Муса Палев в ТV интервю: Няма да подам оставка, това означава, че ще покажа на религиозната общност, която представлявам, че е второ качество

23 юни 2013 17:30   101 коментара   72170 прочита
М. Палев
М. Палев


М. Палев

Новият областен управетел Муса Палев даде първото си телевизонно интервю в предаването на Росен Петров по БТВ преди минути, в няколкоминутния разговор с водещата на рубриката "Страничен ефект" Палев поне пет пъти повтори ,че няма да се откаже от поста независимо от натиска на протестиращите пред областната управа.

"Ако се откажа и подам оставка, това означава, че показвам на религиозната общност ,която представлявам, че е второ качество. Имам 8 -годишна дъщеря ,която като гледа кадрите от посрещанато ми в понеделник, нападението, дърпането, обидите ,ме попита "Какво съм направил ,че така ме бутат и обиждат, какво трябва да и отговоря, че не знам, че и тя ще носи същата вина като мен,че е от тази религиозна общност", каза Палев.

Той бе категоричен, че ДПС с нищо не е по-различна от другите партии, за да не може да участва във властта. "Ние също сме граждани на България,обичаме родината си, защо да не можем да заемаме управленски постове, попита Муса Палев. В разговора той йезуитски се измъкваше от въпроси, свързани с политическите пазарлъци, довели до назначаването му, както и да изнесе тайни от кухнята на ДПС, свързани с разговори около неговото назначение. Единственото ,което каза Палев, е че колегите му от ДПС, включително и лидерът им Лютви Местан му се обаждат, за да го попитат как се чувства в личен план.

Муса Палев обвини в изготвяне на сценарий на политически партии, чиито имена не назова ,посочи само ВМРО, като подстрекатели на протестите и изрази увереност, че протестите ще стихнат и той ще може да работи" за гражданите, за региона, за България" и то ще трябва да работи два пъти повече от неговите предшественици, тъй като е "Муса " и трябва да докаже, че е правилния избор. Палев изрази готовност да се срещне и разговаря с протестиращите, ако ситуацията се успокой.

Не стана ясно как и откъде ще влезе на работното си място новият областен управител Муса Палев утре, когато входът на областна управа за него утре отново ще бъде барикадиран.

Ива Иванова

101 коментара
23 Юни 2013 18:00 | срааам
Оценка:
68
 (
102
 гласа)

човек нямаш капацитет и не си желан... други помаци биха били приети доста по-добре от теб... махай се


23 Юни 2013 18:02 | читател
Оценка:
84
 (
116
 гласа)

Не злоупотребявай с толерантността ни !!! Тук не става въпрос за кое качество е религията ти! а за това че ДПС е трета на изборите и не е редно неин член да оглавява областта! А щом си нахален като шефа ти Настрадин ходжа, който постоянно натъртва, че въпросът е етнически, може да си навлечете наистина етнически проблеми! В турско помашките региони от години не се допускат не само кметове християни, а ти имаш наглостта и претенциите ние християните да те допуснем да управляваш област с преобладаващо християнско население! Щом върхушката на БСП нямат акъл и допускат това, гражданите ще се противопоставят!


23 Юни 2013 18:05 | шерлок холмс
Оценка:
73
 (
109
 гласа)

безочлив нахалнико, хората в област Благоевград не са съгласни с наглата политика водена от ДПС, същите не са и гласували за тази партия, а религиозната общност, която представляваш в голамата си част са бедни и страхливи хора. Те просто не са свободни.


23 Юни 2013 18:07 | Цецо
Оценка:
-85
 (
143
 гласа)

БРАВО ПАЛЕВ, остави платените драскачи да си плюят, нали трябва да си изкарат стотинките


23 Юни 2013 18:10 | До Холмс
Оценка:
-81
 (
125
 гласа)

Бедни, но духовно богати, а вие сте погрознели от злоба и лошотия


23 Юни 2013 18:14 | Лили
Оценка:
-74
 (
128
 гласа)

Успех, Палев живей си живота те никога няма да те стигнат и от злоба ще умрат


23 Юни 2013 18:15 | миневра
Оценка:
57
 (
71
 гласа)

Недей така, много граждани на Благоевград не подкрепят начина, по който те назначиха с цел да разпалват етнически конфликти. Никога не съм имала негативно или пренебрежително отношение към българските мюсюлмани, напротив - много ги ценя. Те са трудолюбиви и достойни хора. Имам много приятели и се разбираме прекрасно. Но с твоето назначение целта на задкулисието е друга - да се предизвика напрежение. Така се генерира враждебност и омраза, което много ми се иска да не допускаме. Да си жив и здрав и вярвам, че мъдростта ще надделее... Не подкрепям вандалския начин, по който реагираха ВМРО и февруарските метежници...


23 Юни 2013 18:16 | Благоевград
Оценка:
-50
 (
108
 гласа)

Срамувам се, че съм от Благоевград, петима платени лумпени ни посрамиха


23 Юни 2013 18:18 | 357
Оценка:
63
 (
95
 гласа)

Тоя не разбра ли че е нежелан, а след като казват че са български граждани и обичат родината си защо искат да изучават турски език в техните училища Какъв майчен език е турския-родени са в БЪЛГАРИЯ, живеят, учат и работят тук тогава какъв турски


23 Юни 2013 18:21 | Мери
Оценка:
29
 (
65
 гласа)

Граждани на Благоевград, осъзнайте се, примирете се, всичко това е по сценарий на управляващите те искат да разпалят огъня и да ни докарат до етническия конфликт


23 Юни 2013 18:26 | Ангел
Оценка:
14
 (
44
 гласа)

Не се поддавайте на провокации хораааа, Мери е права не усещате ли какво става тоя корумпирания пък Елезов сега се е запътил да става медийна звезда и той ще протестира


23 Юни 2013 18:28 | Испания
Оценка:
-70
 (
102
 гласа)

Злобари по цял свят ви гледат що за нищожества сте ! Пукнете от злоба, вие не живеете спокоино и това е радващо, човека е достоен. Не можете да сте на полувина като него. Каури гнусни; вие сте по-зле и от циганите бе, те спряха да се продават пфффф .....


23 Юни 2013 18:29 | 111
Оценка:
11
 (
43
 гласа)

Нека не помагаме на коварни и задкулисни планове да постигнат целта си ...Случайно ли според вас, тези от ВМРО и сие... реагираха по този нецивилизован начин??? Подкрепям софийските протести, но не и това, което става в нашия град. Тук "протестът" е съвсем друг... Не забравяйте, че Каракачанов е агент на ДС и партията му е по заръката точно на ДС... Нека докажем, че сме толерантни и направим игнор на задкулисния сценарий...


23 Юни 2013 18:34 | Пешо
Оценка:
-27
 (
89
 гласа)

Моите уважения към хората от Пиринския край, но не може да лишаваш един човек от правото да бъде назначаван на някакъв пост само и единствено заради вероизповеданието му.
Не е нормално и не е демократично!
Да не говорим, че доста от селата в Благоевградска област са пълни с помаци. Доста от самите благоевградчани са женени за хубавите помакини... :) А и помаците са си българи!
С две думи подобен протест е доста тъп и необмислен!


23 Юни 2013 18:35 | Маги
Оценка:
52
 (
84
 гласа)

Направо сте нагъл, г-н Палев! Ако сте достоен български гражданин, както твърдите, ще си подадете оставката! И спрете да говорите за етнически конфликти, защото такива като вас ги създават! Искам да ви попитам с какво толкова точно вие заслужавате този пост???


23 Юни 2013 18:36 | pomak
Оценка:
35
 (
61
 гласа)

Да, да не говорим, че с това изявление Мusa Palev отново слага мюсюлманите и ДПС под един знаменател. Това е вечната тактика на тези ДС агенти - създава омраза и после "уж"спасява... уникален театър.. Реакцията не е против мюсюлманина, а против ДПС - защото вие я превърнахте в най омразната партия в България която заедно с Атака - разделя и владее... а за вас ние хората сме "рибки" които трябва да ви държим във властта. И наистина балъци колкото си искаш - гласуваха за вас и получиха АТАКА.... сега имате наглостта да задавате въпроси. ИЗВИНИСЕБЕ.


23 Юни 2013 18:44 | ЩЕ ПИТАМ
Оценка:
42
 (
68
 гласа)

ДО ОСТАВКАТА НА ПАЛЕВ!!! ЗАЩО ДПС И МЮСЮЛМАНИТЕ НЕ ПРИЕХА И ПРИНУДИХА ДИРЕКТОРА-ХИСТИЯНИН НА УЧИЛИЩЕТО В БРЕЗНИЦА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, А БЛАГОЕВГРАД ДА НЕ ИСКА ПАЛЕВ ЗА ОБЛАСТЕН? Когато вие, мюсюлмани, отговорите смислено на този въпрос, тогава ще ми се криете зад европейски и други норми. Българинът в България няма право само да търпи малоумното ви нахалство! Пешка, кажи, бе какво му беше на директора-християнин? Маймуни сте, но вашата вече няма да мине. Айде с хленча да си ходите на тютюна.


23 Юни 2013 18:46 | !!!
Оценка:
42
 (
62
 гласа)

Koлко нагъл и безочлив трябва да си-никой не те иска, а ти пак се натискаш!!!


23 Юни 2013 18:53 | Ани - до Пешо
Оценка:
4
 (
28
 гласа)

Пешо, много си прав! Ако повече хора мислеха, като теб!


23 Юни 2013 18:57 | до тъпака ЩЕ ПИТАМ
Оценка:
-14
 (
48
 гласа)

Ходи ти на тютюна, мама ти долна и мръсна, ПРОСТАК!!!


23 Юни 2013 18:58 | т
Оценка:
30
 (
48
 гласа)

Не съм гледала и нямам намерение да гледам това интервю, защото ще е загубено време. Но наистина ли заглавието цитира думи на Палев? Това говори много за него. Интересно е и че го подкрепят такива като него, които се самоопределят за различни от българи, но за да не разсърдят българите с това изявление го отнасят към религиозна общност. Макар, че религията е избор и винаги може човек да избере своята принадлежност към една или друга религия, то гените са друго нещо, те се онаследяват. Един умен човек не би се изразил по този начин. Аз ще злепоставя религиозната общност, ти не си важен, ти си слуга на хората, за които трябва да работиш, време е да го разберете, че не е важно как се казваш, а какъв потенциал носиш. Само изказванията показват, че нямате такъв, Палев и все ми е тая какво име носите.


23 Юни 2013 19:01 | Една християнка
Оценка:
-21
 (
57
 гласа)

Много мои познати християни нямат нищо против теб. Само напред, с теб сме.


23 Юни 2013 19:05 | УЗЮ
Оценка:
31
 (
51
 гласа)

Цървул, значи ти си назначен на религиозен принцип. То тогава ти нямаш място сред
политиците, още повече на този пост.
Бъди сигурен, че докато не се махнеш, всеки дон ще те посреща ме с оставка!


23 Юни 2013 19:06 | до ??????!
Оценка:
-10
 (
22
 гласа)

Много грубо, нали всички сме хора! А как ще се почевстваш, ако на тебе ти кажат ще те убият собственоръчно???!!!


23 Юни 2013 19:06 | конституционен съд
Оценка:
39
 (
53
 гласа)

Човекът сам си казва, че представлява религиозна общност, а не гражданите. Може ли това да е областен управител?!


23 Юни 2013 19:07 | 1111
Оценка:
34
 (
44
 гласа)

Xора, доган иска точно това! Да се унищожим един друг! Трябва българските мюсюлмани да разберат, че ние не сме против тях, а сме против тази гнусна партия за която още гласуват и затъваме все по-дълбоко! Аз имам контакти с мюсюлмани и искам да кажа, че образованите и интелигентни хора осъзнават истината за дпс! Но са малко! Доган не защитава вашите интереси мили хора! Той е напрамил чрез тази партия огромна икономическа мафия! Разберете това и елате при нас на протестите! Не се делете, ние не Ви делим, защото сте част от народа и родината


23 Юни 2013 19:09 | УЗЮ
Оценка:
6
 (
38
 гласа)

Предлагам, от утре всички работодатели да уволняват и да не назначават хора с арабски имена


23 Юни 2013 19:11 | ББ.ЦВ,ЦВ
Оценка:
-16
 (
24
 гласа)

граждани на Благоевград, ВМРО неграмотниците преди години провалиха проект за милиони. тези който стоят пред масичките знаят за какво става на въпрос. а, умните журналя в струма'' са гледали интервюто на Палев по скопското бтв.


23 Юни 2013 19:13 | защо
Оценка:
-7
 (
33
 гласа)

Ние също сме граждани на тази страна, защо да не заемаме и ние постове. Но няма квоти като някога и затова хора без нужните качества говорят така. Само, защото са били привилигировани са успявали, сега пак е така, само защото могат да изтъкнат себе си като се противопоставят на останалите с това, че са религиозно различни. Палев, кажи нещо различно от това, че си Муса и мюсюлманин, с какво си повече от другите, за да си ти, а не някой друг. Без значение дали е с различна или твоята религия, с мюсюлманско или християнско име.


23 Юни 2013 19:13 | БЦД-ГЕРБ
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

узю, на майкати у там знаеш, ами колко сте бизнесмени като ве клатят гърци, араби и всякаква там сган ааааа.


23 Юни 2013 19:17 | ББ.ЦВ,ЦВ
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

узю смотаняк знаеш ли колко хора с арабски имена са христяни малумник.


23 Юни 2013 19:18 | БЦД-ГЕРБ
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

и те ли да се казват иван или илия глупак


23 Юни 2013 19:20 | ББ.ЦВ,ЦВ
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

името не први човека идиоти и псевдопатриоти а обратно.


23 Юни 2013 19:21 | ДОКТОРА
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

СЪПОСТАВЯЙКИ ПАЛЕВ И МИСТРИЯТА СИ МИСЛЯ, ЧЕ ГЛЕДАМ РАКЕТА И ВОЛСКА КАРУЦА !!!МИСТРИЯТА, АКО Е КАТО ПАЛЕВ ЩЕ ИЗКОПАЕ ЕДИН ГРОБ И ЩЕ ЛЕГНЕ В НЕГО ЗА ДА УМРЕ ОТ КЕФ !!!


23 Юни 2013 19:26 | БЦД-ГЕРБ
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

не били против Палев, били против дпс не ви гледах сеира когато Вежди беше министър какво плюене падна ай сиктир бе, егати и малуумниците.


23 Юни 2013 19:38 | КУЧКОГОНЧЕТО
Оценка:
-7
 (
29
 гласа)

На срещата на председателя на Европараламента Мартин Шулц с Бойко Борисов, Шулц в прав текст е поискал Борисов да изтегли протестиращите си и да не предизвиква хаос в държавата. Същото искане към Борисов е било отправено и от страна на ЕНП, откъм Виена. И Шулц и ЕНП били кристално наясно, че част от протестите са подстрекавани от партията на Бойко Борисов – ГЕРБ.


23 Юни 2013 19:41 | kkkk
Оценка:
2
 (
36
 гласа)

Мама ти и мизерният нещастник грозен! От коя общност си бе простак мърляв? Боклук мизерен, пумярски. Вън наглецо мръсен. Помак долен не разбра ли, че няма да те бъде мизерник миризлив. Махай се паликар мизерен, вън ПОМАК нещастен!


23 Юни 2013 19:45 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
21
 (
39
 гласа)

АКО СЕ ОБЯВИ КОНКУРС, ТОЗИ ИБРИК НЕ БИ СЕ КЛАСИРАЛ И ЗА ПАЗАЧ НА ОБЛАСТНА УПРАВА! А СЕГА ЩЕ Я РЪКОВОДИ! СВЪРШИХА ЛИ ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ?


23 Юни 2013 19:51 | гоце делчев
Оценка:
24
 (
40
 гласа)

Много си прост Муса, излагаш нашата религиозна обшност. къде-къде има по- умни и кадърни от тебе


23 Юни 2013 19:52 | благоевградчанка
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

Днес е свят празник... смирете се, без агресия... надявам се господин Палев да прояви разум и да го запомним с добро... Подходът на подсрекателите към омраза е неприемлив...


23 Юни 2013 19:55 | ibraim
Оценка:
24
 (
36
 гласа)

Мусе ти не ставаш за нищо бе братко къде там си застанал. Ти си наи некадърния от наше село бе. Напускаи докато е време ела си тука има още гора яко. Мусе услушаи ме ела си.


23 Юни 2013 19:58 | махай се
Оценка:
24
 (
40
 гласа)

Не можеш да говориш български, сигурно е, че си купил дипломата за висше образование, ходи си на Бабяк да береш гъби, тази длъжност не е за теб.


23 Юни 2013 19:59 | тия хора са зависими от
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Кмета Тотев - затова гласуват тия простотии ние трябва да ги освободим от тази зависимост - да почнем по азбучен ред !! Антон Цанев - председател на СДС- най- десната и автентична партия - хората гласува ли за СДС да не се свиват и превиват а да му поискат оставката - Тотев го държи с това клубче на СДС зад старото кметство - мижавия наем се плаща от СДС - а Тони незаконно там развива търговска дейност - а гъкна а Тотев му е пратил неговите кърагалари да го съсипват - но къде е областния управител да прати държавните органи - НАП, ХЕЙ. комисия за храните, комисия за хазарта !! да го освободим от тази зависимост като го изгоним от клубчето-тези помещения са за партийна дейност а не за търговска - Кмета е длъжен да изпълни закона и изгони от клуба Тони - да го отдаде на друга партия или на търг за търговски дейности ! но няма да го направи щото Тони гласува за неговите идиотски изпълнени - клубчето -незаконната дейност !! СДС вече не е парламентарна партия и клуб не се полага .....


23 Юни 2013 20:02 | шейтан
Оценка:
25
 (
33
 гласа)

Защо преди години в с. Брезница протестираха като назначиха българин за директор на селското училище? Къде беше Палев? Или за нашите всичко може, а другите ще приемате както ви кажат. ТЦ! Не ке!


23 Юни 2013 20:04 | ОНУР
Оценка:
25
 (
39
 гласа)

НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА СВЕТЕЦ БЕ, ТВОЙТА МАМА МРЪСНА И БОКЛУКА! НИТО В БЕЛИЦА ВИ ИСКАТ, НИТО НИКЪДЕ И ТОВА Е ЗАЩОТО СТЕ МРЪСНИ И КОРУМПИРАНИ, А НЕ ЗАЩОТО СИ ПОМАК! КАЖИ КОЛКО ХОРА ОСТАВИ БЕЗ РАБОТА В БЕЛИЦА, САМО ЗАЩОТО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ОНЯ ДРИСЛЬО, КМЕТА НА ОБЩИНАТА! КАЖИ БЕ МРЪСНИК!!!


23 Юни 2013 20:07 | ЕВРОПЕЕЦ
Оценка:
28
 (
38
 гласа)

Истината е тази, че Муса и за селски кмет не става, ограничени са му качествата, но възприема ролята на страдалец заради произхода си. Тази роля му е наложена и той като послушник я играе. Причините са по-дълбоки - ислямски пари се раздават в смесените региони, за да предизвикат масово забраждане на момичетата и жените, строят се джамии и ходжи вият като пределски вълци по усилвателите да натрапват исляма и да отчуждават българското население от изконните християнски ценности. Не се допускат българи да бъдат директори на училища и колкото искаш подобни примери. Логична е тази реакция срещу Муса Палев, в резултат от натрупалите се огорчения спрямо българщината в нашия край!


23 Юни 2013 20:14 | ОНУР
Оценка:
34
 (
44
 гласа)

ДЕТЕНЦЕТО ТИ НЕ ТЕ ЛИ ПИТА - ТАТКО ЗАЩО ОСТАВИ ТОЛКОЗ ХОРА БЕЗ РАБОТА? ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ ЛИ СЕМЕЙСТВА БЕ, БОКЛУК СКАПАН, ЛЪЖЛИВ???


23 Юни 2013 20:17 | НА СЕЛО
Оценка:
25
 (
35
 гласа)

Оди си в Палюво дере, бе простак мазен.


23 Юни 2013 20:24 | КОЧАН
Оценка:
37
 (
47
 гласа)

TИ МУСА НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ПРЕДСТАВЛЯВАШ РЕЛИГИОЗНА ОБЩНОСТ, ЗАЩОТО СИ ПОЛИТИК, А ТУК В КОЧАН НИКОЙ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАШ. ОТИВАЙ СИ В КРАИЩЕ И ПРИ ГЪБАРИТЕ.


23 Юни 2013 20:26 | 123
Оценка:
29
 (
37
 гласа)

каква религиозна общност??? ти да не си духовник??? нали трябва да работиш за всички еднакво??? все тая религия им е в устата на тия помаци.... без никой да ги пита.


23 Юни 2013 20:38 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
27
 (
37
 гласа)

УТРЕ И ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ДЕН ЩЕ БДИМ И НЯМА ДА ВЛЕЗЕШ ВЕЧЕ КАТО БЕЛИШКИ ПАРТИЗАНИН.


23 Юни 2013 20:43 | не социалист
Оценка:
24
 (
32
 гласа)

ДПС е част от партийната мафия в България! А Г-н Палев неин представител...


23 Юни 2013 20:44 | protestirash
Оценка:
28
 (
36
 гласа)

А аз как да обясня на моята дъщеря как се става областен..... с измама и изнудвания.... това ли е честността..... алчни сте за власт и КОМПЛЕКСАРИ.... нямаш и грам управленски опит..... какво ти разбера главата и от финанси..... имаш магистратура от къде ??? ЮЗУ откъдето и магарето ще стане вишист, ако го завържеш отвън..... но истината e просто да отклоните евро пари към вашия етнос, защото хората са трудолюбиви и го заслужават..... а ти ще си оближеш пръстите от кацата с мед като всеки друг областен.....


23 Юни 2013 20:52 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
25
 (
37
 гласа)

Цяла България те разбра, че си тъпо парче, НЕСЕ ВРЪЩАЙ В БЛАГОЕВГРАД.


23 Юни 2013 21:17 | П
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

Всички помаци да поискат гражданство от Гърция. В България се отнасят към тях като чужденци. Започнете подписка във всички села и градове. Само така ще ангажирате и ЕС.


23 Юни 2013 21:25 | 123
Оценка:
19
 (
27
 гласа)

"Виновен съм тате, че съм член на огромна фирма с огромни икономически интереси с огромно влияние върху обръчи от фирми която диктува икономическите интереси в страната в резултат на което българския народ е ограбван и манипулиран и оттам идват големите протести в страната и затова тате не ме искат и блъскат. Защото и аз съм член на тази фирма и чрез участието си в нея също имам дял в това ограбване на българския народ. Тази фирма тате се казва ДПС с президент Ахмед Доган и заместник Лютви Местан. Главния счетоводител е Данчо МЕНТАТА. Невинния Палев така да обясни на дъщеря си и като умно дете сигурно ще му се изясни самата истина. А и не само на нея. А ако иска да е невинен в нейните очи мигновено да се оттегли от поста си и от членството си в тази фирма.


23 Юни 2013 21:46 | .
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

http://www.youtube.com/watch?v=kTypqjnWviA
виж колко си компетентен г-н Палев не можете да говорите


23 Юни 2013 21:52 | Васил
Оценка:
-11
 (
35
 гласа)

Аз съм христянин и мисля че не е право да се говори така за г-н Палев! Какво от това като е помак нали всички сме хора... Човекат е много по на високо ниво от тези където го обиждат и плюят... Имам мнн познати които не са от моята религия, но са хора на място, добри уважавани и чесни и справо като моето и като всички други да живеят в България защото тя на всички е Родина ...По добре дасе престане с тази злоба грозно изглежда това само в България се прави и нито в една друга страна : ( Господин Палев не се отказвай!


23 Юни 2013 22:07 | право на глас
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

г-н Палев, не насаждайте Вие и Вашата партия етническа омраза! Хората си живеят добре, празнуват празниците си заедно. Вие знаете ли какъв страх изпитват хората от Вашата "религиозна общност" от партията ДПС. Знаете ли как са притискани и мачкани тези, които не целуват ръката на вожда Ви?! Много често ходя и се срещам с хора от Вашата религиозна общност ... ами и те не Ви искат, не искат да бъдат обиждане заради големите Ви рога, от ината на Вашата прословута партия, която не иска по никакъв начин да изпусне кокала. Не мога да разбера какъв човек трябва да си, да ходиш на място, на което не те искат. Ако имате и малко достойнство, ще си тръгнете. Повярвайте ми г-н Палев, така ще докажете, че държите на Вашата религиозна общност, защото да си областен управител не означава да представляваш група хора, а да служиш на всички хора от областта. Тръгнете си и бъдете достоен /доколкото е възможност това за Вас/!


23 Юни 2013 22:12 | право на глас
Оценка:
21
 (
29
 гласа)

и още нещо - на дъщеря Ви можете да обясните, че не сте желан, не заради религиозната ви принадлежност, а заради партийната такава, заради партията, която граби власт като за последно. Тя предизвика това недоволство, тя беше капката, която преля чашата на недоволството, заради алчността за власт!!! Откажете се сега, преди да бъде късно, преди да разпалите омразата, която хората не искат!!!


23 Юни 2013 22:12 | TODaR ЖИВКОВ
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

БСП извърши предателство към своите избиратели и предаде властта в Блг на ДПС -респективно Турция. Това е близката задача на Турската външна политика- овладяване на административната власт в България. Следва заемане на основните длъжности от депесари и говорене на турски. Муса заявява че е представител на РЕЛИГИОЗЕН ЕТНОС, което автоматично означава - тоя е тъпанар и си е купил дипломата. Такъв човек ще управлява Блг. Тук няма морал, както мечтаят някои, има мръсна политика затова са необходими нагли и безочливи хора зад които са парите на Тр и САЩ. Турция търпи провал в необявехата война, която води в Сирия. Няма да се осъществи меракът да грабне сирийска територия. Затова погледът е на север. САЩ стигна дотам в безочието си, че се съюзи със смъртните си врагове талибаните от Афг и им отвори /! / офис в Доха с пари на ЦРУ за да се бият с/у Асад. ДЕмократите откраднаха оборудването на зах и млек заводи и го продадоха в ТР. Ранените ги пращат в Тр и въртят страшна търговия с чов орга


23 Юни 2013 22:33 | ей
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Долен помак научи български първо бе, помийоооо изобщо не ме интересува защо си мислиш че не те харесваме - ние НЕ ТЕ ХАРЕСВАМЕ помак... марш в Бабяк


23 Юни 2013 22:36 | до Балабанов
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Асене, къде се скри? Срам ли те е гнидо долна? Вие ни натресохте тоя измекяр Мусата. комунистически кръвопийци и продажници. Кажете му на тоя да се обира крушите и престанете да го вкарвате през задния вход. Срам няма те ли бе? Кака спите бе?


23 Юни 2013 22:37 | Коко
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Тука е България стига сте защитавали тоя помак


23 Юни 2013 22:40 | анонимките
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Оооооо в Бабяк имало интернет или пишете от общината в Гърмен. Стига сте писали в защита на помашкото си протеже, и стига сте обиждали протестиращите, защото те сега ще се приберат неразбрани, но след месец ще излязат двойно повече и Възродителния процес ще ви се види НИЩО


23 Юни 2013 22:42 | майка
Оценка:
9
 (
29
 гласа)

В името на дъщеря си се откажи. Ти достойнство нямаш ли? Кой знае как се подиграват на детето в училище. Или ти и викаш Сакън чоджум трай.....


23 Юни 2013 22:43 | леле
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

За едната власт да си за подигравка на детето


23 Юни 2013 22:47 | 2 TODaR ЖИВКОВ
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Жителите на БЛГ трябв да знаят че са измамени и ще ги управляват от ТР. Един път докопа ли се до властта - пускане няма особено на фона на неуспеха в Сирия. Българинът е забравил що е турски мазен мурафет- изпратиха 150 ТР командоси в Сирия преоблечени като санитари с линейки с Черв полумес но № не мина и ВВС ги унищожи. Сега ТР е много нервна защото САЩ има проблеми и спира $$$. Срещу $ от САЩ ТР продава на Ал Кайда руско оръжие вкл ПТУР Конкурс - заграбено от Либийската кампания. Обама е подложен на силен натиск от Сенатори като Юдал, ЛИ, Мърфи и Пол да блокира оръжията за Ал Кайда и даде обяснряение пред Сената. Вкаран е законопроект за спиране ам оръж и пари за Ал НУСРА = Ал Кайда. Сенаторите скочиха след като се разбра, че ЦРУ води преговори= осъдени на смърт чрез обезглавяване в Сауд Араб / около 1150 д/да се пробват като ШАХИД -смъртници -атентатори. в Сирия. Вчера при подоб атентат жена професор от Дамаск университет изгуби двата си крака. Това са приятелите на Сирия


23 Юни 2013 23:16 | гражданка от Благоевград
Оценка:
6
 (
30
 гласа)

Едва сега разбрах, че тоя наглец е бил депутат. Как е възможно този ограничен тъпанар да бъде с диплома от ЮЗУ и да ръководи областта. Областта да не е джамия та ми говориш за религиозни общностти. Марш в Краище и не ни дразни повече.


24 Юни 2013 00:05 | цтц
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Еи не се откaзвaте, aмa то тaя злобa трябвa дa се излее някaде, че ще се спукaте кaто сaпунени бaлони. зaщо вaн от Бългaрия бил помaк, помaците в БЪлгaрия чии грaждaни сa, не сa ли бългaрски? AКО НЕ ТИ ХAРЕСВA ТИ СЕ МAХНИ ОТ БЪЛГAРИЯ. Aми вaшите децa нямa ли дa се срaмувaт от вaс, който ходите дa стaчкувaте зa по 20 левa. ОТидете в СОФИЯ и стaчкувaите тaм срещу тези, който сa го нaзнaчили, зaщото тои не сее сaмонaзнaчил.


24 Юни 2013 00:52 | до гражданка от Бл-град
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

коментарът ти е една тъпоумна мърсотия, каквото е и поведението на т. н. протестиращи интересчии, а на г-н Палев пожелавам успех в работата му като областен управител


24 Юни 2013 06:45 | Дааа
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Еи скапани боклуци какво се правите на ПАТРИОТИ не сте патриоти вие ами наи долно качество завистници на Мусата на малия пръст не можете да стъпите ако ще срещу него да тичате няма да го стигнете жалки неудачници алкохолици и наркомани


24 Юни 2013 07:13 | Георги
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

На 20 юли е ИЛИНДЕН. 110 години от потушеното от мюсулманите въстание. Гоце Делчев е убит от мюсулманите в навечерието на въстанието.
Това лице, наричащо се "Областен управител", знае ли кои са Гаце Делчев и Измерлиев, Даме Груев и много други, загинали за честта на хората?
ПАК ЛИ ВЪСТАНИЕ ТРЯБВА ДА ДИГАМЕ?????


24 Юни 2013 07:53 | до Георги
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

нещо бъркаш ! вярата с политиката


24 Юни 2013 07:55 | за Георги
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

На плочата, посветена на падналите в Балканските войни (1912 – 1913 година), има 12 имена на храбри българи, дали живота си в борбата срещу Османската империя и срещу нашите кръвожадни съседи за така дълго бленуваното обединение на българския народ. Тези мъже са се борили и загивали от Света Петка, Аврамови колиби и Разлог до Криволак и Удово.


24 Юни 2013 08:07 | реал
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Проблемът ви не е Муса. Проблемът ви е, че не се възпроизвеждате. Добре, че ние залитаме отвреме на време с което допринасяме за вашето съществуване. Наздраве за нашите жени и любовници, но най-добре те да не се срещат!


24 Юни 2013 08:07 | !!!!
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

За това ще тънете в мизерия, защото вие друго не можете освен да плюете и да завиждате, в България няма нищо градивно, защото злобата ви е обзела и не ви оставя на мира!


24 Юни 2013 08:11 | БЪЛГАРКА
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Плюехте срещу Бойко, Защо- за да ви докарат ТОЗИ.
ИГЕРБ не бяха добри за вас, но поне нямяш ислямисти
Човек сам какво си направи и господ неможе да направи.
Сега ще си сърбате попарата като гласувахте за БСП.
Трябваше от ЦЯЛОТО ЗЛО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАМАЛКОТО, а вие най-голямото.
Пригответе си забрадки.


24 Юни 2013 08:13 | До българка
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Не провокирай с глупави изказвания!! Отлично знаеш, че не си права!!!!!


24 Юни 2013 08:17 | Георги
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

До този който "разбира" от политика!
"Полис" е град - гражданско общество.
Поинтересувайте се за манифеста на Гоце Делчев за управлението на Македония.
Регион се управлява от интелегентен представител на преобладаващото население!


24 Юни 2013 08:47 | ПАТРИОТ
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

ПОЗДРАВЛЕНИЯ МНОГО СИ СВЕТНАТ !!!
ДО ВСИЧКИ ДРАСКАЧИ ПО ГОРЕ :
С какво е по малко Муса Палев от Плочков-Мистрията ? Това защото е представител на Мюсюлманската общност ? Не можел да говори вчера в предаването ? Толкова е притеснен Момчето и няма опит, това според мен му беше първо интервю и заставане пред камера на национална телевизия !?! Да му дадем шанс да работи за всички Граждани на Бл. Област !!! А в интервюто си казва, че ще е предателство спрямо Общността от която произхожда и ще ги унизи, че са второ качество хора !!! СМЯТАМ ЧЕ Е ПРАВ Г-Н ПАЛЕВ !!!Чел съм много добре История на България и най съм впечатлен от мечтите на НАЙ ВЕЛИКИЯ ПАТРИОТ НА БЪЛГАРИЯ, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, ДА НАПРАВИМ ТАКА, ЩОТО ВСИНЦА ДА ЖИВЕЕМ В МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО, БЪЛГАРИ, МЮСЮЛМАНИ, ЕВРЕИ, АРМЕНЦИ, ЦИГАНИ И ДР !!!
А какво виждаме, 20-30 платени клакьори пред областна управа всеки ден, правеши се на патриоти, ЛЪЖЕПАТРИОТИ И ПРОДАЖНИЦИ !!!
НАПРЕД И НАГОРЕ Г-Н ПАЛЕВ И УСПЕХ ВЪВ НАЧИНАНИЯТА ТИ


24 Юни 2013 08:55 | от колегията
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Цялото интервю с г-н Палев беше изпълнено с лъжливи отговори. Този човек наистина няма никаква чест и никакъв морал. С безбройните нарушения, които е извършил по време на предизборната кампания и по време на изборния ден такъв човек не трябва да бъде поставен начело на областа защото не се знае още колко много нарушения ще извърши. Той иска прокуратурата да се самосезира за посрещането му в областа, а защо не поиска да се самосезира и за нарушенията му на избирателния закон. Наистина никой няма нищо против него от гледна точка на етнос и вероизповедание, а заради недостойното му поведение по време на изборите.


24 Юни 2013 08:58 | български циганин
Оценка:
6
 (
28
 гласа)


От злоба ще се самоунищожите.
Бай Ганьо никога няма да умре във вас. Българите от къде са дошли тук от Татарските племена. Как са дошли тук, без да убиват хора ли? Как България е била на три морета, без да убиват хора ли? Обвинявате, че сте били под турско робство, но турците не са ви изтребили като народ. Такива са били времената, време на войни и убийства, и българите са убивали хора. А за помаците не се знае, тяхната кръв може е по-чиста от вашата. А за религията, какъв ви е проблема? И прабългарите не са били християни, вярвали са в конски опашки. От омраза и злоба се унищожавате! Проблема ви е, че се мислите за по-висши от другите хора. Не забравяйте, че и вие сте хора и всички ни чака едно и също . С какво сте повече от помаците? Не сте се родили помаци, затова няма да разберете. Те са кротки хора, за разлика от вас. Във вас кипи омраза, злоба и варварство, нищо добро.


24 Юни 2013 09:09 | 123
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

ДПС го сложи тоя интелектуауец, а не мюсулманите. Така че да не ми се прави на защитник на правата вяра и местното население. Досега с редки изключения винаги е имало мюсулманин в ръководството на областната управа, всеки от нас има приятели от тази религия и никой не ги счита за втора ръка хора. Считаме ДПС за вредна и враждебна партия, една от най-корумпираните и затова хората протестират, не за нещо друго. И ще си остане сам в областта, никой друг няма да влезе в тази управа, ако това му говори нещо.


24 Юни 2013 09:42 | Oblasten
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Кой говори за религия, глупак.
Изборите в Бл-д област бяха спечелени от ГЕРБ.
Не може 3 -та сила да назначи областен управител.
По-същата логига областен можер да стане и от АТАКА 4 -та в класирането.
Истината е че правителството е на олигархията и БСП даде власта на ДПС, която служи на олигархията.
Религията няма нищо общо!
Можете да си се молите на който си искате.
Какво общо има господ с управление на областа?


24 Юни 2013 09:54 | елада
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Махай се уврему, народа не те иска, какво се перчиш като петел на бунище.


24 Юни 2013 10:01 | Илко
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

ама чакай малко бе, второ качество... ами много ясно че второ, тука сме християнска държава, не помашка, стига дивашки истории..


24 Юни 2013 10:17 | Отдел чистота
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Тази марионетка е заложена от Станишко за взривяване на етническия мир в Благоевградско. Това е отмъщението на тази дребна душица за това че БЛАГОЕВГРАД НЕ ГЛАСУВА ЗА БСП. Тройната коалиция иска да разиграе етническата карта при протестите срещу тяхната уродливост и некадърност! ПРИЯТЕЛИ, ДА ИЗМЕТЕМ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРИЯ!


24 Юни 2013 10:38 | Старец
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Муса, престани да насаждаш етническа и религиозна омраза! Не те искат, защото си от ДПС и защото не ставаш за тази работа - за два мандата в парламента не сме ти чули гласа! Хаджигаев може и да не е по-добър, но представляваше мнозинството, което тогава спечели изборите, а ти колко процента от гражданите представляваш, а ?!!


24 Юни 2013 11:55 | ЕНВЕР
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

ПО СЕЛАТА НИ ИМА МНОГО ПО - УМНИ, ДОКАЗАЛИ СЕ ПОМАЦИ, НО ДПС НЕ ТЪРПИ ТАКИВА. ТЕ НЕ ИСКАТ УМНИ И НАИСТИНА ОБРАЗОВАНИ ХОРА. ТЕ ДЪРЖАТ НА ТАКИВА КАТО ТОЗИ МУСА ПАЛЕВ КАТО ИЗВЕСТНИЯ АГО ШИКИР ИСА АЯН НАРИЧАН БАЙ ГАНЬО И ВИЕ КАЖЕТЕ ЗАЩО, ТАКИВА КАТО САИД МОХАРЕМ ИБРОШ И РЕД ДРУГИ ПРОСТАЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ. БРАВО БРАТЯ БЪЛГАРИ, ИЗГОНЕТЕ ГО И АКО МОЖЕ ДА ГИ НАВРЕТЕ В МИША ДУПКА ЩЕ Е МН ДОБРЕ.
НИЕ НЕ МОЖИМ ТЕ ЩЕ НИ ЗАПАЛЯТ КЪЩИТЕ И ЩЕ НИ ИЗГОРЯТ ЖИВИ ЩОМ НЕ СМЕ ОТ ДПС
ПОЗНАВАМЕ ГИ ЗАШОТО ЖИВЕЕМ ЗАЕДТНО


24 Юни 2013 13:23 | марш, бе боклук
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Нагъл, по-Нагъл... Муса Палев !
Народът не го иска, той дебре се бута да е във властта


24 Юни 2013 13:45 | ЕДИН ПОМАК
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Какво означава „ние него искаме и няма да управлява”. Кои сте вие бе шепа нещастници, долна, алчна сган под ръководството на един не дорасъл лилипут. Ние не искахме БОЙКО БОРИСОВ, не искахме ХАДЖИПЛОЧКАТА-МИСТРИЯТА, не искахме и президента но това не означава, че те не управляваха, напротив запазихме спокойствие и толерантност, към всеки един. Готвите блокади, ами ние предствителите на ДПС АКО решим да направим блокади в полза на МУСА ПАЛЕВ тогава –КАКВО ПРАВИМ! Блокада на пътя Юндула – Гоце Делчев, Гоце Делчев-Доспат, Гоце Делчев –Благоевград- нали така ще се блокира половин България бе смешници прости.


24 Юни 2013 14:28 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Гледах част от интервюто по бТВ с тази нагъл ибрикчия на хидро-инж. Доган. Няколко констатации : 1. Този талибан е рожба от смесване на гени между роднини - изглежда като олигофрен - шиптър. 2. Не може да прави смислени изречения - повтаря едно и също съгласно инструкциите на ДПС. 3. Няма никакво образование, освен Трактористкото училище в Разлог. 4. Няма управленски опит - не е управлявал и лавка за вестници... 5. Бил е дупетат - 2-3 мандата, но това не е никакъв опит. Това е опит в областта на корупцията. 6. Проблемът не е етнически - Муйо си българин, но мюслиманин. Нищо лошо. 7. Колко че го чекаме това леке???


24 Юни 2013 15:12 | жител
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Тоя " честен образован демократ" що не обясни как е станал наследник на 700 дка гори, при положение, че дедо му е имал само една къщичка без ток и течаща вода и една плевня в Палево дере ?!


24 Юни 2013 15:32 | Е HO
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Гледах интервюто, прочетох и коментарите, срамота. Като се почне от т. н. журналистка и по-голямата част от коментиращите се вижда каква толеранност съществува в България. Ироничните погледи и подхилкванията на тази жена с надути устни като на порноактриса през цялото време демонстрираше пренебрежение към госта в студиото и ясно показа своята "безпристрастност". Друг едва ли би издържал просташкото и държане. Такива като тази формират общественото мнение. Нямам думи.


24 Юни 2013 16:26 | 5706
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

БРАВО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, БРАВО НА КОМЕНТИРАЩИТЕ, ПОКАЗАХТЕ КАК ДА ЖИВЕЕМ В СМЕСЕНИТЕ СЕЛА. И ОСОБЕНО НА СМЕСЕНИТЕ БРАКОВЕ ПО МЕЖДУ НИ. НАПРАВО РАЗВАЛИХТЕ ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА И АРИФЕТО НИ БРАВО. ТОВА БЕШЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА РОДИНАТА НИ.


24 Юни 2013 23:04 | Боби
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Гответе забрадсите и бурките. И воят на джамията в Благоевград


25 Юни 2013 07:48 | ДО 5706
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

ЕЙ, ПОМАК ТУК Е БЪЛГАРИЯ И ИМА САМО ЗАДУШНИЦА.
ДРУГОТО Е В АНАДОЛА. Я МАРШ ТАМ
ААААА!!!!!


25 Юни 2013 09:58 | 333
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Тук коментаРи пише Ангел Живков директора на селското в Гоце Делчев. Трафикант и нацист които мрази мохамеданите.


25 Юни 2013 14:21 | do 666666
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Престанете да лъжете аз бях там бяха 14 души, какво целите та всяка сутрин преувеличавате и изопачавате фактите, даже ги изкарвате и 50, всяка сутрин минавам оттам едни и същи дивашки физиономии виждам все по-озверели и погрознели от злоба, а пък ДЖУДЖЕТО–ДЖЕМБАЗКИ от яд още повече се смалява, аз съм аптекар да дойде да му изпиша хормони, може и да порасне


26 Юни 2013 11:18 | тцтц
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Дa бъде регистрирaно ново психично зaболявaне нaречено мюсюлмaномрaзия. Зaболявaнето обхвaщa голямa чaст от християнското нaселение нa Републикa Бългaрия. Зaдължително дa ср зaплaщa от здрaвнaтa кaсa, зaщото нaи-вероятно ще бъде продължително и скaпо. Не всички ще могaт дa си го позволят и нaи-вече протестирaщите в Блaгоевгрaт, зaщото 20левa, който взимaт нa де зa протестите не би бихa били достaтъчни, a и те нaи-вероятно ще ги похaрчaт зa няколко гaлонa бирa зa дa се нaпият и в тезултaт нa товa симптомите нa зaболявaнето изрaзявaщи се в ругaтни, псувни и aгресия водещa до нaлитaне нa бои нa хорa, който не познaвaт, но зaдължително сa мюсюлмaни, ще се обострят. добро физическо и психическо здрaве ви желся




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар