Обиди и съдебно дело цепят хората на Волен Сидеров в Кюстендил

31 март 2012 00:03   2 коментара   13577 прочита
Вл. Лехчански
Вл. Лехчански


Вл. Лехчански

Младежкият лидер на "Атака" Вл. Лехчански обижда с "долен комунист" ковчежника на партията Г. Грозданов, той му отговаря с иск за 15 000 лв.

Кюстендилската "Атака" е на път да се разцепи заради обиди, отправяни от младежкия лидер Владислав Лехчански към зам. председателя Гроздан Грозданов. "Долен комунист" и "доносник на ДС" нарекъл Лехчански Грозданов по време на общо събрание на партията. Местните атакисти са настръхнали срещу Грозданов и заради това, че преди дни стана един от учредителите на новата Национал-демократична партия, начело с доведения син на Волен - евродепутата Димитър Стоянов, и майка му Капка Георгиева.

Въпреки че е съучредител, Гроздан Грозданов все още е член на "Атака", тъй като не е подал заявление за напускане, каза областният лидер на партията Елена Никова. Тя обяви, че не са изключили Грозданов, а само са го принудили да предаде касата на партията в Кюстендил, на която бе ковчежник.

Като отговор на обидите от младежкия лидер Владимир Лехчански Грозданов заведе дело за обида и клевета, а цената на доброто си име е определил на 15 000 лв. В края на седмицата съдебното дирене не можа да тръгне, тъй като съдията по делото Пламен Деянов си направи отвод, понеже от много години се познава с Гроздан Грозданов.

Няма да се откажа от делото, тъй като съм обиден и смятам, че доброто ми име е накърнено, обясни Грозданов, но отказа да обясни дали ще напусне "Атака".

2 коментара
31 Март 2012 11:15 | общински съветник
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нека Елена Никова признае колко пари получи от кмета на Кюстендил и как ги присвои до стотинка и тогава да упреква Грозданов.


01 Април 2012 06:11 | CHIGAGO
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А тоз говнар дали е виждал на живо ДОЛЕН КОМУНИСТ???




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар