Министерски чиновник невежа "повиши" Дупница от общински в областен град

29 юни 2012 00:20   10 коментара   11634 прочита
Св. Нейков
Св. Нейков


Св. Нейков

Дупница бе повишена в областен център, десетилетната мечта на хората от града на барикадите да докажат, че не са по-долу от Кюстендил намери политическа подкрепа. Със сливова може да почерпят и в Троян. Градът е освободен от ловешко робство и също е обявен за областен център. За жалост това бе извършено от невеж чиновник на спортния министър Свилен Нейков.

Повишаването на Дупница и Троян в областни градове е в официален документ на страницата на Министерството на физическото възпитание и спорта. Там в секцията "Регистър на обектите за социален туризъм" са изписани новопроизведените административни области, съобщи OffNews.bg.

Няма информация, че сайтът е хакван или атакуван от Anonymous. Две са версиите за неочаквания възход на Дупница. Първата е, че обявяването й за областен град е в знак на признание към докараните от Сапарева баня протестиращи, които паднаха на колене пред плаката на премиера. Втората, и по-вероятната, е, че страницата на Министерството на спорта е правена от чиновник, който е скаран с географията и административното деление на България. Министър Нейков да се засрами, но да му повиши заплатата за прекрояването на две области.


Още за: Дупница   център   подкрепа   Още от: Политика

Принтирай статия
10 коментара
29 Юни 2012 01:32 | гроЗен герБераст
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

калинки щъкат и в спортното министерство явно...


29 Юни 2012 04:59 | smqh
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Мале Б. Борисов земай мерки бре стига са те излагали твойте хора. Навремето така си замина и СДС и НДСВ от прекалено доверие на некадърни хора във власта. Земай мерки, че ще го закъсате скоро ей....


29 Юни 2012 08:11 | Voodoo GERB`s people
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

не ни обиждаите. ние сме новата генерация на българия и имаме право да работим и да правим кариера в министерствата а вие интелигентите няма да ни пречите. ако не ви харесва махаите се по европа. слава на боико борисов че ни даде шанс и път в живота.


29 Юни 2012 08:26 | реалист
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

От поредните калинки в поредното министерство какво може да се очаква при все, че информацията е по проект на ЕС. Похарчени пари от некомпетентни служители. Да им е честит новия закон за администрацията, който им позволява още по-големи заплати. Това правителство високо цени ниският интелект.


29 Юни 2012 09:57 | Старогражданка
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Дупница отдавана трябваше да бъде областен център, ако не се управляваше от селяни.


29 Юни 2012 10:20 | Доктора
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Какво искате от калинките ??? Те са прости и необразовани, но не са виновни !Простия човек е нагъл, но със слугински манталитет-иска да угоди винаги на началника, а той в повечето случаи е колорадски бръмбър. От първия до последния са възпитаници на ТЕВЕУТА-та Простотията и невежеството е издигната в държавна политика .Пожарникаря-без грам възпитание, мутра и наглец, без семейство и дом, занимание в живота- отглеждане само на кучета, а той самия е издигнал в култ кучешкия живот-мърляв, нечистоплътен и природно прост!!! Фалшивия цар го измъкна от помията и сега цял народ му сърба гнусната попара !!! Но, младата вълна идва и ще почисти всичката мръсотия довлечена от пожарникарските боклуци!!!!!


29 Юни 2012 11:01 | вола
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

ей ей та това е една сбъдна мечта на доктор Пламен Соколов само, че требеше и абривиатурата дупница независим град! щеше да долети с бързите си крака и нямаше да се кара с прокуратурата


29 Юни 2012 12:03 | анонимен
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Дупница много повече заслужава да е областен град отколкото къцавците така че е напълно прав и не е направил грешка


29 Юни 2012 13:35 | митко рупите
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

То пък като че ли има някакво значение кой град е областен и кой не е областен. Като че ли не е всичкото народ от село дошло у градо.... И понеже всеки комплексар-гражданин иска да избива комплекси обижда другите с :-Ей, селянин.... а той самия е от село???? Това само при Бай Ганьо го има, у Германия го няма, защото германеца е европеец а ние сме ПОСЕРКОВЦИ ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ


01 Юли 2012 07:59 | Знаещ историчар
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Добро утро форумни интелигенти, добро утро и на форумните невежи. Този чиновник се позовава на административното разпределение от преди комунетата да ни наложат хомот. Накратко били сме Дупнишка околия. Но след завземането на власта от комунистите и убийството на Жельо Демиревски, Чавдарците обявяват Кюстендил за окръжен град и сега кюстендилци се радват да бъдат центъра на Област. Географското им положение пък икономиката им несъизмерими с тези на града на барикадите! За съжалениепо-късно първи частен град на мутрите Галеви.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар