МГЕРБ – Благоевград проведе областно отчетно-изборно събрание

20 април 2015 12:09   3 коментара   7357 прочита


МГЕРБ – Благоевград проведе областно отчетно-изборно събрание. На него присъстваха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на МГЕРБ и народен представител Георги Георгиев, областният координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и депутатът на ПП ГЕРБ от Гоце Делчев Георги Андонов.

Венцислав Хросинков, временно изпълняващ длъжността областен координатор на младежката структура на партията, направи отчет за дейността на съсловната организация. В него бе посочено, че МГЕРБ-Благоевград е една от най-активните в страната, с близо 2000 членове и проведени над 100 инициативи за 4 години, активно участвала във всички предизборни кампании.

„Отчетът е красноречиво доказателство, че младежката структура в Благоевградска област е една от най-силните в страната. За мен е чест и привилегия, че съм започнал своя път от тази структура и ще остана част от нея”, заяви евродепутатът Андрей Новаков.

„Работата ви е значителна, затова за поредна година вие сте домакин на един от най-големите национални младежки форуми, какъвто е зимният университет”, подчерта председателя на МГЕРБ Георг Георгиев.

На събранието бяха направени номинации за областен координатор, организационен секретар и членове на управителния съвет на МГЕРБ. Предстои Изпълнителната комисия на ГЕРБ да утвърди новото ръководство.

3 коментара
21 Април 2015 13:21 | МГРОБ
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

От великите 2000 членове, на снимката се вижда, че на отчетно събрание са се събрали едва 30-ина барабар с гостите!!!! Представете си колко реална е членската им маса и всичко останало, за което се бият в гърдите!!!!!


22 Април 2015 19:08 | !!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Аз съм от този край и знам че до края на живковото време през1989 г. над село Кръстилци по всички чукари се биеха сонди, и всички дупки се запълваха с тонове киселина която пристигаше от Съветски съюз с големи камиони с цистерни. Това се правеше с цел да се разтопи рудата и да се добие Уран. Имаше 6 минни галерии. Сега последствията са налице. Докога ще се умува, защо водата е с такива показатели! А това че " Тотев " е отдавна за затвор е друга тема, не само по този казус-въобще слят с мафията. Милионер на чужди гърбове Неподходящ за кмет. Страдат цели села от него!. Един път не направи като хората. Аз имам роднини в посока с. Вълково и преди него и над него за с. Палат е пълна гробница. Никога не се е интересувал за този край?


24 Април 2015 08:04 | !
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

В ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ОСЪДЕНИ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар