Обединени земеделци: Десните хора ще подкрепят Кирил Котев

01 ноември 2019 09:18   22 коментара   7994 прочита


„Обединени земеделци“ в Сандански излязоха в подкрепа на Кирил Котев за нов управленски мандат.

„Ние от ПП „Обединени земеделци“, с председател Петя Ставрева и почетен председател Анастасия Мозер, заставаме зад кандидатурата на Кирил Котев за нов управленски мандат на Община Сандански. При ясно формулираните коалиции преди втория тур, считаме, че всеки десен човек, трябва да заеме своята категорична позиция в подкрепа на Кирил Котев. Защото всички ние виждаме каква е алтернативата – да се върнат отново червените кръгове, които държаха общината ни години наред. Днес чрез Атанас Стоянов те отново искат да се върнат във властта. Няма да допуснем това!“, гласи част от текста на декларацията.

ПП „Обединени земеделци“ получи 1250 гласа в подкрепа на листата си за общински съветници, с което получиха 2 мандата в местния парламент. Те не издигнаха кандидат за кмет на Община Сандански, но след резултатите на първи тур категорично заявиха своята подкрепа за Кирил Котев.

Политическа публикация. Продаването и купуването на гласове е престъпление


Още за: подкрепа   К. Котев   мандат   Още от: Политика

Принтирай статия
22 коментара
01 Ноември 2019 09:38 | Лъжа
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Долна лъжа. Д-р Станоев излезе с официално обръщение, че твърдо застава зад Атанас Стоянов. Ние вярваме на него а не на една стара баба като Мозер която не знае къде е Сандански!


01 Ноември 2019 09:57 | Ал Кал
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Атанас Стоянов е скритото лице на задкулисието от тотево време.


01 Ноември 2019 10:00 | GERB OVER!
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Честит ден на народните будители. Те са били oпората в нашия бит и култура. Ние сме тези които сме днес, благодарение на патриотичният дух и саможертва на тези хора.
Тъжно е когато виждаш, как с лека ръка се загърбва паметта на цяла една епоха и отиваш да се целуваш с ромите. Това няма да го простим. Това г-н Котев, доказа какъв човек сте и на какво сте готов
за да сломите духа на един македонски народ. Помнете, че наследниците на Даме, Яне Сандански и Гоце, това няма да го допуснат!!!


01 Ноември 2019 10:04 | убеден
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Довиждане гробофашистка сган! Затворите Ви чакат!


01 Ноември 2019 11:31 | няма значение кой ще е
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

кмета, всички са един дол дренки, я по-големите да си спомнят как през 1989 г. цк на бкп реши безкръвно да направи преврат, като свали бай тошо, защото тогава някои решиха, че трябва легално да лапат и се създадоха мутрите, създадоха анархо-демокрацията, създадоха се и партиите, 30 г само играчите се сменят а народа вярва и си мисли че всеки е по-достоен от другия, всички са еднакви, така че плюването сега е излишно, рибата мирише от главата, от парламента трябва да почне промяната, която всички хора желаят


01 Ноември 2019 11:33 | ДБ
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Досегашния кмет направи толкова много за града, повече от всички преди него взети заедно. И сега накаква група от интриганти и измамници се представят за алтернатива на досегашното управление. Пълен смях. Като десен избирател и при това положение предпочитам Котев.


01 Ноември 2019 11:34 | няма значение кой ще е
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

вежте по другите държави, в щатите има две партии, в русия около 30, някъде са по 5-6, а у нас над 120, защо, защото всичко дойде от бкп-бсп, всеки прави партия за да лапа, да има за внуците до 15-то коляно, а за народа голия, но всички си вярват че ще стане по-добре, няма да стане, затова си плювайте и си подкрепяяйте който си искате, на мен ми е все тая кой ще е кмета, нито ще ми стане по-зобре, нито ще ми оправи положението, аз не вярвам на никоя партия


01 Ноември 2019 11:59 | До ДБ
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

И какво по-точно е направил Котев. Конкретика?

Освен за себеси разбирасе?


01 Ноември 2019 12:03 | Евророма
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Уважаеми господин Стоянов, при срещите с Вас сте казвали винаги, че ние ромите сме имали принос и жертви във всички войни за Майка България. Казвали сте, че имената на нашите деца са също по паметниците на падналите за свободата на Родината. Ромите в Сандански подкрепиха в огромната си част вашите кандидати за Евроизборите и с нашите гласове ВМРО спечели в всички ромски секции в Сандански, Склаве, Джигурово и Вълково. Сега на местните избори също голямата част от нашите избиратели подкрепиха ВМРО във Склаве, Джигурово и Вълково. В градските секции повечето наши избиратели подкрепиха Кирил Котев, но като цяло в общината повечето роми застана зад Вас!
В последната седмица Ваши симпатизанти започнаха изключително мръсна расистка кампания срещу ромската общност, като сме наричани сган, орки и бразилци.
Очакваме Ваше извинение! Очакваме да отстраните и тези хора които са зъдържали за себе си повечето пари от определените 200 лева за почерпка, защото до нашите хора са стигнали само по 50


01 Ноември 2019 12:04 | Лично мнение!
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Котев нали щеше да направи Сандански привлекателен, да се върнат децата ни от чужбина?
Даде на Коко Динев место да си сложи Виенското колело, да може Котев да трупа точки на чужд гръб и това ли е превликателността на града?
Всички които имаха малко повече акъл избегаха в чужбина-в града останаха освирепяли, прости селяни без никакъв морал и такива хора управляват града! Крадци на данъци и исписвачи на обществени поръчки, да не говорим че си присвоиха природни ресурси! Ми нека като е легално да пуснат на целия град минерална вода!
РАЗБОЙНИЦИ ОТ ГЕРБ, ЦЕЛИЯ ГРАД ВИ МРАЗИ, подкрепят ви само ваши работници и няколко платени роми.
ВСИЧКИ СМЕ ПРОТИВ КОТЕВ!


01 Ноември 2019 12:06 | Да да
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

ДА да горния коментар е толкова написан от Евророма кокото Котев е честен.





01 Ноември 2019 13:00 | Евророма
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Уважаеми господин Стоянов,
Очакваме от Вас официална благодарност за постигнатите най-високи резултати за ВМРО във всички ромски секции на община Сандански!
Очакваме Вашата лична благодарност за получената сега подкрепа от 70% от ромите на местните избори!
Да вземеш от парите на ромите за почерпка - ние на това му викаме"циганска работа".
Казали сте 200, къде са другите150?
Когато ни бладарите за оказаната подкрепа, ще видим дали ще използвате думите, с които се обръщате към нас лично - "братя роми" и "скъпи братя" или новият език на омразата на част от Вашият екип, които ни наричат "сган", "бразилци".
Изборът е Ваш, г-н Стоянов!


01 Ноември 2019 13:31 | GERB OVER!
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Не драги ми.. не Стоянов а Котев е с вас на снимките и клиповете. ;) това отговаря на въпроса ви.


01 Ноември 2019 14:28 | Запознат
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

В момента екип RTL снима цялата схема за купуване на гласове от ВМРО в Сандански. Ще хвърчат имунитети.


01 Ноември 2019 14:47 | CNN / CBS
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Да а от CCN и CBS сминат къщата на Манолев, и си мият очите с минерална вода от Котев!


01 Ноември 2019 16:19 | Костадинка Петрова
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Колко сте жалки, десни! А кой ще ми обясни кое е дясното? А кой ще ми каже има ли във България Демокрация ?Колко референдума проведоха вашите десни ? А всички бивши леви сега се пребоядисаха на десни и станаха демократи та дрънкат. Аз вече не зная дали има леви във България. Котев доказа, че лъжата е негов преоритет и дори не счете нужно от етическа гледна точка да се извини на съгражданите си. Четири години вие видяхте ли да се измие една улица? А защо този алчен и корумпиран Манолев, като зам. -министър не доведе поне един инвеститор в града ида открият работни места, а най напред гледат тях си. И за вас племе закъсняло това е нормално ?Идете във Гоце делчев и ще видите квет от БСП 7-ми мандат избран на първи тур, без плащания на цигани и агитация. Но имат и инвестиции и хората получават високи доходи, а селата им и те със хубави улици, санирани къщи/но не от ГЕРБ/. А при нас тъжна картинка ще се надгражда започнатото, а кое е то ?Никога не съм членувала във никаква партия и дори съм


01 Ноември 2019 17:08 | До Костадинка
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

А де. И аз това питам но тук има един-двама слепи драскача който сега са научили нов лаф "Тройна коалиция" и това е. няма фактология няма примери...


01 Ноември 2019 18:33 | Респект
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Стига манипулации .Има обществено достъпна информация на страницата на ЦИК, коята ясно показва в общината така наречените роми (въпреки че те са хора, а някои от тях и по достойни и трудолюбиви от тук плюещите ги) са гласували за мравката. Всички знаем в кои села преобладават, а именно Вълково Ст. 100, Котев 85, Джигурово Ст. 119 Котев 98, Ласкарево Ст. 76 Котев 20, Лешница Ст. 200 Котев 120, Склаве Ст. 400 Котев 222, Хотово Ст. 26 Котев 4 и единствено в Дамяница Ст. 134 Котев 165, а в града Котев има лек превес в секциите в махалата. Лесно е да се плюе, но фактите говорят друго.


01 Ноември 2019 18:46 | Баба Ванга
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Питат Баба Ванга кой ще новия кмет през 2019:
-кмета, ще е по-висок от 165см
-зам. кмета, ще е по-лек от 140кг
-председателя на общ. съвет, ще е хетеросексуален


02 Ноември 2019 01:11 | До Кирчо Дограмджията
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абе Кире, по колко им давате на в. Струма за статия-агитация от народните пари ще кажеш ли?
Цялата кампания ние народа сме ти я платили, от завишени данъци и осребрени фактури от “обществени поръчки”! Само последната фактура която си острбрил в общината за 600000лв за укрепване моста на онова измислено село ти стигна да платиш на циганите през Емо Робота и Васко “бореца” . ЗАЩО СИ МИСЛЕШ, ЧЕ ХОРАТА ПАСЪТ ТРЕВА???
ЗАЩО СИ МИСЛИШ, ЧЕ НОРМАЛЕН ТРЕЗВОМИСЛЕЩ ГРАЖДАНИН ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕБЕ, БЕ КРАДЕЦ НАГЪЛ???
Колкото и да пишат мишките ти глупости тук по форумите резултата е ясен!
ЦЕЛИЯ ГРАД ТЕ МРАЗИ И НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ИСКА НАГЛИ КРАДЦИ ДЕТО С НАШИ ПАРИ СИ ПРАВЯТ PR!!!
ВЪН ОТ ОБЩИНАТА И ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА!!!


02 Ноември 2019 12:19 | Другоземец
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много болен народ боже, заслужават си съдбата, дай им кмет с много заместници и им гледай сеира.


03 Ноември 2019 18:00 | Gerb over!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Котев вече го усеща как му влиза... На мравката главичката усещаш ли я? Хахах




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар