На извънредна пресконференция на ГЕРБ Цв. Цветанов обяви: Готвим се за предсрочни избори, управляващите направиха фатални, непростими грешки и си навлякоха народния гняв

19 юни 2013 16:49   96 коментара   28112 прочита


Готвим се за предсрочни парламентарни избори, ситуацията в страната е извън контрол,управляващите направиха няколко непростими, фатални грешки и изведоха на улицата народа, това обявиха на извънредна пресконференция  днес депутатите от ГЕРБ в Пиринско Даниела Савеклиева, Митко Захов, Любен Татарски и водачът им Цветан Цветанов. "Партия ГЕРБ не участва в работата на парламента, защото не виждаме смисъл да оставаме там.

 Грешката с назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, който бе избран с решение на временна парламентарна комисия, меко казано бе проява на неуважение към парламента. Освен това стана ясно, че Пеевски е имал достъп до класифицирана, секретна информация, така започна изказването си Цветан Цветанов. Той коментира назначението на новия областен управител като недопустимо решение на управляващите, които не са се съобразили със спецификата на региона и резултатите са на лице - всенародно недоволство, каза още Цветан Цветанов.

По повод плъзналите слухове за разцепление в ГЕРБ ,ексвътрешният министър категорично отрече да има каквото и да е напрежение в партията . Не остана незасегнат и въпроса за президента Росен Плевнелиев. Цветанов заяви "Не изключвам да се опитат да ударят заради позицията му президента, включително и да образуват досъдебно производство на базата на компроматите в пресата ". На пресконференцията присъстваше и благоевградският кмет Атанас Камбитов, който чу признание от Цветанов. Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че не е сбъркал в подкрепата си за Камбитов, който е успешен кмет, превърнал областния център в любим град за много хора.

П. Петрова

96 коментара
19 Юни 2013 16:54 | Фалкон
Оценка:
22
 (
54
 гласа)

Кмета има право. Никой не одобрява Палев. А Цветанов като е тук направо да разкара Йордан Андонов.
Простата сметка показва, че на местните избори за кмета гласуваха 28 000, а за общински съвет за ГЕРБ- 9000. Тая разлика е заради такива като него и ХАджигаев.


19 Юни 2013 16:57 | Томазо Брусчета
Оценка:
0
 (
84
 гласа)

Седя си и си мисля, с мойта проста глава. Преди изборите целия свят изринаха, та подслушвания ли не вадиха, бюлетини, скандали и тн. И сега какво излезе- ни бюлетини, ни доказателства за подслушване. Само кьорфишеци.
И друго не мога се сетя, ако Цветанов е слушал, как така само срещу него излизаха записи, а един нямаше срещу Сергей Дмитриевич? Нещо нема логика. Ама народа е като овца- накъде го напъдиш натао върви.
Та да се стегат и Камбитов и Цветанов и да мащат червената измет


19 Юни 2013 17:04 | Томазо Брусчета
Оценка:
17
 (
61
 гласа)

Работата е сериозна, щом Цветанов е тук. Дали е съвпадение, че днеска Йордан Андонов излезе с гневно писмо срещу него във вестника? Улава работа е това. Лошото е, че ако и тия се разсипат като пикня в дувар, нема да има за кой да гласуваме на изборите които идват съвсем скоро. Ясно е че за Гея, Бея и Злодея няма кой да гласува. ПОне тия да се осаферат и данаправят нещо.
Гледам кмета се е активизирал. Прави, строи па да видим къде ще му излезе края.


19 Юни 2013 17:06 | ехо
Оценка:
17
 (
81
 гласа)

другари гербери, отидете до село делчево, над град Гоце Делчев, там има една механа "шапковата къща", разпитайте хората какво е правил там цв. цветанов, какви ортий е правил, какви избори е организирал и ако хората вече не ги е шубе, ще разкажат много пикантни историй за тоз "хубавец"! стига със тези комунисти, последните ги избиха през далечната 1944 г.


19 Юни 2013 17:07 | Оня Непокорния
Оценка:
15
 (
55
 гласа)

Долу ДПС! ДОЛУ продажната клика начело с пендака Костадинов!


19 Юни 2013 17:08 | Антикомунист
Оценка:
23
 (
39
 гласа)

Кой са избили през 1944? Та те тогава са се появили от едно котило. Те са най-големия бич на страната.


19 Юни 2013 17:09 | публикувано днес
Оценка:
20
 (
48
 гласа)

Много сериозно работеше г-н Цветанов за ГЕРБ, но той градеше един свой, личен ГЕРБ. Всички, които раболепничеха и се подмазваха, бяха на първа линия. А всички неудобни нему, независимо дали са свестни, бяха изолирани. .....Идват избори 2013, предстоят събрания за нови номинации. Много мои съпартийци подмятаха, че хорото ще бъде без музика. Така и стана - от 570 присъстващи за г-н Андонов гласуваха 480 души, за г-жа Савеклиева срамно малко - около 240-250 души. А я познайте кой ще бъде предпочетен в листата? Няма съмнение - великият везир каза Андонов да е 6-и в листата, аз ще вляза от великотърновската листа. Да, ама не, има да чакате честност от големеца, той пак се подигра с ГЕРБ - Благоевград. Аз знам, че истината боли много, особено казана така, че да я чуят и много други - много боли. Но аз трябва да я кажа. Ако си премълча или се уплаша, значи сме в комунизма и това е много страшно и жалко.


19 Юни 2013 17:10 | ДО ЕХО
Оценка:
6
 (
42
 гласа)

Всички които подкрепят червените буклуци ги чакат народната любов. Нека да излязат пред областна администрация поддръжниците и да кажат, ч е са за Муса да видим стиска ли им?


19 Юни 2013 17:10 | продължение
Оценка:
14
 (
38
 гласа)

Също толкова нагъл е случаят с Анатолий Антов - най-кадърният в общинското ръководство. Беше отстранен като директор на Югозападното горско предприятие, за да не пречи на дървения бизнес на г-н Камбитов, защото той има фирма за обработка на дървен материал.
и още ....


19 Юни 2013 17:12 | Силвия Заенова
Оценка:
0
 (
48
 гласа)

Пичаги! Добре, че са тия хора, та да застанат малко в подкрепа на народа. Същия този народ, който ги предаде. Но ГЕРБ продължава да вярва в хората. Те застават не зад етнически сплетни, а поставят въпроса в правилната посока- Как така точно Муса Палев?
Аз също нямам нищо против името му, а против това, че някой иска да ме изиграе като българка. Е, знам къде е терминал 2, но не искам да стигам до него. Искам да се остана в България, в Благоевград и знам, че нещата ще се оправят и тези хора на снимката ще помогнат това да стане. ДАНО!


19 Юни 2013 17:14 | Григоре
Оценка:
15
 (
37
 гласа)

Кмете,

Както си я подкарал, така дръж. Ясна е играта на БКП. тя винаги е една- кражби и продажби. Камък върху камък не са оставили. ДПС са етническа партия. Българите сме едно- и мюсюлмани и християни, но човек от ДПС не може да бъде губернатор в Пиринска Македония. Това е гавра с паметта на Македончето, Яне и Гоце.
Като казах Гоце- гледам го и тоя се яви по талавизора. Кучета да го влачат по влашки равнища и него


19 Юни 2013 17:16 | Майкоооо, Анатоли
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

Божкееее, Анатоли бил най-кадърния.... Тоя на две магарета сено не може да раздели, кадърен бил...
Нещо бързо хвана гората за Англия. То май е заразно, щото и Данчо Окото 5 дена преди изборите пое на там, на "бизнес пътуване за рождения ден"... и в Лондон се скъса от решаване на български проблеми


19 Юни 2013 17:21 | Менча Кърничева
Оценка:
0
 (
48
 гласа)

Протести до дупка! Който не скача е червен! Мафия, Оставка


19 Юни 2013 17:23 | 111
Оценка:
23
 (
55
 гласа)

всички от снимката по горе са за затвора, мръсни мошеници и крадци и лъжци, никога повече няма да имате спокойствие нито в душите си, нито в държавата си, само който не ви познава може да вярва на умрелите ви физиономий


19 Юни 2013 17:24 | скачат палците
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

А ще стане ли ясно кои политици, бизнесмени, президенти и др. са били подслушвани?
Имайте предвид, че с повдигането на обвинение на Цветан Цветанов работата по делото съвсем не е приключила. Напротив, тепърва предстоят активни действия по разследването. Същевременно не трябва да се забравя, че очакваме резултати от назначените по делото експертизи - ключът за нерегламентираното подслушване е именно там.

Разчу се, че Националната агенция за приходите (НАП) е започнала проверка на доходите на бившия вътрешен министър по нареждане на прокуратурата, но не стана ясно защо. Има ли това нещо общо с нашумелите му шест апартамента? Нови обвинения ли му готвите?
Още преди десетина дни с постановление на зам. градския прокурор Роман Василев е отменен отказът за образуване на наказателно производство по случая. И е възложено на органите на НАП да извършат пълна данъчна ревизия на имущественото състояние и доходите на Цветан Цветанов. Основание за това са постъпилите в прокуратурата нови да


19 Юни 2013 17:28 | свободата панчо
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

'Когато свободата не те интересува, когато казваш „Съгласен съм да ме подслушват, съгласен съм този там да го проснат, защото всичките са маскари“, не се сърди на никого, че живееш в мизерия'', размишлява адвокат Васил ВАСИЛЕВпри всичките ми резерви към новия главен прокурор Сотир Цацаров съм категоричен, че поведението му по случая с Цветан Цветанов и подслушванията е абсолютно професионално. Абсолютно професионално се държи и по случая с бюлетините в Костинброд. Виждате, че хич не беше трудно да озапти всички празноглавци, които тичаха да се правят на екшън герои пред медиите, да спрат да приказват, защото хвалбите в стил Борисов и Цветанов пречат на онези, които професионално разследват престъпления.


19 Юни 2013 17:32 | господин гошо
Оценка:
23
 (
57
 гласа)

ЕРАТА ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ!!!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!
ГОШО, МОШО, ЧУРКАТА, ГАМИША, ПАПУЦА, КАЛИНКИ, МАЛИНКИ, ТРЯБВА ОРЕШЯРЯ И ХОРАТА МУ СМЕЛО И БЪРЗО ДА ИЗМЕТАТ ОТ АДМИНИСТРАЦИИТЕ И ДЪРЖАВНИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ.


19 Юни 2013 17:36 | Аре Уа
Оценка:
11
 (
33
 гласа)

Ей, Аре Уа на всички БСП-ари, ДПС-ари и всякакви такива. Вие ще ни съсипете. Отивам да протестирам срещу вас, срещу Палев и това безцеремонно време. Стига гавра с нас, ние имаме мозък и знаем какво се опитвате да направите, но няма да стане. Дано тея от събранието се присъединят, за да покажат, че са с нас.


19 Юни 2013 17:36 | 123
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

Томазо БрусчетаОценка: 1 (9 гласа)


Седя си и си мисля, с мойта проста глава. Преди изборите целия свят изринаха, та подслушвания ли не вадиха, бюлетини, скандали и тн. И сега какво излезе- ни бюлетини, ни доказателства за подслушване. Само кьорфишеци.
И друго не мога се сетя, ако Цветанов е слушал, как така само срещу него излизаха записи, а един нямаше срещу Сергей Дмитриевич? Нещо нема логика. Ама народа е като овца- накъде го напъдиш натао върви. "

Така и аз като си седя и си човъркам паметта и срещу ЦЦ нямаше СРС-та, само от време на време някое и друго с участието на "шефа" му. Но Буда е голем за него скандалите около Мишо бирата, седянката в Банкя и технологичния отпадък в Костинброд нищо не значат, все едно роса го роси.




19 Юни 2013 17:41 | от протеста в софия
Оценка:
17
 (
37
 гласа)

Ало, само не си мислете, че вие ще сте пак... Дана тъпото и сие никога вече..... Вие се изложихте тотално и затова не се присламчвайте към нас.....


19 Юни 2013 17:43 | Воленчо
Оценка:
7
 (
31
 гласа)

Воленеееее, само ти има пристана на турчолята! Ти им осигури правителство, гнида продажна!


19 Юни 2013 17:45 | Превзеха Ни!
Оценка:
24
 (
30
 гласа)

Волен Сидеров - председател на Антикорупционната комисия...
Комисия по икономическа политика и туризъм - Алиосман Имамов от ДПС
Комисия по бюджет и финанси - Йордан Цонев от ДПС
Комисия по енергетика - Рамадан Аталай от ДПС
Комисия по правни въпроси - Христо Бисеров от ДПС
Комисия по отбраната - Янко Янков от ДПС
Комисия по здравеопазване - Нигяр Джафер от ДПС


19 Юни 2013 17:46 | Кучката
Оценка:
9
 (
31
 гласа)

А къде е онзи Гошо от Градъ? Или след излагацията му в парламента срещу Башев, вече не е удобен? Голема излагация е този Гошо Умното, но след като Камбитов му е кум, съответно може да е депутат! не се чудете господа и дама! вие си забъркахте простотиите! гошето колко номинации имаше от общинските структури? и него го избираха ката Камбитов- докато стане! нищо че хората искаха друго!


19 Юни 2013 17:46 | Обективен
Оценка:
1
 (
25
 гласа)


ДОЛУ ГЕРБ И БСП ЗАЕДНО С ТЕХНИТЕ ПОДЛОГИ ДПС И АТАКА . НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕСАМО ЗА ИЗВЪНПАРЛАМЕНТАРНИ ПАРТИИ !!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ ЗА ТЕЗИ ДВА МАФИОТСКИ КРЪГА


19 Юни 2013 17:48 | истината
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Окото на Йордан Андонов е ненаситно. Той не иска много. Иска всичко.
Лидерът на ГЕРБ в Благоевград Йордан Андонов взе срещу минимален наем един от най-ценните обекти - държавна собственост, в идеалния център на града. Договорът му за Калъпчиевата къща е само за втория етаж с площ около 200 кв. м, защото партерният се води фоайе. Това означава само, че той ще ползва партера - още 200 кв. м, напълно безплатно, просто защото не би могъл да стигне до собствеността си, без да мине оттам.


19 Юни 2013 17:49 | А така
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Тоя обективния се е разцепил. За 50 лева дневно по 10 пъти пише едно и също. Ей не се научихте значи, вашта семка долна червена


19 Юни 2013 17:50 | Боян Манов
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Не нападайте Данчо - човека е прав ! Толко търчане по изборите, а нищо не му даде партията, никакъв пост ! Затова му се полага като на партиец Калъпчиевата къща - къщата на партията от преди десети ! Партийциииии ! Като африкански скакалци сте ! От вас трябва да ни пази Цветанов !!


19 Юни 2013 17:51 | до цветанов
Оценка:
11
 (
27
 гласа)

грешките не са в управляващите, а във вас, вашата партия, герб направи много големи грешки в благоевград, нито аз нито моята фамилия ще гласуваме повече за вас.


19 Юни 2013 17:51 | До цацаров
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

ПРОВЕРЕТЕ ОТ БЮРОТО ПО ТРУДА КОЛКО ПАРИ Е ВЗЕЛ И ЩЕ ВЗЕМЕ ОЩЕ. ЧРЕЗ ОБУЧЕНИЕ С ВАУЧЕРИ, КЪДЕТО СЕ Е ЗАПИСАЛ ЦЕЛИА КОЛЕКТИВ НА ПОЩАТА В БЛАГОЕВГРАД. НАЛИ ЗА ТОВА ОСТАВИХА СИМОНСКИ ДА Е ДИРЕКТОР. ОФИСА ИМ В ПОЩАТА СЪЩО Е ВЗЕТ ПО ТОЗИ НАЧИН. С ДЪРЖАВНИ ПАРИ СЕ КУПУВАТ ОТ НОВИТЕ честни управляващи ТЕЗИ ИМОТИ И КЪЩИЧКИ И ДРУГИ ДЪРЖАВНИ ИМОТИ. А, КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ БИВШЕТО ЗАВЕДЕНИЕ “КАМЕНИЦА”, Е КАК КОЙ наше човече от герба. ПАК ЗА ТЯХ ДА ГЛАСУВАТЕ И ДОГОДИНА.


19 Юни 2013 17:51 | кам го г-н гошо
Оценка:
2
 (
14
 гласа)


А къде е онзи Гошо от Градъ? Или след излагацията му в парламента срещу Башев, вече не е удобен? Голема излагация е този Гошо Умното, но след като Камбитов му е кум, съответно може да е депутат! не се чудете господа и дама! вие си забъркахте простотиите! гошето колко номинации имаше от общинските структури? и него го избираха ката Камбитов- докато стане! нищо че хората искаха друго!


19 Юни 2013 17:54 | Евала на цветанов
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Цецо, моля те да предадеш на Сергей, ако го видиш следното<
Серги, Интелигентните хора ви игнорираха, разберете! Вашите опити за разединение се виждат отдалеч и от протестиращи, и от полиция. И цяла България разбра кои всъщност са лумпените, скрити зад удобни имунитети. Но вие, господа, сте аут!
Затова млади хора – бъдете умни, усмихнати, красиви. Носете градивното в себе си и печелете сърцата на българите. А за провокатори място няма. Не и този път. Забравете, номерът просто няма да мине


19 Юни 2013 17:56 | Колко обичам БСП
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Из нощна София
Започнаха да скандират лозунгите отпреди повече от 20 години - през 1990 г. и по-късно през 1996/97 години "Червени боклуци", "Долу БСП! " "Оставка! ". За съжаление, спокойната и цивилизована атмосфера от преди час и повече се позагуби. Сградата на централата на БСП е оградена от полицейски кордон, но някак си напрежението ескалира и то от хора, които крещят нецензурни думи, което разваля усещането за цивилизованост до преди часове. Друга група се отправи към централата на ДПС на бул. "Стамболийски"


19 Юни 2013 17:57 | Мишо
Оценка:
16
 (
36
 гласа)

За да има мир, БСП и ДПС в Сибир


19 Юни 2013 17:59 | до нс
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

много ми хареса, кефи ме


19 Юни 2013 18:00 | Па щото така
Оценка:
-7
 (
29
 гласа)

Гласувах и пак ще гласувам за Камбитов. Всеки ден се кръста като погледна към Зайва поляна. Ич друго да не е направил, само това ми стига


19 Юни 2013 18:05 | Яне
Оценка:
14
 (
28
 гласа)

ЦВЕТАНОВ ЗАЩО НЕ ОБЯСНИ НА НАС ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ ЗАЩО НИ ИЗЛЪГА ЧЕ ЩЕ Е ДЕПУТАТ ОТ ТЪРНОВО? ЗАЩО ПОДМЕНИ ВОТА ЗА КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД? А ВЛЕЗЕ ОТ БЛАГОЕВГРАД? ЗАЩО ПОДМЕНИ ВОТА НА ОБЩИНСКИТЕ СТРУКТУРИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ? ЗАЩО ТОЧНО ДНЕС Е В БЛАГОЕВГРАД? НАРОДА Е КАЗАЛ Г-ЖО САВЕКЛИЕВА И Г-н КАМБИТОВ-ЕДИН ПЪТ СТОМНА ЗА ВОДА, ВТОРИ ПЪТ СТОМНА ЗА ВОДА. Е СЕГА Е ТРЕТИЯ.....


19 Юни 2013 18:12 | 007
Оценка:
20
 (
36
 гласа)

Как пък герберите не можахте да си намерите нещо по-читаво от тоя. То воля, то ум, то скромност, то красота, то честност. Като изключим Савеклиева, която е просто недоразумение, случайно попаднало не където му е мястото, всичко останло е за затвора.


19 Юни 2013 18:14 | пипи
Оценка:
12
 (
28
 гласа)

Тоя горе пак не е разбрал, че кръста като проект и пари ги осигури Лазар Причкапов. Що не цунеш Камбитов под пъпа?


19 Юни 2013 18:18 | ДОКТОРА
Оценка:
8
 (
34
 гласа)

БАНДАТА МАЛОУМНИЦИ, НАЧЕЛО С НЕГРАМОТНИЯ ОТ С. ШУМА, ГОДЕЧКО, ПАК СЕ ПОЯВИХА НА ХОРИЗОНТА ! ЗА КАКВИ ИЗБОРИ, БЪЛНУВАТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ????НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, КОГАТО И ДА СА, ПОЖАРНИКАРСКИТЕ БОКЛУЦИ ЩЕ СА ВЕЧЕ ИСТОРИЯ !НЕГРАМОТЕН БОКЛУК, СТЯГАЙ СЕ ЗА ЗАТВОРА, ТАМ ТЕ ЧАКАТ МАНГАЛИТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ !!!!!


19 Юни 2013 18:20 | НС
Оценка:
4
 (
34
 гласа)

Цецо Потнико е пътник.
Зъб боли го яко - кътник!
Има само 6 апартамента,
ще търпим ли още тази мента?


19 Юни 2013 18:23 | 442
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Па що така се кръстиш всеки ден, идеята мястото и парите за този кръст бяха осигурени от Лазар Причкапов и това трябва да се отбележи някъде, Камбитов реализира само идеята, разбира се че и той е помогнал но някои неща не бива да остават скрити.


19 Юни 2013 18:38 | законите
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

организирането на протестите през интернет:
в интернет са по-образованите и младите, много лесно се обслужват светли идеи, развити след гнусното предложение дза пеевски. Но зад 9 планини в десетата клечат страхливо двама които си спасиват кожиците. Бяха много сигурни че ще продължат и ще са вечния ни избор, па и бяха си го подготвили. Тези протести служат за да настъпи безвремие и забрава и да не се извади истинската им порода. Трябва да се започне - да започне правосъдието. На него му е вменена отговорността за държава, за закон,


19 Юни 2013 18:41 | говори, говори
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Бившият вътрешен министър се оправдаваше, че е имал разрешение от наблюдаващия делото прокурор да огласи данните, събрани със СРС по случая. Наскоро дори каза, че декласифицирането на СРС-тата по случая е станало след съгласуване с бившия главен прокурор Борис Велчев. През май главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че казусът "Горна Оряховица" отново е отворен. Цацаров искал да види писменото разрешение на наблюдаващия прокурор за разгласяване на СРС-та, на което се опираше през годините бившия вътрешен министър. Оказва се, обаче, че наблюдаващият прокурор не е давал разрешене на Цветан Цветанов да разгласява съдържанието на записаните разговори.
Юристи си задават въпроса дали главният прокурор няма да поиска този път и арест за Цветанов, защото срещу него вече ще има две висящи досъдебни производства


19 Юни 2013 18:49 | антикомунистка
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

Цветанов, ти знаеш ли че МГЕРБ избраха най-върлия комунист за народен будител..... Айде, не се възползвайте от ситуацията, вие не сте антикомунистическа партия.... Интелигентните напуснаха структурата ....останаха кариеристите...


19 Юни 2013 18:54 | Ь
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Червенотиквеничковчетата са на линия, за да плюят!


19 Юни 2013 18:55 | лично бб
Оценка:
12
 (
28
 гласа)

“Ще ви разкажа една лична история. За да разберете, защо аз имам лично отношение към личността Борисов. ” Това пише на личната си страница във Фейсбук певецът Стоян Михалев. “Признавам си, че никога не бях чувал неговото име до средата на 90-те години, когато мои далечни роднини от Перник отворили в гаража на блока си малко магазинче за хранителни стоки. По онова време това беше масова практика. Един ден в техния магазин влиза една група от добре сложени момчета с бухалки в ръце, които са предвождани от един, който очевидно им е тарторът. Той директно им казва, че иска определена сума от оборота им всеки месец, за да си нямат проблеми. Те разбира се не се съгласяват и тогава той им казва да помислят, защото вижда, че имат и дъщеря. Единственото възможно решение за тях остава да разпродадат стоката на магазина и да го затворят, защото дъщеря им е по-скъпа. В средата на 90-те, те ми казаха, че този, който ги е рекетирал се казва Бойко Борисов. Помня добре тази история, защото през 2001г,


19 Юни 2013 18:56 | Я.К
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

ееее окото и брат му малкото око няма да мирясват. хареса им да лапат от държавната баница и да имат по 3-4 апартамента, заедно с настойника си хаджиплочков. ама и тея от БСП са пълни малоумници не знам защо ги бавят. тея всичките толкова са се обрали и накрали, че ше се скрият в миша дупка ако ги дгонят властите и прокуратурата


19 Юни 2013 19:12 | е не
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Президентът Росен Плевнелиев е превеждал пари към офшорка в Кипър през 1999 г. Това става ясно от документите, които в понеделник вечерта публикува сайтът silnabulgaria. com. "Стандарт" съобщи за появата им. Но не разказа подробно съдържанието им, тъй като не бе ясно дали са достоверни. След проверка юристи потвърдиха днес, че материалите отговарят на всички изисквания за бизнес документация. Лицата, които са ги подписали, съществуват и заемат посочените в договорите позиции.

Днес на редакционните пощи на няколко медии се появиха нови документи. Става въпрос за становище от Териториалната данъчна дирекция в София, подразделение "Средец", изпратено до "Линдер Ирис Имобилен" ООД. То е с изходящ номер от 6 март 2000 г. От документа става ясно, че за 259 хил. долара, преведени на фирма "Белингам Дивелопментс"- Кипър, за предоставяне на технически услуги, няма нужда да се плащат данъци в България. Защото формално са налице основанията за прилагане на споразумението за избягване на двойн


19 Юни 2013 19:28 | протести
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Хиляди крещят, милиони мълчат.
Решете уравнението.


19 Юни 2013 19:54 | Симо
Оценка:
-11
 (
23
 гласа)

Ние от ГЕРБ очакваме нашето мнение да се чува не само когато искат да работим за изборите. Стоим зад Йордан Андонов - той е нашия лидер


19 Юни 2013 20:08 | 111
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Благоевград си е останал на нивото на дивашкия комунизъм... това, което се случва в София не би могло да стане в нашия град, за съжаление ..За тези, които плюят срещу протестиращите в София ще кажа само, че точно там са истинските българи, а вие... дори не искам да ви коментирам...


19 Юни 2013 20:25 | ЖАЛКИ СМЕШНИЦИ
Оценка:
26
 (
38
 гласа)

КОЙ ВИ ИЗЛЪГА, ЧЕ НЯКОЙ ИСКА ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ ЦОКО И БОКО, ЗАЕДНО С ПРИДРУЖАВАЩИТЕ ГИ ИДИОТИ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ.


19 Юни 2013 20:27 | Да търкат наровете и двам
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

Общото между двамата е че и двамата са за затвора. И това ще стане скоро.


19 Юни 2013 20:27 | паричките ни
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

миро найденов го натопиха за да уредят .....
допишете си сами имената
а за 111 какъв комунизъм ги гони какви 5 лева-във фейс буук на герберите се четат изваяни от ония времена клишета,
Трябват ни велики българи, да направим български продукти за да се избавим от мизирията. Иначе тия горе се бият за да преразпределят евро пари, първо през през тъщата и жената, после в офшорките и хоп на хавайте, да им ги дадем.





19 Юни 2013 20:29 | КРАДЦИ
Оценка:
15
 (
37
 гласа)

ВСИЧКИ РАЗБРАХА ВЕЧЕ КОЙ СТОИ ЗАД ПРОТЕСТИТЕ И ПЛАЩА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. ПРИНЦИПНО ОТ ГЕРБ СА ПРАВИ, ЗАЩОТО НЯМАТ КАКВО ДА ГУБЯТ ИЛИ ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА ИЛИ СЕ БОРЯТ ЗА НОВИ ИЗБОРИ ДА ОТЪРВАТ КОЖАТА ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ.


19 Юни 2013 20:56 | до пипи
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Много си далече от истината!


19 Юни 2013 21:51 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

Цеко Пипоньа, физкултурник-юрист, познат още като Цвъчко-Дългоушко, вместо да си стяга багажа за Следстения арест се разхожда по България и акъл дава на раята ?!?! Айде сти де


19 Юни 2013 22:16 | Запознат
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Бате а къде ни е Янка момата? Най голямата грешка на ГЕРБ- коалицията с ЯНЕ ЯНЕВ. ИМАХТЕ Я НЕГЛАСНО. НО АКО ХОРАТА ЗНАЕХА ЗА НЕЯ, ГЛАСОВЕТЕ ЗА ГЕРБ ЩЕШЕ ДА СА ОЩЕ ПО-МАЛКО!


19 Юни 2013 22:18 | Цв. Цветанов обяви: Готв
Оценка:
10
 (
26
 гласа)

Цв. Цветанов обяви: Готвим се за предсрочни избори-Готвиш се за на майка ти п////ката... в каушо да влезеш ...гробар долен


19 Юни 2013 23:25 | d
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

Нещастници. Гладна кокошна просо сънува. Избори ама след 4 години когато вас няма да ви има.


20 Юни 2013 00:54 | ШЩШ
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

само като ги видиш на снимката тези капацитети КАМБАТА МУТРЕСАТА МУСТАКА ЦЕКО И ТАТАРЯ И НЕИСКАМ ПОВЕЧЕ И ДА МИСЛЯ ЗА ПОЛИТИКА


20 Юни 2013 07:30 | 345
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Погледа само вижте на вожда им- мръсен долен и алчен поглед на шоп алчен за власт и пари. Просто налудничав поглед които е готов на всичко. Няма ли психиатри и психолози да охарактеризират поведението на боко.


20 Юни 2013 08:01 | крошето
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

ГЕРБ и БСП са едно и също нещо. Като бивши подлоги в МВР са били членове на БКП. Защо сега и на какво основание се определят като нещо различно от БСП. Бивши и настоящи комунисти са и били Цв. и Б. А Камбитов с тази лукава усмивка рано или късно ще бере ядове защото продължава безогледно да консумира властта. Това не са държавници а престъпници.


20 Юни 2013 08:45 | Муньо
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Ех бре Боже, тия си заминавали ония са заминавали, ми гласувайте за Мусата, Ахмед Башев, и Костадинов и после да викаме по полощадите оставка.
До ония математик с уравненията- лольо когато Бойко се оттегли да нямаше повече хора по улиците? Имаше повече от София Запад лумпените на ЦСКА и Левски, тва имаше въшка такава.
Не казвам, че Цветанов е цвете, но няма друг за кой да се гласува. А пък ако си от Благоевград трябва да си луд да не виждаш какво се прави. От причкапов били парите, абе оу, Причкапов беше кмет преди 15 години. Като са от него що не са го направили. Тъпотии пишеш само


20 Юни 2013 08:49 | Чуй
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

не винаги най -умните хора забогатяват и това е доказано многократно ... нито най- силните ...забогатяват най - приспособимите


20 Юни 2013 08:55 | Второ управление
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

СТАНИШЕВ, ГЛЕДАЙ МЕ В ОЧИТЕ! ВЗЕ ЛИ 4 МИЛИАРДА ОТ БАНКАТА НА ДПС!
"Взехте ли 3-4 милиарда лева от банката на ДПС - КТБ, за да подкрепите кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС? "


20 Юни 2013 08:57 | Нагъл си
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Делян Пеевски: ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА АЛКОХОЛИЦИ на по 3 БИРИ – те ли са срещу мен?
Българското общество не е узряло за моя избор.
Протестирайте си, емигрирайте си – ние ще си оправим държавицата.
Моите пари са ясни - те идват от майка ми, не от тъща ми, за разлика от Цветанов.
За първи път след началото на протестите несполучилият шеф на ДАНС Делян Пеевски, чийто избор за въпросната позиция разбунтува България,


20 Юни 2013 08:58 | В десятката
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Ще ти разкрия една тайна..

герб не го свалиха комунистите а лихварите..

защото длъжниците започнаха да се палят.. и сега лихварите залагат на БСП..

да спасяват положението..


20 Юни 2013 09:00 | Пак така
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

И сега ще гласувам така, че да не може индивид като Делян Пеевски да казва на турците че "на 12 май взимаме властта"- точно така го казва той на шалварестите на митинга на ДПС!

Той има каза също че ги обичал и още куп други обещания....

- И Този неграмотен Шопар беше назначен от БСП за шеф на ДАНС...


20 Юни 2013 09:02 | Петрич
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Улицата няма да отстъпи!

Но и бизнесът иска нови избори, така че Орешарски е притиснат за оставката си от няколко страни.

Фирми, които са създали и поддържат и в момента 800 000 работни места и правят три четвърти от брутния вътрешен продукт на България, категорично заявиха:

„Искаме нови, честни и демократични избори.

Без отлагане! ”.

Орешарски е в капан.

И е изпаднал в цугцванг.

Няма правилен ход.

Той може да остане още някакво време глух за гласа на народа, но не и за гласа на бизнеса – оттам идва принадената стойност, те създават брутния вътрешен продукт, те плащат осигуровките и данъците...


20 Юни 2013 09:04 | Пак така
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

МЕСТАН СЕ УПЛАШИ ОТ НАРОДА! ПЪРВА ПОБЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ!
Политиците започнаха да показват сериозни признаци на страх от протестите!

Първи се уплаши Лютви Местан, защото ДПС най-много ще загуби, ако падне кабинетът.

Защото тогава пак ще станат треторазредна партийка с една шепа депутати - а не дерибеи, които назначават хората си на най-важните постове в държавата, като е сега, изнудвайки слабоволевия Станишев, плахия Орешарски и цялата БСП.





Лютви Местан заяви, че оставя казуса Пеевски в ръцете на Конституционния съд.

Дотогава Пеевски няма да получава заплата като депутат.

Страхът от нарастващата сила на протестите и очакваната довечера ескалация на народното недоволство доведе до тази крачка - нищо друго.

Сега народът трябва да направи втората, решителна крачка - и както взе страха на Местан, да вземе страха на Станишев и на Орешарски


20 Юни 2013 09:25 | Защо ли?
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ПЛОВДИВ И БЛАГОЕВГРАД НА БУНТ СРЕЩУ ТУРСКОТО РОБСТВО!
Пловдив и Благоевград категорично не искат да приемат областните управители от ДПС!

В града под тепетата срещу диктата на ДПС стачкува една жена за пример, символ на българската мечта - милионерката Божана Апостолова.

Тя не харчи на спокойствие милионите си, а се е вдигнала на бунт срещу неправдата в държавата!


20 Юни 2013 09:26 | Никога няма да влезе
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Разнесе се слух, че вчера, късно вечерта, Орешарски е изразил несъгласие с новия областен на Благоевград - и е казал, че Муса Палев няма да бъде допуснат до длъжност.

За жалост на хората от бунтовния край, този слух не се оказа истина...

Самият Муса Палев категорично заяви, че започва работа като шеф в Благоевград - област.

Бесни от това, че благоприятният за тях слух се оказа просто един балон, благоевградчани също са категорични, че Муса никога няма да влезе нито в Областната управа, нито в своя кабинет.


20 Юни 2013 09:42 | За съжаление
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Истината лъсна - Ахмед Доган управлява държавата вече! Хора, излизайте на улицата, това е страшно!


20 Юни 2013 09:44 | гербер от периферията
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Ако в най-скоро време ГЕРБ не разкарат тотално и безвъзвратно невежите, слабоумни, неграмотни, но ненаситни за власт и пари Косьо Хаджигаев, Данчо Андонов, Краси Равначки, Данчо Миленкова и компания, с партията в Пиринско е свършено. Цецо, къде са интелигентите, които бяха рамо до рамо с теб още през 2006г.?!?! С чиято помощ беше изградена структурата на ПП ГЕРБ, и които хора като Хаджигаев и Андонов бавно, но сигурно разкараха, защото са класи над тях?!?! Къде са Цецо?! Не ти ли тежат на съвестта?!?! Потърси ги, може някой и да откликне. А дано, ама надали!


20 Юни 2013 10:58 | защо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Възложена е пълна данъчна ревизия по случая с имотите на Цветан Цветанов от НАП. Това обяви пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров.
Както е известно, по време на управлението на ГЕРБ бе извършена проверка на имотите, която не установи нарушения.

“В конкретния случай на данъчните органи не е възложена проверка, не е възложено изготвянето на доклад. Възложена е пълна данъчна ревизия, с всички процесуално последици по съответния кодекс. Има разлика, защото при извършването на предната проверка, тя е завършила с доклад тип справка. В конкретния случай на ръководителя на НАП е разпоредено от наблюдаващия прокурор разпореждането на пълна данъчна ревизия. Тя ще покаже оттук нататък как ще действа прокуратурата, каза още Сотир Цацаров. – Относно данни, които са наложили имотите на Цветан Цветанов да бъдат проверени, то те са такива, каквито не може да бъдат разкрити към този момент публично, тъй като са от особено значение за разследването. ”


20 Юни 2013 12:05 | боклуци
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

ПОСЛЕ ПАК ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ ВАС-ГЕРБ-ОЛИГОФРЕНИ! А НА ТЕБЕ ЦЕЦО МЯСТОТО ТИ Е ТВЪРДО В ПАНДЕЛАТА!


20 Юни 2013 12:35 | До ГЕРБ и компания
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Та се чудя и се мая - плюят по ДПС, по БСП, по Атака и всички, които не им коленичат..... къде бяхте уважаеми другарки и другари от ГЕРБ, когато беше назначен ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН за министър на културата на Република България - Вежди Рашидов! Освен, че е от омразните ви етнически турци, той е и ДОКАЗАН АЛКОХОЛИК! Къде бяхте другарки и другари от ГЕРБ, та тогава вашият шаман Тиквата наляво и надясно разправяше колко много уважавал малцинствата, турците и т. н., как взимал от електората на ДПС. Какво излиза - вие нямате нищо против турците, дори ги обичате страшно много.... но само когато гласуват за вас ГЕРБ! Вземете се скрийте някъде и не си мислете, че като е излязъл народа да търси справедливост, то да смятате, че някой ви иска вас.... не сме забравили и няма да забравим какви простотии бълваше вашия шаман и какви шашми правеше неговият сол т.. ак Цвъки..... докато има писмени и видео и аудио доказателства за изговорените простотии, то дотогава вие нямате никакво право да се връщате на


20 Юни 2013 12:39 | До ГЕРБ и компания
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

власт, т. е. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И КЛИКАТА ИМ ОТ НАГАЖДАЧИ И СЛУЖБОГОНЦИ НА ВЛАСТ, НИКОГА! За сведение на избирателите и симпатизанти на ГЕРБ - ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО ПЛАЩАМЕ СКЪПА ЕЛЕТРОЕНЕРГИЯ, ОНАЯ ЗЕЛЕНАТА? ЗАЩОТО В НЕЯ Е ВЛОЖИЛА МИЛИОНИ МИЛАТА ЛЮБИМА НА БОРИСОВ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА. Влезте в ГУГЪЛ, напишете - зелена енергия цветелина бориславова - и ще разберете за какво иде реч! Изберете си пак мафията от ГЕРБ да ви управлява!


20 Юни 2013 12:41 | 333
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

,другарю, Цветанов ревете за Пеевски, ама тоя до лявото ти рамо Татарски разложката прокуратура и полиция го прикрива повече от 5г. сега го разследват заедно с теб в специализираната прокуратура в София, Цецо ти си с 6 апартамента, но Татарски има повече от теб. Кмета на Банско е осъждан за ДДС измами лежал е и по арестите. Камбитов е длъжник и на кучетата, Гошо от Гоце Делчев го дадоха по телевизията как в негов магазин продават цигари без бандерол изобщо всички на снимката сте за.....


20 Юни 2013 13:29 | Кресна
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Каде е Гошо-Белята? Заради такива, хората се отвъртиха от ПП ГЕРБ! С такива хора резултатите ще са и по-лоши, на изборите! Лицемерие, двуличие, по-тих от водата, и по-нисък от тревата пред вас, но зад вас.....!


20 Юни 2013 13:34 | Столичанин
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Чета ви забоклучените простотии, шумари смотани! София е на улиците и няма да се прибере, бе отворковци! На нас никой не ни плаща, защото сме ГРАЖДАНИ! Каква е тая имитация на протест! Да падне ДПС, за да дойдеБСП в областната управа. Къде са исканията за оставка на Олигарски, къде са исканията за нови избори, смешници


20 Юни 2013 13:44 | Кресна
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Време е за Синъо Единство! Време е производните на БКП, а именно ДПС, БСП, АТАКА, ГЕРБ, Пръмова, НДСВ и т. н. да отидат на бунишето, на историята! ВРЕМЕТО Е НАШЕ!!!!


20 Юни 2013 14:21 | столичанка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Г-н столичанин, едно от най- интересните четива е интернет. Като познаваш човека и четеш писанията му се сещаш за образ и подобие. Едни от най- големите мошеници пищят че са честни и са граждани, а не са нито честни нито граждани. Част са от измамни схеми за прибиране на пари - и властта им е жизнено необходима за да папат.


20 Юни 2013 14:34 | болка от 4 млр
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Ще ударим контрабандата. Това означава, че 4 млрд. лева ще влязат в държавата, а няма да отидат в ГЕРБ. Ето за това ги боли
и ...
Гошо от Гоце Делчев го дадоха по телевизията как в негов магазин продават цигари без бандерол изобщо всички на снимката сте за.....


20 Юни 2013 15:18 | избори без герб -да!
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Важно е да се има предвид, че промяната в правосъдието не може да е лява или дясна. Борбата с мафията изобщо също, с монополите също. Новите правила за медиите не са леви или десни. Едва когато опрем до нова икономическа политика, се виждат ясни разлики. Аз мисля, че протестиращите днес са действително средна класа, а най-голямата и активна група са и поколенчески обособени - те са мои връстници, раждани през 70-те. И двата фактора ги насочват по-скоро към дясното на българската политика, поне мнозинството от тях, но пак казвам, не всички. Това са хора, които се борят сами с живота си - нашето поколение не е имало друг избор, освен малцина номенклатурни издънки. Днес гледаме на света и като родители, и често като работодатели, като хора в началото на средната си възраст. Искаме промяна. Аз синтезирам дясното в едно просто изречение - икономически напредък, основан на законността. На правата и на правилата.


20 Юни 2013 15:36 | Абе
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

нагъл лъжец цвъцко, къде пак се показваш пред хората вместо да се покриеш от срам! Апаш и рекетьор, а сигурно и нещо друго. Ще сме спокойни, когато такива като теб са в затвора ведно с тиквоний... болен... серж... доган... янка и всички производни на комуноидите изчадия!!!


20 Юни 2013 16:08 | белица
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

В Брюксел, Европейската народна партия, която изигра решаваща роля за избирането на ГЕРБ на власт преди 4 години, сега постепенно се дистанцира от Борисов и неговата партия. ЕНП е обезпокоена за следващите европейски избори през май 2014 година и не иска да бъде свързвана по никакъв начин с партията, която изгуби изборите в България и е изправена пред сериозни обвинения за корупция и недемократични практики”, коментира още изданието „Ню Юръп”, според което демонстрантите, които искат нови избори, участват в митингите срещу 50 лева, докато останалите протестират срещу ГЕРБ.

Ето вижте как Европа гледа на тези протести, защото те са точно такива, жалко за пореден път станахме за резил !!


20 Юни 2013 16:46 | Столичанин до столичанка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Как са ти новите обувки


20 Юни 2013 16:58 | И аз бях от ГЕРБ
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Но защо ли??? Защото през 2009 Ви повярвах!!!! Г - н Цветанов, най - големият приз за организационна работа бе часовник!!! Е питам и отговор не искам, къде е часовника за избори 2013, нали спечелихте???? Всички, които Ви избрахме пак от повярвалите Ви за пореден път се чудят как така Дана Тъпото, Г - н Гошо Тъпото, станаха депутати, като цитирам горе пишещ, но и аз съм свидетел на техните номинации по първичните структури????? Излез пред електората на първи МИР и защити техните способности, увери ни че те бяха с най - много номинации справка имаш протоколите от всички номинации по низовите структури????? Как имаш доверие на човек който по национална телевизия в зала си бърка в носа и си бърше сополите от сакото и който проваляше с БСП, ДПС, СДС и др. местните избори през 2011 г. Ако не си наясно кой е, ами Г- н Гошо Тъпото!!!!! На следващи избори ще имате да вземате!!! Ако желаеш стромбрейнинг за да си спомниш кажи!!!!!


20 Юни 2013 17:43 | 123
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Стига вече с тоя ГЕРБ, доведоха хората до просия, глад и мизерия


20 Юни 2013 17:47 | г-н гошо, хихихи
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Как имаш доверие на човек който по национална телевизия в зала си бърка в носа и си бърше сополите от сакото и който проваляше с БСП, ДПС, СДС и др. местните избори през 2011 г. Ако не си наясно кой е, ами Г- н Гошо Тъпото!!!!! На следващи избори ще имате да вземате!!!
Ха-ха, весело даже як смях, най-после


20 Юни 2013 17:59 | спешъл
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Ако Цацаров арестува днес Бойко, Цветанов и Фидосова утре протести няма да има! Половината от протестиращите ще са доволни от правителството а на другата половина няма да има кой да им плати за да протестират!!!


20 Юни 2013 21:04 | Повярвали си :)
Оценка:
2
 (
6
 гласа)


".. Цв. Цветанов обяви: Готвим се за предсрочни избори.... " Хахахахаххахах..... Гответе Се За ЗАТВОРА !!!!! :) :) :) :)


21 Юни 2013 10:03 | размисли
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Аз се гордея, че продължават България да я ограбват, този Български народ да го унижават и принизяват до животинския нам вид. Аз се гордея, че ограбват все още моя труд, на моето семейство, на моите съграждани и сънародници.
Аз се гордея, че все още има кой да ни унижава и да ни напомня, че сме хора трета класа, че сме рая покорна.
Аз се гордея, че ограбиха пенсиите на моите родители, че ни смятат за тъпанари, лакей, гяури, ненужни на този свят боклук, че сме опитни зайчета.
Аз се гордея, че управляващите ни докараха до просешка тояга и да търсим храна в кофите за боклук. Аз се гордея, че богатството на властимащите се умножава,
а аз от ден на ден ставам все по - беден.
Аз не се гордея, че съм Българин.


21 Юни 2013 11:11 | как сийка
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

онози мишок захов що така се е присламчил към Ц. Ц. много деен е станал. пълно вата е . пълнеж. добре че стана депутат та да му видим истинската физиономия. малко ще цица от държавата този паразит при това народно събрание. явно много му е неприятно че цветанов говориза нови избори защото ...момцчето си отива .жалък пинокио.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар