Новият градоначалник Кр. Герчев поема управлението с готов екип, Ив. Гюров остава заместник, уволнява Г. Тренчев и Бл. Дункин

24 ноември 2009 00:20   56 коментара   95606 прочита
Новият-стар зам. кмет Ив. Гюров поведе хорото пред екзалтирани симпатизантки на ГЕРБ
Новият-стар зам. кмет Ив. Гюров поведе хорото пред екзалтирани симпатизантки на ГЕРБ


Новият-стар зам. кмет Ив. Гюров поведе хорото пред екзалтирани симпатизантки на ГЕРБ

Започва тежка съдебна битка за касиране на балотажа в Разлог

Кандидатът за кмет на община Разлог Благой Дункин, който загуби частичните избори в неделя от Красимир Герчев, внася иск за касиране на вота, съобщиха от предизборния щаб на коалиция “Патриотичен съюз за община Разлог”. Това ще стане, след като Общинската избирателна комисия оповести окончателните резултати от втория тур. Мярката е съгласувана със столични юристи, според които има достатъчно основания за оспорване на вота. Председателят на щаба на Дункин д-р Радко Тумбев и колегата му от СДС д-р Христо Георгиев твърдят, че броят на недействителните бюлетини - 271, е по-висок от разликата между двамата кандидати и това е основният мотив за оспорването на резултатите.

Екипът, с който ще работя, е вече готов, съобщи вчера новият кмет Красимир Герчев. Трябва да предприемем незабавни мерки, за да подготвим общината за зимата. Ще се запознаем с дейностите на предишното управление, за да преценим кои от тях ще бъдат продължени, каза още Кр. Герчев.

Веселието по случай победата на ГЕРБ започна веднага след оповестяването на резултата към 20.30 ч. в неделя. Стотици с лозунги и знамена окупираха площада. Под съпровода на цигански оркестър пръв хорото поведе зам. кметът по икономическите и правни въпроси в предишното управление на общината Иван Гюров, до него се хванаха съпругата и синът на победителя Красимир Герчев - Ирина и Иван. Празникът се пренесе пред любимото кафене на гербаджиите “Бага Мери” в центъра на Разлог. Поливането на победата продължи над 3 часа. Щабът на ГЕРБ се прехвърли в хотел “Реденка” на Емил Божанов, където, необезпокоявани от журналисти и външни хора, депутати, членове и симпатизанти на партията на Бойко Борисов начело с областния координатор Костадин Хаджигаев разпуснаха на воля.

На противоположния полюс бе настроението в щаба на Благой Дункин. Повечето от хората там бяха със сълзи в очите, излъгани и смазани от държавната машина. Животът продължава, ние сме моралните победители, повтаряше Дункин, за да вдъхне кураж сред поддръжниците си. След осмислянето на новината за загубата и напредването на времето хората от щаба му се разотидоха по домовете си.

Зам. кмет на община Разлог в новия екип на Красимир Герчев остава Иван Гюров, останалите 2-ма заместници - по социалните дейности Георги Тренчев и по строителството Благой Дункин, ще бъдат уволнени. 30% съкращения ще има и в администрацията. Погледнато чисто икономически, много назначения са направени през последния месец, те са надули щата, коментира Ив. Гюров. Предстои ревизирането на дейностите и направените разходи, организирането на коледните и новогодишни празници и украсяването на града. Разложани трябва да си отдъхнат от предизборната обстановка, която трая повече от месец и половина, и да се насладят на предстоящите хубави празници, които ни очакват, коментира още Ив. Гюров.

Вечерта на балотажа бях в Разлог, усетих атмосферата и заставам напълно зад решението на лидерите на СДС Христо Георгиев и на ДСБ Радко Тумбев да оспорват по съдебен път изборния резултат на Красимир Герчев, обяви областният председател на СДС Ясен Попвасилев.

Според него, дори и без многобройните и груби нарушения на ГЕРБ на двата тура на изборите, абсолютно основание за касирането е фактът, че Герчев печели със 188 гласа преднина пред десния кандидат на “Патриотичен съюз” Благой Дункин, а до момента са установени 271 недействителни бюлетини.


Още за: балотаж   Бл. Дункин   иск   Още от: Политика

Принтирай статия
56 коментара
24 Ноември 2009 08:55 | обективен
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Тренчев и Дункин са достойни хора и НИКОГА не биха работили с марионетка като Герчев. Те сами заявиха, че ще напуснат, но друго си е да пишеш, че ще ги уволниш и да се биеш в гърдите - Вижте ме кой съм аз! -Сега всички поддръжници на Дункин и почтени хора в Общинска администрация, ЕСТЕСТВЕНО, че ще бъдат уволнени. Нищо ново под слънцето! За пореден път разчистване на сметки - както правеше Татарски преди. Герчев му е достоен ученик! ха ха ха колко жалки хора има на тоя свят!


24 Ноември 2009 09:08 | до обективен
Оценка:
-3
 (
33
 гласа)

Нито почтенни, нито честни са Дункин, Тренчев и хората им в администрацията а са абсолютни некадърници, качили се с протекции на общинската ясла. Ако Краси иска да постигне нещо в развитието на общината трябва час по-бързо да се оттърве от тях.


24 Ноември 2009 09:10 | ууууууууууууу
Оценка:
-12
 (
22
 гласа)

Дункин и Тренчев са мръсници криеха се под шапката на татарски
всички вън
нали така говореше и дункин
че който не гласува за него ще бъде уволнен
ВСИЧКИ ВЪН
НОВА АДМИНИСТРАЦИЯ
БРАВО КРАСИ
УСПЕХИ


24 Ноември 2009 09:11 | до всички граждани на Разлог
Оценка:
6
 (
30
 гласа)

МНОГО ЖАЛКО ЗА РАЗЛОГ С ТОЗИ НОВ КМЕТ.
СРАМУВАМ СЕ , ЧЕ РАБОТЯ В ОБЩИНА , В КОЯТО ТАТАРСКИ И МАФИЯ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ!!!
НЕКА ДА КАЖЕ НОВИЯТ -СТАР ЗАМ.КМЕТ КАК ПРОДАВА НАЙ-ФАЛШИВИЯ АЛКОХОЛ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ТАМ ИДЕТЕ НА ПРОВЕРКА УВАЖАЕМИ ДАНЪЧНИ!!! ГЮРОВ ЗАСРАМИ СЕ!
ИДЕТЕ НА ПРОВЕРКА В ШИВАШКАТА ФИРМА НА МАЙКА МУ , КОЯТО СЕ НАМИРА В ЦЕХА ЗА АЛКОХОЛ"ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЖЮРОВКА"


24 Ноември 2009 09:12 | българин
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

достойните хора умеят да губят. и да извлекат изгода от това може би. Само не знам защо човек като "демократа" Дункин не умее това. Няма СДС в Разлог, вие не го ли разбрахте? СДС не е това което е било. лично аз бях с предизвестие за уволнение от шефа ми, защото изказах личната си симпатия за Герчев. Бяха ни провеждани "партийни" събрания като едно време след работа за да се коментира "поведението" на колега. Начело беше нашият работодател "демократ" от екипа на Дункин. Беше "ад под небето". Ако не гласуваме за Дункин фирмата няма да има работа. Това на какво ви прилича. Натиск. Комунистически.


24 Ноември 2009 09:17 | българин
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Кой покани за зам. кметове Тренчев и Дункин? За всеки случай не аз или някой друг, а Татарски.
"Пази боже сляпо да прогледне". Ако г-н Дункин беше провел нормална предизборна кампания щеше да спечели, но хората около него му изиграха лоша услуга. Предизборната му кампания беше послание до ролажани с обратен знак - покани, честитки, огромни билбордове, транспаранти, флаери, авто- походи - и то два. Това е доста разточително не мислите ли и то по време на криза? Защо не са преведени детските надбавки. Много интересно. Ами сигурно няма вече парички...


24 Ноември 2009 09:18 | смях
Оценка:
-8
 (
26
 гласа)

ЗАЩО ДУНКИН ОТИДЕ ДА СЕ ИЗЛАГА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА
СРАМОТА ЗА ГРАДА НИ
ТА ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ
ХАХАХА
ТОЙ ИЗГЛЕЖДА ИЗТРЕЗНЯВАШЕ ОЩЕ
ПОНЕ МАЛКО ПУДРА ДА СИ БЕШЕ СЛОЖИЛ
НИЩО СЪЩЕСТВЕНО НЕ КАЗА КАЗА ТОВА КОЕТО ТОЙ ГО Е ПРАВИЛ
ТОЙ МАНИПУЛИРАШЕ ХОРАТА
БРАВООООООООО КРАСИИИИИИИИИИ
МНОГО СЕ РАДВАМ


24 Ноември 2009 09:23 | ЕЕ
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

КАТО ТЕ Е СРАМ ЧЕ РАБОТИШ В ТАЗИ ОБЩИНА АМИ НИКОЙ НЕ ТЕ ЗАДЪРЖА
ВЪН ОТ РАЗЛОГ
НИЕ СИ ХАРЕСВАМЕ ГРАДА И НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ
И ЩЕ СИ СТОИМ ТУК
КОЙТО НЕ ГИ ХАРЕСВА МАРШ ОТ РАЗЛОГ
НИЕ ИСКАМЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ ДЕЛОТО НА ТАТАРСКИ
И ВИНАГИ ЩЕ ГИ ПОДКРЕПЯМЕ


24 Ноември 2009 09:40 | до смях
Оценка:
19
 (
27
 гласа)

Дункин не се изложи, а каза истината. Той не изтрезняваше. Не пие като Тимевия и другите от щаба на герб по цял ден. Не е бивш митничар и не лъже хората. Смешен си, престаненете да пишете глупости за Дункин, той е честен и почтен и не залужава това. А до последния коментар на Герчев има кой да му помага, та нали той е марионетката на Татарски.


24 Ноември 2009 09:41 | Змей Малинар
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Предлагам се като подлога, маша или дупедав може и анал-лизатор само да вляза във властта. Нещо като експерт може би в земеделското министерство или поне фонд земеделие Благоевград в краен случай и кметски наместник на някое селце около Благоевград. Готов съм на всичко моля ако има интерес да ми пишете за да се свържа с вас за да ви покажа моите умения.
Мога да подливам вода, да лапам разни неща, да лижа или олизвам разни неща. Мога да копам да присаждам да разхождам домашни любимци. Мога да не върша нищо и Вие да не вършите абсолютно нищо а аз ще подготвям перфектни развлечения представени като работни срещи и работа по проблемите на гражданите. Мога да предоставя безплатно да ми ползвате ресторантчето на пъпа на Благоевград, че то и без това не върви а като вземем властта да ме сложите на мек и удобен стола в някое министерство.
Мога да маскаря и лъжа по добре от стар циганин та било то и Цветелин Кънчев.
Мога да продавам и купувам за каузата каквото и да е само да съм във властт


24 Ноември 2009 10:01 | razlog
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Няма такива избори. Не гие имало и по Комунизма.Вече станахме мутренска държава, но законна мутренска. С власт в ръце. На кой да се жалва г-н Дункин, като властта е в бат' ББ. На арменнския поп ли? Така управление не се прави. Та нали и Дункин е десен? Защо трябва всичко да е ГЕРБ в България? Обединяваме се Десни срещу БСП и ДПС? Не е вярно.Обединявасе ГЕРБ срещу всички останали, но незнам кой ще поеме одговорността след краха които прердстои.


24 Ноември 2009 10:13 | възмутен българин
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

Е няма по-голямо животно от "българина". Плюе по всичко и по всички. От как свят светува и от как сме държава. Обидите във форума са само от вас - поддържниците на г-н Дункин. Много хора, които са били със вас сега са отвретени от вас. Бъдете сигурни, втори шанс няма кой да ви даде. Защо СДС не спечели парламентарните избори? Отговорете на този въпрос. И тогава ли е имало "мутренски" изпълнения. И тогава ли "Бат Бойко" както го наричате ви е заплашвал?
Аз съм сигурен че вие хората на СДС всички сте гласували тогава за ГЕРБ.


24 Ноември 2009 10:26 | мнение
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

Честито на Г-н Герчев! Победителя е един и това е волята на избирателя! Вие сте достоен човек и имате качества да бъдете най- успешния и млад кмет в историята на Разлог! Напред и успех! А победените: да приемат загубата с достойнство, щом участваш в битка, трябва да можеш и да губиш!!!


24 Ноември 2009 10:42 | ани
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Ако беше спечелил дункин, тогава настъпваше комунизма в разлог.В
Няма сдс в разлог.Всичко съсипа д-р георгиев и всички други хора около него.
Там се мисли кой какво да вземе
Съсирпаха града
Е няма го любен татарски да ви дава и да ви назначава ваши близки
достатъчно го оплюхте, и какво показахте на обикновения човек тормоз
е това направихте.където и да се жалвате, това е народа който е избрал краси герчев
успех на краси герчев


24 Ноември 2009 10:52 | 777777777
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Да пожелаем успех на Краси Герчев
Да си подбере подходящия екип
Да работи за хората
Това е вота на народа


24 Ноември 2009 11:48 | 444
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

жалко за всички нас млади хора щом на това казваме нормални избори, щом не ни прави впечатление черните лимузини и мутрите в тях заедно със татарската мутра.


24 Ноември 2009 11:57 | от янето
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Това е хорото на гербачите, лапачи. Давай Гюров, иначе можеше и прокуратурата да се занимава с тебе, но в Герб, нали сте се такива "чистички", като Любен, учителят Ви.
неЛюбене, виде се че хората умреха да се отърват от тебе, та да станеш депутат, а ти се яви и като защитник на протеженцето ти. Вотът в разлог не е за или против Герб, а Анти Татарски. Настройки има и срещу СДС. Оливковци.
Ицо Георгиев, да върне централния кабинет / извинявайте, два са / в болницата. От баща му Спиро-Градевецо ли забогатя и се аоблажи ?! Ицо, както приканват Радко и тоя и оне да напускат и да се махат, за тебе това важи още повече. Ти си най-големия хрантутник и любовник на СДС и кака ви Роска Тоткова, ти и Тошо Дурев олапахте баницата най-много.Та докато ти си поне образован, оне продажен вмреец е капнал за власт и некадърен и за търговец. Е, оне лошо повраща, ама и неговото време че дойде, дуревата мистрия, да река мандзия.


24 Ноември 2009 12:00 | 3333
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

кой направи автопохода да плаши цял Разлог и да вдига народа на бунт и това ли це припишете на Бойко това ви изяде главите примирете се


24 Ноември 2009 13:42 | иван
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

що ли мислите с такава демокрация да живеете


24 Ноември 2009 14:40 | забаре
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

престанете да се плюете дункиния да се мане тоя алкохолик не го е ле вече срам засрамете се вече питаите го щее направи за тоя град и тия около него да престанаа да крада хората се чудаа кее да вържат двата края а тия продължава да разхищава парите от нашия джоб вместо тия пари да ги дадат за детските градини а не да пируват по цели нощи защото нашите деца тънат в мизерия в тия срутени детски градини а тия дава пари на цигането да им дадат да лапа още две години защото в разлог съществува само една детска градина и тя е одз където работи жената на др георгиев затова всичките пари се дават там


24 Ноември 2009 14:44 | 9999
Оценка:
8
 (
26
 гласа)

Дункин,вдигни глава, ти си моралният победител в тези избори,всички 6 200 гласа за теб от хора,вярващи в демокрацията и заставайки безпрекословно за теб, всички други- 6 300 гласа са на основание страх от уволнение и продажници продали се 40.00 лв.. За пореден път се показа ,че след Герб демокрация няма- има само страх и отвращение, боже,колко мъка има по този град, боже, щом страха управлява. Черните джипове, мутрите на "Абадон", мутрите на циганина"Дон цеци" , всички работодатели близаха задника на управляващите и заплашиха народа, защо не го назначиха от Герб новия кмет,та поне да бяхте спестили на народа 500 000 лв., похарчени за предизборна кампания, а да бяхте асфалтирали някоя улица или ремонтирали детска градина,да подпомогнат съществуването на селските училища,а те решиха да направят тоталитаризъм"вся власт в руки советов", но след две години народа ще ви изгони с камъни от властта.


24 Ноември 2009 15:06 | истина
Оценка:
-3
 (
21
 гласа)

сценристите, които подготвиха злостната кампания, срещу Татарски, които години наред се изживяваха като местни влии, тези които плашеха хората, че ако "благо не стане кмет тежко им", които пробутваха по сватби и ЦК квартали златни синджирчета, кито намазаха най- много от предишните управления, същите които построих грозния сценарии с Диловата, направиха съюз с дявола- Владо Коцаков, измислиха как да употребят злобата на кметиците. Хората които забравиха откъде са тръгнали и кави професии упражняват. Един от тези си ти: дункин


24 Ноември 2009 15:10 | уондър
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Как така държавната машина смаза гласувалите за агента нали са почти наравно гласовете както за единия така и за другия


24 Ноември 2009 15:32 | пирова победа
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

ПИРОВА ПОБЕДА !!!
ЦЕЛИЯ ГРАД РАЗЛОГ Е ПОТРЕСЕН !!!
ТАТАРСКИ МРЪСНА ГАД !!!!
ТИ НАПРАВИ ТОВА , КОЕТО И ТУРЧИН НЕ ГО Е ПРАВИЛ ???
Всеки рано или късно получава Заслуженото !!!


24 Ноември 2009 15:43 | хоп
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

до победените:
"никога не казавй, хоп преди да си скочил"


24 Ноември 2009 15:45 | забаре
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

всички от дункината мафия да си саберат багажа и да се изселат като не им харесва управлението на краси и нека знаят че сега вече е в сила поговорката че който се смее последен най добре се смее краси изфукаи ги тия долни псета не им позволяваи да се подиграват с теб защото тия са способни на всичко с гяволо ортак че станат на тебе лошо да направат


24 Ноември 2009 16:09 | до хоп
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

НАУЧИ БЪЛГАРСКИЯ И ТОГАВА СИ КАЗВАЙ МНЕНИЕТО


24 Ноември 2009 16:38 | до българин
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Много моля първо да се запознаете с някои неща и тогава да говорите, защото ставате смешни. Говоря по - специално за детските надбавки, с които кмета и общините няматнищо общо. Те са от държавния бюджет и се превеждат от държавата. Така че питайте правителството защо не са преведени и къде са парите


24 Ноември 2009 16:47 | хоп
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

до победениете:
"Най- добре се смее този, който се смее последен!"


24 Ноември 2009 17:22 | забаре
Оценка:
-29
 (
47
 гласа)

дункин е човек който мисли само за себеси кога ще седне да се напие а не да мисли за добро бъдеще на нашия град защо го изпратихте в телевизията само да се излага и да подронва авторитета на града и да го бяхте гримирали повече да не му се личеха торбичките под очите пратете го в някоя комуна да се лекува от алкохолизъм и след две години да се яви пак на избори вече по добре изглеждащ


24 Ноември 2009 17:33 | areon
Оценка:
-6
 (
50
 гласа)

Честито,Г-н Герчев!Радвайте се,че спечелихте с репресии, заплахи, натиск, мутри и бандити. Да ви е честита "честната" победа!!!Радвайте се,че сте употребен в игрите на големите. Радвайте се,че най-големите ви застъпници са всеизвестните в Разлог мошеници,бандюги и далавераджии.Щом празнувахте деня на победата в компанията на най-долната сган в Разлог,то как да ви вярвам.Как ще защитите това,че ви гласувах доверие?Даже нямахте смелостта да застанете в ефира на БТВ и да се защитите.Срам ли ви беше?Или не ви бяха написали изказването...Можехте поне телефона да си вдигнете и да изкажете вашата позиция.Вярвах,че сте млад и честен човек,достоен да брани позициите си.Но не!Вие не застанахте да защитите себе си.Как да очаквам,че утрешно време ще застанете в защита на мен-един обикновен гласоподавател?!?


24 Ноември 2009 17:39 | Отворено писмо-до наш Тоде от Банцко
Оценка:
-13
 (
27
 гласа)


Мили Тоде,кее е мило в наше село?Жално ми е,та ми се сръце каса,оти си продадойме земята,чедо...и течьо ти ме накара в големио град да си строшиме главата.Се в София е убаво мама,ама нема дека едно гуенце да си отглеаме и две три ярчи да пронеса.Мило на мама....
Ти ка си мамин?Шее работи тета ти Мичя?И тя завалийката си продаде нивата в Грамадето и се....че яде на тетин ти онаа работа...Тодеее.....и да не забурееш чедо банския язик,оти само той ни остана от сичко друго.И паметнико да го бръшете често-често,оти той на каа Разлог сочи...Там си имаа и ниви....и ливади....и месо...и сичко!Плака мило и не мога да сопра...
Айде фнофо здраве на наш Митър,на Ленка Лечова и на Пене Янчовичин!Чекам за некой залък месо да ни пратиш,оти вече поарчийме парите от земята.
мама Роса............от Банцко


24 Ноември 2009 18:48 | истина
Оценка:
-9
 (
57
 гласа)

Лъжа е, че Дункин е алкохолик, тиражираха я хора, заинтересовани от това. От всички, "омесили "се във властта в последните години единствено за него не може да се открие никаква далавера или присвояване! Защо мълчите за това! Единственият некорумпиран! Дали Разлог нямаше нужда точно от такъв човек!


24 Ноември 2009 18:53 | анониман
Оценка:
-9
 (
17
 гласа)

каквото и да говорите това е краси е победителят многоооооооооооо ве е ят които сте из дункин много 4есно си спе4ели краси победата ако иска о6те един тур да има пак краси 6те пе4ели даже с многооооооо пове4е гласове дункин се много радва6е на парвият тур нека да го видим и сега как 6те се радва.само краси и гюров големи синпатяги са желая им успех


24 Ноември 2009 21:25 | ????
Оценка:
64
 (
78
 гласа)

тоя умрял град разлог стига сте писали за него писна и на хората


24 Ноември 2009 22:03 | джумалия
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Бабугере,бабугери с тая управа скоро ще станете квартал на Банско


24 Ноември 2009 22:51 | ДОБЪР СЪВЕТНИК
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Подайте си ръце всички десни.НЕ ВКАРВАЙТЕ ОМРАЗА.КОМУНИСТИТЕ ВИ ДЕБНАТ ДА ВИ Е----Т.РАДВАТ ВИ СЕ .Успех ГЕРЧЕВ.


24 Ноември 2009 23:14 | ТОВА Е РЕЦЕПТА
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА,ВАЖИ САМО ЗА ДЕСНИ . БСП ТОЧИ ЗЪБИ ЗА ИЗБОРИТЕ СЛЕД 18 МЕСЕЦА .ДЕСНИ ОТВОРЕТЕ СЕТИВАТА СИ.


24 Ноември 2009 23:46 | забаре
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

ние никога не можем да станем квартал на банско защото има една приказка за банскалиите и тя че още при фердинанд не са изкали да ве представят защото си сте гуврета и няма какво да пиша а мога да кажа само шупла шупла шуплаааааааааааааа вие знаете какво означава


25 Ноември 2009 03:59 | фортин
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

вие в разлог помаци ли сте вееееееееееее?


25 Ноември 2009 08:33 | До Фортин
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Фортин, Фортин, като ти гледам въпроса ти и за тоалетна хартия на Разложенин не ставаш.


25 Ноември 2009 08:42 | До ???? и джумалия
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Абе мръльовци пострумски, като сте толкова наясно с нещата ха кажете ми защо от 100 години ви управляват я от Петричко, я от Беличко?


25 Ноември 2009 09:50 | до истина
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Не е вярно, че Дункин е най-некорумпирания в общината , точно обратното той беше най-наглия и безскрупулен далавераджия и това рано или късно ще излезе на яве.


25 Ноември 2009 10:06 | ЗАГРИЖЕН
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

ЖАЛКО ЗА ОБЩИНАТА И ХУБАВИЯ НИ ГРАД, И ХОРАТА, НО ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ЩОМ Е ПО-ДОБРЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ МУТРИ. А ХАДЖИГАЕВ И ТАТАРСКИ СА ДОВОЛНИ, ЧЕ УСПЯХА ДА СИ ЗАПАЗЯТ ПИШКИТЕ, ЩОТО БОЙКО ЩЕШЕ ДА ИМ ГИ КЛЪЦНЕ ( С ТЕЗИ ДУМИ СА БИЛИ ИЗПРАТЕНИ ДА ПРАВЯТ ИЗБОРИ В РАЗЛОГ ). ЖАЛКО, ТЕЖКИ 2 ГОДИНИ НИ ОЧАКВАТ. ДАНО ПРЕЗ ТЕЗИ 2 ГОДИНИ ХОРАТА УЗРЕЯТ И ПРОГЛЕДНАТ КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧИ. ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, ТАКОВА ЛЕГАЛНО КРАДЕНЕ НИКОГА НЕ Е БИЛО ОТ 20 ГОДИНИ НАСАМ. ПОГЛЕДНЕТЕ САМО И СЕ ВСЛУШАЙТЕ В КАРУЦАРСКИЯ ЕЗИК НА БОЙКО. ГОРЕ ГЛАВАТА И УСПЕХ. НЕ ТРЯБВА ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ ОТНОВО.


25 Ноември 2009 11:48 | areon
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Нищо чудно,че Разлог стана за посмешище с тези избори.Като чета каква ниска е грамотността в изказванията на някои от участващите във форума,направо се ужасявам.Пълно с правописни грешки,лъхаща максимална простотия.Та вие не знаете българският език,не можете правилно да пишете...Но иначе сте "компетентни" и "ориентирани" в действителността.Заради такива като вас,дето културата е далечно и неясно понятие,за Разлог ще продължава да се говори ,че е чобански град.И каквато и партия да ви управлява,ако не си смените манталитета-Разлог ще си остане затънтена провинция.Ако вие сте електората на ГЕРБ...Става ми жал за тази партия.


25 Ноември 2009 14:36 | ....колко останахте....
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Колко останахте в Е-Банцко,а?Имате ли 1000 човека,които да се пишат такива?Претопихте се с разни селяни от къде ли не.И не коментирайте поне за интелигентност!Знаем я вашата такава.....Няма по-голяма простотия и злоба от тази в Банцко!За вас се пише,че и Хитлер бил роден някъде до "Мотиката".


26 Ноември 2009 08:25 | Колега
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Свърши царството на Д-р Хр.Георгиев ,нормално е да оспорва,горкичкият какво ли ще прави като и за лекар не става.Но както стана ясно Видов ден дойде.Остава му алкохола-това което може най-добре.


26 Ноември 2009 12:15 | лирик
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ЩЕЕ стана???
Киро вратовръзка си скъса,
Радко от носо си изкри пръска.
Ицо ноже е наточил,
Не бе избран Благо който е посочил.
"Човека партия" беснее,
Градинката му кой че полее.
Ще пресъхне тая боска,
Първо беше с тетка Роска.
Мечоко страшно зарева:
"Какво ще павим с таз заря?"
Театралката Ката и Дуревия от селата
Пак объркаха страната.
Не бойте се другари сини
Бай ви Владо сеир ви чини!
Крайновите черно бели
Езиците си са оплели.
Облечени с фанелките на Благо,
Нека им сега да им е драго!
„да гасим ожине”
Прешелков им рече,
Изборите са в миналото вече!
А на Благо му е лесно,
В оремако е чудесно
Се че нае избирател
Да си пие със слушател.


26 Ноември 2009 15:51 | до лирика
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Не иЗкри,а искри
Браво,голям поетичен талант си...


26 Ноември 2009 20:22 | ето ти оригинала с малко допълнение
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Киро вратовръзка си скъса,
Радко от носо си искри пръска.
Ицо ноже е наточил,
Не бе избран, Благо, който е посочил.
“Човека партия” беснее,
Градинката му кой ле че полее?
Ще пресъхне тая боска,
Първо беше с тетка Роска.
Мечоко страшно зарева:
„Какво ще правим с таз заря”?
Театралката Ката и Дуревия от селата
Пак объркаха страната.
Кметиците байрак развели
Друга песен са запели.
Няма им го вече Любен
да го правят на загубен!
Радка в пожаре фърли пиратка,
Бояновата мустак засука
най-големия юнак съм тука,
А Кулинчевата рече:
Може да съм от селата, но съм капелата”
Не бойте се другари сини
Бай ви Владо саир ви чини!
Крайновите черно бели
Езиците си са оплели.
Облечени с фанелките на Благо,
Нека им, да им е драго!
„Да гасим оджине”
Прешелковия рече,
Изборите са във миналото вече!
Някой тук ако не се открие
Благо в досието си го крие!
Ще получи той задачка,
Сега вече без стотачка.
А на Благо му е лесно,
В оремако е чудесно
се че нае избирател
да си п


26 Ноември 2009 20:25 | от лирик
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Радвам се на задълбочения и внимателен прочит. Надявам се сред героите да си се открил и ти. Искренно и лично! Лирик


24 Ноември 2009 09:23 | булгарин
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

СТИСНЕТЕ СИ РЪЦЕТЕ КАТО ДОСТОЙНИ МЪЖЕ! И ЗАПОЧНТЕ РАБОТА, ЗА ДА СЕ НАМАЛИ БЕЗРАБОТИЦАТА В ГРАДА. МАКАР ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ДОСТА ТРУДНО. СЛЕД НОВА ГОДИНА БЕЗРАБОТИЦАТА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ДОСТА ГОЛЯМА. НО ВИЕ СИГУРНО НЕ МИСЛИТЕ ЗА ГРАЖДАНИТЕ НА РАЗЛОГ. А ВИ ИНТЕРЕСУВА САМО ТОВА ЗАЩО НЕ СПЕЧЕЛИХТЕ. РАБОТЕТЕ ЗАЕДНО. УМНИТЕ ХОРА БИХА ГО НАПРАВИЛИ. ВИЕ, Г-Н ДУНКИН СИГУРНО СТЕ КАДЪРЕН И ПРОФЕСИОНАЛИСТ ВЪВ ВАШАТА ОБЛАСТ. РАБОТЕТЕ С НОВИЯ КМЕТ, С МАКАР ЧЕ НЕ СПЕЧЕЛИХТЕ ИЗБОРИТЕ.


24 Ноември 2009 15:32 | забаре
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

защо заблождавате народо бе мухлйовци защо не кажете с кой си гласовахте да си направите жилищата над киревия магазин и с кои пари ги наприхте с татарски си го гласувахте а с народните пари що ги открадохте и на общински имот че ги строите та не плюите татарски оти му се мазнихте а сега го плюете вие много добре знаете колко нуждаещи семеиства има а общинските жилища ги дадохте па на ваши хора и др георгиев ли е краино нуждаещ или др рачев е краино нуждаещ усетете се вече па се спрете вече че пред очите ви са само пари и влас преклонете глава обарнете се малко назад и си даите сметка какво сте направили и решете дали имате право да изкате от разложени да ви изберат пак още две години да крадете




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар