Неврокопските магистрати Ст. Хаджиев и М. Жбантова повишени в ранг апелативен съдия

17 февруари 2010 00:18   2 коментара   25578 прочита
Ст. Хаджиев
Ст. Хаджиев


Ст. Хаджиев

С решение на ВСС

Двамата гоцеделчевски магистрати Стоян Хаджиев и Магдалена Жбантова са повишени от ВСС и вече са с ранг на апелативни съдии.

Комисията към ВСС, съпредседателствана от гоцеделчевската снаха Анелия Мингова, е одобрила повишението на двамата гоцеделчевски магистрати, след като те са получили комплексна оценка "Много добър". Снахата на бившия шеф на полицията в Гоце Делчев ген. Богомил Янев, съдия Атанаска Китипова-Янева е предложена също за повишение в най- високия ранг - върховен съдия. Решението за нея ще се вземе на следващото заседание на ВСС, но вече се знае, че тя се е представила много добре. Прокурор Иван Чилев от Гоцеделчевската районна прокуратура пък е предложен лично от главния прокурор Борис Велчев да смени досегашния районен прокурор Нели Вълчева след изтичането на мандата й през месец март тази година. Вече тече срокът за подаване на документи от кандидатите за поста.


Още за: Ст. Хаджиев   ВСС   повишение   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
17 Февруари 2010 20:58 | jancho
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Аферим машала. А да са поработили върху престъпниците които вилнеят и в този тих и спокоен град,доколкото съм чувъл. Само жителите му си знаят.Дано пък да са полезни.


28 Февруари 2012 10:43 | !!!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Магдалена Жбантова е най-подкупнит съдия в целия Благоевградски окръг! Тежко и горко на тези, които попаднат в нейното окръжение.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар