Министър Р. Плевнелиев връчи грамота на кмета на Сатовча Арбен Мименов за прецизно изпълнение на договора по Оперативна програма “Регионално развитие 2007-2013 година”

21 декември 2009 00:10   8 коментара   15033 прочита

Кметът на община Сатовча д-р Арбен Мименов на официална конференция в столицата по повод представяне на напредъка по изпълнението на договора, сключен с МРРБ по Оперативна програма “Регионално развитие”, бе удостоен с грамота. Отличието бе връчено на кмета Мименов за прецизното изпълнение на договора лично от министър Росен Плевнелиев в присъствието на зам. министъра на МРРБ г-жа Лиляна Павлова, която е ръководител на управлявашия орган на Оперативна програма “Регионално развитие” /ОПРР/.

Проектът, за чието добро изпълнение община Сатовча бе удостоена с престижната грамота, е “С грижа за бъдещето на община Сатовча - ремонт и оборудване на детските заведения в общината”. Чрез въпросния проект се извърши ремонт и реконструкция на четири детски градини - ОДЗ - с. Сатовча, ЦДГ - с. Плетена, ЦДГ - с. Кочан и ЦДГ в с. Слащен, коментира Мименов. Той поясни, че работата по проекта приключва през м. януари 2010 година.

8 коментара
21 Декември 2009 18:03 | младен
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

браво кмете.само така.


21 Декември 2009 23:39 | Владислав
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Щом и тези СЛЪНЧОГЛЕДИ те признаха, значи наистина си голям! Работи с екипа си за просперитета на този красив, но забравен дори от Господ / Аллах край. Няма невъзнаградено добро! Но бъди далеч от Кочанлии / Бай Ганьовци.


23 Декември 2009 12:42 | МЛАДЕН
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

АЗ СЪМ ОТ КО4АН И НЕ СЪМ СЛЪН4ОГЛЕД ВЛАДИ НО КОИ Е АЛТЕРНАТИВАТА.КАЖИ МИ ГЛЕДАМ СИ В 4АС .


25 Декември 2009 13:24 | младен
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

господа за какви пари говорите те нямат пари,нито техниците нито кмета.за какво им са.те работят за благото на хората.


27 Декември 2009 21:36 | kemal
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Mладене попитаи КМЕТА АРБЕН наистинали техниците нямат пари, защото няма подпорна стеничка чешмичка и селска уличка, които КМЕТА АРБЕН данегие дал даги строят имено за горния раион техника на КОЧАН а долния раион техника от ТУХОВИЩА ,попитаи КМЕТА закакво им плаща общината заплати ,защото те вобще несе мяркат на работните си места исе поинтересуваи от хората на тези села какав стандарт на живот водет и какви имущества са натрупали от заплатите- това КМЕТА няма дати отговори зада разбереш истината трябва дасе обарнеш кам прокуратурата само така можеш да разбереш какви далавери вартят чрез поставени фирми вапросните техници, това се знае от всички об. служители но никои несмее да коментира страхуваикисе от АРБЕН за които нее таина чеса наи приближенитему служители вапросните техници-сащо всички незакони струежи те двамата ги узаконяват на сиромасите чрез далавера срещу 3-4.000лв.за което призоваваме прокоратурата дасе самосезира и направи задалбочени проверки спрямо горе упоменатите.


29 Декември 2009 22:19 | ГЕРИ
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Г-н МИНИСТЪР, не викаи КМЕТА на САТОВЧА за грамота, аму испрати специалисти да му ревизират всички проекти но не по докоменти а физическа проверка на самите обект за да видите какви средства са преведени по проекто смеките и какви реално са вложени в самите обекти и колко са спестени и каде са отишли чрез поставени блиски до ДПС фирми давидим тогас МИНИСТРЕ какво ще кажиш за КМЕТА на САТОВЧА.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар