Над 14 000 хиляди в зала "Арена Армеец"! ГЕРБ показа каква сила е! Бойко Борисов: Държавата никога не е била в по-добро състояние

19 май 2019 19:13   52 коментара   24749 прочита


Нямаме нито една област, в която държавата да е в по-добро състояние отсега. БВП нараства, външният дълг намалява, увеличава се износът, непрекъснато се строят заводи, пътища, както и се повишават доходите.
Ние можем да гарантираме на Европа инфраструктура, доходи и най-вече опазване на външната граница. Много усилия влагаме и се справяме добре, неслучайно в Европа ни дават за пример. Кандидатите, избрани оттази листа, ще бъдат дисциплинирани, обединени и ще изпълняват общите решения на ЕНП. Всички ще подкрепят Манфред Вебер за председател на ЕК. Това заяви председателят на ГЕРБ и министър-председател наБългария Бойко Борисов пред над 14 000 души по време на централното предизборно събитие на ГЕРБ, което се проведе в столичната зала „Арена Армеец“. Специално за  националния форум на ГЕРБ в София пристигна водещият кандидат на ЕНП за председател на ЕК.

„Много добри неща правим, но това веднага се приема за даденост. Навремето не е имало нито паркове, нито фонтани, нито метро, а сега всичко това е направено. Все още обаче има недоволни и затова всеки ден трябва да се доказваме. Имаме още много енергия да си изкараме мандата и местните избори“, коментира председателят на ГЕРБ. Той благодари на всички партии, подкрепили листата на ГЕРБ и допълни, че именно те са истинските десни, а останалите са помагачи на БСП.

Бойко Борисов предупреди, че идния четвъртък или петък очаква нова манипулация от политическите опоненти на ГЕРБ в стил „Костинброд“ – пълна лъжа. В тази връзка председателят на ГЕРБ призова структурите да бъдат максимално концентрирани. „Удариха ни лошо. Направихме си промените, извлякохме си поуките, но партията се вдигна, върна се духът на ГЕРБ. Това БСП ги плаши“, отбеляза той и допълни, че на предизборния дебат между ГЕРБ и БСП ясно се е проличало колко голяма е резликата между водачите на двете партии. „Една злобна, гневна, другата – умна, компетентна информирана“,уточни Борисов.

„Кохезионната политика е единственият шанс за развитие на Западните Балкани и държавите от Източна Европа. Точно тя трябва да ни е приоритет. Важно е, защото освен автомагистралите „Струма“, „Тракия“, „Марица“ и„Люлин“, сме обещали на българите и „Хемус“, както и пътят от Враца към Монтана. За Шенген няма да напомням – не че ни е важно, но е обидно, защото ние се справяме много по-добре от други държави“, каза още министър-председателят.

Бойко Борисов бе категоричен, че не е работа на нито една от властите и държавните институции да се бърка в работата на съдебната система. „Има ясно разписани правила – съдиите си избират съдиите, прокурорите – прокурорите, затова е ВСС. Законовите промени стават в парламента и не се меси нито кметът на София, нито премиерът, нито президентът“, обясни премиерът.

„Министър-председателят Борисов вече 10 години гради имиджа на България, на която Европа има доверие. Ние пазим външната ни граница на Съюза както никой друг. На тези избори отново вярвам, че всеки ще даде най-доброто от себе си, за да покажем, че с премиера Бойко Борисов и ГЕРБ България следва непоколебимо европейския си път на развитие.

Да, не сме идеални, работим, грешим, но и бързо поправяме грешките си. Грижим се за всяко населено място. Ще покажем, че с труд, реалистични ангажименти и конкретни идеи ще продължим да работим за по-добър жизнен стандарт и развити региони, за Европа, която закриля и два перспективи“, посочи водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел. Тя се обърна и към кандидата за председател на ЕК Манфред Вебер с думите: „Скъпи, Манфред, познаваш силата на премира Борисов и делегацията на ГЕРБ в ЕП. Годините ни съвместна работа са показали, че можеш да разчиташ на сплотен, силен, знаещ и можещ отбор. Всеки един е доказал се професионалист и българин, работил и имащ още много да даде на Европа и България“.

„Кaто председател на ЕК първото нещо, за което ще работя - България да стане пълноправен член на Шенгенското пространство. Следващите страници на Европа ще бъдат инвестиции за подобряване на инфраструктурата на всяка точка, на дигитализацията. Благодаря на Мария Габриел води европейската политика към развитие на технологиите и участие на младежите“, посочи водещият кандидат на ЕНП за председател на следващата Европейска комисия Манфред Вебер.

„Аз имам записана една моя мечта, Европа да стане континент, където никой да не напуска държавата си и да търси препитание другаде. Издигаме лозунга за Европа на равнопоставени свои граждани. Европа на равенството“, отбеляза Вебер. По думите му през последните 5 години гласът на България се чуваше ясно в ЕП от Емил Радев, Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Мария Габриел, Ева Майдел и всички, които бяха в делегацията на ГЕРБ. „Благодарение на тези хора България я уважават в ЕП. Бойко Борисов води България уверено в Европа за повече сигурност и благоденствие“, каза Вебер в заключение.

„Само когато сме заедно - можем да постигнем всички успехи. Държавата е в отлично състояние и в основата на всичко това стои правителството начело с премиера Борисов, което успява непрекъснато да генерира допълнителен финансов ресурс, който да разпределя на нуждаещите се сектори или региони. Благодаря на СДС и останалите партии, с които подписахме споразумения за политическо партьорство - за това, че няма да допуснем разпиляване на десните гласове в България на вота. Уверен съм, че европейското развитие на България ще продължи, като за целта е нужно гражданите да гласуват за ГЕРБ с номер 12 в бюлетината на 26 май“, обърна се към хилядите в залата зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.

„Искам Европа да бъде по-дръзка, да се мери във всичко с нашите глобални приятели. Недейте да слушате тези, които ни обясняват, че Европа е стара, и е загубила хъс. Докато Европа има дръзка цел, докато Европа се развива, тя е млада. Имаше времена не много отдавна, когато в България имаше разруха, когато не се създаваше нищо ново, а изграденото се разграбваше. Сега е време да се гради и надгражда България. Доверието е тази тънка нишка, която свързва гражданина и държавата, ако тя се скъса, не сме държавници, а самозванци. Днес трябва да бъдем по-добри, отколкото сме били вчера“, каза вицепремиерът Томислав Дончев.

„Само за 5 години БВП е нараснал с 40 на 100. Положителна тенденция се наблюдава, спрямо предходното четвъртмесечие. Предвидихме увеличение на минималната работна заплата на 650 лв. и стриктно работим за това.Предложихме мерки за връщане на деца в училище, само за две години върнахме 42 хил. деца. До края на 2021 ще се работи само на последните 82 км. от Велико Търново до Търговище“, изтъкна финансовият министър Владислав Горанов. Според него използването на лъжата в политиката не е помогнало на никого. „Това е престъпление срещу поколенията. Алтернатива има, но тя не е по-добра от ГЕРБ“, допълни Горанов.

Ние заставаме пред хората на фона на свършената работа. На нашия фон има и грешки и пропуски. Всеки, който работи може да го разбере. Това са всекидневни усилия, от които не се става герой, просто си вършим работата. Подложени сме на агресивни атаки от нашите опоненти, защото не могат да признаят, че е направено. Голяма група депутати от ГЕРБ и СДС означава силна защита на българските проекти. Решения, които променят живота ни“, заяви на свой ред кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

Кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов коментира, че ПП ГЕРБ е длъжна да спечели изборите не защото досега партията няма загуба на вот, а защото тези избори са изключително важни и не бива да бъдат загубени заради бъдещето на Европа, заради България, заради българските региони. “Без европейската солидарност и подкрепа ние нямаше как да решим натрупаните дългогодишни проблеми, свързани с
инфраструктурата“, каза още Николов.

„Изправени сме пред избори, които ще спечелим, защото имаме прекрасна листа, с еврокомисар, петима евродепутати, които показаха на Европа как да работи. Благодаря на г-н Борисов, че благодарение на него се обединиха двете политически сили ГЕРБ и СДС“, отбеляза председателят на СДС Румен Христов.


Още от: Политика

Принтирай статия
52 коментара
19 Май 2019 19:30 | Ало ,Струма
Оценка:
83
 (
109
 гласа)

Ало, Струма, вас да не ви купиха ГЕРБ, каква е тази пропаганда. Б. Б уби държавата е вие го възхвалявате.


19 Май 2019 19:42 | Пирин
Оценка:
-41
 (
61
 гласа)

Браво г-н Камбитов. Пирин успя.


19 Май 2019 20:05 | Живко
Оценка:
37
 (
43
 гласа)

Добре, че Черноморец Балчик играха честно и изравниха (след това вкараха и втори гол) в 89 та минути. Тримата мускетари (кмета, кучката и Венко Попов) убиват футбола в Благоевград.


19 Май 2019 20:06 | Живко
Оценка:
72
 (
88
 гласа)

Струма, това, което правите е грозно, дори привържениците на герб не ви харесват.


19 Май 2019 20:08 | Живко
Оценка:
64
 (
86
 гласа)

ГЛАСУВАНЕТО ЗА ГЕРБ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.


19 Май 2019 20:09 | Живко
Оценка:
59
 (
77
 гласа)

С такива поръчкови статии въобще не се учудвам, че сме на 111 място (от 145 държави) по свобода на словото.


19 Май 2019 20:11 | Живко
Оценка:
58
 (
80
 гласа)

От 10 години управляват герб и все някой друг им е виновен, България стана най бедната страна в Европейския съюз, първи сме по смъртност и корупция в цяла Европа, от 8 години управлява Камбитов и Благоевград е най бедния град в България, с най мръсния въздух и най ниските доходи. Цифрите не са нито сини нито червени.


19 Май 2019 20:14 | Живко
Оценка:
59
 (
79
 гласа)

За герб гласуват хората на държавна хранилка, фирмите близки до властта и ромите. Всички честни, работещи българи не са слепи и виждат как от ден на ден народа обеднява.


19 Май 2019 20:25 | Е добре за Курнела
Оценка:
-5
 (
63
 гласа)

Е добре за Курнела ли да гласувам, за Румен Гечев ли, за Елена Йончева ли и тези не са цвете, но БКП - БСП са за ОБЕСВАНЕ само за ради това, че криха ЧЕРНОБИЛ 40 дни от НАРОДА и сега мреме като въшки от рак във всичките му форми.


19 Май 2019 20:27 | Бойко
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

На помак0 син0 за черно тото го разпитват в Банско, а ние го взимаме. А после другите виновни. ГРОБ, ЩО БИРОИ С ДЪРЖАВНИ 5МЛН ДЪРЖИТЕ В А ГРУПА, А ПИРИН НА КАРАМБИТОВ СТЕ ГО ДАЛИ ДА ГО ОПОСКВА?


19 Май 2019 20:31 | Живко
Оценка:
45
 (
65
 гласа)

Герб е най голямото зло сполетяло България в последните 30 години.


19 Май 2019 20:43 | Живко
Оценка:
80
 (
94
 гласа)

Има една държава, от която 3 милиона от народа избяга за да оцелее, в която на всяка улица има просяци, в която работещите са бедни, а крадците богати, в която може да се произвежда от пиле мляко, но се внася всичко. Държава, която изкла животните си за да внася замразени 20 годишно месо, държава, която е земен рай, а внасяне ябълки и домати, в която всички народни ресурси са дадени на концесия на чужди господари, държава, в която децата получават по малко пари от държавата от бездомните животни, държава, в която минималната заплата е минимум за оцеляване. Тук управлява един самозванец диктатор избиран с изборни манипулации и фалшификации, като гласоподавателите са повече от действителното пълнолетни население, държава, в която управляващите служат не на народа си, а на чужди господари. Държава, която остана без армия, нарязва оръжието си, а дава милиарди за да купи старото оръжие на господарите си. Странно как управляващите считат, че в далечна Венецуела има диктатура, а тук демокраци


19 Май 2019 20:44 | Живко
Оценка:
36
 (
46
 гласа)

Защото така са им казали господарите, а нашите управляващи са много послушни. Промиване то на мозъци е необратимо, а след това ще останат само овце.


19 Май 2019 20:54 | Вангел кефалот
Оценка:
47
 (
59
 гласа)

Бива лъжи, ама това е прекалено ! Какво гнусно, угодническо безочие и гьонсуратлък ! Пропаганда на твари отдавна загубили съвестта си


19 Май 2019 21:01 | РОМРЕАЛИСТ
Оценка:
50
 (
60
 гласа)

ОЩЕ ЛИ ЕВРОФОНДОВЕ ОЩЕ ЛИ АПАРТАМЕНТИ ИСКАТЕ НЕ ВИ ЛИ СТИГА ОТКРАДНАТОТО АЛЧНИ ПСЕТА НЕ НАЯЛИ СЕ. НО БГ. НАРОДА ЩОМ НЕ СЕ СЪБУЖДА ОТ ДЪЛБОКИЯТ СИ СЪН .ХАЛАЛ ДА ИМ Е БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ.


19 Май 2019 21:01 | Живко
Оценка:
45
 (
59
 гласа)

Струма, за пореден път паднахте много ниско, вие сте подлоги на герб и кмета.


19 Май 2019 21:03 | Живко
Оценка:
43
 (
59
 гласа)

На снимката на трубуната са се наредили крадец до крадец, мамини убавци.


19 Май 2019 21:04 | Живко
Оценка:
35
 (
51
 гласа)

Герб си отивааа спете спокойно децааа :)


19 Май 2019 21:30 | Иван Василев
Оценка:
44
 (
52
 гласа)

Повече от 20 години гласувам само за десни партии-но това ми прилича на пленум на БКП и ме връща в 80те години на миналия век


19 Май 2019 21:32 | Андрешко
Оценка:
38
 (
40
 гласа)

Само цитирам:"... ние можем да гарантираме на Европа... ", "... още много да даде на Европа... ". Е, ако това ви е целта - давайте. Аз искам да давате, но на хората в България. Прекалено говорите за ЕС, Европа - това е лайтмотива в политиката ви. Спомням си, навремето един друг български политик пречупваше всичко през призмата за "вечната и нерушима дружба с великия Съветски съюз". Човек, охраняван в последните му земни дни от сегашния сторонник за подобни отношения с друг голям брат. Аман от този сателитен синдром на българските политици - гледат да се лепнат като малка рибка/сателит/ до огромна акула с единствената цел да оцелее по-дълго в океана. Ето, затова политиката/политиците/ ме принуждават да не гласувам.


19 Май 2019 21:47 | ....мършаааааа
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

КПСС- БКП..... КПСС- бкп... НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО.??? Това/ДУШЕВНО порно/ съм го гледал, преди... 30 -тина години/е по блеи като цвят, ама -ТЕЛЕВИЗОРИТЕ се развиха, вече са умни.... /. И съм сигурен, много от вас- ПАРТИЙНИ ПИЛИГРИМИ - сте били там, В ОНОВА ВРЕМЕ .....Свършване нямате -ЕВТИНА, ДВУЛИЧНА, АЛЧНА, ПЕРФИДНА, готова на всичко сган .... МРЪСЕН, УВРЕДЕН болшевишкОгероиченОбоклучарски ген М. ка ви черва Ех, Алекоооо


19 Май 2019 21:47 | Nicola
Оценка:
16
 (
26
 гласа)

Много загубен народ ! Абе вие не знаете ли, че сме в предизборна кампания струма, мума, и прочие .Сега партиите си плащат за да ги хвалят не ви ли е ясно 1


19 Май 2019 21:51 | До Струма
Оценка:
27
 (
33
 гласа)

Вие сте едно ниво по-нагоре в развитието, от дъждовен червей


19 Май 2019 22:23 | Бимбо
Оценка:
34
 (
34
 гласа)

Ако само преди избори Струма взимаше страна да им го просим, но те целогодишно манипулурат и откровенно се навеждат пред герберите.


19 Май 2019 22:26 | DOG
Оценка:
23
 (
27
 гласа)

Прост народ - слаба държава, нагли политици, платени лизачи....
Още ли има хора, които се надяват на някаква промяна гласувайки за БСП ?
БСП, Герб, НДСВ, патриоти, ВМРО ДПС - всички са едни и същи кърлежи забити в България. Валери Симеонов беше министър- послушко и той не става. Спрете, като идиоти, да повтаряте една и съща грешка! Гласувайте за нещо различно, колкото и минимален шанс за промяна да има.


19 Май 2019 22:28 | Живко
Оценка:
26
 (
28
 гласа)

И кое е различното? Най добре е тези да се махнат, че направиха доста поразии.


19 Май 2019 22:45 | kurdokulenko
Оценка:
23
 (
33
 гласа)

Смърт на герб свобода на нсрода


19 Май 2019 22:50 | ееее
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Е, навремето хората са живеели в пещерите,..... но..... много е направено, той човешкия прогрес е хубаво, че не спира! Смешки.....!!!


19 Май 2019 23:12 | iCO
Оценка:
23
 (
25
 гласа)

Aз пък Ти казвам, че прогреса е спрял, даже не е спрял ами е почнало обратно броене от няколко години в тоя Град


19 Май 2019 23:19 | Гражданин
Оценка:
28
 (
32
 гласа)

14 хиляди, чиновници заведени надила


20 Май 2019 06:57 | старогражданин
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

От мен преференция за ЛИЛЯНА ПАВЛОВА. Партията все още е на Цветанов и вчерашната постановка пак беше негова. Още една седмица безвремие...


20 Май 2019 07:00 | До Бойко Борисов
Оценка:
22
 (
28
 гласа)

Едно въпросче само:
Не разбрах за какво ни дават, за пример в Европа, може ли да ми кажете?

Мисля че се сещам за какво може да е, но няма да е лошо да ми помогнете!
1. Корупция
2. Беднотия
3. Простотия...


20 Май 2019 07:33 | яна
Оценка:
-21
 (
27
 гласа)

БСП обра страната ни и с хиляди години няма да се оправим.


20 Май 2019 07:35 | старогражданин
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

1. Корупцията намалява щом стигнаха да друсат и Цветанов.
2. Беднотията вече е на степени, а не повсеместна.
3. Намаляват чугунените глави.


20 Май 2019 07:40 | Гражданин
Оценка:
21
 (
23
 гласа)

съсипаха Народа и Държавата!


20 Май 2019 07:54 | ...
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Ей затова няма да се оправим. Никога!


20 Май 2019 08:21 | в изгнание
Оценка:
31
 (
31
 гласа)

Баце предупреди дебилчетата в „Армеец“, че четвъртък или петък ще излезе нов компромат тип „Костинброд“. Той си знае, че няма да му се размине, затова подготвя матриялът предварително. Като им втълпи в промитите мозъчета, че това са лъжи, те като зомбита ще викат „лъжи, лъжи“ и изобщо няма да се замислят. Още повече, че след като се са хванали на хорото ГЕРБ, са се компрометирали и вече нямат избор, освен да играят докрай…. до разтуряне на седянката.
И всъщност вече няма значение още някой компромат. Такова пренасищане с престъпления ви се получи, че нищо не може да ви спаси. Защото може и да събрахте зависими от вас служители в „Армеец“, но излезте на улицата и пребройте ТЕЗИ, КОИТО ВИ МРАЗЯТ! Вижте дори тези, които зорлем превърнахте във фенове на БСП, само и само да се махнете вие с крадливите си ръчички и изгладени мозъци!


20 Май 2019 08:25 | в изгнание
Оценка:
29
 (
29
 гласа)

Баце ще прави всички наши села и градове морски и океански пристанища.
Почва с Търговище, щото оттам са хората на Доган и Карадайъто, все морски лъвове.
Ще реже там лентите на две морски линии Търговище-Сингапур и Търговище-Сан Франциско в петък, 9:00 ч. И Цецо ще бъде там.
После щял да направи морски пристанища Враца, Горно Уйно и Хасково.
А пък Дупница, Ямбол и Кърджали щели да станат океански пристанища.
После Полски Тръмбеш щял да стане космически център с космодром и с редовни космически линии Полски Тръмбеш-Марс и Полски Тръмбеш-Сатурн.
И всичко това е щото гербаджиите са много умни и въобще не крадат и щото имаме магистрали и къщи за гости.
Баце е велик! Велииик!


20 Май 2019 08:52 | bobi
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

хахах тиквата проста еба майката на държавата


20 Май 2019 09:18 | Съгражданка
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Яно, Яно много сте си прости като вожда ви! Едно си знае баба едно си повтаря .Не виждате ли никой не ви иска вече, едни калинкички сте мале, мале какъв срам сте само


20 Май 2019 09:19 | ъйкб
Оценка:
21
 (
23
 гласа)

цялата зала пълна с работници накарани на сила от шефовете си . 10 години робство на Гроб и 10 години масово изселение от държавата, радеам се че се махнах от нея и семейството ми е на чисто и спокойно място


20 Май 2019 09:46 | Дружно всички в затвора
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

14000 чиновници принудени чрез заплахи да се явят при Тиквун. Гроб съсипаха държавата. След изборите всички дружно в затвора.


20 Май 2019 10:32 | 555
Оценка:
-16
 (
18
 гласа)

Браво Герб комунизма си отива, Подгонете сивия сектор да няма укреванв на данаци, да няма контрабанди, сицко на тезгяха, Победа, ДОЛУ КОМУНИЗМА,


20 Май 2019 10:39 | До 555
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Спешно трябва да си купиш правописен речник. Тотален идиот си


20 Май 2019 10:42 | iii
Оценка:
-11
 (
13
 гласа)

До Живко. Струма падна много ниско, а ти още по ниско като ги четеш. Това твоето се казва олигофрения. Нещо е паднало ниско, а ти продължаваш да го четеш и коментираш, тоест ти си още по- ниско и от тях. По цял ден стоите и коментирате тук, вместо да работите осърдно, както го правят хората в другите държави. Там се бачка здраво, а тук всички скатават и очакват резултата, после ГЕРБ са виновни, ако БСП дойдат на власт те ще са виновни. Всички са виновни освен народа.... няма такава просташтина.


20 Май 2019 11:37 | Живко
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

За разлика от теб аз бачкам за себе си, не съм държавна калинка, плащам данъци, спазвам законите, най лошо е, че честните и работливи хора в България са бедни, до там ни докараха герберите.


20 Май 2019 11:38 | Живко
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

А работата на медиите да поднасят информация, не да взимат страна и да хвалят едни крадци.


20 Май 2019 17:02 | Андрешко
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

България била в най-добро състояние?! Но е в най-лошото състояние в ЕС. Явно гениалните ни управници сравняват България със ... самата България. Това в момента не работи. Така никога няма да да стигнем развитите държави.


21 Май 2019 07:14 | Жоре Костадинов
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Нямя да гласувам. Файда няма от избори защото народа не му се работи за жълти стотинки.


21 Май 2019 08:50 | до пожарникара
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ВЕЧЕ, ДА ИЗЛИЗАШ И ДА МИ КАЗВАШ КОЛКО ДОБРЕ ЖИВЕЯ И КОЛКО СЪМ ДОБРЕ?


21 Май 2019 20:20 | новогражданин-Дупничанин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ГЕРБ Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА-СТРУМА Е ПРЕВЪРНАТА В ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ УБИИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ. ПОДКРЕПАТА ЗА ГЕРБ Е ПОДКРЕПА ЗА УБИИЦИ.


22 Май 2019 08:29 | До яна
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

На ясно сме че БКП ни опоска. За 50 години. Ама яко. Ами тия сега-герб?! За 10 години надминаха БКП-то! И каква е разликата между ГЕРБ и БКП??? -НИКАКВА!!! За какво е сега борбата? -За власт! А защо име е власт като е "много работа", разправии, недоволни хора, непризнателни хора??? Ами стойте си на страна и си гледайте бизнесът. Да, ама НЕ! Явно е, че борбата за власт е, защото тя е ДОХОДОНОСНА! Не могат да ни убедят в обратното!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар