На сесия в Благоевград: Съветниците приеха с мнозинство Програма и стратегия с приоритетите на община Благоевград за периода 2019-202

26 ноември 2020 13:19   4 коментара   8575 прочита


“ Програмата и стратегия с приоритетите на община Благоевград за срок  2019-2023 година бе приета от съветниците на днешната сесия на Общински съвет . Обсъждането и предизвика бурни дискусии, които не минаха без нападки между съветници от различни политически групи.

Според голяма част от съветниците изготвената програма е индикатор на това ,което общинските съветници смятат ,че е нужно да се направи в областния град, посочени са належащи ремонти ,включени са предложения за направата на полезни за града неща.

В хода на дискусията бившия председател на ОБС Р. Тасков уточни за разгорещилите се негови колеги,че не става въпрос за инвестиционна програма,а програма за развитие на града,така както го виждат местните общински съветници.

Тасков препрати програмата на вниманието на кметския екип,които да включат част от предложенията в изготвянето на инвестиционната програма на община Благоевград.

В крайна сметка програмата за развитие на Благоевград,изготвена след разговори с кметски наместници,граждани,общественици,и засегнала всички сфери на обществения живот, както и всички нерешени досега проблеми в общината, бе приета. 

П. Попов

4 коментара
26 Ноември 2020 15:53 | �������
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

ДА СИ ВЪРНЕМ КАМБИТОВ АКО ИСКАТЕ ГРАДЪ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА. А ТОИ БЕЗСПОРНО ГО Е ДОКАЗАЛ.....


27 Ноември 2020 06:04 | куцопилетомат
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Селяни, всичките!
Алчни с коли за по иляди левове.
Ненаситници.


27 Ноември 2020 09:25 | Редовен платец
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

томов още ли е кмет-ей тия комунистически мекерета


30 Ноември 2020 20:43 | Йован Воскресов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ТИЯ ТОЛУПИ ЗНАЯТ САМО ОТКЪДЕ СЕ ЛОВИ ЛЪЖИЦАТА! КАКВА СТРАТЕГИЯ БЕ КОКОШКАРИ! СРАМ ЗА БЛАГОЕВГРАД! ДА ИМ СЕ ПОИСКАТ ОТСТАВКИТЕ НА ВСИЧКИ! САМО ЛАПАТ И ПЪЛНЯТ КАНАЛИЗАЦИЯТА!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар