Монополът падна! Банско с втори депутат! Дъщерята на бившия ОБС председател Вл. Колчагов влезе в парламента от партия "Воля"

17 юли 2020 13:36   5 коментара   20657 прочита


До момента курортният град се представляваше единствено от депутата от ГЕРБ Ал. Мацурев

Елена Ангелинина от Банско  е новият депутат от партия Воля, тя влиза в парламента на мястото на напусналия Ан. Дончев от Варна. Ангелинина е дъщеря на бившия председател на ОБС Банско Владимир Колчагов и бе избрана за парламента, изпреварвайки няколко човека от листата на партията за парламентарните избори.

Говори се, че Ангелинина е предложена лично от лидера на партията Веселин  Марешки, който е разпоредил порядъкът в листата да бъде нарушен и именно дъщерята на Колчагов да представлява Банско в парламента. Днес новият депутат положи клетва ,заедно с музиканта Калин Вельов.

Младата жена  е добре позната на съгражданите си, до момента е работила в семейния бизнес, заедно със съпруга си.   Така курортният град Банско вече е с двама депутати. Александър Мацурев от ПП ГЕРБ и Елена Ангелинина от Воля. Пожелаваме успех на новия депутат, да работи с много хъс за красиво Банско и с грижа за неговите хора.   

П. Петров 

сн. Дарик

5 коментара
17 Юли 2020 15:31 | миро
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не Марешки, а Ивайло и Цеко редят листата на банските депутати! Успех!


17 Юли 2020 15:31 | Банско
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Под заминава се със семейният бизнес, означава безработна. Много интересно и аз искам Депутат, как се става.


17 Юли 2020 16:18 | Христо
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Браво, Елена! Младостта ще спаси света. Бъди здрава!


17 Юли 2020 23:46 | Еее
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Плешивия цървул кво прави сега май ше лапа бибата вече не е единствен, а и май следващ мандат няма да има за него колкото и да се мазни


21 Юли 2020 12:47 | Икономов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сашко, пари ли ти под чепичките които не сваляш цяло лято? Усещаш ли, че повече няма да си никакъв и няма да заемаш никакви значителни постове, където и да било?!?! Предатели като теб никой не обича! Ще си станеш пак един обикновен сервитьор.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар