На скромни трапези, но с много настроение СДС - Благоевград чества 20 г. партиен живот

09 декември 2009 00:16   3 коментара   26296 прочита
Андон Христов /в средата/ се върна от Лондон заради кризата и дойде на юбилейния купон
Андон Христов /в средата/ се върна от Лондон заради кризата и дойде на юбилейния купон


Андон Христов /в средата/ се върна от Лондон заради кризата и дойде на юбилейния купон

Сините провалиха конкурса за най-добро вино, но се отнесоха съвестно към дегустацията на бутилираните еликсири

Членовете на СДС в Благоевград не успяха да излъчат победител в конкурса за най-добро вино, след като независима комисия оценители, пиещи само водка, прецени, че всички винопроизводители влизат в категорията на баш майсторите и няма вино, което да може да се отличи от останалите.

Проваленият конкурс обаче не помрачи настроението на сините, събрали се да отбележат 20 г. от създаването на партията в Благоевград. Леко минорното настроение бе предизвикано от необходимостта тези дни да освободят “Синята къща”, която им бе взета със заповед на кмета Костадин Паскалев, но като цяло купонът беше на висота.

За пръв път от години на този ден пристигна един от първите свещеници демократи в Благоевград - отец Васил Марков, известен в областния център на Пиринско с прозвището си Синия поп. Да почете купона дойде и Андон Христов, който доскоро живееше в Лондон, но кризата го принуди да се върне в родината. Както винаги, най-мощната и весела група седесари бе от клуба в жк “Еленово”.


Още за: СДС   конкурс   вино   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
09 Декември 2009 10:45 | KOKO
Оценка:
54
 (
70
 гласа)

Какъв партиен живот честват? Такъв липсва! СДС го няма никакво в Благоевград. И какви са тези неизвестни хора на снимката. В СДС Благоевград имаше хора-символи на демокрацията къде са те днес. Вместо купони за вино да се активират, за да покажат че има демократична партия. Не съм сигурен, че това е възможно, но усилията не са излишни.


09 Декември 2009 13:27 | SEVDA
Оценка:
19
 (
47
 гласа)

Ами този в средата е Андон Христов, но той е член на Костовата партия - ДСБ май изнесеното във вестника е малка бъркотия.


09 Декември 2009 16:37 | Честито!
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Тогава имаше ентусиазъм е желание за промяна, имаше лидери символи на тази промяна, честни и смели хора.Сега ги няма.Промяната се замени със сделки,корупция,крадене.Жалко!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар