На крачка от инсулт, лидерът на КНСБ в Пиринско В. Чолаков с оставка

02 декември 2010 00:20   5 коментара   15631 прочита
В. Чолаков
В. Чолаков


В. Чолаков

Хипертония накара лидера на Регионалния координационен съвет на КНСБ в Благоевград Васил Чолаков да подаде оставка от поста синдикалист -1 на Пиринско, новината съобщи самият той на пресконференция вчера. Причината за оттеглянето ми е влошеното ми здравословно състояние и невъзможността да изпълнявам служебните си задължения. Ако не приемат оставката ми в централата на КНСБ, ще се наложи да ме уволнят дисциплинарно, защото няма да се върна на работа, категоричен бе той.

Обмислях решението си през последните три месеца, тъй като съм в болнични от 9 септември, така че не действам импулсивно, нито върху мен е оказван някакъв натиск, поясни Чолаков. Преди време личният лекар на синдикалиста го предупредил, че заради хипертонията е бил на крачка от инсулт, и това го накарало да вземе радикални мерки, за да се погрижи за здравето си. Васил Чолаков е начело на КНСБ в Благоевград повече от 10 години. До края на сегашния му мандат остават още 2 години. Все още няма яснота кой ще го наследи.


Още за: В. Чолаков   оставка   КНСБ   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
02 Декември 2010 07:23 | наблюдател
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Как кой да го замести? Малкия и подъл клюкар и манипулатор Александър Мановски. Нали и без това лапа от профсъюзни пари .


02 Декември 2010 08:01 | do nabluidatel
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

В синдикатите много отдавна няма пари, само в плоските мозъци на такива като теб има. Повече са бръмбарите ти в главичката ти , но си много задръстен за да го разбереш. Изглади си пуловерчето си, може и ти да станеш профсъюзен лидер.


02 Декември 2010 13:48 | синдикален
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

КНСБ няма да загуби нищо от оставката, напротив ще спечели. Чолаков е лидер толкова , колкото аз космонавт. Да е жив и здрав, дано е за хубаво.


02 Декември 2010 14:06 | tyx
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Този прехвърцулен другарчо какъв лидер може да бъде - пълен комплексар и грандоман.
Сигурно от централата са му намерили тотални нарушения и ще го изхвърлят. Живяха сума
ти години с измислен избор на измислени членове.


02 Декември 2010 19:38 | до тух
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Грандоман може да ама много му отива , а от централата много си в час . Васко оспех и най вече пази си здравето . Имаш много приятели които те подкрепят . Успех




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар