Министерски кадър става административен директор на земеделската служба в Пиринско

16 септември 2011 00:09   11 коментара   24087 прочита
К. Укев
К. Укев


К. Укев

След 19 години шефът в Гоце Делчев К. Радонов се пенсионира с 4200 лв. обезщетение в джоба

Благоевградчанинът Владимир Хаджийски, който е с над 10 години стаж в Министерство на земеделието и храните, днес сяда в стола на административен директор на Областна служба "Земеделие" в Пиринско. Владимир Хаджийски ще бъде пряк началник на 7 души, разпределени в няколко отдела в областната служба - счетоводство, юрисконсулти и личен състав.

Той беше единственият кандидат за поста административен директор, който реши отлично теста, след което беше допуснат до интервю със специално сформирана комисия, обясни земеделският шеф Кирил Укев.

Хаджийски е родом от Благоевград, последните 10 години е работил в Министерство на земеделието и храните, където вчера беше последният му работен ден.

Наред с назначението началникът на регионалната структура Кирил Укев връчи заповед за пенсиониране на шефа на Общинска служба "Земеделие" в Гоце Делчев Костадин Радонов. След 40 години трудов стаж той излиза в пенсия от днес.

Костадин Радонов си тръгва след 19 години шефска служба. Той ръководеше местното звено от създаването му през 1992 г. Единственото му прекъсване е през 1999 г., когато беше уволнен, но след съдебна битка срещу държавата бе върнат на работа. Радонов отстъпва кабинета си, слагайки в джоба си шест заплати. Груба сметка показва, че обезщетението възлиза на около 4200 лв.

Едновременно с пенсионирането на Радонов приключи и срокът за подаване на документи за заемане на поста му. Единственият, който глади панталони за началник, е Симеон Гърнев - главен експерт в Общинската служба по земеделие.

11 коментара
16 Септември 2011 02:25 | pak
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И тоя мазник ли е от Гоце Делчев.


16 Септември 2011 07:50 | запознат
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Сигурно е, че Гърнев ще е началник, и на него като на Андон Котев от Сандански ще му дадат готов решен тест. Успех малоумнико и крадецо Укев. Така се работи в ОД по Земеделие - Благоевград.


16 Септември 2011 08:18 | тра-ла-ла
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ами Изгоренкото от Петрич как стана шеф бе Укев. Пак се яви сам защото депутато Митко Захов се среща с други кандидати и им заяви че е безмислено да се явяват защоно няма да спечелят. Те това са конкурси и демокрация ама докога. Изгоренкото по цел ден шета с колата и се затваря в стаята без да комуникира с никой.


16 Септември 2011 08:36 | 567
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ало пътнио шеф в благоевград оти не дойш да видиш как Кебапо по цел ден шета с служебната нива по градо а по некой път и вечер оде по селата. 50 човека го видеа на хижата при Гаша сандански с колата. шо работа имате там пътното.


16 Септември 2011 09:17 | Марко
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Тоя Радонов е за затвора а държавата му плаща. Колко мръсотии и кражби направи -брой нямат. Всеки си получава заслуженото. Бог забавя, но не забравя.


16 Септември 2011 10:48 | от Микрево
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тоя Укев в качеството си на съветник гласува през 2007 г да се съкрати щата на Андрей Станковски- специалист по туризъм в общинска администрация -Струмяни и той остна без работа защото беше опонент на Чиликов. А миналата година започна работа в областна дирекция по земеделие при Укев на работа като експерт по агростатистика. Пази боже сляпо да прогледа.


16 Септември 2011 12:47 | агроном
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Тези от герб назначават НЕКАДЪРНИЦИ И НАГАЖДАЧИ като за световно. Откога един учител по готвене в Селското като Гърнев започна да разбира от админ. дейност в земеделието? Ако Радонов беше завършен крадец и мошеникСимеон Гърнев е пълен гривяк.


16 Септември 2011 15:44 | Бойко
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Дните на герберите са преброени. Обратното броене започна с кандидатирането на Меглена Кунева за президент!!!


16 Септември 2011 16:32 | 33
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

От Благоевград е, от струмско .Камбитов питайте за него


17 Септември 2011 23:37 | 13
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

В струмско Благоевград4ани нема, само селани...


19 Септември 2011 19:52 | jancho
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Този измамник Радонов, идеален престъпник почернил много семейства защо не е в затвора заедно със онези които го закриляха за да си върши измамите необеспокояван от никого. ГЕРБ няма да пропаднат нито на изборите нито след това. Но непременно ганьо ще пропада все повече заради огромната му простотия. Ако има очи да види в гръцко кво става, ще разбере какво прави в момента Дянков, щото ако това каквото е сега в гръцко се случи тук ви гарантирам че племето ще изслека за нула време. Така че Дянков много добре овладя хаоса които ни краде десетки години. Важно е такива типове като Радонов да са в пандиза дето им е мястото и да връщат всичко което е откраднато от хората. Не преставайте да ги осъждате и сам Бог ще се изправи срещу цялата ни измет.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар