НДСВ регистрира в ОИК своя кандидат за кмет на Благоевград и листата за общински съветници

26 септември 2023 17:08   4 коментара   6983 прочита


Национално движение за стабилност и възход – НДСВ регистрира в ОИК своя кандидат за кмет на община Благоевград и листата за общински съветници.

В листата се открояват хора, доказали се в своята сфера с професионализъм, отговорност и дългогодишен опит в областта както на правото, образованието, инженерните науки, икономиката, екологията, така и в създаването, управлението и развитието на успешен бизнес. 

Кандидатът за кмет на община Благоевград и водач на листата – адвокат Кирил Габеров е с над 20-годишен опит в областта на административното и гражданското право. Дългогодишен опит както на експертно, така и на ръководно ниво в борбата с корупцията, сферата на обществените поръчки, управлението на обезпечено имущество. Умение за сформиране на екипи, ориентирани към постигането на резултати. 

Общински съветници:

-      д-р Владимир Караджов – доктор по икономическа и социална география, специалист по регионално развитие и регионална политика. Преподавател в ЮЗУ “Неофит Рилски”, Благоевград. Автор на научни публикации и книги, продавани на 5 езика в 190 държави.

-      инж. Сашо Въжаров – инженер, успял бизнесмен, един от създателите на най-голямата машиностроителна фирма в Благоевградска област, работеща с европейски партньори и произвеждаща продукция за цял свят.

-      инж. Димитър Манолов – бизнесмен, управител на текстилна компания, бивш главен механик на ЗМК.

-      адв. Константин Петров – вписан в Адвокатска колегия – Благоевград. Доказан специалист с дългогодишен опит в областта на гражданско и административно право.

-      Бойка Манасиева – юрист, с успешен собствен бизнес, позициониран в Благоевград и София, една от водещите компании в областта на естетичната медицина.

-      Петър Георгиев – икономист, с дългогодишна работа в социалната сфера. Един от инициаторите за събиране на подписка за запазване името на Благоевград. Първият общински лидер на КНСБ в цяла България. Следдипломна квалификация в Израел – икономика и управление на социалните дейности. Първият директор в югозападна България за допълнително пенсионно осигуряване.

-      Илияна Данаилова – магистър по образователен мениджмънт. Дългогодишен преподавател в езикова школа и онлайн училище. Автор на образователни помагала.

-      Екатерина Москова – социален работник , магистър - бизнес стратегии. Педагог, дългогодишен опит  в социалната сфера и в областта на изкуствата, с активно участие в международни проекти, свързани със социалните дейности, модата и изкуствата.

-      Димитър Павлов – дългогодишен състезател по футбол във ФК “Пирин”. Професионален опит в частния сектор.

-      Георги Сабъхлъков – строителен инженер, независим оценител. Опит в проектирането и в оценките на недвижими имоти.

-      Милена Камбурова - мениджър екип с опит в сферата на културата и медиите.

-      Росица Шкалова – административен асистент в частния сектор

При вписване в листата г-н Габеров каза:

"Заедно с моя екип правим заявка за едно открито и честно състезание на идеи, решения и проекти за Благоевград. 

Ще работим за високо качество на живота на гражданите в общината, ще променим Благоевград не с думи, а с работа. 

Ще създадем условия и ще предоставим възможности за професионално развитие, добри доходи и успешен бизнес. 

С правилна и всеотдайна работа ще привлечем стратегически инвеститори, ще създадем така желаните от всички в Благоевград индустриални зони."

 

4 коментара
26 Септември 2023 20:55 | Наблюдател
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Я И ГУЩЕРА ЩЕ Е ПОЛИТИК? АБЕ ТИ СИ ЗА ДЕПОТАТ БЕ И ЗА КОМИСИЯТА НАПРАВО ПО "ЗЕМЕДЕЛИЕ".
КАКВО СИ ПРОЕКТИРАЛ? ДЪРВЕНИ БАРАКИ ПО ЕДИН ЕТАЖ ИЛИ НАДСТРОЙКА ЕТАЖ, ГАРАЖ ИЛИ ПОДПОРНА СТЕНА?
ОЦЕНИТЕЛ НА КАКВО? НА ЦИГАРИ И РАКИЯ???


26 Септември 2023 21:48 | Кольо Безин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

аре са и що гора е останала да я гепите у полза на оня комарджия Царчето с умрелио син и щерката пиянде


27 Септември 2023 12:01 | Каруцар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Що тия можем да ги коментираме, а дебелогъзата албинка не


27 Септември 2023 20:53 | Елезов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Безин - БРАДАТА да те ебе козар !!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар