Новият земеделски министър М. Найденов прати екип от 3-ма души да проверят работата на Областната дирекция по земеделие и гори в Благоевград и общинските служби в Г. Делчев, Якоруда, Петрич и Кресна

26 август 2009 00:20   4 коментара   26149 прочита
М. Найденов
М. Найденов


М. Найденов

На прицел директорът от квотата на ДПС Ариф Мустакли

Комплексна проверка на дейността на Областната дирекция по земеделие и гори в Благоевград започна в понеделник по нареждане на министъра на земеделието Мирослав Найденов. Той изпрати екип от трима души, които в продължение на една седмица ще провери административната дейност на дирекцията, кореспонденцията, текущата поща, движението на жалбите, спазването на сроковете за отговори и пр., обясни директорът на дирекцията Ариф Мустакли. Спокоен съм, вероятно ще има и дребни нарушения, защото никой не е съвършен, но като цяло сме работили според зададените стандарти. За бъдещето си като директор не мога да коментирам, защото зависи от подхода при оценката на работата ми - дали ще е политически или професионален, каза пред “Струма” Мустакли, който бе назначен от квотата на ДПС.

4 коментара
26 Август 2009 14:30 | Избирател
Оценка:
-33
 (
153
 гласа)

Само яки проверки в това министерство,навсякъде и строга отговорност и Съд,за нарушители ,разрушители и грабители на народните блага.Поздравления на министъра.А кой ще контролира контролиращите,защото ще има подкупи,както обикновенно.


26 Август 2009 23:35 | unona
Оценка:
3
 (
113
 гласа)

toia pic znae i za profesinalisam da govori.Bravo.Da proveriat kolko dni v godinata i kade e bil na komandirovki/ predizborna obikolki v rodnite si mesta - fbikoli ekvatora samo dva pati!


27 Август 2009 17:58 | mim4eto
Оценка:
-6
 (
124
 гласа)

А в общинска служба по земеделие в Хаджидимово ще има ли проверка? Защо не и тук та да видите кадърните шеф и служители. Които компютрите гледат като трактор и никога не знаят какво да ти отговорят или те пращат в трета глуха, защото са политически назначени и неуки горките. До кога ще ги търпим, тези малоумници?


31 Октомври 2009 00:24 | митко
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Г-н МИНИСТАР защо пропущаш службата по земеделие v САТОVЧА кадето е пълна анархия и корупция.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар