Национално движение за права и свободи регистрира Марионка Кокушинкова като кандидат за съветник в общински съвет Благоевград, отпадна като кандидат за кмет на с. Бело поле

23 септември 2019 10:44   4 коментара   4487 прочита


На заседание вчера, Общинска избирателна комисия регистрира кандидатската листа за общински съветници в Благоевград предложена от Национално движение за права и свободи. Начело на листата е Марионка Кокушинкова.

Припомняме, че същата бе изявила желание и се кандидатира за кмет на кметство село Бело поле за пореден път, като регистрацията ѝ бе извършена от същата партия. При вчерашното заседание обаче, стана ясно, че при извършена проверка на предложението, е установено, че същата няма валиден постоянен адрес в населеното място и поради тази причина Общинската избирателна комисия отказа да я регистрира като кандидат за кмет на село Бело поле. Така тя остава само кандидат за общински съветник в Благоевград.

Други трима кандидати за кметове на кметства бяха допуснати до местни избори 2019г. Това са Методи Цонев, независим кандидат за кмет на кметство село Покровник, Лефтер Едипов - независим кандидат, издигнат от Инициативен комитет за кмет на кметство село Церово и Йордан Китанов- независим кандидат за кмет на кметство село Изгрев.

Цвети Иванова


Още за: заседание   листа   кметство   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
23 Септември 2019 12:52 | зелени
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

а честито на Благоевград - ставате бастион на ДПС... В частност полицая кмет в Айдарово


23 Септември 2019 15:25 | Сър Пичук
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

След Мама Кажа и Мишката остана и Кокошинка да влезе в ОбС. Да ви са честити!


23 Септември 2019 18:57 | ДС
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Щом, като образованите, знаещите и можещите, са отвратени, те ще бъдат! Та нали, това беше целта, как ина4е щеше да стане, разграбването на милата ниРодина!!!!


23 Септември 2019 21:22 | Мама
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Тази е за лудницата. Какъв съветник????? До кога ще се разхожда по улиците???
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар