На вниманието на полицията! Скандално преди евровота! Започна предизборния алъш вериш! Злоупотреба с лични данни, изнесени от ОИК или РИК! Обещават по 110 лв. за участие в комисии...

03 април 2019 10:18   15 коментара   25323 прочита


Общинският съветник от "ЕКИП" Вл. Елезов: Партийни централи използват конфиденциална информация за да се свързват с избиратели! Членове на АБВ ми се оплакаха.. Кой си позволява да изнася лични данни и да застрашава благоевградчани?!

Скандал в Благоевград месец преди европейските избори.. Представители на партийни централи звънят и притесняват хората, с предложение за участие в комисии за предстоящите евроизбори, телефоните и личните данните на благоевградчани са изнесени от избирателните комисии, където се съдържа конфиденциалната информация за всички благовеградски избиратели. Това съобщи председателят на ЕКИП, общинският съветник Владимир Елезов, до когото са пристигнали оплаквания от жители на града.

"Членове на АБВ ме информираха, че от няколко дни на телефоните им се обаждат представители на различни партийни централи с предложение да участват в комисии срещу 110 лева. "Телефонистите" са разполагали с личните им телефони, адресите им и всичко останало. Единственото място от където се получава тази информация са РИК и ОИК. Наричам това престъпление, тъй като е износ на конфиденциална информация", каза за Struma.com Eлезов, който ще сезира и компетентните институции за започване на разследване на "износа на информация".

Явно е, че хора, които имат достъп до списъците с избиратели по квартали в Благоевград, са обслужили партийни централи, снабдявайки ги с тях. Елезов не уточни от кои точно централи са се обаждали, но заяви, че ще предостави информация на компетентните институции, които задължително трябва да се сезират.

Предизборната мръсна игра започна. Според информация, достигнала и до нас вече дори се купуват избиратели. Върви старателна подготовка в тази посока. Отправяме апел към благоевградчани. При подобен повик от представител на партийна централа, подавайте сигнали. Не се продавайте. Купуването и продаването на гласове е престъпление. Тези хора разполагат не само с личните ви телефони, те разполагат и с личните ви данни ЕГН, адреси. Така лесно можете да станете жертва на престъпление, без да подозирате това. Бъдете внимателни.

П. Петрова

15 коментара
03 Април 2019 10:26 | Хитър Петър
Оценка:
23
 (
39
 гласа)

Последен шанс на Цецо-крадецо да се докаже пред Боко от Банкя, тези избори ще са най фалшифицирани те.


03 Април 2019 10:35 | T
Оценка:
6
 (
30
 гласа)

Най-долния човек! Срам за Благоевград си Смрадлезов


03 Април 2019 10:40 | Фен на Пирин
Оценка:
9
 (
29
 гласа)

Този Елезов, брат му и останалите малоумни
от Пирин сс-Калоян Ерделски, Кирил Ваклинов, Мишо - фелдшера, Ицо цайса, преди години продадоха за жълти стотинки акциите на Наков и Пирин бе изхвърлен в селските групи. Сега новия гробокопач на пиринката е кмета.


03 Април 2019 10:44 | Мелезов
Оценка:
25
 (
35
 гласа)

Какво беше това АБВ, че нещо не се сещам? Владо, пий си водката и не се занимавай с политика. Вече няма кой да ти даде пари за избори. Взе пари на Корнелия, на Ганджов и всичките около теб, които ти се довериха, а ти ги предаде и продаде!


03 Април 2019 10:51 | ГОШО
Оценка:
17
 (
31
 гласа)

Владо скрий се нали ти Ицо и Киро Ваклинов копувахте гласове бе


03 Април 2019 10:59 | Иван
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

Всяка една партийна централа разполага със списъци на нейните членове, които преди това са били в СИК. Това, че някой лица обикалят всички партийни централи, за да вземат по 60 лева и сега и се обаждат от същата тази партия от чиято квота са били в СИК, а сега са се прикрепили към друга партия и се обясняват като прост..... и и търсят под вола теле да си гледат работата. ОИК и РИК нямат подробни данни, нито телефони на тези лица. Телефони имат само партийните централи от чиято квота са били в СИК.
Така, че г-н Елезов това би трябвало да го знаете добре, тъй като не участвате за първи път на избори. Престанете да всявате смут в пространството и да си мислите, че по този начин ще привлечете внимание, а вземете и поработете малко и то не само за себе си, а и за тези които Ви избраха, че това май ще Ви е последен мандат...


03 Април 2019 11:10 | Сашо Диков
Оценка:
14
 (
30
 гласа)

Цветан Цветанов е новия Исус, сега ще възкреси няколко стотин мъртви от избирателните списъци.


03 Април 2019 14:25 | ДС
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Ку4енце на каишка на ГЕРБ!


03 Април 2019 14:40 | Астата
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тук имаше коментар, нарушаващ правилата за публикуване. Запознайте се с правилата непосредствено под коментарите.03 Април 2019 14:41 | Астата
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тук имаше коментар, нарушаващ правилата за публикуване. Запознайте се с правилата непосредствено под коментарите.03 Април 2019 14:48 | Васко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тук имаше коментар, нарушаващ правилата за публикуване. Запознайте се с правилата непосредствено под коментарите.03 Април 2019 16:59 | Априлски глупак
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Как виждам нещата за изборите? На върха е даден партиен лидер, който по правило е силно зависим - външно, вътрешно, лично финансово, морално и т. н. Той ръководи партиен апарат-върхушка, които попадат под неговите зависимости. Партийната върхушка от своя страна ръководи регионалните подвърхушки предавайки им своите зависимости. Регионалните дърпат юздите на местните/квартални, общински, селски, махленски и пр. / партийни лидери, заразявайки ги с бацила на зависимостта. От там насетне местните лидери тропат по вратите, облъчват всячески отделния човек, обещават, заплашва, ако трябва има и побийване. И на изборите поддалите се на заразата "зависимост" хората отиват до урните и дават ВЛАСТ на лидера най-отгоре. Той от своя страна се отблагодарява на лидерите по низходящ ред до долу. И всеки получава по нещичко. Кой най-много сетете се? Който от лидерите не е доволен от полученото просто сам си взема. И цялата верига е т. н. политическа класа. Прецаканият се нарича НАРОД. Как да гласувам..


03 Април 2019 20:06 | теле зов
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

бегай се скрий некъде бе фалшив герой, червена.


03 Април 2019 21:46 | Сотир Мишев
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Владо Елезов на на на на


04 Април 2019 09:38 | агент посерко
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ийсус цвъков от с. Шума на гилотината, а посерко да му сере в устата червени, този мръсник приличащ на тапир повече отколкото на човек излъга целия народ че е гражданин на европата, този кучи син си е бил гражданин на москва.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар