Назначиха за директор на детска ясла в Сандански съпругата медицинска сестра на съветника Я. Аргиров - Симонка Арнаудова

15 февруари 2010 00:20   60 коментара   36491 прочита
М. Чинкова
М. Чинкова


М. Чинкова

Симонка Арнаудова бе назначена за директор на детска ясла в Сандански, съобщи зам. кметът на общината Мария Чинкова. Заповедта на кмета Андон Тотев е за тримесечен трудов договор. С. Арнаудова заема мястото на дългогодишната директорка Сашка Мангезова. Официално С. Арнаудова ще бъде представена днес.

С. Мангезова бе освободена заради промените в наредбата за заемане на длъжността, а именно да има степен бакалавар по медицина. С. Арнаудова досега е работила като медицинска сестра в МБАЛ “Свети Врач”. Тя е съпруга на общинския съветник в местния парламент Явор Аргиров. Тя бе кандидат за директор на дирекция “Социални грижи”.

60 коментара
15 Февруари 2010 05:43 | ***
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

бакалавар = бакалавър


15 Февруари 2010 05:45 | ***
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

Ами Мангезова като е видяла каква е обстановката в страната да беше отишла да запише една магистратура. Като не отговаряшпо документи на мястото, което заемаш, ще се намери кой да те измести.


15 Февруари 2010 09:52 | гражданин
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

Шуробаджанашко е това назначение. Ами тази госпожа мара от Микрево, защо я киприте на снимка. То Тотев ги решава тези неща? Само жената на този световно неизвестен съветник ли е с подходящо образование, а? Ами тя е медицинска сестра в болницата, чий ще го дири в детската ясла и то в качеството на мениджър вече.
Но така е в община Сандански. Ставаш съветник, вдигаш ръката както ти каже кмета и уреждаш я некадърната си жена, я некой друг от родата.
То затова държавата ни е цъфнала и вързала.


15 Февруари 2010 10:43 | санданчанин
Оценка:
12
 (
32
 гласа)

Браво на "гражданина".Селяците вън!Едва ли тя е била най-кадърната, но щом слушкаш Дончо-келнера получаваш и трохички.Този Яворчо освен да хвали келнера друго не знае.


15 Февруари 2010 10:55 | дс
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

Алоо,"Струма",новата директорка не е жена на Явор , а на Крум Аргиров-Гербаджията.Той също се подмазва на Келнера и слушка Дончо при кадруването в Сандански.Чрез него Тотю назначава и уволнява в държавните структури.Срам,срам ,срам.Бойко да види какви ги вършат Крум,Стоянчо-председателя и Хаджигаев.Комуноиди.


15 Февруари 2010 11:57 | анонимен
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Няма значение името на съвтеника. По-важното е какъв е принципа на назначенията.
Ами, нека др. Тотем отговори, тези, които не са общински съветници и нямат връзки с него кка да се уредят на работа?
Нека даде отговор какво вършат назначените от него хора в двете културни институции в града - Културен дом, където на щат се подвизават Димитър Тошев, Камелия Ковачева и още 7 души,и читалище "Отец Паисий", в което има около 30 щатни служители.
нека си публикуват годишните програми за работа, с какво е обогатен културния календар на града и колко проекта са спечелили.
Отговорът го знаят всички.
Това са хора, които отиват за разнообразие до центъра на града. Изпушат по някоя и друга цигарка и по-живо, по-здраво си ходят вкъщи. За това получават най-малко по 460 лв. заплата.
Какъв е коментара на кмета?
Има ли нужда от тези две институции?
Има линужда от толкова много персонал в Кметската администрация?


15 Февруари 2010 13:20 | читателка
Оценка:
-7
 (
21
 гласа)

Защо тези места не се обявяват в Бюрото по труда? Добре , че не са написали , че е спечелила конкурс. Сигурно само Симонка има магистратура?


15 Февруари 2010 13:45 | мони
Оценка:
-4
 (
22
 гласа)

Сигурно. Другите са дребна риба. Виж Симончето, сега ще оправи яслите. Не можаха да я уредат в Социални грижи, сега ще докопа яслите. Ама и таб има ккаво да се краде. Доставчици, манджи и так дале.


15 Февруари 2010 13:48 | Лиляна
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Ами нали ние в Бюрото по труда работим с кметството. Дори и да се обявят тези места, те предварително са заети от хората, които са ни посочени.
Файдата от Бюрата по труда е никаква. Има толкова други начини зя обявяване на работните места. Това са институции, които харчат изключително много пари на държавата, без да вършат нищо. А и служителките там са меко казано кучки. Разни недоказали се счетоводителки, като Цанка, която уреди и дъщеря й там. Е, как стават тези хватки? Кой ще обясни?


15 Февруари 2010 15:10 | Николета Славчева
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Кога най после тази журналистка ще напиши нещо правилно.Досега не зная някъде да не е объркала имена, фамилии и факти.Толкова ли във този град няма драскачи?.Във цялата статия нищо не е точно с изключение на длъжността.А пък и като не знае какво да пише по-добре е да не прави свободни съчинения.


15 Февруари 2010 15:33 | община
Оценка:
-7
 (
25
 гласа)

Разни продължават да се мятат в тази община и да ги назначават на общински или държавни службички. Отврът! Заприличали сме на някое авганистанско село забутано. но от такъв кмет и такава администрация какво може да очакваш.


15 Февруари 2010 16:01 | простотии
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Келнерът пак е направил поредното приятелско-роднинско назначение. Нищо ново под Слънцето дет се вика.


15 Февруари 2010 16:03 | към простотии
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

е не се учудвай де, то келнерът кмет за втори път го избраха, ти сега се дивиш на поредното му кадрово назначение. Посредствеността и глупостта са лицето на властите в тази наакана община, не го ли разбрахте вече?


15 Февруари 2010 16:10 | детската градина
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

а бе верно, кво са я изкиприли микревската Мара на снимката? тя горката не знае на кой свет ходи. естествено, че левунския торбух взема всички решения в общината. там никой не смее да пръдне без да го е попитал преди това.


15 Февруари 2010 16:12 | съветници - помочковци
Оценка:
10
 (
32
 гласа)

Дали е Явор, мали е Крум се е двеста. в тоя общински съвет всичките му членове са един дол дренки - невзрачни, необразовани и безполезни.


15 Февруари 2010 16:56 | гражданка
Оценка:
4
 (
24
 гласа)

Микревската Мара си прибира заплатката, много й дреме, че никой не я бакари. Хильоти се като слива налево и надесно, прави метани до земята и ке си живурка така. Някои казват пък, че е амбициозна!... Каква глупост, а? Амбициозните са извън общината. Те си мислеха, че ще могат да променят нещата, но заради омбициозността си са вън, без работа и без пари. А бандюгите и шушумигите, които им свалят капа и гласуват всичко, което им се каже са държавни служители.
Така че има объркано нещо в тази държава. Толерира се невежеството, необразоваността и простотията. Лошото е, че и Гербаджийте се хванаха на дългото кметско хоро. Но за всички ни е ясно, че герб в сандански са от бишето комунистическо кутило - Роза адвокатката, Стоянчо и другите, не желая да ги изброявам. Все послушни хора, които знаят, че общинската баница е към края си.


15 Февруари 2010 18:42 | за съжаление
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

В Сандански не останаха читави и кадърни хора, за това и в местната структура на ГЕРБ се настаниха само смешници - жалки, незврачни и безсперспективни човечета.
просто няма ресурс в града и трябва да си го признаем.


15 Февруари 2010 18:44 | 4545454
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

еее, го.. Андон Тотев се погрижи всичко що е по-умно и свестно да го затрие и смачка.
Заобиколи се само с послушници.


15 Февруари 2010 18:51 | тоя кмет ни разтакова мам
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Доньо келнерът е решил Сандански второ Левуново да го прави.


15 Февруари 2010 19:02 | levunski
Оценка:
-11
 (
15
 гласа)

Айде стига с това Левуново бе. Кога е живял Тотев там та плямпате.


15 Февруари 2010 19:06 | към ГЕРБ
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Всички комуняги - вън!!!!! а ре ле местните ГЕРБ-аджии, къде сте се изпокрили като мишоци? Шо чекате , да преизберат за трети път келнера ли? да ве е ..а и в смотаните глави да ве е..а! Как може да сте такива убити чепове ле?


15 Февруари 2010 19:07 | Ивана
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

не е честно защото жената е имала трудов договор и ако сега енастъпила промяната в образователния ценз то тя е при заварено положение и следва да продължи да заема за това има и решения на ВКС.Тотев е решил да си уреди негов човек, така е като някои гласуват за този сервитьор.


15 Февруари 2010 19:11 | към levunski
Оценка:
-6
 (
22
 гласа)

ооо, съселянино на кривата , голямма кратуна.., влизаш да жо защитиш, а.
поддържатге си се вие селянчетата. Една молба - елайте и си го земайте. .., че същия вече закопа всичко хубаво в тоя град.


15 Февруари 2010 19:18 | ехе
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

ехе, не си ги знаем местните кадри на ГЕРБ..., всички до един са п..ьовци. кво може да очаквате от тях.


15 Февруари 2010 19:30 | иво
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

Граждани на гр.Сандански – крадени , лъгани ,мачкани,рекетирани да излезем на мирен поход по главната улица на града !! против корупцията и бездействието на прокуратурата !!
разчитахме на СДС , Царя , Терб и що едно голямо нищо ...остава ни улицата ...!


15 Февруари 2010 19:32 | за местните ГЕРБ!
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)


За да се сигне до продажба на част от градинката с паметника на умрелите ,много хора требва да са сгазили лука , явно са действали като една престъпна организирана група .много добре са знаели що правят и са го направили ….и сега трябва да е на ход прокуратурата ,ако и тя мълчи …..то хората трябва да поемат инциативата !! Да излезем на улицата !! То бива наглост но това минава всичко.Криейки се зад някакви идеи да направиш това – то като няма държава то господ требва да ВИ накаже.Насе оди си !! това е подигравка и с организацията !! що се бори за българищината !! А ти що правиш — далавери долни!!прочети има едно окръжно където се говори как требва да се наказват золумжиите чиновници !! Що се излагаш като кифлоджия без кифли ! За това да я има България тея хора са умрели с името на уста България!! Насе оди си !! Не гневи хората и господ с твоето стоене у общината !!Оди си со мир!! господ може и да ти прости !!! но хората що продаде не!!.Оди си со мир!!и с крадливия си Вольо ! ! кмето


15 Февруари 2010 19:40 | за ГЕРБ!
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)


ЧЕТРИ МЕСЕЦА БЕЗДЕЙСТВИЕ ! ТА ЩО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ !! Това е жива подигравка за нас които гласувахме за ГЕРБ !!
“Жалбите за злоупотреби от страна на Никола Малчев са получени в Областната администрация”, потвърди пред Дарик зам.-областният управител Георги Баханов. Той обаче отказа да коментира конкретни факти, тъй като специализираната проверка на всички документи все още не е приключила.
за общинските съветници:не всичко е пари приятели !! трябва и малко морал,след тия решения ..................сън как ви изобщо хваща !!!!!!!!!!


15 Февруари 2010 20:14 | неизвестна
Оценка:
0
 (
24
 гласа)

госпожата си има образувание друг е въпроса че е назначена без конкурс това е конкурстна длъжност и се обявява поне в една местна медия но уви как иначе ще заеме длъжността


15 Февруари 2010 20:59 | info
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

НАРЕДБА № 26 ОТ 18 НОЕМВРИ 2008 Г. ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ДЕТСКИТЕ КУХНИ И ЗДРАВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ТЯХ
Издадена от Министерството на здравеопазването
Обн. ДВ. бр.103 от 2 Декември 2008г., изм. ДВ. бр.24 от 31 Март 2009г.
Чл. 8. (1) Управлението и ръководството на детска ясла се осъществява от директор.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2009 г.) Директорът на общинската детска ясла се назначава и освобождава от кмета на общината или района.
(3) Директор на детска ясла може да бъде лице с висше образование по специалност "медицина" или лице с висше образование по специалност "Медицинска сестра" или "Акушерка" на образователно-квалификационна степен "бакалавър" и с трудов стаж не по-малко от една година.


15 Февруари 2010 23:59 | Наблюдаващ
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Почти всичко, написано във форума, приемам за истина.Явно нашите съграждани са будни хора,знаят как стоят нещата,но се оставиха на изборите да ги премятат,да им купуват гласовете и сега шепа крадци да си пълнят джобовете.
Сашка нека си спомни как измести други хора от това място.Тя да не си мислеше,че е Мара Микревска,която се водеше едновременно на две места на работа и сега и се пази директорското място в детската градина в Ливадица!!!
Всички знаем,че рано или късно възмездие има!!!


16 Февруари 2010 00:01 | Дони
Оценка:
-4
 (
22
 гласа)

Кой е тоя Явор Аргиров?


16 Февруари 2010 02:15 | жалко
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Така е. Допуснахме келнерът и скапаното му обкръжение да властват цели осем години от живота ни. Жестоко като си помисли човек. Това не е никак малък период от време.
Тръпки ме побиват като си представя, че за осем годи застой, корупция и съсипия, на тази община ще и трябва после половин век, за да се възстановявам само.
а и е вярно, че кадърни и свестни хора тук почти не останаха. Само измет, послушна селска сган и простотия.


16 Февруари 2010 07:50 | .
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)


КМЕТЕ,какви действия предприе за спирани на дивия грабеж на УЧИЛИЩНИТЕ НИВИ!
НАЙ-ФРАПИРАШИЯ СЛУЧАЙ Е УЧИЛИЩНАТА НИВА НА УЧИЛИЩЕТО В СЕЛО ПОЛЕНИЦА !
МЕСТНОСТ НИШАН ТАШИ !! ОБШЕСТВЕНОСТТА ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ КОИ СА Я ГЕПИЛИ !


16 Февруари 2010 13:00 | ***
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Вие се бъзикате с амбициозността на Чинкова, но тя ще бъде следващия ви народен представител. Браво Маре!


16 Февруари 2010 13:51 | Санданчанка
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

И аз смятам,че г-жа Чинкова е много амбициозна жена,която не заслужава тези подигравки.


16 Февруари 2010 13:52 | софка
Оценка:
-13
 (
13
 гласа)

Да, така стоят нещата в община Сандански. Има сигнали за корупция на кмета, но досега всичко се потулва. Ако се разплегтат назначените от него хора в кметството ще се види червото, което е навързано. Какъв Закон за конфликт на интереси? В санданското кметство законите ги пише Тотев. Другите просто си уреждат близките и за тях е удобен.
За това, че са ни излъгали. Да, вярно е. Но каво може да направи бедния електорат, след като по време на избори са впрегнати всички крали и обирали досега държавата? Как да се преборим С Н. Малчев, например? Та нали на него държавата му подари оранжериите в с. Дамяница.
А що се отнася до екипа му - той е с машинно-тракторно образование, след това завършили я Филиал на Великотърновския, я филиал на Шуменския, я магистратура В ЮЗУ.


16 Февруари 2010 15:28 | .
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

КМЕТЕ,какви действия предприе за спирани на дивия грабеж на УЧИЛИЩНИТЕ НИВИ!
НАЙ-ФРАПИРАШИЯ СЛУЧАЙ Е УЧИЛИЩНАТА НИВА НА УЧИЛИЩЕТО В СЕЛО ПОЛЕНИЦА !
МЕСТНОСТ НИШАН ТАШИ !! ОБШЕСТВЕНОСТТА ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ КОИ СА Я ГЕПИЛИ !


16 Февруари 2010 15:31 | .
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)


Господин Смиленов бездейстнието Ви по случая с градинката с паметника в с.Ново Делчево община Сандански минава всякакви законови и морални граници !!
Това е жива гавра с паметта на тия що са загинали за свободата на Майка България !Бог да ги прости !!
ЩО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ !!!??
За да се сигне до продажба на част от градинката с паметника на умрелите ,много хора требва да са сгазили лука , явно са действали като една престъпна организирана група .много добре са знаели що правят и са го направили ....и сега трябва да е на ход прокуратурата ,ако и тя мълчи .....то хората трябва да поемат инциативата !!
Господин Смиленов ,сезирайте прокуратурата ,заведете дело за разваляне на сделката ,този случай е гавра с паметта на хората умрели за майка България!!!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.


16 Февруари 2010 16:10 | котова
Оценка:
-12
 (
22
 гласа)

От коя политическа сила микревската Мара ще се кандидатира за депутат? Трябва да си смени амплоато. Ако е от БСП, забрави. Тя направи неуспешен опит. Ако се мушне в друга политическа партия може и да стане. Ама с какво ще повиши благосъстоянието на общината, освет това да се пенсионира като депутатка.
Пък и вече годинките са й множко, а познанията й къде, къде под нулата. Тая мацка е извадена от сандъка на баба ми, така че там да си се върне след като се накметуват с Тотев.


16 Февруари 2010 19:13 | хахото
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Егати и злобните коментари.Какви хора сте вие бре...


16 Февруари 2010 19:50 | за г-н Баханов
Оценка:
-18
 (
26
 гласа)

Що направихте ????
“Жалбите за злоупотреби от страна на Никола Малчев са получени в Областната администрация”, потвърди пред Дарик зам.-областният управител Георги Баханов. Той обаче отказа да коментира конкретни факти, тъй като специализираната проверка на всички документи все още не е приключила.
Що гласува/хме за ГЕРБ !!!


16 Февруари 2010 20:49 | питане към Кмета Тотев !!
Оценка:
-18
 (
20
 гласа)

Вашият коментар
#
кмете твойте служитили са плъзнали навсякъде .............................кога работят !!!кога си гледат служебните задължения !
January 24th, 2010 | 12:55 pm
Струмяни от Димитрина. Славчева Попова, пълномощник на Иван. Илиев Дуков.Проектът се намира в ОбА. Струмяни, Дирекция “ОСБГ” , етаж 3, стая …
http://www.strumyani.org/Vestnik%20Strumyani/


16 Февруари 2010 21:19 | питане към Кмета Тотев !!
Оценка:
-1
 (
45
 гласа)

30 525 евро -искаме да знаем за какво са отишли тези пари ,какво е направено ,там всичко се е разпаднало , едно евро не е вложено !! Кмете къде и за какво отидохай тези пари !! Искаме отговор !!
Господин Кмете искаме да знаеме за какво са отишли тези пари !!! Публично-частно партньорство -Извори наживота - Мирото-Медицинските Спа на Сандански 30 525 евро Програма ФАР Грантовасхема ПЧП МИЕ Реализиран !!!


17 Февруари 2010 02:28 | ++++
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ПРавилно! ..и Чинкова и Тотев, барбар с цялата му отайка до него джом да станат от тук!
Аман от пенсионирани болшевики! ..Живеем в 21 век, 2010 година сме вече, а сме допуснали да властват в общината ни прогнили и вмирисани комуняги. Да си вземат ченгесарските бастуни и да се измитат час по-скоро!


17 Февруари 2010 02:35 | агент 007
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Келнер, не забравяй, че навремето те внедрихме в итерехотела като директор, за да шпионираш и доносничиш. Ти обаче се поувлече и няколко години по-късно реши кмет да ставаш. Тълпата нали си е проста и те избра, при това два пъти даже.
..но трябва да ти кажа, че от европейския съюз взеха много да ни натискат вече. .а ти нали си беше крадлив селянин, такъв продължи да бъдеш и като градоначалник.
Време е обаче да вдигаме гълъбите. Ти квото си заграбил, заграбил си. .. сега депозирай оставката си и си подай документите за пенсиониране.
/Агент 007 от ДС/


17 Февруари 2010 02:48 | Атанас Стоянов - Мравката
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

ей, хора престанете да обиждате чичо Дончо ! Днес той пак ми вика: "Мравка , влизай по-често във форумите и ме защитавай, щото взели са хората все по-будни да стават и да ме атакуват!". За това ви моля, не нападайте толкова злобно чичо Дончо. Вие не знаете колко добър човек е той. е, от време на време ме пляска по малката ми, грозна кратунка когато не слушам, но аз бързо се поправям.


17 Февруари 2010 03:01 | Георги Манолев
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Е колеги, и на вас ли ви се разпоредиха да браните бащата на общината във форумите?


17 Февруари 2010 03:41 | Юлия Канджилова
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

а бе колеги, излишно е да се караме кой е по-верен и обичан от кмета. Нали както каже той така и гласуваме. Важното е да се подчиняваме и да си кротуваме. Той за нас винаги ще се грижи. Мен всички ме обиждат, че съм била проста и елемнтарна блондинка. Може и да не съм чак толкоз куха щом подведох толкова АТАКА-аджии да гласуват за мен преди време. Всички ми повярваха, че ще съм опозиция на Тотев като стана съветничка, но сега разбраха, че съм ги преметнала. еми, такъв е животът - интереса клати феса.


17 Февруари 2010 03:59 | Методи Стойчев
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Всички сме задружни и послушни, права е Юлка. В нашия общински съвет няма мнозинство, няма опозиция, ясно е, че квото каже Дончо това ще е.


17 Февруари 2010 04:07 | Евгени Панайотов
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Колеги, нека си признем, че всички купувахме гласове по време на изборите. за това и само тези, които си платихме станахме съветници. Обаче се прецакахме яко. Заради тая криза няма далавера. Оказва се, че само кмета е на кяр. Мандата си ни мина ей така неусетно.


17 Февруари 2010 04:14 | Атанас Стоянов - Мравката
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Колеги, ние форума в общинска сесия го превърнахме. Хората отдавна са разбрали , че дъска за кочина не става от нас. и на всички им е ясно, че чичо Дончо не може да уринира на спокойствие от нас за дето се надпреварваме кой по-напред кавал да му извърти.


17 Февруари 2010 07:55 | ааааааааххххххх
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

първо- медицинска сестра няма с висше образование
второ-Дончо -келнера и тези в общински съвет ги избрах ме ние,няма на кой да се сърдим
трето- в общинска администрация работят ниско квалифицирани кадри
четвърто -всичко читаво се премести в Благоевград и София
пето- при следващите избори не гласувайте за тези които са в моминта там-няма ГЕРБР,ВМРО,БСП и други и никога за селяни от Левуново
шесто- от нашия акъл ни наричат селяните на областа ,по манталитет,мислене и действия


17 Февруари 2010 11:51 | барман
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Дали келнера ще сервира в затвора или ще е кмет на циганската секция? Нали е от ДС и там ще му намерят някоя службичка ейййй.


17 Февруари 2010 17:12 | RIJRKD
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Истина е това, всички наричат санданчани селяните на областта. ама така ще е когато оставихме хората от селата да ни избират съветници и кмет.


17 Февруари 2010 17:15 | имаме право да го махнем
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

добре де, не може ли предсрочно да му прекратим на келнера мандата.
Аз мисля, че с влизането в ссила на Закон за лустрацията , бивши ченгета нямат право да заемат управленски постове в страната.


17 Февруари 2010 17:17 | към демократите
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Незабавно за целта трябва да бъде обнародвано досието на келнера!


17 Февруари 2010 17:25 | произход
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ето и произхода на първенците в града ..тези, които решават съдбините му:
1. Андон Тотев - с. Левуново;
2. Никола Малчев - с. Ласкарево;
3. Атанас Стоянов - с. Склаве;
4. Тодор Гикенски - с. Струма;


17 Февруари 2010 20:42 | !
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Андон Тотев: Спечелените европроекти за община Сандански са най-значимите резултати от началото на втория ми мандат досега


18 Февруари 2010 09:11 | аман
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

от неграмотници и връзкари


25 Февруари 2010 22:31 | тотинко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

къде блеете бе санданчани тоя тотев ви подлоги на всички . хаджигаев много ти е мил тоя тотев бе ! и ти ли си като него ? да ли боико знае какви уговорки си правите с този аидук , а ?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар