Не можем да намерим личността за кандидат-кмет в Дупница, Бобов дол, Рила, Кочериново...

09 юни 2010 00:08   14 коментара   14574 прочита
Мая Манолова
Мая Манолова


Мая Манолова

Депутатът-лидер на БСП М. Манолова

Депутатът от БСП в Кюстендилска област Мая Манолова търси достоен кандидат за кмет на Дупница, който да бъде подкрепен от червените. В неофициален разговор тя заяви: В Дупница е проблем да се намери личност, която да не е била номенклатура и да не е обвързана с нито една групировка, за да бъде издигната кандидатурата й за кмет. Търсим човека кандидат-кмет.

В Бобов дол също имаме проблем. Доколкото разбрах, там желаещите да се кандидатират от БСП за кмет на общината са бившата кметица Йорданка Каленичкова и нейният заместник по време на нейното управление Валери Радлев. Но те едва ли ще спечелят изборите.

В Рила, Кочериново и Бобошево също е проблем да издигнем подходящ кандидат. Ще се наложи най-вероятно в тези общини да подкрепим кандидати, които са с леви убеждения, макар и да не са членове на БСП.

В Кюстендил в момента провеждам кастинг на различните предложения за кметове. Единият от вариантите е да бъде издигната кандидатурата на последния първи секретар на ДКМС в Кюстендилски окръг Георги Ников. Спряла съм се и на бизнесмен, но засега нямам твърдо решение, заяви Мая Манолова.

Тя обясни, че не знае за раздорите между общинското ръководство на БСП - Дупница и партийни секретари на организации. На журналистически въпрос знаете ли какво се случва в общинската организация на БСП в Дупница, че нещата между ръководството и партийни секретари на големи организации са сведени до махленско ниво, отговорът на Мая Манолова бе: До мен не е достигнало нищо, не зная да има раздори в политическия живот на БСП в Дупница.


Още за: М. Манолова   Дупница   кмет   Още от: Политика

Принтирай статия
14 коментара
09 Юни 2010 08:22 | Бобовдолец
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

На вниманието на г-жа Манолова,не че няма кадърни кандидати с леви убеждения за кметове,има и то достатъчно,но проблема е , че вече не вярват в това БСП,в което кадрувате и вие.
Тъй,че промените да започнат от горе,в това число и самата г-жа,да помисли колко вреди с името си на БСП


09 Юни 2010 09:13 | Пчеличката Мая
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Предложение за Дупница: Някой от двамата Галеви. Приятели сте, пиете си заедно питието , а и те могат да си купят достатъчно гласове.За Кюстендил си подкрепете Пешката Паунов . Той си е ваш. Бурната страст на спалнята ражда големи печалби , а вече посещава и срещи с актива на БСП. За Бобов дол-някой от копойте на Ковачки. Друго ваше приятелче.


09 Юни 2010 10:27 | анонимен
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ах Мая ,ах Манолова


09 Юни 2010 11:06 | Таня
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Мая пак се наа..Ах,милата значи.Кърпичка и дайте,кърпичка...


09 Юни 2010 11:26 | пенчо
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Мая,Мая.....какво направи ти Мая за БСП-Бобов дол и Дупница?Заигра се с бизнесмените,които направиха тези градове частни и забрави за структурите,но идват избори.......и сега!?Сега трябва да се отчетеш пред др.Станишев за добра работа....но няма как да стане.Трябваше да мислиш затова ,докато целуваше по г... Вангелов и Галев.Сега е прекалено късно!


09 Юни 2010 11:28 | венци
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ей,другари Гербери,няма ли най-после да приберете на топло спонсорите на Майчето,за да не и е толкова трудно на избори?Сасипа се тази жена....от този взима,от онзи и на всеки 4 години трябва и на партията да се обяснява.Милата женица,да я ожали човек как е влязла в тинятя...


09 Юни 2010 11:30 | нешката
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Голям боклук мани,мани!


09 Юни 2010 11:30 | Драгомир
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Г-жо Манолова, вие ли трябва да се спрете на име, от вас ли зависи кои ще бъдат кандидатите? Нали уж БСП била най - демократичната партия, а се оказва, че вие кадрувате, без да се притеснявате да говорите от първо лице ед.ч. Да ви кажем ние дупничани не вярваме да издигнете кандидат за кмет от БСП, който не е обвързан с братя Галеви. Това се отнася за всички партийки в Дупница, включително и ГЕРБ. Всички са навързани като сополи за братята от Ресилово. Пият и ядат на една маса с подсъдимите за рекет, а после обясняват, че им трябва някой некомпрометиран. Смешници, не ни мислете за улави, няма да гласуваме за вас!!!


09 Юни 2010 11:40 | Калина
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Манолова, ти си самата простота! За какви групировки говориш, като че ли в Дупница са много. Те са само една - групировката на Галеви, която все още рекетира дупничани като през 90-те години на миналия век. Ама ем искаш да се дистанцираш от Галеви, ем не смееш. Че иначе щеше ли да идеш в парламента? Ех, и само депутатската ти заплата да беше греха ти....колко си краднала, колко си краднала ......алал да ти е нечестната печалба, господ вижда всичко.


09 Юни 2010 12:00 | 3733
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Правилно си казала че няма да спечелят изборите в Бобов дол, защото много добре ги познаваме тези двамата нямат срам. Нищо не направиха за Бобов дол единствено ще ги запомнят с кражбите. Вие сте за затвора, а не за кмет на общината.


09 Юни 2010 16:57 | до Манолова
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Предлагам да привлечете към вашата органзация дупнишкият герой Пламен Миланов - БСП не му е чужда. Пък може дупничани, които мразят Галеви, дa гласуват за негова кметска кандидатура. Е, тогава да видим как Дупница ще цъфне, а кой знае може и да върже.


09 Юни 2010 17:12 | Пл. Галев
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

за Кочериново ше имате успех само с Коцето- Клатин


09 Юни 2010 22:52 | СРАМОТА Е
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

МУТРЕСАТА НА ГАЛЕВИ,ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ....


11 Юни 2010 22:59 | чч
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Мая , тя прецака нашето момче Иван , за да се докопа до първото място в листата.След ,като прецака и Галев , си отиде в парламента с емилчо, и сега се гушкат двамата на топло , а дупничани страдат ....Мая , как можа да излежеш такъв играч.Ти си играчка , товна се знае, но , че си играчка в ръцете на мутрите ..това него знаехме. Е, сега го научихме.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар