Модифицираме въгледобива и изграждаме консервна фабрика с 200 работни места

28 септември 2011 00:06   6 коментара   11256 прочита
Кандидат-кметът Кирил Станчев /вдясно/ откри предизборната си кампания
Кандидат-кметът Кирил Станчев /вдясно/ откри предизборната си кампания


Кандидат-кметът Кирил Станчев /вдясно/ откри предизборната си кампания

Изказване на кандидат-кмета от ПП ЛИДЕР инж. К. Станчев пред 600 симпатизанти

Над 600 бобовдолци изпълниха площада в миньорския град на откриването на предизборната кампания в понеделник вечерта на кандидат-кмета от ПП ЛИДЕР инж. Кирил Станчев. Управителят на “Въгледобив Бобов дол” ЕООД инж. Кирил Станчев в краткото си изявление пред симпатизантите си каза:

“Няма да давам празни обещания. Имам осъществими идеи за развитието на община Бобов дол през следващите няколко години. Намерението ми е да се доразвие и модифицира въгледобивната индустрия в града, а оттам и да създадем повече работни места. Целта ми е хората от общината да заживеят по-добре и да бъдат по-спокойни за утрешния ден".

В програмата на инж. Кирил Станчев е съживяване на селското стопанство в района, като се изгради фабрика за преработка на плодове и зеленчуци:

"В Бобовдолска община има масиви с ябълки и череши. С откриването на фабриката ще се отворят 200 работни места. Имам намерение да възстановим и оранжериите към ТЕЦ “Бобов дол”, които произвеждаха най-вкусните ранни зеленчуци в региона", обясни инж. Кирил Станчев.

Той не подмина болезнената тема за жителите на миньорския град - общинската болница, която беше доведена до фалит и в момента бобовдолци се лекуват в Дупница и Кюстендил.

"Ще направя всичко възможно с дадените ми лостове от закона като кмет да възстановя болничното заведение", каза инж. Станчев.

Кандидат-кметът наблегна и на наболелите ежедневни проблеми - лоша инфраструктура в града и селата, интеграцията на ромското население, безработицата...

Инж. Кирил Станчев е водач и на листата за общински съветници на ПП ЛИДЕР в Бобов дол, в която влизат 13 души. След него се нареждат Огнян Зарев, зам. обл. координатор на партията, Детелина Борисова, Атанас Каптиев.

Партия ЛИДЕР в Бобов дол изтегли №25 на интегралната бюлетина.

6 коментара
28 Септември 2011 11:08 | 1
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Браво, за пореден път Бобов дол ще процъфтява, но г-н Станчев и общината ли ще управляваш дистанционно от София, всички знаят че живееш там при семейството ти, кое те мотивира да си толкова загрижен за бобов дол- сигурно шесте милиона, спечелени по проекти от Алексова, и тях ли трябва да откраднете


28 Септември 2011 11:48 | Боко
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ще постройм за всички апартаменти..... менти..... менти..... менти..... ме-е-е-еееее!


28 Септември 2011 15:54 | 2
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

А ТОЯ ПРЕМЕТАЧ ЩО СТОИ ДО КИРИЛ СТАНЧЕВ НЕ ГО ЛИ Е СРАМ ДА СЕ ПОКАЖЕ ТО БЕХА ПАРТИИ ТО БЕШЕ НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ - ГОСПОДИН ПАНДУРСКИ


28 Септември 2011 20:28 | миньори
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

дай заплати пък после обещавай светло бъдеще


30 Септември 2011 13:56 | миньор
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

даи заплати на хората бе крадец пак тогава искаи


30 Септември 2011 14:13 | Асен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Защо заплашваш миньорите да гласуват за теб.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар