000000000000
Оценка:
-5
 (
29
 гласа)

браво хаджигаев събрания до дупка докато изберем наш човек михайлов от коя партия бе досега шеф на спешна


05 Ноември 2009 08:24 | ЦСМП
Оценка:
-6
 (
30
 гласа)

Браво , още един боклук избран! И тоя колко пъти се пребоядиса. Не му е достатъчно грабенето от спешния ,иска и от МБАЛ. Пълен нещастник ,ама с яки връзки!


05 Ноември 2009 09:20 | 123
Оценка:
26
 (
46
 гласа)

ЖАЛКО ЧЕ ББ СЕ ВСЛУШВА В МЕД.СЕСТРА МАРГЕТО


05 Ноември 2009 09:39 | джони рон
Оценка:
-16
 (
80
 гласа)

Абе тоя е най "кадърния" спец в югозапада. Хора не разбрахте ли че са си същите. Та само той ли е "бояджия" "Аз ще съм с таз която е на власт" Това са хора без морал и позиция но правят с-ки където им падне с/у пари.


05 Ноември 2009 10:16 | Гайчо
Оценка:
-8
 (
32
 гласа)

ЕЕЕ Хаджи Гаев най-после си намери деветата дупка на кавала. Въпреки, че Михайлов и за дупка нестава.Всъщност и това ако не е политическа чистка здраве му кажи. Като чистиш обаче чисти с качествени хора, защото осезаемо Чакалска подобри положението в болницата, а тоя син домат неможе на вързано куче и хляб да даде.


05 Ноември 2009 10:47 | ееее
Оценка:
-5
 (
29
 гласа)

...тука вече яко се осрахте ГЕРБ-човци ама много яко и миризливо. Ако така ще я караме - иди ми дойди ми , по-добре се разпуснете и не се напъвайте. Няма кой да търпи тъпаци като Хджигаев а явно и горе в София , щото му се водят по нещото наречено , акъл :) !


05 Ноември 2009 10:57 | КАТЕРИНА
Оценка:
-4
 (
34
 гласа)

ЧУДЯ СЕ , КАК МОЖЕ ДА СА ТОЛКОВА ЛЕКОВЕРНИ КАДРОВИЦИТЕ НА ГЕРБ И ДА ГЛАСУВАТ ДОВЕРИЕ НА ХОРА, КОИТО СЕ ПРЕБОЯДИСВАТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ. Г-ДА УПРАВЛЯВАЩИ, ЗАЩО НЕ СИ ПРЕЦЕНИТЕ ХОРАТА? А ПЪК И ТЕЗИ ХОРА, КОИТО ГРАВИТИРАТ ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ, СПОРЕД МЕН НЯМАТ НИКАКЪВ МОРАЛ. ТОВА СА СЛУЖБОГОНЦИ, КОИТО И СЕБЕ СИ ЩЕ ПРОДАДАТ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ ЦЕЛИТЕ СИ.


05 Ноември 2009 11:18 | Димитър Благоев
Оценка:
-5
 (
41
 гласа)

Браво на Хаджигаев!!! Той момчето си е джумалийче и си ви знае колко струвате. В този цигански град /културна пустиня/, разбирате само от бой и е..не. Хак да ви е !!! Джумайската паплач трябва да се мачка от подобни бригадири. ТЕ - вместо да бъркат вар, да казват кой да управлява болница , полиция и т.н.
Един Митко Бербатов ви измива очите и вие и него плюете.
Арнаутският гарнизон Горна Джумая не е излъчил нито една личност за цялото си съществуване. Кумирът Бай Лазар от Белица мисли същото и ви го натрапва. А вие си го обичате и още ревете за него.
За 190 години не събрахте пари една нормална черква да си построите, да се отсрамите пред България. /"Света Богородица" е замислена да обслужва стотината български къщи във Вароша - 1820г./
Тънете в робство!!! НИЕ ще ви газим, стрижем , а ако ни е кеф и от вълци ще ви пазим!!!
Вие естествено ще сте доволни и ще ни обичате!!!
"А 'ич????" - ще бъде категоричният императив.


05 Ноември 2009 12:51 | Петров
Оценка:
10
 (
36
 гласа)

Най-после една качествена личност, която е предложена да оглави МБАЛ - Благоевград. Д-р Михайлов е доказ професионалист и ръководител. Браво!!!


05 Ноември 2009 13:23 | ffffff
Оценка:
4
 (
46
 гласа)

Станаха смешни тези от ГЕРБ. Съжалявам, че гласувах за тях.Най-некадърните и мързеливи от болницата искат да станат директори.Д-р Михайлов,Д-р Ивайло Димитров, Д–р Гнутова минаха през всички възможни партии. Ще довършат болницата, но това е целта.


05 Ноември 2009 13:25 | Йорданова
Оценка:
9
 (
35
 гласа)

Поздравления г-н Хаджигаев за добрия избор.Това е човекът, който знае и може, човек доказал себе си през годините. Не познавам по-подходящ кандидат за този пост.Успех и попътен вятър на д-р Михайлов!


05 Ноември 2009 14:08 | NNNNN
Оценка:
15
 (
35
 гласа)


Чудесен избор! Стига сте плюли по д-р Михайлов той се e доказал като ръководител.


05 Ноември 2009 15:11 | съчувственик
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Гражданите на Благоевград трябва да поискат освобождаване на целия персонал на болницата.На ново назначаване на лекари и сестри след конкурс пред независима комисия/хора не свързани с Благоевград/ по-съответните специалности.Да се поканят проявени специалисти от страната за началници на отделения за определен период.Така ще се разкъсат шуробаджанашките ,междуличностните и партизански връзки.Да това е почти невъзможно,но и оцеляването на болницата е безнадеждно!


05 Ноември 2009 16:49 | Иван Вазов
Оценка:
-8
 (
32
 гласа)

Такива мекерета , като този измекярин Михайлов с лопата да ги ринеш . "Страхотен ръководител " е няма що. Назначаването в ЦСМП става по симпатии , зависи колко свирки си направил на величайшия.Като стане директор на МБАЛ щи си прави екскурзии с женка му не до Венеция ,а а даже до Северния полюс. Срамота! Боже дай ум и разум на управляващите!


05 Ноември 2009 19:04 | граждани от Благоевград
Оценка:
4
 (
32
 гласа)

Престанете с тези простащини, бе хора! Само знаете да плювате и критикувате! Не разбирам защо отричате положителните качествата на хората? Д-р Михайлов е РЪКОВОДИТЕЛ от класа и който го познава - няма да го отрече.Аз и моите приятели подкрепяме тази кандидатура и пожелаваме успех на д-р Михайлов!


05 Ноември 2009 19:36 | ех бе, Красо
Оценка:
-11
 (
23
 гласа)

Ех бе, Красо, потроши си пръстите да си се хвалиш в този форум. Ако наистина се мислиш за отличен ръководител, значи освен, че си пълна политическа проститутка, ами имаш нужда и от д-р Янакиев. Виж какви простотии направи в Спешен център симитли, дето някаква мърша - твоя подчинена, те направи за посмешище. Ти с една Марийка не можеш се оправиш, ще се оправиш с 600 лекари и сестри със сериозен проблем - между тях не остана нито един специалист. Ама то всъщност защо да не оглавиш МБАЛ - тя, болницата, и без това умря, един такъв директор като теб само ще й лепне като гащи на дупе. завалията ти, завалията болницата.


05 Ноември 2009 19:42 | съгражданин
Оценка:
3
 (
27
 гласа)

Има ли значение кой от коя партия е дали е ГЕРБ, СДС или БСП. Видяхме Гайдарски, видяхме и Чакалска, но все още болницата е в плачевно състояние. За нас благоевградчани е важно да се върне името на МБАЛ като ДОБРА Болница и да се спре напускането на кадърни лекари. За това нека дадем шанс и на едно ново име като Д-р Михайлов, дано пък той успее!!!!!!!!


05 Ноември 2009 19:48 | az
Оценка:
17
 (
41
 гласа)

Браво!!!Михайлов е най-сполуечливия избор,защото той е един достоен човек е професионалист!Желая му успех.


05 Ноември 2009 23:44 | лекар
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

ако нанев свика ново събрание значи е гола вода, утре ще го командва някоя санитарка както е тръгнало .а иначе чакалска е не само за смяна тя е за прокуратурата.


06 Ноември 2009 09:07 | стресиран
Оценка:
-7
 (
31
 гласа)

колко е добро управлението на ЦСМП? Това , че вече няма пари за храна? Или това ,че линейките се превърнаха на таксита , товарят и откарват в спешното , благодарение на "кадърните доктори" , които Михайлов назначава. Голям срам ! А резила в Симитли . Тези по окръга пък си правят каквото искат без никакъв надзор от Михайлов . А бе разпусната команда .
Този Димитров ,който го спрягат за вице пък не е никакъв доктор, некадърник от класа, дружащо с мафиотчета .


06 Ноември 2009 16:18 | запознат
Оценка:
4
 (
38
 гласа)

д-р Михайлов членува в СДС от 1990-2006 г.Преди това не е членувал в никаква политическа партия. Напуска СДС, защото е несъгласен с политиката на местната организация. От 2008 г. става член на ГЕРБ, като алтернативна дясна партия!!!


07 Ноември 2009 16:10 | д-р Х
Оценка:
-8
 (
36
 гласа)

ПОРЕДНИЯ БЕЗДАРНИК ИЗГЛАДИЛ КОСТЮМ ЗА ДИРЕКТОРСКИЯТ ПОСТ.
ОТ ВСЯКА ВЪРБА СВИРКА НЕ СТАВА,ПРЕЦАКА НА ВРЕМЕТО ГЕОРГИ ДАСКАЛОВ И СТАНА ШЕФ НА СПЕШНИЯ ,И НАПЪДИ КЕРЕМИДЧИЕВ.
ЖАЛКА ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА СИ.


08 Ноември 2009 14:57 | Катерина
Оценка:
-8
 (
32
 гласа)

Д-р Михайлов, след като не одобрявате политиката на СДС, защо въобще не се отказахте от членство, в която и да е политическа сила. След някоя и друга година, ако друга политическа сила спечели и там ще членувате вероятно. Нямам нищо против Вас лично, но като прочетох във в-к "Струма" коментарите Ви, относно смъртния случай във Симитли, що-годе добих представа за Вас. Та Вие, с една фелдшерка не може да се справите, пък да се справите с цяла болница, ще Ви бъде трудно.


10 Декември 2009 17:15 | ilko
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Коментарите са излишни




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар