Николай Бошкилов: Скъпи приятели, поискайте промяната, за да имаме една сигурна, стабилна и солидарна държава

08 март 2017 00:19   21 коментара   10714 прочита


Част от кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България” в Пиринско, се срещнаха с благоевградската общественост, членове и симпатизанти на партията.

Николай Бошкилов, вторият в листата на „БСП за България”, който е Областен и общински председател на БСП, заяви пред събралите се, че от тях зависи промяната на държавата и най- вече на техния живот.

„Скъпи приятели, поискайте промяната, за да имаме една сигурна, стабилна и солидарна държава. БСП сложи началото на тази промяна в България с победата на президентските избори на Румен Радев и Илияна Йотова. Наше задължение е да продължим и да доведем промяната докрай. Да посочим път – друг, различен. Да водим по този път и да бъдем гарант, че няма да се отклоним от него. Както заяви нашият председател – Корнелия Нинова , нашата България може да се изгради от силен, здрав, образован, работещ и единен народ. А как можем да постигнем това? Първо, като поставим конкретна и дългосрочна цел – 8 милиона българи и нито един на и под прага на бедност.”

Общинският съветник и заместник председател на БСП в Благоевград – Гергана Янчева, която е десета в листата, заяви, че имаме нужда от млади обучени и добре подготвени кадри, които са подготвяни от професионалното и висшето образование, така че да отговарят дългосрочно на потребностите на икономиката и пазара на труда по региони.

Като юрист тя отбеляза, че за нея е изключително важно основополагащо изискване на демократичното общество е реално върховенство на закона. То е закона ключовата гаранция както за свободата на личността, така и за резултатната борба срещу престъпността и корупцията. Решени сме да положим усилия за гарантиране бързо и справедливо правосъдие за всеки български гражданин.

Младежкият лидер на БСП в Пиринско и най- младият кандидат в листата на коалиция „БСП за България” – Ваня Маникатева отбеляза, че основните и амбиции като кандидат за народен представител се свеждат до това- Българската социалистическа партия да поеме отговорността за развитието на страна. А това нещо ще бъде възможно само, ако БСП спечели предсрочните парламентарни избори на 26 март и изпълни своята предизборна платформа.

„Моите амбиции се свеждат до това един ден когато имам деца, те да не бъдат социално отхвърлени, искам да получат качествено образование, да бъдат добре подготвени специалисти в своята сфера, да останат да работят и да се развиват тук в България. Искам децата ми да имат достъп до качествено здравеопазване във всеки един момент. Нека превърнем страната в желано място за живот на днешните и бъдещите поколения.

*Предизборна публикация

 

21 коментара
08 Март 2017 00:35 | Гражданка
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Дано поне добре си плащат... смешници..


08 Март 2017 04:03 | Ай
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Мила, родна картинка - това ли е обществеността на Благоевград? С тези общи думи и нереалистични неща няма да грабнете хората. 8 милиона и нито един беден - шменти капели, сами не си го вярвате. Трябва да казвате нещата на хората просто, кратко, ясно и вярно. То бат Бойко ги казва просто, кратко, ясно и НЕВЯРНО. Не правете като него. Заявете го ясно - бедността ще се преодолее след като стъпите на врата на олигарсите. Но какво да правите с вашите олигарси? Как ще накарате циганите да работят? Как ще направите полицаите не да работят/както самите се изразяват/ а да служат и защитават. Как ще преодолеете фабриката за ненужни висшисти, в каквато се е превърнала България? Как ще преодолеете всичкознанието в средното образование и върнете професионалното? Формулирайте националната идея на база национална доктрина. ЕС и НАТО явно вече не са - неолиберализма безвъзвратно си отива, многополюсието се връща. Очертайте две-три значими неща за 4 години - ясно и точно за да повярваме.


08 Март 2017 07:57 | минаващ
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Барем по иедна лимоната да беа турули на пенционерите


08 Март 2017 09:28 | Мети Възпитателя
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

За каква кампания говориш в Сандански?! Поради лошото време Дончо Ризов не може да запали симсонката и да залепи плакатите. Той по поръчение от оранжерииният бос нема да мърда за да налее вода в мелничката на Мравката. Абе, жалка работа.


08 Март 2017 09:42 | Кисинджър
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Хахахаха, "бъдещето" на България крои планове как да вземе курс към властта. Абе не ви ли замириса на нафталин...


08 Март 2017 09:47 | ABV
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Промяната е налице. Назначават пенсионери и махат млади хора! Например този човек в Горското. Принадлежност към органите към Държавна сигурност: Да
Три имена Вангел Димитров Аврамов
Дата на раждане 26. 08. 1948 г. и т. н.


08 Март 2017 09:57 | Незнайко
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Преброих общо 23 настоящи или кандидат-пенсионери на двете снимки плюс още един на масичката заедно с двамата с жълто около устата мераклии за дУпетати. Кауза пердута, пичове!


08 Март 2017 10:14 | ДОКТОРА
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

МИЛИ, ХОРА !!! АЗ, НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ КОМУНИСТ, НИТО СОЦИАЛИСТ, НА СЕГА РЪКОВОДЯ ПИРИНСКАТА ВЪЛНА СРЕЩУ ЧУМАТА ГРОБ И ВСИЧКИ ЗАЕДНО С БЮЛЕТИНАТА НА ТОМА ТОМОВ ЩЕ СРИНЕМ ОМРАЗНАТА ШАЙКА НА КРАДЦИТЕ И УБИЙЦИТЕ ОТ ГРОБ !!!НАРОДЕ, ВСИЧКИ СРЕЩУ ГРОБ, НАЙ МРЪСНА ШАЙКА ОТ ДОЛНОПРОБНА СГАН, УБИЙЦИТЕ НА ВСИЧКО РОДНО И ПОДЛИ ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ !!!НАРОДЕ, ГЛАСУВАЙТЕ МОЩНО С НАС С БЮЛЕТИНАТА НА ТОМА ТОМОВ, ИНАЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗМАМА, САМО ЗАГУБА НА ВАШИЯ ГЛАС !!!!НАРОДЕ, ПОБЕДА !!!


08 Март 2017 11:33 | старогражданин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Десните да се изтеглят от форума. Нека остане за капак трогателното слово на Доктора.


08 Март 2017 12:46 | рая
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Комунизма е като СПИН, предава се по полов път, или по наследство!


08 Март 2017 12:51 | до рая
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

марш при доктора-кмет за лечение, че не е нормална тая любов към СПИН-а, тъкмо да освежиш закъсалата му докторска кариера!


08 Март 2017 12:55 | До старогражданина
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Дават отбой страхливите комплексари, ощететeни откъм чутурата, че нямат и грам капацитет да оспорват, да дават доводи, да водят спор, досущ като лидера им-идол- тлъстака с заешко сърце, с престъпно минало, но неосъден, болен от грандомание, паталогичния лъжец, залагащ власт като покерджия, който си нарече последователите лош материал/ и о, Боже, тук в това се съгласявам и аз! / ... Бягай, старогражданино, бягай ха ха ха


08 Март 2017 13:00 | до ABV
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Много ли е млад кметът-доктор без кариера? Много ли е млад Ивчо- говорещият ала селски, пък шеф та инсп и то, по образование? Много ли е млада Роса- взела набързо диплома, без стаж по новата специалност и още по-бързо натресена за боска на предприятие със специфичен предмет на дейност, даже изместила доказан професионалист задкулисно? Тая добре, че за доктор не се е вживяла! И, коя държава няма ДС, бе лумпен, освен България вече? МОСАД, ЦРУ, КГБ нищо ли не ти говорят, а


08 Март 2017 13:02 | Ало, лумпени,
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

разликата между БСП и ГРОБ е каквато е разликата между 1 млрд и 16 млрда!


08 Март 2017 13:34 | рая
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Гледахте ли филма Народен дом на терора


08 Март 2017 13:36 | рая
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Комунизма е тумор и трябва скалпел!


08 Март 2017 13:43 | сърп и чук
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Вече не обираме мандри, а държави! Е може и фрий шопове


08 Март 2017 13:57 | ДОКТОРА
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

НАРОДЕ, ВСИЧКИ БОЛЕСТИ СА ЛОШИ, НО КАТО ЧУМАТА ГРОБ, НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА !!!НАРОДЕ, НАРОДА ВИНАГИ Е БИЛ МЪДЪР И ЗА ТОВА Е ОЦЕЛЯЛ !!! НАРОДЕ, СЕГА ДА УНИЩОЖИМ ЧУМАТА ГРОБ, А СВОБОДАТА САМА ЩЕ ДОЙДЕ !!! НАРОДЕ, ЧУМАТА ГРОБ СЕ ЛЕКУВА САМО С УНИЩОЖЕНИЕ И ЗАТВОР ДО ЖИВОТ, ТЪЙ КАТО ТОЗИ ТУМОР Е СЪЗДАДЕН ОТ ОМРАЗА, ЗАВИСТ, ЗЛОБА И ОЛЕГОФРЕНИЯ, А ЗА ТЕЗИ СЪСТАВКИ, ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е ОТКРИЛО ЛЕКАРСТВО ДО СЕГА, ОСВЕН ПЪЛНО ЛИКВИДИРАНЕ НА ПОЖАРНИКАРСКИЯ ЗАРОДИШ!!!! НАРОДЕ, НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА СМАЖЕМ ТАЗИ ПЪКЛЕНА ПРОКОБА НА БЪЛГАРИЯ !!!


08 Март 2017 17:14 | старогражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Сериозно по темата : Единственият, който може да Ви повдигне интереса към партията е Костадин Паскалев . Очаквам го да се включи. Той е непредсказуем, ерудиран, много по-труден от всички Вас плюс Тома Томов .До някъде Герб държи ниво в Благоевград и покрай Паскалев. С такива патерици като Вас не се поддържа тренинг. Присъствието на Паскалев е полезно за Герб .Отсъствието на Паскалев дали пък не е знак да се откажете от ходене до урните .Вие да се откажете. Зная, че няма да го посрещнете единодушно. Ние да го посрещнем подобаващо. Приятен празник!


08 Март 2017 17:18 | разочарован
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Пенсионерите са ви обидени, затова че им сервирахте приборите с поправките, а щом доиде време за чорбата вие ги изгонихте соправданието че събранието свърши, повече никога няма да идват, изложихтесе за по една Боб чорба,


10 Март 2017 14:22 | Доктор Камбитов,
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

хайде спри да кметуваш и си вземи пациентите като рая, екзорсиста Кисинджър, прегледай и старосел, оп старогражданина, незнайко, сърпа и чука и подобия....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар