Началникът на група “Престъпления по пътищата” Евгени Милушев оглави полицейското управление в Разлог

05 май 2010 00:20   10 коментара   21879 прочита
Е. Милушев
Е. Милушев


Е. Милушев

Шефът на група “Престъпления по пътищата” Евгени Милушев е новият началник на полицейското управление в Разлог. Късно вечерта завчера той бе представен пред личния състав на управлението от директора на Областната дирекция Йордан Кочев. Назначаването на Евгени Милушев изненада не само полицаите от Разлог и попари кандидати за шефския пост. За мястото на пенсионирания миналия месец Тома Добрев се спрягаха ексшефът на РПУ - Разлог Любен Коцаков и временно изпълняващият дължността началник Петър Бучков. Имаше и кандидати, гравитиращи около Политическа партия ГЕРБ. Евгени Милушев е дългогодишен служител на МВР, работил е в Криминална полиция и в префасонираната вече Магистрална полиция.

В последните 10 години той е начело на група “Престъпления по пътищата” към Областната дирекция. Работата му е свързана с добро познаване на обстановката във всички полицейски управления. Милушев е от старите кадри на Областната дирекция, който оцеля въпреки смяната на директорите. Има добри резултати в пряката си работа, коментира вчера назначението ОДП директорът Йордан Кочев. Надявам се да се справи с управлението в Разлог, заключи той. С поставянето на Милушев на шефския пост Кочев върна спомена за ротациите и спускането на парашутисти от времето на софийския екип на РДВР - Благоевград, оглавяван от Красимир Младенов. Тогава такава беше директивата на ръководството на МВР, за да се спре корупционната практика. Дали външни хора ще бъдат поставени начело и на другите полицейски управления в региона не е ясно.

За никой не е тайна обаче, че смени в управленията в Сандански, Петрич, Гоце Делчев и Банско се подготвят. Според запознати в момента се изчаква приемане на щата в ОД на МВР - Благоевград, след което промените ще станат ясни. Досега новият началник на управлението в Разлог не предвижда смяна на заместника си Петър Бучков. Дали Милушев ще прибегне до съставяне на нов управленски екип, ще стане ясно в близките дни. Вчера новият шеф не бе много разговорлив. Той заяви, че ще работи по приоритетите на МВР. Ще опознае оперативната обстановка и състава и тогава ще реши дали ще има нов управленски екип в ПУ - Разлог.


Още за: Е. Милушев   МВР   назначение   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
05 Май 2010 13:18 | 342
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

гена сменяи ги всички


05 Май 2010 14:07 | патриот
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Дано махнете най-после Шерифа кадровик в Разложкото управление---Емил от Бачево
УСПЕХ


05 Май 2010 14:27 | човек от Герб
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Браво на Цветан Цветанов! В Разлог трябва нови хора, па макар и външни,за да не може Депутата да кадрува во веки веков-да си гледа работата в София, а не да нарежда кой да взема отговорни длъжности в града .По отмъстителен човек от този няма, но всичко се връща на този свят.


05 Май 2010 17:17 | до горния
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ми дека е бре г-н''и/па/ на мене''.ти па па голем оптимист или си още млад дихател та слушаш що ти довее ветере?иначе изненадата е приятна.


05 Май 2010 18:57 | до горен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не съм от младите дихатели,а съм на 53г. "Па на МЕНЕ"вече и в София си търси- но ще си намери майстора !!!


06 Май 2010 02:03 | Стони
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Мале, мале...тоя нещастник се побъркал. Пълно милициониризиране настава.
Нека, това мен ме устройва...на народа все някога трябва да му писне.


06 Май 2010 21:25 | до стони
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ти не познаваш милушев затова така говориш,а пак точно ти да говориш за милиционизиране,като те знам какъв си бил и като милиционер ,по добре не коментирай кръшкач такъв
само косури намираш а дали си се огледал и да видиш какъв си защо избяга от полицията,като милееш за нея,такивали са родолюбците от града като тебе като емигрират и после оплюват всичко което не е произлезло то помашкия град.повече да не се мяркаш по форумите,когато си вземеш поука заповядай,анадъмо?


06 Май 2010 22:40 | Stoni
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

A ти кой си..нека да те знам и аз та да видим ?


07 Май 2010 13:23 | кайф
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много години вече живея в Благоевград и все разложани са ни управлявали. Това се обозначаваше под сурдинка като "РАЗЛОЖКАТА ЛИНИЯ НА ПАРТИЯТА". Сега се кефя страшно, че най-после един благоевградчанин ще им иде да ги ръководи, та макар и само в полицията. Откак съм прочела този материал си ходя по улиците и сама си се усмихвам. Голям майтап, разложани това трудно ще го преглътнат.
Г-н Милушев, не Ви познавам, но искрено Ви пожелавам успех.


07 Май 2010 23:04 | до кайф
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нема лошо да се кефиш, продължавай. Щастлива пострумка не се вижда всеки ден. Май е само въпрос на време да продължиш с развитието си и да почнеш да си говориш и ръкомахаш сама... Между другото - абсолютно си права, "РАЗЛОЖКАТА ЛИНИЯ НА ПАРТИЯТА" беше грешка, макар че ПАРТИЯТА по принцип не греши. Доказателство за правотата И е правилната "КЪРНАЛОВСКА ЛИНИЯ НА ПАРТИЯТА" дето ще доведе до небивал развет в Джумаята. Апропо, много години ЖИВЕЕШ в Благоевград. А откъде си, ако не е тайна? Да не излезе, че и "КЪРНАЛОВСКА ЛИНИЯ" е над нивото ти...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар