Няма да делим “тортата” на ГЕРБ, СДС, ДСБ, “Атака”, ВМРО

24 ноември 2009 00:01   4 коментара   9370 прочита


Областният координатор на ГЕРБ Костадин Хаджигаев

Аз никога не отивам на битка, без да вярвам в крайния успех, и казах след първия тур, че не съм свикнал да губя. През целия месец на предизборната кампания се опитахме да използваме вълната от парламентарните избори и показахме по-слаба работа. Като видяхме, че така не става, бяхме принудени да се стегнем и да заработим както трябва. Виждате, като сме единни и в добър екип, няма кой да ни бие в Благоевград и областта. Това е положението.

Трудно беше, искам да поздравя и съперника за лоялната и нармална битка, която се водеше. Отиваме да ги поздравим и от утре Разлог трябва да живее в един нормален ритъм. “Тортата” няма да се дели на ГЕРБ, на СДС, ДСБ, на “Атака” и ВМРО, а ще се гледа просперитетът на града.


Още за: К. Хаджигаев   победа   екип   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
24 Ноември 2009 08:14 | jasen
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Да напомним на някои развилнели се гербаджии, че очакванията за промяня, които ги доведоха на власт не кореспондират нито със сегашното им самодоволно кадруване, нито вещаят дълъг и славен път в политиката. Това вече сме го виждали вече няколко пъти. Има "след това" и то е мизерно и самотно.


24 Ноември 2009 21:34 | 222
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Боже!!!!!! откъде се взе този проскубан пуяк, това ли е лидера на ГЕРБ????


24 Ноември 2009 22:27 | благовградчанин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

До 222 От Благоевград фирмата му лепи пло(ките по асфалтираните улици ,заедно с работниците на АГРОХИМ,иНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА,а ВИЕ р АЗЛОЖАНИ кКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ останахте излъгани,Жалко


25 Ноември 2009 18:58 | areon
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Той и Хитлер не бил свикнал да губи.Взел,че се самозабравил и превъзнесъл за безсмъртен,та се наложило Сталин да му припомни кой е.Просто един смъртен.Няма незаменими хора.Ма вие много насериозно се вземате,бе хора.Не си играйте с народа.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар