Не съм реваншист, с Бл. Дункин сме от семейството на ЕНП

24 ноември 2009 00:10   4 коментара   11869 прочита


Победителят Красимир Герчев от ГЕРБ

След тежката и изморитела кампания сега ни трябва спокойствие. Хората ме познават, в никакъв случай не съм реваншист. Още повече, че и двамата с конкурента ми Благой Дункин сме от партии, членове на Европейската народна партия. Времената са тежки и сложни и затова емоциите трябва да утихнат бързо и да работим за по-доброто ни бъдеще. След изборната нощ първо ще се наспя добре, ще трябва да се запозная с работата на екипа на общината, защото ни чакат сериозни отговорности и не трябва да губим никакво време. Ще работим за по-добро обслужване, защото служителите са слуги на гражданите, а не обратното - да пречат и да не си гледат работата.

За намаляване на безработицата трябва да наблегнем на качествените и добри проекти, разчитам на това, защото 10 година работя в тази сфера. Имам достатъчно опит и по най-бързия начин смятам да предложим добри проекти за финансиране в социалната сфера и инфраструктурата. Оптимист съм за развитието на община Разлог, но не трябва да забравяме, че не живеем извън България и света. Плюс е това, че съм избран от партията, която управлява страната в момента.


Още за: Кр. Герчев   кмет   планове   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
24 Ноември 2009 11:20 | брентакурдвиум
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Браво Краси! Ти си добър човек, майка ти беше строг, но добър човек, реваншизмът само ще навреди и на теб и на целия град. Знам, че няма да постъпиш по този начин с хората! Само не се поддавай на подмолните действия на измислените герои в ГЕРБ, защото в тази партия е пълно с такива. Води своя собствена положителна политика по отношение на града, помагай на всички хора без значение на цвят на кожата или политическа принадлежност и ще влезеш в сърцата им завинаги!
Успех!


24 Ноември 2009 15:34 | 4овек
Оценка:
9
 (
25
 гласа)

Който не го познава Г-н Герчев му препоръчвам да го опознае и да се престанат със злобните конентари. Той е един страхотен човек, който има огромен потенциал и възможности. Честен, интелигентен, харизматична личност. Ще се убедите, че той ще бъде обедияващата личност на община Разлог, ще направи всичко най-добро за хората и бизнеса в града.Разлог избра един прекрасен КМЕТ. В потвърждение на думите ми: Не съм видял и чул за него лош коментар и лоша дума. Хора бъдете спокойни, ние сме в сигурни ръце.


25 Ноември 2009 18:43 | areon
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ако удържите на думата си ,че няма да има реваншизъм,шапка ви свалям.Дано не се придържате към подхода на преждестоящи на този пост-който не е с мен ,е против мен и ще го мачкам.Ако съумеете да запазите професионалистите и качествените хора в общината,без значение на кой партия симпатизират-два пъти шапка ви свалям.


26 Ноември 2009 12:16 | лирик
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ЩЕЕ стана???
Киро вратовръзка си скъса,
Радко от носо си изкри пръска.
Ицо ноже е наточил,
Не бе избран Благо който е посочил.
"Човека партия" беснее,
Градинката му кой че полее.
Ще пресъхне тая боска,
Първо беше с тетка Роска.
Мечоко страшно зарева:
"Какво ще павим с таз заря?"
Театралката Ката и Дуревия от селата
Пак объркаха страната.
Не бойте се другари сини
Бай ви Владо сеир ви чини!
Крайновите черно бели
Езиците си са оплели.
Облечени с фанелките на Благо,
Нека им сега да им е драго!
„да гасим ожине”
Прешелков им рече,
Изборите са в миналото вече!
А на Благо му е лесно,
В оремако е чудесно
Се че нае избирател
Да си пие със слушател.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар