Новият депутат инж. М. Захов отстъпва мястото си на съветник на В. Филчев, лидерът на РЗС В. Парапунов:

07 юли 2009 00:04   2 коментара   40198 прочита
М. Захов
М. Захов


М. Захов

Председателят Атушка Маркова сама да подаде оставка, за да не я свалим

Венцислав Филчев ще положи клетва като общински съветник на следващо заседание на местния парламент в Петрич. Той заема мястото на инж. Митко Захов, който бе избран за народен представител от политическа партия ГЕРБ. Филчев бе общински съветник от партия ГЕРБ в касирания Общински съвет в южния град. Инж. Митко Живков Захов е от новите лица в политиката в южната община. Той бе включен на последните местни избори в листата за общински съветници от партията на Бойко Борисов. Роден е на 29 ноември 1962 година в Петрич, завършва висшето си образование във Висшето народно военно строително училище “Генерал Благой Иванов”, град София, специалност “Строителен инженер по технология на строителството”. Професионалната си дейност започва през 1986 г. като инженер на взвод, главен инженер на батальон и командир на рота до 2000 година. Като служител в системата на ГУ “Строителни войски” е участвал в изграждането на редица значими промишлени и граждански обекти. От 2000 година съвместно със  съдружници основава една от водещите строителни фирми “Монолит 21” ООД, която днес носи името “Монолит 21-Андонов и Захов”. Той е семеен. Съпругата му Емилия е служител в частната фирма “Монолит 21-Андонов и Захов”, а синът му Живко върви по неговите стъпки, следва във висшето строително училище “Любен Каравелов” /бившето ВНВСУ “Генерал Благой Иванов”/. В Общински съвет - Петрич инж. Митко Захов бе председател на Постоянната комисия по ТСУ.
Вчера общинският лидер на ГЕРБ в Петрич инж. Димитър Танев през целия ден приемаше поздравления за успеха, който постигна партията в Петричка община.
Лидерът на политическа партия “Ред, законност и справедливост” Валентин Парапунов бе изключително удовлетворен от резултатите в Петричка община. РЗС стана втора политическа сила с 4290 гласа. За “Струма” В. Парапунов заяви: Очаквах около 5000 гласа, но постигнатите са също забележителен резултат. Откакто съм председател, статистиката показва, че средно с около 2000 гласа увеличаваме вота си на всеки следващ избор. С ГЕРБ и останалите партии ще работим заедно в Общинския съвет. Очаквам председателката на Общинския съвет Атушка  Маркова сама да си подаде оставката, това е най-достойно за нея.
Лидерът на общинското ръководство на СДС д-р Митко Циканделов бе лаконичен: Хората искаха промяна и тя се случи. Причините са известни на всички.


Още за: ГЕРБ   М. Захов   В. Филчев   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
12 Юли 2009 09:05 | Nikolai Malakov
Оценка:
-71
 (
305
 гласа)

4estito MITE I KASMET A4ETO


03 Март 2010 13:19 | отвътре
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

тоя толко е тъпанар М.Захов за нищо не става, толкова е прост че две думи на кръст не може да каже.Добре че си плати в София да го пуснат на избираемите места. Вижте колко е кадърен, за половин година един път не се е изказал в парламента, по нито един въпрос за Сандански и Петрич не е взел отношение. Как може г-н Захов , толко ли сте некадърен .Толкова ли е трудно да говорите , минаха 6 месеца и хората все още не ви познават. не ви познаваха преди изборите , не ви познават сега и вярвайте ми и след края на мандата ви пак никой няма да ви помни с нищо.Ще останете още едно от многобройните ГРЕШКИ на прехода.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар